|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
właśnie wróciłam, kawki trochę zostało, capuccino jeden cały karton. soków żadnych, za to pani powiedziała że ariel napewno od jutra tylko w jakiej cenie to niewiedziała, a ciasteczek gruszkowych ani tych jeżynowych w ogóle jeszcze niebyło, ani farb tych w dwupaku niestety...więc kupiłam ciastko francuskie z jabłkiem:d
|
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
Prałyszcie moze w KŁĘBUSZKU płaszczyk jesienny/zimowy?
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Piszecie w tak szybko że nie mogę sie połapac. Ten Ariel będzie z płynem do płukania czy sam??? Coś czuje że mnie z rana czeka wyprawa do biedry bo koło 12 pewnie po proszku zostanie pusty karton
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
ile kosztuje dzisiaj ta kawa w promocji?i ile gram?
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
To dzisiaj jest proszek E czy jutro ma być Ariel ?
Bo już nic z tego nie wiem
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
ja mam pytanie co do szlafroka... czy to jest z tego takiego materiału miłego z którego robią misie albo kocyki?? nie umiem go inaczej opisać, często te szlafroki macałam i są kochane, ale biegają po ok 100 zł , cz to możliwe żeby on był właśnie z tego??
co do kawy Fuego bo ktoś pytał... moim zdaniem jest super a pijałam tylko cronant gold z jacobsa!! jeżeli chodzi o ściereczki springo to jak dla mnie to absolutna rewelacja , czyszcza wszystko (prócz szkła, na szybie zostają białe mazy ale tam nie jest napisane że są do szkła!!)ja uniwersalnych używam również do mebli jeżeli są czymś zabrudzone a tak to myję chusteczkami dada bo po nich nie muszę przecierać. Kupiłam też zestaw sprzątający za 19,90 i tak jest spray przeciw kurzowi pronto, od wczoraj nie mam grama kurzu na tv, na kompie a zawsze by widoczny już po jednym dniu!! prosiłam eksperckiego małża o info na temat wkładeczek, ale się pogubiłam w wątku, nie mogę znaleźć bo tak szybko leci, mogę jeszcze raz odpowiedź prosić???? ![]() jeszcze chciałam powiedziec że kupiłam za 5,99 miodzik z biedronki, jest z sądeckiego bartnika, to są świetne miody i za identyczny w kefirku płaciłam 11 zł więc się mega opłaca jak ktoś lubi a może się przydać w porze przeziębieniowej!! jeszcze pytanko: czy któraś z Was kupowała kiedyś w biedronce kus-kus?? szukałam i chyba nie ma... bywał u kogoś?? albo płatki takie jak jaśki, te zbożowe poduszeczki?? |
|
|
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1898 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 200 gram 9,99 zł (albo 9,90)
|
||
|
|
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dziś wyjątkowo pusto w biedronce było....nawet połowy koszy brakowało..mam nadzieję, że jutro akurat trafię na proszek i szlafroczek(choć pewnie będzie jak z kaloszami)
|
|
|
|
#1900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale załapałam się na dwie kawy, soczki widziałam tylko w wariacji z poziomką (ale nie miałam już jak zabrać ). W B. w której dzisiaj byłam Paryskich niet a miałam nadzieję gruszkowych spróbować
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
nieprzytomna dzięki, szkoda ;/ w ogóle kupić gdzieś te jaśki to jak kiełbasę za komuny... jak widzę to kupuję hurtowo bo nie można ich znaleźć nigdzie...
|
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam z biedronki i zapiłam kawe fuego, jest całkiem niezła i widziałam 100g tej kawy za 8zł więc się opłacało.
Pytałam się pani w biedronce i powiedziała że na magazynie jest ariel z płynem ale jeszcze nie wie po ile, więc jutro lece po ariel załapałam się jeszcze na wczorajsze cappucino i żubra ale mąż mówi że niedobre to piwo i będę musiała sama wypić
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej biedronce też pustki, ale kupiam te chusteczki uniwersalne i muszę przyznać że ładnie pachną no i efekt natychmiastowy
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się chusteczki są doskonałe... i pachną naprawdę ładnie, któraś już wcześniej mówiła tak cukierkowo i mi też się tak wydaje(choć kupiłam kwiatowe).
|
|
|
|
#1908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skład : woda, przecier bananowy(25%) , przecier truskawkowy (10%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sok z czerwonych pomarańczy z zagęszczonego soku z czerwonych pomarańczy (3%), przecier jabłkowy (2%), przecier z dyni (2%), witamina C-substancja wzbogacająca, naturalny aromat. Proszę skład soku (banan, truskawka, pomarańcza, jabłko i dynia). A pojemność to 985 ml.
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B nawet mówi ze dzisiaj do nich w nocy przyszły więc pewnie jakiś chwilowy brak
|
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
woda, przecier bananowy 25%, przecier truskawkowy 10%, cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, sok z czerwonych pomarańczy z zagęszczonego soku z czerwonych pomarańczy 3%, przecier jabłkowy 2%, przecier z dyni 2%, witamina C- substancja wzbogacająca, naturalny aromat Szklana butelka, 985 ml u mnie Kubusie można normalnie kupować )))))))))))
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
|
#1911 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wybrałam się dziś po tę kawę, choć już miałam to odłożyć na jutro, i całe szczęście, że poszłam, bo były farby A wczoraj pracownica mówiła, że farby od poniedziałku. No nic, wzięłam rubin, mam nadzieję, że mamie się spodoba... Były też paryskie, ale nie wzięłam ![]() A jeszcze mam pytanie, do tych, które kupiły farbę: w jakim kolorze jest ten tusz? Nigdzie nie mogę dopatrzeć się informacji, a narazie nie chcę otwierać, bo moze będę musiała wymienić. Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2010-09-19 o 14:17 |
||
|
|
|
#1912 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wy to jednak nieocenione jesteście A proszek też? Kurrrcze bo jak tak to się zastrzelę normalnie, nie będzie jutro już na niego szans witch a myślałam, że błysnę
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-19 o 14:24 |
||
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak podaje się to piwko w knajpach, jak również piwo 'miller'i faktycznie tak smakuje bardzo dobrze
|
|
|
#1914 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda bo pewnie byłby tańszy a tak to jest dośc drogawy... ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
)no dokładnie!! a poza tym nie trzeba płukać rzadnych szmat co dla mnie jest niesamowitym atutem, ścirałam tez nimi podłogę nieraz, płytki w sensie i super schodzą zabrudzenia a podłoga lśni i się nie klei co ważne!! |
||
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Zbankrutuję przez Was
![]() Dzisiaj odwiedziłam pobliską Nakropkowaną i znalazłam: - Fuego było, nawet dużo -cappucino - śmietankowe, ale nie brałam - jestem na odwyku ![]() - mleczny start - karmelowe (wzięłam, a jak!) - zestawy Dove były jeszcze... do tego mnóstwo Princessy, Tigerów, piwa -kupiłam poduchę fioletową No, a reszta zakupów, to mój standard! ![]() Już na jutro ostrzę ząbki na ten proszek (jak ja nie cierpię kupować proszku! ) i te chusteczki do kurzu nawilżane... coś jeszcze polecacie?:P
|
|
|
|
#1917 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupuję w Polo albo w Groszku z Janexu - cena to poniżej 3 zł za 300g, więc dość tanio.
A dziś kupiłam jeszcze wafelki kokosowe Tasso (brat sobie zażyczył coś słodkiego bez czekolady ) i spróbowałam jednego, powiem Wam, że całkiem smaczne, produkowane zresztą przez Skawę.
|
|
|
|
#1918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie nie było tej kawy, nie wiem czy w ogóle była, zapytałam panią przy kasie, to najpierw zrobiła wielkie oczy, a potem rzuciła, że może jutro. Odniosłam wrażenie, że albo nie wiedziała, albo zdziwiła się, że wiem co będzie jutro. Polecę jutro, może trafię ..... Miałam taką chrapkę na nią, a mówiłyście, że u Was już były. Może u mnie się skończyły, ale to by nie wiedziała sprzedawczyni, że w ogóle były? Fuego, fuego .......... amore mio
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie wiem czy dziś lecieć do Biedronki skoro u niektórych z was już są farby, czy czekac do jutra. |
|
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W takim razie nie lecę po te soki, poczekam na Kubusie. Jutro z rana mame wyślę bo ja do pracy na 7
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

No ale załapałam się na dwie kawy, soczki widziałam tylko w wariacji z poziomką (ale nie miałam już jak zabrać
). W B. w której dzisiaj byłam Paryskich niet
a miałam nadzieję gruszkowych spróbować

Miałam taką chrapkę na nią, a mówiłyście, że u Was już były. Może u mnie się skończyły, ale to by nie wiedziała sprzedawczyni, że w ogóle były? Fuego, fuego .......... amore mio