|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
|
|
|
|
#4412 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czip można wyciąc... |
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziwi mnie fakt że Rutkowski nagle przestał się wypowiadać nie tylko w sprawie Iwony ale w innych sprawach. Myślę że zrobił sobie reklamę i przez to ma mnóstwo nowych zleceń a o to najbardziej mu chodziło. Niby obiecywał że sprawa Iwony ma się niedługo rozwiązać dzięki jego ustaleniom, ale coś chyba mu nie poszło.....
|
#4414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mu nie utrudnia działań bo on nie musi mieć licencji, prowadzi dwie firmy w których zatrudnia osoby z licencjami. Brak licencji wpłynął jednynie na fakt że nie może tytułować się detektywem.
|
|
#4416 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie masz rację,więc po prostu niepodołał?Albo sprawca namierzony tylko dowody słabe....![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
cały artykułhttp://www.tvp.info/informacje/polsk...ektywa/2489460 "...Prowadzenie działalności detektywistycznej bez licencji podlega karze pozbawienia wolności do 2 lat. Tymczasem Rutkowski od miesiąca prowadzi swoje dochodzenie w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek...."
Edytowane przez karo3006 Czas edycji: 2010-09-19 o 10:41 |
||
|
|
|
#4417 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten program jest dziwnie zmontowany, ale po głosie da się rozpoznać co kto mówi. Jest tak: Pokazana jest Adria, mówiąca że Iwona powiedziała że jest pod domem, ale zrobiła to w złości, ze zdenerwowania, a zaraz potem (od razu w zasadzie) Kasia (nie widać jej, ale słychać) mówi, że nie miała pieniędzy na taksówkę, to poszła na piechotę. Kasia ma bardzo charakterystyczny głos, mocny, gruby, zupełnie inny niz Adria, nie da się ich ze sobą pomylić, słychać różnicę. Nie wiem jak z jakością dźwięku na youtube, ale na stronie tvp słychać to wyraźnie. Na 100% o braku pieniędzy mówi Kasia. Podejrzewam że jej wypowiedź jest ucięta i zamiast stwierdzenia było gdybanie - "pewnie nie miała pieniędzy na taksówkę to poszła do domu na piechotę". W końcu Kasia nie była z Iwoną i nie mogła wiedzieć czy Iwona wszystko wydała, a raczej bez kasy nie jechałaby do klubu. |
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Kim jest ta Kasia i skąd wie o pieniądzach?
Głucho głucho głucho a tyle nam obiecali - supermegawypasiony świadek ze Szwecji :| |
|
|
|
#4419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszynianka, Kasia to przyjaciółka Iwony, z którą była umówiona na drugi dzień na mecz i która jako pierwsza zaniepokoiła się jej nieobecnością. Kwestie pieniędzy wyjaśniłam wyżej
Edytowane przez madziullah Czas edycji: 2010-09-19 o 11:39 |
|
|
|
|
#4420 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A w Celowniku to na 100% mówi Kasia (muszynianka - to przyjaciółka Iwony). Jest jej wypowiedź, potem Paweł, potem Adria i znów głos Kasi (na wizji monitoring). Przysłuchajcie się. Głosu Kasi nie da się pomylic z głosem Adrii. Jest bardzo charakterystyczny. |
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4422 |
|
BAN stały
|
Tak
![]() Widziałam wszystko co się dało, śledziłam wszystkie wypowiedzi i nigdy nie padło takie stwierdzenie ani od Adrii ani od Pawła. To były tylko gdybania na forach, w artkułach, ale nikt z tej imprezy tego nie powiedział. No naprawdę obejrzyjcie tutaj : http://www.tvp.pl/publicystyka/magaz...092010/2654570 od minuty ok 3.00,kiedy jest pierwsza wypowiedź Kasi. Dla mnie różnica w głosach jest wyraźna. Ja lubie takie mocne głosy,jak Kasi, i słyszę różnicę. Jak ktoś ma problem to nich zamknie oczy i tylko słucha, ale ja dam sobie rękę uciąć że to Kasia mówi. Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-19 o 11:56 |
|
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
masz racje, dopiero dzieki Tobie to uslyszałam, o braku pieniedzy mówi Kasia, zaraz potem zaczyna mówic, ze od razu wiedziala, ze cos sie stalo, to jeden i ten sam głos. ale to sprytnie zmontowali
|
#4424 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja to już za pierwszym razem usłyszałam, ale ja po prostu uwielbiam takie mocne głosy, bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Cholercia, no nie mogę nigdzie znaleźć linków, to tych pierwszych reportaży, między innymi do Interwencji. Oglądałam to przez Ipla, bo przez stronę nie ładował mi się filmik i wydaje mi się ,ze własnie tam była mowa o pieniądzach.
|
|
|
|
#4426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tu masz linki:1 Interwencja z 30.07: http://interwencja.interia.pl/news?inf=1512842 I 2 z 9.08: http://interwencja.interia.pl/news?inf=1516449 |
|
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak mówiłam, nie ładuje mi się filmik
Wyskakuje okienko, a ruszyc nie chce- ktos, gdzies, kiedys na forum podawał inny sposób...Ale skoro mówisz,że tu nie ma tej wypowiedzi, to nie będę się spierac, do czasu, aż sama nie znajde ![]() Aaaaa...jeszcze był film z konferencji Rutkowskiego- tam tez były wypowiedzi Adrii. Jeden znalazłam, a nie moge znaleźc tego, na którym mówi o pierwszym monitoringu. Edytowane przez madziullah Czas edycji: 2010-09-19 o 12:46 |
|
|
|
#4428 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A do tego, w artykule w Na sygnale.pl jest zacytowane jako wypowiedź Adrii: Z kolei koleżanka 19-latki tak opisała ich ostatnią rozmowę: najpierw powiedziała w złości, że jest już pod domem i żebyśmy na nią nie czekali. (...) Prawda była taka, że nie miała pieniędzy na taksówkę i poszła na piechotę... więc to nie mógł być głos Kasi |
|
|
|
|
#4429 | |
|
BAN stały
|
Tutaj strona z tvp gdańsk,ale trzeba sobie ręcznie wyszukać, wchodzić na każdą stronę po kolei i sprawdzać czy tam jest coś o Iwonie, bo wyszukiwarka nie działa
![]() Ostatni reportaż tam był 10.09,jest na tej 5 stronie, obok zdjęcie Iwony, więc łatwo poznać. Jak chcesz znaleźć starsze to musisz wejśc na str 6, 7 itd i samemu sprawdzać aż do lipca. Trochę roboty jest, ale da się wszystko znaleźć ![]() http://www.tvp.pl/gdansk/aktualnosci...od=&with_video= ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
BAN stały
|
mam pytanie do wisionAM. odpowiesz mi? albo do kolezanki , ktora zna okolice
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
niewiedzialem ze to kiedys napisze ale kolezanka Kimikika ma racje |
|
|
|
|
#4431 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No bo chyba nie od Iwony? |
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4433 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kasia mówi" nie miała pieniędzy żeby wrócić taksówką to stwierdziła że pójdzie na piechotę". Tak jak pisałam, moim zdaniem jest to ucięte, podejrzewam że wcześniej było użyte słowo "pewnie" i jest to gdybanie. Tak jak Janusz pisał, tak jak my tu na forum, że pewnie dlatego poszła pieszo. |
|
|
|
|
#4434 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak zapomnieli innego to dopisali a tego nie poprawili??? Skąd jeteś taka pewna, co tam było ucięte? Ja wierzę bardziej takim artykułom niż Tobie. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 13:13 |
|
|
|
|
#4435 |
|
BAN stały
|
w programie "na celowniku" widac mame iwony jak jedzie z redaktorem w aucie i pokazuje przejscie ktorym pewnie przeszla iwona. widze tam dosc szeroki pas ruchu z pasami i chyba to jest jakies skrzyzowanie tak? ze swiatlami? bo widze ruch uliczny tez z lewej strony od nich. czy mozesz mi powiedziec co tam sie znajduje na obszarze. chodzi mi o stacje benzynowe,sklepy markety bardziej, budynki urzedowe, poczta, i czy te przejscie dokad prowadzi bezposrednio. bardzo dziekuje
|
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4437 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tam jest nowe osiedle - 3 wieżowce z monitoringiem , biedronka i najdłuższy w europie falowiec i szkoła zawodówka Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 13:17 |
|
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu chyba nie ma co sie licytowac czy sie wierzy bardziej artykułowi czy Kimice, tylko wierzyc reportazowi, prawda jest, ze to Kasia mowi o pieniadzach, to na 100% jej głos.
|
#4439 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4440 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Wyskakuje okienko, a ruszyc nie chce- ktos, gdzies, kiedys na forum podawał inny sposób...Ale skoro mówisz,że tu nie ma tej wypowiedzi, to nie będę się spierac, do czasu, aż sama nie znajde