Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 13:03   #1891
aanuszkaa
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

właśnie wróciłam, kawki trochę zostało, capuccino jeden cały karton. soków żadnych, za to pani powiedziała że ariel napewno od jutra tylko w jakiej cenie to niewiedziała, a ciasteczek gruszkowych ani tych jeżynowych w ogóle jeszcze niebyło, ani farb tych w dwupaku niestety...więc kupiłam ciastko francuskie z jabłkiem:d
aanuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:05   #1892
nokia0
Rozeznanie

Prałyszcie moze w KŁĘBUSZKU płaszczyk jesienny/zimowy?
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:07   #1893
Optyczka
Raczkowanie

Piszecie w tak szybko że nie mogę sie połapac. Ten Ariel będzie z płynem do płukania czy sam??? Coś czuje że mnie z rana czeka wyprawa do biedry bo koło 12 pewnie po proszku zostanie pusty karton

13.01.2006 [*]
Optyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:08   #1894
nokia0
Rozeznanie

ile kosztuje dzisiaj ta kawa w promocji?i ile gram?
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:12   #1895
Brydzia_
Zakorzenienie

To dzisiaj jest proszek E czy jutro ma być Ariel ?

Bo już nic z tego nie wiem

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:17   #1896
camillet
Raczkowanie

ja mam pytanie co do szlafroka... czy to jest z tego takiego materiału miłego z którego robią misie albo kocyki?? nie umiem go inaczej opisać, często te szlafroki macałam i są kochane, ale biegają po ok 100 zł , cz to możliwe żeby on był właśnie z tego??

co do kawy Fuego bo ktoś pytał... moim zdaniem jest super a pijałam tylko cronant gold z jacobsa!!

jeżeli chodzi o ściereczki springo to jak dla mnie to absolutna rewelacja , czyszcza wszystko (prócz szkła, na szybie zostają białe mazy ale tam nie jest napisane że są do szkła!!)ja uniwersalnych używam również do mebli jeżeli są czymś zabrudzone a tak to myję chusteczkami dada bo po nich nie muszę przecierać. Kupiłam też zestaw sprzątający za 19,90 i tak jest spray przeciw kurzowi pronto, od wczoraj nie mam grama kurzu na tv, na kompie a zawsze by widoczny już po jednym dniu!!

prosiłam eksperckiego małża o info na temat wkładeczek, ale się pogubiłam w wątku, nie mogę znaleźć bo tak szybko leci, mogę jeszcze raz odpowiedź prosić????

jeszcze chciałam powiedziec że kupiłam za 5,99 miodzik z biedronki, jest z sądeckiego bartnika, to są świetne miody i za identyczny w kefirku płaciłam 11 zł więc się mega opłaca jak ktoś lubi a może się przydać w porze przeziębieniowej!!

jeszcze pytanko: czy któraś z Was kupowała kiedyś w biedronce kus-kus?? szukałam i chyba nie ma... bywał u kogoś?? albo płatki takie jak jaśki, te zbożowe poduszeczki??
camillet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:25   #1897
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez camillet Pokaż wiadomość
jeszcze pytanko: czy któraś z Was kupowała kiedyś w biedronce kus-kus?? szukałam i chyba nie ma... bywał u kogoś?? albo płatki takie jak jaśki, te zbożowe poduszeczki??
Płatków typu Jaśki niestety w Biedronce nie ma
Stary 2010-09-19, 13:25   #1898
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanuszkaa Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam, kawki trochę zostało, capuccino jeden cały karton. soków żadnych, za to pani powiedziała że ariel napewno od jutra tylko w jakiej cenie to niewiedziała, a ciasteczek gruszkowych ani tych jeżynowych w ogóle jeszcze niebyło, ani farb tych w dwupaku niestety...więc kupiłam ciastko francuskie z jabłkiem:d
Więc jest szansa, że dziś go nie wyłożą jupiii
Cytat:
Napisane przez Optyczka Pokaż wiadomość
Piszecie w tak szybko że nie mogę sie połapac. Ten Ariel będzie z płynem do płukania czy sam??? Coś czuje że mnie z rana czeka wyprawa do biedry bo koło 12 pewnie po proszku zostanie pusty karton
Z płynem do naczyń
Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
ile kosztuje dzisiaj ta kawa w promocji?i ile gram?
200 gram 9,99 zł (albo 9,90)
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:36   #1899
aanuszkaa
Raczkowanie

u mnie dziś wyjątkowo pusto w biedronce było....nawet połowy koszy brakowało..mam nadzieję, że jutro akurat trafię na proszek i szlafroczek(choć pewnie będzie jak z kaloszami)
Stary 2010-09-19, 13:39   #1900
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie dziś wyjątkowo pusto w biedronce było....nawet połowy koszy brakowało..mam nadzieję, że jutro akurat trafię na proszek i szlafroczek(choć pewnie będzie jak z kaloszami)
no właśnie u mnie też strasznie pusto było No ale załapałam się na dwie kawy, soczki widziałam tylko w wariacji z poziomką (ale nie miałam już jak zabrać ). W B. w której dzisiaj byłam Paryskich niet a miałam nadzieję gruszkowych spróbować
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:40   #1901
camillet
Raczkowanie

nieprzytomna dzięki, szkoda ;/ w ogóle kupić gdzieś te jaśki to jak kiełbasę za komuny... jak widzę to kupuję hurtowo bo nie można ich znaleźć nigdzie...
Stary 2010-09-19, 13:47   #1902
aanuszkaa
Raczkowanie

Cytat:
nieprzytomna dzięki, szkoda ;/ w ogóle kupić gdzieś te jaśki to jak kiełbasę za komuny... jak widzę to kupuję hurtowo bo nie można ich znaleźć nigdzie...
te jaśki to chyba w lidlu i kauflandzie są...ja nie kupuje ale widziałam pare razy
Stary 2010-09-19, 13:47   #1903
necia84
Raczkowanie

właśnie wróciłam z biedronki i zapiłam kawe fuego, jest całkiem niezła i widziałam 100g tej kawy za 8zł więc się opłacało.

Pytałam się pani w biedronce i powiedziała że na magazynie jest ariel z płynem ale jeszcze nie wie po ile, więc jutro lece po ariel

załapałam się jeszcze na wczorajsze cappucino i żubra ale mąż mówi że niedobre to piwo i będę musiała sama wypić
necia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:51   #1904
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz kochana, ja je zawsze w Intermarche widuję i chyba w Lidlu. Sprawdź
Stary 2010-09-19, 13:54   #1905
camillet
Raczkowanie

Cytat:
te jaśki to chyba w lidlu i kauflandzie są...ja nie kupuje ale widziałam pare razy
Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Wiesz kochana, ja je zawsze w Intermarche widuję i chyba w Lidlu. Sprawdź
no do lidla mam straaasznie daleko, nawet nidgy nie byłam, intermarche nie mam wcale a w kauflandzie właśnie ostatnio nnie było, tylko jakieś podróby jaśków które w ogóle nie były chrupiące... może zabrakło... pojadę chyba dziś bo już nie mogę bez nich wytrzymać
Stary 2010-09-19, 13:54   #1906
magcich
Wtajemniczenie

GG do magcich

W mojej biedronce też pustki, ale kupiam te chusteczki uniwersalne i muszę przyznać że ładnie pachną no i efekt natychmiastowy
magcich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 13:56   #1907
aanuszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magcich Pokaż wiadomość
W mojej biedronce też pustki, ale kupiam te chusteczki uniwersalne i muszę przyznać że ładnie pachną no i efekt natychmiastowy
zgadzam się chusteczki są doskonałe... i pachną naprawdę ładnie, któraś już wcześniej mówiła tak cukierkowo i mi też się tak wydaje(choć kupiłam kwiatowe).
Stary 2010-09-19, 14:03   #1908
paulinka872
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Przepisz mi proszę skład tego soku i podaj pojemność
A Kubusie można już kupować czy sa wystawione ale bez kodu jeszcze?

Skład : woda, przecier bananowy(25%) , przecier truskawkowy (10%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sok z czerwonych pomarańczy z zagęszczonego soku z czerwonych pomarańczy (3%), przecier jabłkowy (2%), przecier z dyni (2%), witamina C-substancja wzbogacająca, naturalny aromat.

Proszę skład soku (banan, truskawka, pomarańcza, jabłko i dynia). A pojemność to 985 ml.
paulinka872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:09   #1909
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
j
prosiłam eksperckiego małża o info na temat wkładeczek, ale się pogubiłam w wątku, nie mogę znaleźć bo tak szybko leci, mogę jeszcze raz odpowiedź prosić????
ekspercki małż mówi że u nich sa.... ja w innych dwóch też widziałam te wkładki B nawet mówi ze dzisiaj do nich w nocy przyszły więc pewnie jakiś chwilowy brak

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:11   #1910
angie84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Przepisz mi proszę skład tego soku i podaj pojemność
A Kubusie można już kupować czy sa wystawione ale bez kodu jeszcze?
Składniki:
woda, przecier bananowy 25%, przecier truskawkowy 10%, cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, sok z czerwonych pomarańczy z zagęszczonego soku z czerwonych pomarańczy 3%, przecier jabłkowy 2%, przecier z dyni 2%, witamina C- substancja wzbogacająca, naturalny aromat

Szklana butelka, 985 ml

u mnie Kubusie można normalnie kupować )))))))))))
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród…
angie84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:14   #1911
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
To dzisiaj jest proszek E czy jutro ma być Ariel ?
Bo już nic z tego nie wiem
Proszek E był jakoś na początku tych promocji, może gdzieś jeszcze do dziś został.
Cytat:
(...)
Nigdy kuskusa nie widziałam w Biedronce.

Wybrałam się dziś po tę kawę, choć już miałam to odłożyć na jutro, i całe szczęście, że poszłam, bo były farby A wczoraj pracownica mówiła, że farby od poniedziałku. No nic, wzięłam rubin, mam nadzieję, że mamie się spodoba... Były też paryskie, ale nie wzięłam
A jeszcze mam pytanie, do tych, które kupiły farbę: w jakim kolorze jest ten tusz? Nigdzie nie mogę dopatrzeć się informacji, a narazie nie chcę otwierać, bo moze będę musiała wymienić.

Edytowane przez mroowa_
Czas edycji: 2010-09-19 o 14:17
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:19   #1912
anoola
Zadomowienie

Cytat:
no do lidla mam straaasznie daleko, nawet nidgy nie byłam, intermarche nie mam wcale a w kauflandzie właśnie ostatnio nnie było, tylko jakieś podróby jaśków które w ogóle nie były chrupiące... może zabrakło... pojadę chyba dziś bo już nie mogę bez nich wytrzymać
Oj bidulko to faktycznie masz pewnie problem z ich zdobyciem a może jakaś zaprzyjaźniona pani z pobliskiego sklepu by je dla ciebie sprowadziła?
Cytat:
Napisane przez magcich Pokaż wiadomość
Jak tylko wypsikam mój specyfik to przestawię się na te chusteczki bo tak sobie przekombinowałam że wydajnościowo to pewnie podobnie wyjdzie i nie trzeba psikać co chwilę tylko chusteczką myk myk i czyściutko Wy to jednak nieocenione jesteście
Cytat:
Napisane przez angie84 Pokaż wiadomość
A proszek też? Kurrrcze bo jak tak to się zastrzelę normalnie, nie będzie jutro już na niego szans

witch a myślałam, że błysnę

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-09-19 o 14:24
Stary 2010-09-19, 14:22   #1913
Phynn
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie co mój kumpel barman robił z Desperadosem? Przez szyjke wciskał całą ćwiartkę cytryny i tak piliśmy. Spróbujcie, może wam zasmakuje
a co w tym dziwnego ? tak podaje się to piwko w knajpach, jak również piwo 'miller'
i faktycznie tak smakuje bardzo dobrze

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:27   #1914
camillet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
ekspercki małż mówi że u nich sa.... ja w innych dwóch też widziałam te wkładki B nawet mówi ze dzisiaj do nich w nocy przyszły więc pewnie jakiś chwilowy brak
o dziękuję bardzo może do mnie tez dowieźli bo uzależniona od nich jestem a że mi idzie paczka na 3-4 dni to ich brak jest dotkliwy, uważam że nie ma lepszych, niech się schowają wszystkie markowe!!
Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Nigdy kuskusa nie widziałam w Biedronce.
szkoda bo pewnie byłby tańszy a tak to jest dośc drogawy...

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Oj bidulko to faktycznie masz pewnie problem z ich zdobyciem a może jakaś zaprzyjaźniona pani z pobliskiego sklepu by je dla ciebie sprowadziła?
w centrum miasta nie ma niestety takich fajnych sklepików... jakbym miała miejsce w domu to bym w jakieś hurtowni spożywczej kupiła karton, bo czasem to mi się tak ich chce zjeśc że mnie aż ściska w dołku! (nie jestem jakiś obżartuch tylko w ciąży )

Cytat:
Jak tylko wypsikam mój specyfik to przestawię się na te chusteczki bo tak sobie przekombinowałam że wydajnościowo to pewnie podobnie wyjdzie i nie trzeba psikać co chwilę tylko chusteczką myk myk i czyściutko
no dokładnie!! a poza tym nie trzeba płukać rzadnych szmat co dla mnie jest niesamowitym atutem, ścirałam tez nimi podłogę nieraz, płytki w sensie i super schodzą zabrudzenia a podłoga lśni i się nie klei co ważne!!
Stary 2010-09-19, 14:35   #1915
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
a co w tym dziwnego ? tak podaje się to piwko w knajpach, jak również piwo 'miller'
i faktycznie tak smakuje bardzo dobrze
No co no, pisałam przeciez że nie pijam piwa wiec dla mnie to nowość była i chciałam się podzielić
Stary 2010-09-19, 14:38   #1916
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Zbankrutuję przez Was

Dzisiaj odwiedziłam pobliską Nakropkowaną i znalazłam:
- Fuego było, nawet dużo
-cappucino - śmietankowe, ale nie brałam - jestem na odwyku
- mleczny start - karmelowe (wzięłam, a jak!)
- zestawy Dove były jeszcze... do tego mnóstwo Princessy, Tigerów, piwa
-kupiłam poduchę fioletową

No, a reszta zakupów, to mój standard!

Już na jutro ostrzę ząbki na ten proszek (jak ja nie cierpię kupować proszku!) i te chusteczki do kurzu nawilżane... coś jeszcze polecacie?:P
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:40   #1917
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
szkoda bo pewnie byłby tańszy a tak to jest dośc drogawy...
Ja kupuję w Polo albo w Groszku z Janexu - cena to poniżej 3 zł za 300g, więc dość tanio.

A dziś kupiłam jeszcze wafelki kokosowe Tasso (brat sobie zażyczył coś słodkiego bez czekolady ) i spróbowałam jednego, powiem Wam, że całkiem smaczne, produkowane zresztą przez Skawę.
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:44   #1918
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Więc jest szansa, że dziś go nie wyłożą jupiii

Z płynem do naczyń

200 gram 9,99 zł (albo 9,90)

U mnie nie było tej kawy, nie wiem czy w ogóle była, zapytałam panią przy kasie, to najpierw zrobiła wielkie oczy, a potem rzuciła, że może jutro. Odniosłam wrażenie, że albo nie wiedziała, albo zdziwiła się, że wiem co będzie jutro. Polecę jutro, może trafię ..... Miałam taką chrapkę na nią, a mówiłyście, że u Was już były. Może u mnie się skończyły, ale to by nie wiedziała sprzedawczyni, że w ogóle były? Fuego, fuego .......... amore mio
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:46   #1919
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam pytanie co do szlafroka... czy to jest z tego takiego materiału miłego z którego robią misie albo kocyki?? nie umiem go inaczej opisać, często te szlafroki macałam i są kochane, ale biegają po ok 100 zł , cz to możliwe żeby on był właśnie z tego??
mikrofibra to właśnie taki milutki pluszowy materiał faktycznie te szlafroki kosztują w sklepach ok.100zł

No i nie wiem czy dziś lecieć do Biedronki skoro u niektórych z was już są farby, czy czekac do jutra.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:47   #1920
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka872 Pokaż wiadomość
Skład : woda, przecier bananowy(25%) , przecier truskawkowy (10%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sok z czerwonych pomarańczy z zagęszczonego soku z czerwonych pomarańczy (3%), przecier jabłkowy (2%), przecier z dyni (2%), witamina C-substancja wzbogacająca, naturalny aromat.

Proszę skład soku (banan, truskawka, pomarańcza, jabłko i dynia). A pojemność to 985 ml.
Cytat:
Napisane przez angie84 Pokaż wiadomość
Składniki:
woda, przecier bananowy 25%, przecier truskawkowy 10%, cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, sok z czerwonych pomarańczy z zagęszczonego soku z czerwonych pomarańczy 3%, przecier jabłkowy 2%, przecier z dyni 2%, witamina C- substancja wzbogacająca, naturalny aromat

Szklana butelka, 985 ml

Dziękuję bardzo
W takim razie nie lecę po te soki, poczekam na Kubusie. Jutro z rana mame wyślę bo ja do pracy na 7
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości