|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nu YSL,Lempicka, UrbanDecay,filtry, biochemia, mineraly, kolorowka
Cytat:
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochana mam pytanko, czy nie dobrałabyś sobie czegoś za czerwoną szminkę bo nagle sobie przypomniałam że taką masz a ja baaardzo ją chce
( bo cienie oczywiście są aktualne)
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konserwantu moge spokojnie oddać około 5-8 ml, bo tego sie malo używa, oleju mam jednak na wymianę tak max 25 ml, ale widzę, że od innej Wizażanki chcesz algi, to może weź sobie ode mnie jeszcze algi? Mam spiruline, czyli algi morskie i mam light pinknowy sampel róż, taki jasny róż z drobinkami, też może byc jako rozświetlacz, mam też rozświetlacz champagne mogę dać pół sampla to będziesz mogła u niej wziąć cos innego, bo widzę, że się zastanawiasz
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
hmm w takim razie muszę się zastanowić, bo z jedną wizażanką właśnie teraz omawiam torebke, ale nie wiem czy wymianka dojdzie do skutku.
|
|
|
|
#65 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
oleju niech bedzie 20-25ml ![]() za spiruline dziekuje, za to chetnie bym przygarnela light pink i mysle, ze bedzie ok co Ty na to?
|
||
|
|
|
#66 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) :konserwant 5 ml olej kokosowy około 25 ml bromelaina próbka próbka mydełka lush light pink tak? czy jeszcze byś chciala skwalan do tego?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Chetnie
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
a masz może jakieś tusze dior,chanel. EL, Helenki, clinique?
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety niczego sobie nie wypatrzyłam... a może masz coś do farbowania włosów (z brązów) albo minerały w większej ilości niż sample bądź coś ciekawego z biochemii?
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Ale ze mnie ciołek. nie zauważyłam że 'tutaj biochemia' to link. Czy ta lista jest zaktualizowana ? (bo widzę że wczoraj trochę oddałaś) ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Hmm. A jak dużą odlewkę możesz zrobić hialuronu? Jest jakaś szansa na 20-30ml? Byłabym chętna na 5g balsamu copaiba 15ml oleju z pestek dyni 30ml hialuronu mało i wielkocząsteczkowego (tzn. 30ml tego mieszańca )
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cokolwiek u mnie?
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
to ja myślę że możemy zrobić taką wymianę jak proponowałam, tylko 40 ml hialuronu
Czy chcesz coś jeszcze ode mnie? Bo z Twojej strony na pewno wystarczy za Lucy |
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się: *Dior Gloss Show nr 335, ubytek 5% |
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienie się z Tobą, wiem że oprócz torebeczki zainteresowana jeszcze byłaś sweterkiem panterkowym to może ja jeszcze znajde coś u Ciebie i zrobimy wymianke za torebke i sweter?
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to może zrobimy tak ode mnie: konserwant 5 ml olej kokosowy 15 ml bromelaina próbka próbka mydełka lush light pink skwalan Jeśli pasuje zapraszam na pw
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym była chętna na peeling garniera jeszcze,ale po pierwsze ;jakie zużycie i data ważności a po drugie czy to nie za dużo? za róż i polysorbate dodatkowe? wybacz błędy, klawiatura się popsuła ;(
|
|
|
|
#79 |
|
Kici kici miau miau
|
a co z odpowiedzia dla mnie?
|
|
|
|
#80 |
|
Kici kici miau miau
|
Atre juz nie mam - wydalam ?Wizazance potrzebującej
![]() co do Ultra Blandu tez nie mam - ale moze interesowalyby Ciebie kwasy owocowe?mam kwas mlekowy, chyba salicylowy ale musze spojrzec.mam tez Hydromanil.Probek EDm mam na pewno podklady w sloiczkach Fair Medium i Medium Beige ale bez sitka. Mam na pewno jakis cien ale musze poszukac, zrobie to jutro lub dzis wieczorem bo aktualnie mam maly remoncik ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- mialabym tez mleczka- balsamy Avene do cery odwodnionej 2x po ok. 45 ml, bo uzylam chyba ze dwa razy z 50 ml |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
hey! i jak tam z nami?
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej , i co z naszą wymianką?
|
|
|
|
#83 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
To ja się na razie wstrzymam z wysyłką - póki co ustaliłyśmy,że cienie za cienie i za Biodermę kolor. oddam Ci Fawna i lakier;co do korektora to jest niestety problem,że ja nie jestem w stanie określić ubytku (nikt nie jest z pow. opakowania) ale chętnie Ci go oddam - to jest odcień 01,zakładam pesymistycznie,że została 1/3 ![]() Ja bym chętnie przyjęła jeszcze Aera Teint i/lub koloryzowaną Avenkę (ale nie tą tubkę do miejsc wrażliwych,ale 1/3 kremu). Więc oceń proszę sama,co byś mi mogła/chciała oddać;pozdrawiam. |
|
|
|
#84 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A może by tak poczekać ze dwa dni,czy się aera teint wymieni - czy nie wymieni,co? A tą małą avenkę mam swoją,muszę ją wykończyć + dwie końcówki inntch filtrów + ta Bio od Ciebie - się boję,że się nie wyrobię
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym była chętna na garnier.
Od Ciebie: 40ml HA 5g balsamu copaiba 15ml oleju z pestek dyni garnier peeling ode mnie: polysorbate raspberry sherbet lucy ok? |
|
|
|
#87 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;idę jutro na pocztę,wiec może już sfinalizujmy tą wymianę bez korektora,co? Sory za zamieszanie,ale mam wielką trudność w określeniu,ile go zostało - boję się,że może juz niewiele. Więc jakby co,to cienie za cienie i Fawn+lakier za Biodermę;jak Ci pasuje,to pisz pw
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
Może coś u mnie za:
*Trojki Clinique 05 blusching nude ? ![]() Zaraz bede miala dokładkę. I w miarę możliwości - bardzo proszę o odp w moim wątku, pozdrawiam!
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
moja torebka z primarka za Twoje
Roz w musie Guerlain Divinora, nr61 bubble blusch Dior Gloss Show nr 335, ubytek 5% Vichy, podklad mineralny Aera teint, odcien najjasniejszy - opal, jest 1/3 Ja bym zrezygnowała z rózu w musie. A możesz mi napisać do czego używa się wody termalnej? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- ja za hydrolatu podziękuje. A może masz jakies kosmetyki do twarzy, kremy czy ccoś takiego. Albo może jakieś balsamy? |
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Vichy, podklad mineralny Aera teint, odcien najjasniejszy - opal, jest 1/3
cos u mnie ? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

( bo cienie oczywiście są aktualne)

nie zauważyłam że 'tutaj biochemia' to link.