|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
hej mrówki
Milunia- gratki fajnie że sie zdecydowałaś! napewno wiele się nauczysz Soffinku- co za poradnia chyba by mnie trafiło jakbym pocałowała klamkę Aguniu- nie przepracowuj się! ![]() Dagulek- przykro mi, że ta rozmowa nie wypaliła Czekoladko- jak się czuje Wercia? Czeko- kochanie moje wróciło trza było uwiecznić na zdjęciu żyjątko pod tapetą ![]() Fotki będą jak tylko wszystko uporządkuję- bo wczoraj przywiozłam znów trochę gratów z domu i jak kupie zasłony- bo jest tak łyso! Dziewczynki dzięki za rady dotyczące biurka, kosztuje dziadostwo 459 zł Znalazłam zwykłe proste uzywane biurko za 35 zł i odbiore je jutro z Wrocka- nawet chyba kolorystycznie będzie pasować!Kto muffiny piekł???????????? daj!
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
hej babeczki
bylam u lekarza bo wysypka dzisiaj byla bardziej zaostrzona tzn. juz nie kropki a pozlewane i takie zaognione lekark a stwierdzila ze to uczulenie, wykluczyla trzydniowke i powiedziala ze temp. pewnie ze szczepienia ale wysypka jest za mocna wiec uczulenie, przepisala leki i tyle, aha i jeszcze gardelko lekko czerwone ma
|
#4263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Helllo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Widac nie byla mi pisana Dziekuje za komplementa, podoba mi sie ta kiecka moze sluzyc nawet jako plaszczyk . Czekam na zdjeciory jak juz wszystko bedziecie miec. A ja dzis po pracy jade do L-wa bo mam spotaknie z hydraulikiem i ... jazda!!!! Remont czas rozpoczac
|
|||||
|
|
|
#4264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wczoraj nie mogłam się dostać na wizaż znaczy się dostałam się na chwilę ale strasznie muliło, to wyszłam i wejść do wieczora nie mogłam U mnie radocha przedurlopowa - pakowanko czas zacząć Ale jeszcze w poniedziałek rano lecę wyniki robić mam nadzieję, że będzie poprawa..Cytat:
super Kochana!! Niezastąpiony z Ciebie pracownik Mam nadzieję, że poświętujecie a teście sobie transport załatwią ![]() Cytat:
Gratulacje - trzeba spełniać swoje marzenia a te realne przede wszystkim Cytat:
bidulka mała, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.Zdróweczka Weronisiu Daget fajna kiecka To udanego urlopiku i sprawnego, szybkiego remontu |
|||
|
|
|
#4265 | ||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ DZIOOOBKI
Cytat:
NO i fajny teściu..dba o synową...![]() Kciuki za remoncik Cytat:
Cytat:
Cytat:
A mufiiny były moooni, ale dopytywałam czy jeszcze są i nadal nie wiem. Paulinko bedę trzymać kciuki za wyniki, no i za fajne urlopowanie rzecz jasna... Idę na rolki... ![]() A potem kumpela wpadnie na kawkę..no wkońcu!
|
||||
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
nie ma nikogo a ja sączę sobie Karmi i mam zamiar zabrać się za pakowanko takie wstępne narazie...Izula najeździłas się juz?? |
|
|
|
#4267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nic mi nie wspominaj..kurde dosłownie na 5 minut wyszłam i tak zaczeło lać, ze ledwie zdążyłam wrócić do domu. Dobrze, że daleko nie odjechałam. ![]() Ale sie nagadałam z kumpelą... od 19 do 22 i dowiedziałam się, ze chcą się budować w naszej miejscowości.... no to bym miała fajną "sąsiadkę" A mąż mi wybił do kumpla... |
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne takie spotkanka ![]() mój w pracy jeszcze ze 2 godzinki a ja miałam zacząć pakowanko a siedzę przed tv z lapkiem i nie chce mi się |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może jutro..A spotkanko babskie to rewelacja... obie mieszkamy u teściowych, także porównywałyśmy je trochę...hihi
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pogodę hihi i kto ma gorszą ![]() Leniwiec ze mnie nie chce mi się wstać z kanapy...
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoooooo
Ktoś wołał muffiny tamtych już nie ma, ale dziś piekłam nowe, normalnie w nałóg muffinkowy wpadłam ![]() tak, że jak któraś ma ochotę to rzucam jeszcze ciepłe lekko kakaowe z brzoskwiniami Byliśmy na grzybach dzisiaj- 3 godz w lesie i aż 20 grzybków straszne to, w ogóle ich nie ma u nas nic. Dobrze, że chociaż jednego honorowego prawdziwka mi się udało znaleźć, bo tak to porażka na całej linii a teraz mąż siedzi i obiera, ja się wypisuje z takiej przyjemności, mogę zbierać ale obierać nie znoszę Dagetku super kiecunia! A jak ładnie podkreśla figurkę Twoją ![]() Paula czyli prawie na walizkach już ![]() Mili gratuluję spełnienia marzeń Izuś i która teściowa "wypadła" lepiej
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Moniśtak kusisz świezymi muffinkami to się skuszę
prawie na walizkach bo trzeba je najpierw wyjąć haha a ja tu wizażuję
|
|
|
|
#4273 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas grzybków jeszcze jest sporo, ale za to pogoda do niczego, bo ulewnie strasznie..jak tu po lesie chodzić.. Ja tez znalazłam prawdziwka, mało tego..chyba to był nawet mój pierwszy prawdziwek. A stwierdzam, ze kiedyś byłam często na grzybobraniu... Czarnych łepków jest mnóstwo i sporo maślaków... A ja jak mam towarzystwo to lubie obierać ![]() Moooni wiesz jaka jest moja teściowa, to wyobraź sobie, że jej jest równie w porządku...ale ciekawe do kiedy tak będzie..heh |
||
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
normalnie padam na twarz wlasnie wstawilam dwie pralki - jedna z pieluchami i ciuszkami malej a druga nasza, zrobilam porzadek w komodzie i upieklam ciasto ze sliwkami jeszcze mam zaplanowane porzadki w szafie i prasowanie tak to jest jak siedzi baba sama w domu hihihi (Tz z moja mama pojechali na grzyby z zakladu pracy i beda dopiero kolo 19 wiec musze sie czyms zajac hihi ) a na obiad nie mam pomyslu wiec pewnie zrobie sobie frytki i jajko sadzone
|
|
|
|
#4275 |
|
BAN stały
|
hejka babeczki
![]() Przepraszam ze przez 3 dni mnie nie bylo....ale mialam paskudny humrek i niechcialam was zadreczac mymy sprawami.....Osobistymi.. .. znow mam problem z Mezem..... ![]() ![]() a do tego dowiedzilam sie ze 2 moje kolerzanki-Poronily i to w 10 i 16tc....![]() ![]() milej soboty |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Ja z kawusią tradycyjnie mam też pączka - mogę się podzielić Wczoraj się skończyło na tym, że wyjełam walizkę ze schowka a to jujż coś Dziś wcześniej kończę to już na ewno zacznę pakowanko A po pracy robię pazurki, stopy i brwi trzeba się jakoś pezentować...a poza tym trochę smutno mi , bo dziś już 7 rocznica śmierci taty, kiedy to zleciało... Cytat:
Cytat:
![]() przykro mi z powodu koleżanek - nieststy teraz coraz częściej się tak dzieje
|
||
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pracowita jestem bo jakos mnie tak nosi hihi boje sie ze nie zdaze ze wszystkim co chcialabym zrobic bo teoretycznie juz za dwa tygodnie ciaza bedzie donoszona i mozemy rodzic ![]() (w srode ide do gina a w przyszlym tyg do szpitala na pomiary malej i musimy sprawdzic czy sie dziewcze odwrocilo bo do tej pory artystka se siedzi jak dama po turecku i zadowolona jest bardzo hihihi bo jak cos to umawiamy cc )kurcze a ja mam jeszcze tyle do zrobienia jeszcze do Pizzy Hut musze isc i na kebeba Molalala mam nadzieje ze jest juz lepiej czy on nie wie ze ciezarnej nie nalezy denerwowac ![]() ![]() przykra sprawa z kolezankami
|
|
|
|
|
#4278 | |||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONKA
Cytat:
![]() Nie smutaj sie SŁonko...widzi Cię i jest dumny z takiej córy... A to ja sie dołączę, też kawkę popijam...i dorzucam ciacho ze śliwkami teściowej ... Załącznik 3415690 Cytat:
![]() hehe, teraz doczytałam, ze u Ciebie też ciacho ze śliwkami... ![]() Nie no do pizzerii musisz zdążyć...heh NO Kotek wybacz, ale jak to córka PM 2008 to inaczej byc nie moze...DAMA z niej będzie i już! Cytat:
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-09-18 o 13:30 |
|||
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przytulam mocnono czas leci, niedługo kolejna księżniczka będzie na świecie a wkońcu jakie imię wybraliście - bo coś mi umknęło chyba...a czemu cc? no tak kebab mogę się wybrać z Tobą ![]() Cytat:
![]() no do takiego ciasta to lecę drugą kawkę zrobić
|
||
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Izula jakie ciacho
no ja niestety nie cykne foty mojemu bo Tz zabral aparat ![]() Paulinko imie wybrane mielismy wlasciwie jak sie tylko poznalismy hihihi tylko potem zaczely mi sie podobac rowniez inne imiona a wiec bedzie Maja a cc bo mala dama jest (byla na ostatniej wizycie) ulozona nozkami do dolu no niestety tak sie nie wychodzi hihihi a na kebaba zapraszam do mnie bo jest pyszny do tego ten sos czosnkowy i frytki i cola ojej ale sie rozmarzylam hihihi |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak takiego kebaba to bym zjadła to na kiedy się umawiamy?
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy Ci tylko pasuje jak tylko bedziesz w Polsce zapraszam w moje okolice
|
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w Polsce będę w przyszłym roku dopiero i to nie wiadomo kiedy...zazwyczaj jeździmy na wiosnę, ale nie wiem czy w przyszłym roku na jesień nie skoczymy - czyli jeszcze rok
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Izka Ty okrutnico!!!!!!!!!! Takie zdjęcia pokazywać!!!!
Też Ci pokaze zdjecie, te obiecane mojej spiacej myszki, fotki w albumie ![]() Mili super! To tylko kontrola u gina ![]() Agunia no i jak z tesciowa?! poszla po rozum do glowy?! ![]() Kasiul porzadkuj porzadkuj czekamy czekamy... No i kasa zdecydowala ze Ciebie ktore biurko Daguś jak tam remontowe ustalenia? Moze zdradzisz? Paulinko fajne pakowanie.... Molala przykro mi Kotek ale jestes pracowita Maja - ładnie ![]() Fotki dodane, zajrzyjrzcie na pozycje mojej sniacej akrobatki
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-09-18 o 17:14 |
|
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie, że nie było mnie kilka dni, ale mamy mały szpital w domu
Dawid przeziębiony, a mnie ucho przewiało, wczoraj byłam u laryngologa na przetykaniu ![]() Mooonik dziękuję ślicznie za kukułki Izka Tobie też dziękuję za grzybki Czekotubko wybacz, ale uśmiałam się do łez z Waszego wyjazdu Czeko dużo zdrówka dla Werci Agunia no następna tajemnicza ale Tobie się należą jak nicDaget śliczna ta sukienka Milibili ale fajnie będziesz miała z tą szkołą Molalala współczuję koleżankom i trzymam za lepsze relacje z mężemPaulinko przytulam i miłego pakowania życzę Sofcia pozycje psinki boskie
|
#4286 |
|
BAN stały
|
laseczki dzieki za pociesze;*
![]() z Kolerzankami to nadal to we mnie tkwi..... a z Mezem...to nie wiem czy bedzie i co bedzie-----ja nieche byc samotna mamusia;( |
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu mała jest boska
niezła z niej akrobatka Malutka zdróweczka wam życzę i współczuję bólu ucha Molala życzę,żeby się ułożyło między wami Ja tu sobie oglądałam "Tylko mnie kochaj" a wparował męzul i mi na walkę pstryka no ale z chęcią zobaczę Pudziana w akcji ![]() Miłego wieczorku
|
|
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Poczytałam sobie wasze wpisy: Kasieńka czekam na fotencje mieszkanka-pewnie będzie odpicowane że hej. Ja tez kupiłabym używane biurko-kto wie moze za 2 lata bedziesz chciala całkowicie zmienić wystrój więc byłby to zbędny wydatek ![]() Sofko- słodziak z tej Waszej psinki Molala chyba wiekszosc z nas ma dni niesnasków z mezulem wiec uszy do góry. Grunt to rozmowa a nie zakładanie najgorszego scenariusza Paulinko zazdroszczę wakacji, zabierz mnie ze sobą ![]() Malutka dużo zdrówka dla Was wszystkich- kurujcie się. Ta pogoda to naprawdę zwariowana grr ![]() Daget ty masz nosa do kiecek w których ci fajnie Jeansowa szmizjeka mi sie marzyła zawsze ale jakos nigdy nie upolowałam. Ja też kupiłam kiecę-weselną. Foty wstawie jak szwgier odda aparat.No ale nic takiego-chabrowa z białym pasem pod biustem, do kolan. Wczoraj z Kamem mieliśmy 8 rocznicę poznania Miło było, pojechaliśmy sobie do Wrocławia na budowe-poznalam jego kolegów z pracy oraz żonkę kolegi. Fajowo-robilismy zdjecia jak w nfz-cie koryta kablowe się oderwały od sufitu. No i tak od słowa do słowa Kamil dostał delegację do Szczecina- i dzis rano pojechał. Słomiana wdówka jestem. Zaraz ma przyjechac pan po mój stary monitor. Wystawiłam go na stronie graty z chaty gdzie ludzie za darmo oddajaa rzeczy- fajnie przynajmniej nie musze sie zastanawiac gdzie go zutylizowac a z aukcja allegro nie chce mi sie bawic ;D
|
#4289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiec dzis sie go zapytam.... cala Nocke nie spalam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Wtajemniczenie
|
Mola musisz dbac o siebie, starac sie nie denerwowac. Czasem tak jest w małżeństwie , że czujemy się odstawieni na boczny tor.
Sama ostatnio miałam naprawdę kijowy nastrój, wieczorami sobie leżałam i wymyślałam głupie rzeczy. Ty też nie masz lekko, jestes dzielna dziewczynka. Pogadajcie tak szczerze od serca i pamiętajcie że macie fasolinkę , która Was łączy... Trzymaj się cieplutko ![]() Może któraś ma ochotę na torcik? Kupilismy taki mrozony toffi i sobie na rocznice odmrozilismy . Zostało 3/4 . Która ma ochotę na południową kawunię?? Dla mamuś brzuchatych proponuję soczek albo herbatkę z cytrynką
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

fajnie że sie zdecydowałaś! napewno wiele się nauczysz
chyba by mnie trafiło jakbym pocałowała klamkę 

lekark a stwierdzila ze to uczulenie, wykluczyla trzydniowke i powiedziala ze temp. pewnie ze szczepienia ale wysypka jest za mocna wiec uczulenie, przepisala leki i tyle, aha i jeszcze gardelko lekko czerwone ma

tylko dobrze by bylo zeby zalozyla go osoba ktora dosc czesto jest na forum (bo tylko ona moze zaprosic osoby do klubu 
bidulka mała, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.

za pogodę 
a teraz mąż siedzi i obiera, ja się wypisuje z takiej przyjemności, mogę zbierać ale obierać nie znoszę 

(w srode ide do gina a w przyszlym tyg do szpitala na pomiary malej i musimy sprawdzic czy sie dziewcze odwrocilo bo do tej pory artystka se siedzi jak dama po turecku i zadowolona jest bardzo hihihi 

mogę się wybrać z Tobą
no do takiego ciasta to lecę drugą kawkę zrobić