|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Uwielbiam tą dietę. Wczoraj nażarłam się, że myślałam, że pęknę a dziś spadeczek -200g
|
|
|
|
#3482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też to uwielbiam. Gratuluję spadku
|
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja za Ciebie tez trzymam, zeby te nadprogramowe zlecialy szybciutko
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
DUK DUK
YES! Na dzieńdobry zaliczyłam spadziorek ładny -0,3kg O jeżu! Następne spadki juz pokażą wytęsknioną 4 z przodu, cel juz coraz bliżej - może się wyrobię do końca października z II fazą ![]() Konczita trzymaj się mocno
|
#3486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bo widzę że 3 faza jest coraz bliżej każdaj z nas
|
|
#3487 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam kochanieńkie.
Widzę, że spadeczki się posypały dziś - gratki wszystkim spadającym ![]() A stojące niech się nie załamują, też spadną w końcu... [QUOTE=broadwaydream;22136 903] Tak, Maricken jest na III, potwierdzam uroczyście tu niniejszym... Cytat:
- to znaczy MY świętujemy - będzie uczta ![]() Wszystkiego dobrego, kochana, Buziaki Cytat:
Ja dziś ujrzałam porządne 56 i radość moja sięgnęła zenitu ![]() No więc tak. Ja stawałam dziś na wagę z 10 razy (bo uwierzyć nie mogłam) i prawie za każdym razem wskazanie było inne. Było tam 56,1, 56,5, 56,8, 56,0. Nie wiem, ześwirowała mi waga (a nowa cholera jest...) Przyjęłam bezpieczne wskazanie 56,5 jako moje dzisiejsze, co daje mi spadek od wczoraj o 600g. Radość moja nie zna granic, wczoraj miałąm normalny dzień PW z chlebem, owocem i serem... No bosko!!!! Ale od jutra ważę się tylko raz. Kropka.
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny dzień dzisiaj Dukanki drogie! Zapowiadali w radiu zimno, brak slonca, a tym czasem az chce sie wyjsc. Chyba pojde na zakupy, przyrzadze sledzie Sparty
i zobacze morze wczesna jesienia. A na 14 wzywaja mnie na 1.5 godziny do pracy, koordynowac nabory swieżynek. http://dukanzesmakiem.blox.pl/2010/0...istaKomentarzy mnie dzis kusi, ale boje sie, ze jak sproboje, nigdy sie juz nie powstrzymam ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Agnese69 - to udanego swietowania z TZtem
|
|
#3489 |
|
Wtajemniczenie
|
Heellooouuł
![]() Witam was laseczki piękne szczuplizenki moje Gratuluje wszystkich spadziorków i w ogóle Siostro Sparto!!! Ale czaaad ty chudzielczyku ty Wszystkim w pracy gałki wylazły jak na ciebie poapatrzyli czad jest i gitez majonez Ja melduję że mój wzrost 2,5 kg po weekendowych szaleństwach poszedł w zapomnienie znowu waże tyle co w podpisie i powiem wuięcej! w poniedziałek na bank bede mniej ważyć gdyż ponieważ jeszcze dwa dni P przedemną a zarcia w lodówie tyle białkowego nagromadziłam ze hoho zeby nie grzeszyć to nic nie dukanowego nie posiada moja lodówka w swoim cudnym wnętrzu ![]() Co do waszych wczorajzych nudów to powiem wam ze ja by, tez chciała tak nic nie robić i se świeczkę wąchać haha i w kocyku leżeć ale nie! Ciotka Lutka to prosto po robocie zasuwała wczoraj na zakupy... tam około 1,5 godziny spędziła dogramoliła sie do domu trzode wypuściła na spacer nakarmiła ... oposprzątała to co jadwiga (pies suka) rozpierdaczyła w domu, potem łogólnie posprzątała gary pomyła podłogi i te bzdety( zeby na sobote nie mieć za dużo) obiad ugotowała dla tżta, potem dla siebie (to była juz w sumie kolacja bo juz 20-ta była) potem zrobiłam sobie pyszne przekąski do zarcia jak bede chciała podjadać ![]() no i tak mi zeszło do 22-giej.. wyszłam z psem naspacer i z kotem... nakarmiła,m znowuz to bydło... i przyszłam do domku i sobie w pachnącej kąpieli spędziłam godzinę i poszłam lulu .. nie wyspałam się niestyty gdyz poniewaz psu suce zbliza sie cieczka i kuffa piski cała noc wydobywały sie z je paszczy lub nozdrzy.. nie wiem dokładnie ciężko było to zlokalizować( mój pies jest brzuchomówcą- suka znaczy) no więc budziłam sie kilkukrotbnie w nocy a to psa wypuścić a to na miejsce wygonić..kota niestety nie głaskałam bo wyjątkowo poszedł se gdzieś na wycieczke w nocy i wrócił dzić o 9-tej Agnes alex oraz sparto! Ja tez mam jeszcze 5 kilosów! I ja tez na III uderzam za 5 kilo Ku nie wielkiej uciesze niektórym tam obecnym ![]() Dobra napisałam sie troche... chciałam multicytować ale niestety tyle tych postów było ze mi połowe zeżarło wiec całkeim zrezygnowałam ![]() A jeszcze chciałam powiedzieć ze zajezacne jajca faszerowane se zrobiłam miały byc jaja w sosie koperkowym z blogu czyjegfoś magiczna kuchnia czy coś ale w trakcie produkcji przepis uległ modyfikacji i: ugotowałam jaja wydłubałam żółta zmieszałam z drobnitko pokroj oną szynką drobiową i jednym średnim w kosteczke pokrojonym ogórem konserwowym dodałam do środka sól pieprz i sos koperkowo-pietruszkowy ino bez mmazeiny czy tam skrobii sam serek homo z solą pieprzem bulionem i natką i koprem i wyszło normalnie taki czad ze ja pierdacze dobra styknie siedze w pracy Piszta
|
|
|
|
#3490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3491 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Duk Duk chudzinki moje kochane
waga stoi ![]() zapowiadam sie Wam ze jutro beda foty... no chyba ze szlak trafi telefon TŻ... to wtedy nie bedzie :P ogolnie dalej jestem gruba, ale juz nie tak bardzo jak 2miesiace temu i lubie sie na siebie patrzec w lustrze ![]() zwlaszcza na moj tyleczek z mniejszym cellulitem ![]() a podaje tu zaraz moje centymentry bo we wtorek pykly mi 2 miesiace zwiazku z wujciem doktorkiem ![]() podaje w centymetrach, nie w metrach niestety prosie: biust -1 pod biustem -2 pas -10 biodra -11 na wysokosci posladkow -7 udo -7 jeszcze napisze to co napisalam juz w watku dla III.... bo wazne dla mnie patrzac na te cm to chyba nie jest zle, nie? zdziwilam sie ze 5 kilo to taka roznica.... tzn na tej diecie jakos inaczej sie chudnie... tylko 5 kg a az tyle centymetrow... jak w maju tyle wazylam co teraz, kupilam spodnie.. pozniej przytylam, byly mi opiete, ale teraz znowu waze tyle co w maju a te spodnie mi spadaja z tylka (nie ma mowy o rozciagnieciu sie). jakis fenomen ![]() Cytat:
i tez ostatnio bylo nic az do wczoraj ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
zaraz kolejna na III wskoczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() no to udanej uczty (pamietaj co sobie obiecalysmy) wszystkiego naj i wogole ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- jak cudnie Cie znowu poczytac ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() a fasolowa to chyba ze szparagowej co? ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
czytalam w necie, ze ktoras nawet zaszla w ciaze pomimo pigulek, bo na dukanie sie jakos w mniejszym stopniu wchlaniaja czy jak? a chyba chodzilo o 1kg tygodniowo? bo 1kg miesiecznie to chyba bym wolala byc gruba
|
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
Duk Duk
Dziewczyny miłych imprez Wam życzę tych weselnych i urodzinowych. Sto lat Sparta! Zdrowia, spełnienia marzeń, a tu szybkich spadków i rychłej Trójki Ja wczoraj przyjęłam gości, oni imprezowali, a ja miałam okrutny apetyt i zjadłam śledzia i końcówkę makreli, no i dużo pepsi light, bo byłam głodna nie do opanowania, więc czyms się musiałam zatkać - a dziś szlocham, bo mam 700g, ale do przodu ![]() Czy to przez te ryby po 21? Pewnie tak, bo @ dopiero w środę. Edytowane przez rumcia1 Czas edycji: 2010-09-18 o 11:23 |
|
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
a i wogole gratki za spadki wszystkim!!! nie cytuje, ale szczerze zycze jeszcze wiekszych
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje Waszych spadkow...
u mnie dzis tylko 300 troche mi to zepsulo humor... bo tak dobrze mi szlo... zwaze sie we wtorek jak skoncze 1 faze bo jak tak bedzie teraz codziennie to wpadne w jakas depresje hahaha |
|
|
|
#3495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw sie spadnie
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
Wracam do sprzątania domku. Zajrzę w południe.
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
czeeść
![]() gratuluję spadeczków! wszystkich! małych i dużych ![]() ja odnotowałam dziś kolejny spadzioch -0,8 kg !! czyli już 9,5 kg za mną ![]() muszę się pochwalić, wczoraj byłam w barze ze znajomymi którzy widzieli mnie jakiś miesiąc temu... no nie mogli się napatrzeć, komplementy leciały cały wieczór, w szoku byli ![]() co do lumpków Aleksandra_M to ja też się zaopatrywałam kiedyś ale w tym momencie tak podrożały u mnie ciuchlandy że to głowa mała... za zwykłą koszulkę chcą 1o zł :| ja nie wiem co to się dzieje... muszę się na lubelskie wybrać, może tam będzie taniej u Ciebie taniocha, co kupiłaś za te 13 zł?
|
#3498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najwazniejsze, ze nie zgrzeszylas!
|
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
w jakim sklepie dostac lub jakiej firmy szukac rolmopsa bez cukru ?
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie ma to jak komplementy ![]() u mnie wszystkie lumpy tak sie cenia, ze wlasnie bluzka 10-20zl kosztuje... ale na ryneczku jest taki duuuuuuuuzy stragan i tam co jakis czas jest "50% taniej", a za 3-4dni "wszystko po 1zl".. i wlasnie na te 50% trafilam wczoraj. a kiedys kupilam sobie 12bluzek na raz, po 1zl wlasnie i do tego kupilam piekne firmowe eleganckie koszule mojemu TŻ
|
|
#3501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawosc mnie zzera!
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
w Lidlu sa bez cukru
|
#3503 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Aleksandra_M;221392 16]Duk Duk chudzinki moje kochane
waga stoi ![]() zapowiadam sie Wam ze jutro beda foty... no chyba ze szlak trafi telefon TŻ... to wtedy nie bedzie :P ogolnie dalej jestem gruba, ale juz nie tak bardzo jak 2miesiace temu i lubie sie na siebie patrzec w lustrze ![]() zwlaszcza na moj tyleczek z mniejszym cellulitem ![]() a podaje tu zaraz moje centymentry bo we wtorek pykly mi 2 miesiace zwiazku z wujciem doktorkiem ![]() podaje w centymetrach, nie w metrach niestety prosie: biust -1 pod biustem -2 pas -10 biodra -11 na wysokosci posladkow -7 udo -7 jeszcze napisze to co napisalam juz w watku dla III.... bo wazne dla mnie patrzac na te cm to chyba nie jest zle, nie? zdziwilam sie ze 5 kilo to taka roznica.... tzn na tej diecie jakos inaczej sie chudnie... tylko 5 kg a az tyle centymetrow... jak w maju tyle wazylam co teraz, kupilam spodnie.. pozniej przytylam, byly mi opiete, ale teraz znowu waze tyle co w maju a te spodnie mi spadaja z tylka (nie ma mowy o rozciagnieciu sie). jakis fenomen ![]() brawo za sliczne centymetry!!! a ja musze sie pochwalic!!!! wazylam sie dzis...... -2kilo normalnie az nago chodze po domu jutro juz warzywka ![]() |
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() juz teraz bedzie tylko lepiej
|
|
#3506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pięknie pospadało! Szczegolnie pas! )
|
|
|
#3507 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
gratuluję spadków!
![]() u mnie dzis znowu 0.4 kg mniej! Łącznie już 2,4 kg to chyba dobrze jak na początek![]() idę... biorę się za moje pyszne jajeczka w sosie koperkowym
|
#3509 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widze ze codziennie spadeczek Cytat:
lub zaraz po sobie ja mam jakies 6kg jeszcze i jesli dobrze kojarze to Ty tez a Missines to juz jedna noga na III jest Cytat:
dziekuje , kciuki zawsze sie przydadza za centymetry p.s. - przyszly mi dzis spodnie, ktore kupilam na ebayu, chyba szczele fote i wam tez pokaze, sa fajowe (przynajmniej mi sie podobaja) w sumie w zeszlym tygodniu minelo mi 120 dni na dukanie, wiec trza sie pokazac nawet pomimo tego nieszczesnego zastoju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jaki wynik Cytat:
za spadzior i jeszcze jedne za dalsza motywacje, byle do przodu
|
|
#3510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten wizaz to cosik ostatnio wariuje
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

nie wygadajcie sie mojemu TŻ.... bo wie tylko o lumpie 

ale moj mezus tez pomoze bo idzie umyc autko 

ten wizaz to cosik ostatnio wariuje