![]() |
#572 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [ Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() od 7dmiu stron ani jednego mojego postu i zadna sie nie zapyta gdzie wcięło ciocię Meg?! ![]() Przekopuja mi chodnik i przerwali linie telefoniczną, co za tym idzie - net. Od wczoraj obejrzalam 10 odcinkow pamietnikow wampirow ![]() ![]() Iwa - nawet nie wiesz jak uroslas w moich oczach ![]() ![]() ![]() jestes moja idolką ![]() ![]() Mialam niedawno identyczna sytuacje i do bycia w pelni niezalezna brakuje mi tylko umiejetnosci naprawienia sobie auta ![]() ![]()
![]() |
#576 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Wtajemniczenie
|
Cos mi to ironia zajezdza...
![]() ...ale niech ci bedzie ![]()
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
Oj wybacz megg, za szybko trzepałyśmy kolejne strony w nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Baby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
A dziękować, chociaż mnie ten pełen seksu weekend to czeka dopiero kolejny, za to już od czwartku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Wtajemniczenie
|
i ja Ciebie też
![]() ale dosc slodzenia. Ostatnio juz za duzo wypiekow tutaj mamy ![]() Cytat:
![]() ja tez lece. Ciao bambino! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22124233]Hehe my się często z BSem bijemy (w formie zabawy i odnośnie tej psychopatycznej części mnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A gÓpi BS nie dał mi się dziś w spokoju pomalować przez wyjściem! Najpierw usiadł za mną i łapska od razu jakoś tak dziwnym trafem wylądowały pod bluzką i stanikiem, potem znalazły się tam też jego usta. Czasu mi nie starczyło i wyszłam z krzywym mejk-apem ![]() Ale spotkanie udało się super. Ludzie bardzo pozytywni (w większości ![]() ![]() ![]() Pod koniec września ma być powtórka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
megg nie wiem uwierzysz lub nie, ale dziś o Tobie myślałam, że pustawo coś
![]() idę spać, bo normalnie wymiękam ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-17 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Konto usunięte
|
Reeva, kupiłam ten polecany MySecret, sprawdzę na dniach, czy nadaje się do wzorków. Porównywałam z Essence MD, ale ten wydawał się lepszy (i tańszy o całą złotówkę!)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Rozeznanie
|
jestem o pani orlico
![]()
![]() |
#588 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22136248]I bardzo dobrze! Czujemy się zaniedbane!
---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Nie opowiedziałaś, czym Cię ten Hiszpan wkurzył ![]() ten hiszpan? TE TYSIĄCE HISZPANÓW. poważnie,to faceci z rękami-mackami,pieprzone penisy z przybudówkami... poszłam do klubu,jakaś szóstka wprost zaproponowała mi seks , ruszyć się nie dało,żeby ktoś cię nie obmacywał...wracałam do domu w deszczu więc wszystko się do mnie lepiło,a miałam bluzkę i krótkie spodenki i obcasy,zostałam miliony razy wygwizdana i usłyszałam tyle obleśnych komentarzy,że szok... to,że idziesz ulicą , przechodzisz koło faceta a on dotyka twoich włosów albo klepie cie w tyłek to norma... jeden koleś lazł za mną aż do domu,proponując mi co pięć minut palenie marihuany razem albo 'wizyte w jego domu',chciałam mu powiedziec wprost zeby sie od*******ił ale była czwarta rano a ja byłam sama więc starałam się być miła,bo nigdy nie wiesz co to za człowiek,ale zaczął mnie szarpać i zmuszać do pocałunku.... nie dałam się ale lazł za mną do domu trzasnęłam mu drzwiami w twarz ale kurde... faceci tutaj mają w mózgach chyba spermę tylko zamiast jakiejkolwiek szarej komórki... ![]()
![]() |
#590 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że nie są w tej kwestii normalni, ale nie sądziłam, że aż tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Rozeznanie
|
powaznie,true story. spieprzylo mi to wieczor,bo co innego zainteresowanie mezczyzn a co innego proponowanie seksu wprost... dzieki bogu nie wydaja sie niebezpieczni - kiedy mowilam ze tiene una relacion (co nie jest prawda,ze jestem z kims,ale wolalam tak mowic) to sie odczepiali i nawet mowili,ze facet z ktorym jestem w relacji musi byc szczesciarzem,ale wciaz takie nachalne zaczepianie i dotykanie sprawia ze zastanawiam sie co ze mna nie tak.. sa naprawde oblesni w tym co mowia :/
chyba zaczne chodzic zakryta od stop do glow ![]()
![]() |
#592 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
nic a nic,jedyne co umiałam powiedzieć to no entiendo
![]()
![]() |
#594 |
Konto usunięte
|
Kurde, też pojadę! Chcę się nauczyć, a boję się na studiach brać nowego języka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22136423]Kurde, też pojadę! Chcę się nauczyć, a boję się na studiach brać nowego języka...[/QUOTE]
warto na pewno. kosztuje to na pewno więcej,ale nigdzie się nie nauczysz języka tak jak za granicą - wiem to na swoim przykładzie ![]() uczę się hiszpanskiego może dwa tygodnie a umiem sie dogadać i załatwić podstawowe rzeczy więc o czymś to świadczy ![]() gdybyś potrzebowała pomocy w wyborze szkoły czy w czymś to pisz,bo znam bardzo dobrą firmę która zajmuje się właśnie wysyłaniem ludzi na kursy językowe w każdym zakątku świata ![]() szit jestem odrobinkę wstawiona przez katalonski szampan (jest pyszny!) plus mowilam wam juz o mojej milosc i z campusu?! musialam wam mowic codziennie ze soba piszemy ![]() ![]()
![]() |
#596 | |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22135366]Pamiętacie historię z niedoszłym gwałcicielem-macaczem ze złamanym nosem?
![]() Pamiętamy ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22136191]Reeva, kupiłam ten polecany MySecret, sprawdzę na dniach, czy nadaje się do wzorków. Porównywałam z Essence MD, ale ten wydawał się lepszy (i tańszy o całą złotówkę!) ![]() Po 1. czekam w takim razie na opinię Po 2. w Macu nie jadłam kilka (tudzież z 10 lat) i nie mam zamiaru... Jak powiadam: wejść tam wejdę ale tylko z kałasznikowem w łapie ![]() Cytat:
![]() Ale miałabym ubaw z takimi oblechami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Rozeznanie
|
no jak nie mowilam na pewno mowilam! poznalam takiego kolesia na campusie akademickim ogolnopolskim. jest z mojej uczelni,studiuje co innego co prawda ale wciaz to samo miejsce. kiedy bylismy tam w łazach codziennie przytulalismy sie tylko i trzymalismy za rece,nic poza tym,ale wciaz bylo to okropnie miłe bo potrzebowałam tego po rozstaniu
![]() no i myslalam ze to bedzie takie tylko wyjazdowe - ale napisal do mnie pierwszego dnia kiedy tu przybyłam czy dotarłam i jak moja podróż ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za składnię mojego postu ale od dwoch tygodni prawie nie mówię po polsku tylko angielski i hiszpanski plus butelka cava grand astoria (przepyszny katalonski szampan) robi sie coraz bardziej pusta ![]() ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22136435] Ale miałabym ubaw z takimi oblechami ![]() tez mialam ubaw ale do czasu bo miałam parę niemiłych wydarzen w moim zyciu więc zrobiło się to mało przyjemne... chora opcja kiedy idziesz ulicą i koleś po prostu cie klepie w tyłek jakbyś była kawałkiem mięsa ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-09-18 o 01:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Konto usunięte
|
Tusamolot, mieszkam koło jednostki wojskowej, więc jestem klepana i wygwizdywana odkąd 15 lat skończyłam. Choć teraz to się już rzadko zdarza, bo ci, co tu teraz zostali to zawodowi żołnierze, a nie debile, co dupy nie widzieli od czasu poboru i im jaja pękają od nadmiaru spermy
![]() ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- A, zapomniałabym - aż mnie skręca, żeby poznać happy end do tego love story! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22136464]A, zapomniałabym - aż mnie skręca, żeby poznać happy end do tego love story!
![]() ![]() hahah dinozaur ![]() ![]() ![]() ![]() bo zapomnialam juz jak to jest komuś się podobać , taki flirt to jednak coś ![]() ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- ORLIII sciagnelas mnie tu i nie piszesz spisz juz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.