|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
A co do degustacji wędlinek, to zazdroszcze, ja ostatnio kupuję sobie paczkowane i wciągam paczkę na raz i tak mi smakuje, że głowa mała! Wspominałam już, że po pracy sobie kupuje i w metrze jem? wzrok ludzi- niezapomniany ![]() Cytat:
![]() Ja łykam regularnie od dłuższego czasu skrzyp z pokrzywą. Poza tym na włosy pokrzywa-herbatka jest super! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie można tak mówić naszej kochanej Aleksandrze bo ja wiem, że na 100% efekty widać! I czemu on tak dogryza, no po co? Nie przejmuj się Kochana i walcz dzielnie dalej! Ja czekam na fotki ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Przecież wyglądasz mega seksi w porównaniu do wczesniejszych zdjęć! Trzymaj się dzielnie, a TŻ pewnie się obawia, że Cie ktoś tu zobaczy i zabierze:PGratuluję!! Jestem pełna podziwu!
|
|||||||
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Same nowe "twarze" widzę ![]() Chyba nie mogę tak często znikać .U mnie raczej średnio, ale muszę się w końcu zebrać do kupy, bo te ostatnie kg to będę chyba do następnych wakacji gubić Mam też fatalny nastrój, bo bliski sąsiad popełnił samobójstwo , a ja jestem mocno przeziębiona. Wczoraj z łózka nie mogłam wstać, i jadłam kanapki Aleksandra super wyglądasz i nawet pepek Ci się tak ładnie naciagnał
Edytowane przez sweeney Czas edycji: 2010-09-19 o 11:51 |
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aleksandra_M - wiedziałam, że bedzie widac!
faceci... Slicznie wyglądasz! Brzuszek jest sporo mniejszy, szczypiorek bedziesz jak jeszcze 2/3, ktore Ci zostalo schudniesz Trzymam mocno kciuki Cytat:
A kilogramy spadna pewnie sama nie zauwazysz kiedy!
|
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec o 13 siedzialam dalej w tym autobusie i wcinalam poledwice Sopocka bo juz mi sie zoladek wokol kregloslupa owijal ;/ No i dzis mam za swoje + 0.6 kg na wadze Cytat:
Aleksandra, widac roznice i to spora! Mniejsze bioderka, plaski brzuch - tylko tak dalej! Konczita mam nadzieje, ze wesele sie udalo i ze TZ czuje sie lepiej Sparta wszystkiego najlepszego kochana!
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Alexandra_M
widać zmiany gratuluje TZowi chyba na wzrok padło ja nadal nie mam wagi, ale chyba po 6 dniach coś zleciało, więc zmienię sobie podpis- tak na oko 2 kg może to mnie bardziej zmotywuje bo aktualnie dochodzą mnie zapachy z kuchni gdzie jakiś potwór bez serca (
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Aleksandra_M widać efekty! gratuluję
tak w sumie to ile już zrzuciłaś? ja dopiero 3 kg, u ciebie to chociaz juz efekty widac;p
|
#3667 |
|
Konto usunięte
|
widać widać efekty, super
![]() a ja z tego serka wiejskiego ostatecznie zrobiłam "rozpustne kanapki", całkiem niezłe |
|
|
|
#3668 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() bardzo Wam wszystkim dziekuje az sie normalnie zarumienilam z wrazenia ![]() ciesze sie ze to jednak TŻ jest slepy a Wy widzicie ze cos sie tam zmienilo jeszcze raz Wam dziekuje dziekuje dziekuje
|
|
#3669 |
|
BAN stały
|
w bialych majtkach przed, w niebieskich majtkach po.
jak widac skora nie jest zbyt jedrna, po ciazy mialam lepsza.... ale pracuje nad tym codziennie wieczorem Ikonki załączonych zdjęć super!!!! widac i masz sie z czego cieszyc! twoj TŻ czyba na mozg padl! mysle ze robi sie zazdrosny bardzo i to dlatego tak powiedzial.... ![]() klaski:![]() sukces
|
|
|
|
#3670 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() Słuchaj się cioci i wujcia, bo będziesz potem się z zastojami użerała. 5 dni będzie glut...
|
||
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
od jutra zaczynam, jednak mam pewne pytanie... za miesiac chce zaczac stosowac nuvaring, czyli jak wiadomo hormony, chociaz w najmniejszej dawce, nie wiem czy to dobre wyjscie bo podobno zatrzymuja wode i wyostrzaja apetyt... no i spowolniaja chudniecie dlatego milo by bylo gdyby ktos kto sie zna na tym,albo to przerabial zeby mi odpowiedzial, pozdrawiam |
|
|
|
#3672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie powtarzaj mu tego, bo mnie znienawidzi ![]() Naoglądałam się tego Twojego ciałka aż mnie oczyska bolą, bo chciałam znaleźć dla tego trutnia Twojego jakieś usprawiedliwienie. Nic z tego - truteń i basta
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Hej dukankeczki
![]() ja mam dziś rozwód z Dukanem możecie bić, ale rozsądek wziął górę!! Pół nocy nie spałam, spędziłam ją w łazience i i i myślałąm, że się wykończę. Poszło strawione jedzonko i cola, którą wypiłam 2 godziny przed snem nie wiem co mi zaszkodziło, słowo. Później zamiast spać to drzemałam, nie mogłam się nawet przekrecić i było mi niedobrze. Rano znów latałam do łazienki ale już w innym celu i dopadła mnie gorączka, ledwo leżałam, brakowało mi siły żeby chodzić.... po 10 zmusiłam się do zjedzenie połowy kajzerki bo żołądek mnie tak bolał, że myślałam, że umrę. Wypiłam ciepłą gorzką herbatę z nurofenem młodego i zasnęłam na 1,5 godziny. Jak wstałam to myślałam, że sąsiedzi nas zalali- tak się wypociłam. Teraz jest już lepiej, jestem po kolejnym toście. Możecie bić, ale na samą myśl o proteinach zbierało mnie na wymioty. Od jutra wracam, już na dobrą drogę ![]() Alex super widać, nie słuchaj TŻta bo on nie wie co mówi. Faceci tak mają i się zamknął :P
|
|
#3674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Współczuję sensacji z żołądkiem... Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej... |
|
|
|
|
#3675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3676 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
dzięki za słowa otuchy i troskę na szczęście już mi lepiej mam nawet siłe leżeć przy lapsie
|
|
|
#3677 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byle tak dalej ![]() Cytat:
Cytat:
spadzior niesamowity Cytat:
chyba jest to kwestia zaakceptowania samej siebie, z czym mi tez jest trudno, przez ostatnie lata bylam ta gruba Monika, czesc ludzi zna mnie tylko taka, a ja pamietam tez siebie z poprzedniego "zycia" gdzie bylam szczupla laska. Mysle ze w koncu nam sie przestawi w glowach i bedziemy sie tylko postrzegac jako powabne i szczuple, a pamiec o ostatnich latach jako grubaski - zniknie na zawsze
|
|
#3678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To czekam, az sie poprawi i dukaj z nami grzecznie dalej, mam nadzieje juz bez zadnych rewolucji zoladkowych i az do konca (czyli wymarzonej wagi, ktora szybciutko sie pokaze na wskazniku ) ![]() Cytat:
Niedługo będzie szczypior Monika ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Ha musze sie pochwalic, moj dzisiejszy bilans na czystym PP wychodzi ok.1645 kcal, ladnie ladnie!
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
od jakiegoś czasu was podglądam i czytam sobie o waszych sukcesach. Jestem na Protalu od 13 dni. Faza I trwała u mnie 5 dni, teraz jestem w rytmie 1/1. Do tej pory udało się zgubić 4,6 kg i mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć wymarzoną wagę albo przynajmniej jak najbardziej się do niej zbliżyć Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona, obiecuję, że nie będę przeszkadzać , tylko od czasu do czasu wtrące kilka słow
|
|
|
|
#3680 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tekst tygodnia co do problemow zoladkowych, mozliwe za jajaks 3 dniowa jelitowka cie dopadla, przejdzie i bedziesz dalej grzecznie dukac zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Cytat:
dziekuje ze ja za ciebie tez trzymam cobysmy na te III razem wskoczyly
|
|
#3681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za fantatsyczny wynik
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Zaczynałam od 83,5 marzy mi się w okolicach 70-72 to mniej wiecej tyle ile wyszlo mi teście (jestem bardzo wysoka, mam ponad 185 cm wzrostu :-D)
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
a mi jest dzis smutno, bo moj brat wlasnie dzis wrocil do Polski
juz mnie moj M pocieszal, ale i tak strasznie mi ciezko, zmykam robic porzadki, trzeba posciel sciagnac i takie tam ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
to masz jakies 11-13kg do zzucenia, spoko dasz rade
|
|
#3684 |
|
BAN stały
|
drogie dukanki poiwedzcie mi dlaczego ja mam wstret do otrebow.... nawet chleb otrebowy mi nie smakuje,ani placki z otrebow..... nie moge ich jesc poprostu. moglam tylko je lykac jedzac z jogurtem light ale z owocami
co ja mam zrobic????![]() i jeszcze jedno jutro zaczynam PW i jaka forma jest najlepsza 1/1,2/2,3/3...itp..?bo szczerze jestem juz 6 dzien na PP i mam dosc ! czy na 1/1 chudnie sie tak samo co np. na 5/5? czeakam na odpowiedz "dojrzalsze" dukanki ![]() |
|
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tysia Kiedy kac sobie pójdzie ode mnie....muli mnie okrutnie
|
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czas szybko minie i zaraz sie pewnie zobaczycie!
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Chybe bede musiala zrezygnowac z Dukana... prawie sie udusilam przy jedzeniu muffinka indyczego
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
Zróbcie mi coś do jedzenia, mam 1 dzień na P
sama nie mam siły na noc, czuję się po alko masakra ahahahahahaha tak mnie miele w brzuchu że nie mam apetytu ale jem jem coś tam jem
|
#3689 |
|
Przyczajenie
|
Czeeeeść, Dukanki moje Piękne!
![]() Dziś mój 9 dzień - drugi na PW, bo potrzebowałam mocnego uderzenia. Startowałam z 70 kg przy 164,5 cm wzrostu, dziś rano odnotowałam 67 i jestem dumna! Nie mogę powiedzieć, że jestem jakąś ortodoksyjną dukanką Bowiem np. przy przygotowywaniu dzisiejszych i wczorajszych obiadkowych warzywek miałam tam zielony groszek ale to, mam nadzieję, nie zaszkodzi Miałam drobne, bo aż (tylko?) sześciocentymetrowe oszustwo rogalikowe (z jogurtem naturalnym!) kilka dni temu, ale trzymam się teraz już dzielnie i obiecuję sobie dalszą wstrzemięźliwość od wszelkich pokus Moim celem ostatecznym jest 58 kg... Nie będzie to łatwe, mimo mojego wieku - 18 lat - jestem tarczycowa (po operacji wycięcia prawego płata) i biorę hormony, co prawda tylko stabilizująco, bo wszystko jest w normie, ale jednak. Teraz natomiast dzielnie czekam na 65 kg i to będzie mój pierwszy wielki-mały sukces Później 60... i w sumie z tego wyniku też byłabym bardzo szczęśliwa! Chciałabym jednak zobaczyć 5 na swojej wadze ![]() Od dziś wracam do biegania - tak myślę, że dwa, trzy razy w tygodniu mi się uda, choć ze względu na klasę maturalną jest u mnie kiepsko z czasem. Do tego oczywiście zmuszę się do wf-u. I zastanawiam się nad aqua aerobikiem raz w tygodniu Co myślicie?Chciałabym... Co ja gadam, ja CHCĘ! osiągnąć ten swój cel ostateczny do studniówki, którą mam 8 stycznia. Uda mi się? Wspieram Was, Dukanki, i niech Moc będzie z Nami!
|
|
|
|
#3690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na bank Ci się uda.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

. Dobre były.
! I to już chyba z 6-7 dzień z rzędu, niby dobrze korzystac z ostatnich wolnych dni, ale zaczynam sie zastanawiac, czy to normalne.

nie można tak mówić naszej kochanej Aleksandrze bo ja wiem, że na 100% efekty widać! I czemu on tak dogryza, no po co? Nie przejmuj się Kochana i walcz dzielnie dalej! Ja czekam na fotki

A kilogramy spadna pewnie sama nie zauwazysz kiedy!

Wiec o 13 siedzialam dalej w tym autobusie i wcinalam poledwice Sopocka bo juz mi sie zoladek wokol kregloslupa owijal ;/ No i dzis mam za swoje + 0.6 kg na wadze 

klaski:

i
nie wiem co mi zaszkodziło, słowo. Później zamiast spać to drzemałam, nie mogłam się nawet przekrecić i było mi niedobrze. Rano znów latałam do łazienki ale już w innym celu
No nie zadowalają mnie i już. Fakt - po ciuchach widzę, bo jednak było mnie o 16 kg więcej. Ale w lustrze to nie jest to czego oczekuje...
tekst tygodnia