|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
http://allegro.pl/r-marks-super-czad...225489141.html
mój nowy zakup
|
|
|
|
#3812 |
|
Wtajemniczenie
|
fajna, ciekawe czy bedzie ciepła bo na taka wygląda
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- jakich firm lakierow uzywasz jesli chodzi o mięty?
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i Inglot też ma fajną miętę/ pistację
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - napisalam w klubie bo normalnie ciagle mam jakies przeszkody i jak jedna rozwiaze to mam kolejna, normalnie tylko sobie strzelic w leb
|
|
|
|
#3815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Soph - widzę że nie możesz się zdecydować co do avka . Co jeden to ładniejszy
Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-09-19 o 15:53 |
|
|
|
|
#3816 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzięki za wsparcie
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę zajrzeć do klubu
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
a moze sie nudzisz i chcesz wstawic zdjecia
![]() ![]() ja widziałam fajna miętke revlona
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
hmm jak dopadnę aparat i laptopa to wkleję
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeść
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o cerę, to nie mam pojęcia, dlaczego... Kiedy zasnę na chwilę w ciągu dnia, również budzę się z ładną skórą, nie wiem o co w tym chodzi za kombinowanie przy twarzy
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na plaży z Tż, ale wróciliśmy, bo padało, ale troszkę zdjęć popstrykaliśmy
|
|
|
|
#3823 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
woooooooooooooow... rewelacja... jak coś takiego się mocuje ?? i jak długo można nosić???
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3825 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wogole ktoras z was wkleila tu ten filmik z oriflame, jak malowac rzesy i tak ogladam ogladam i sobie mysle "hej, przeciez ja sie zawsze tak maluje bo inaczej sie nie da" i az sie zasmialam z mojej genialnosci![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co tutaj taki maly ruch, czytac nawet nie bylo czego!
|
|||
|
|
|
#3826 |
|
Zadomowienie
|
a mi jest dziś smutno
(
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
uśmiechnij się
Cytat:
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już pachnąca, wykąpana z mokrymi włoskami i kubkiem zielonej herbaty(dziś w końcu kupiłam
) sobie siedzę O , właśnie mam pytanko dziewczyny - gdzie można dostać naftę kosmetyczną firmy Anna? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...m-pokrzywy.htm . ?? Myślicie, że w aptece dostanę? Aaa i jeszcze co do oleju rycynowego - to prawda, że jak będzie się go nakładać na włosy ,albo naftę z tym, to one ściemnieją? I jaki polecacie lakier do włosów, bo muszę coś takiego zakupić - owszem, w KWC poszukam, ale chcę jeszcze Wasze opinie znać I jeszcze tabletki do włosów - jakie najlepsze??
|
|
#3830 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dobry wieczór
![]() właśnie wróciłam z wypadu, byłam z koleżankami najpierw pograć w bilard a później na małej latte z miodem ![]() dianulaa nie smutaj się |
|
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() olejek rycynowy wplywa na luski wlosa, przez co moze sie wydawac ze wlosy sa ciemniejsze niz byly, ja ze mam ciemne z natury to nie zauwazam zeb sie zrobily jeszcze ciemniejsze ale jezeli jestes blondynka to moze lepiej miod i olejek kokosowy? nie smuc sie, na pewno bedzie lepiej
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I każda z nas wklejałaby do komentarza swoją listę kosmetyków , sposobów jakich używa w danej kategorii i zastosowanie(czyli ile nakłada, kiedy, na ile zostawia itd.-wiecie o co mi chodzi? ![]() Wtedy będzie jakiś porządek i ład ![]() Coldplay - zazdroszczę takiego naturalnego kształtu i braku potrzeby piłowania Ja na razie 'maluję' paznokcie tylko i wyłącznie odżywką na wzrost, bo zapuszczam od zera i wyglądają fatalnie, no ale cóż uzbrajam się w cierpliwość.. I obiecałam sobie, że jak zapuszczę moje pazury, to pójdę do kosmetyczki, żeby mi je pięknie 'zrobiła' i wykonała właśnie frencha - taka nagroda za zapuszczanie A tipsów nigdy nie uznawałam i nie uznaję agusiownik - zupełnie nie mój styl ale fajnie się prezentuje i niedroga, ciekawe jak się będzie wyglądać na żywo - wrzucisz zdjęcie na sobie , jak dojdzie paczka? Bo aż jestem ciekawa A i zazdroszczę plaży ![]() hanamici - ależ nie ma za co! Shadii - dziękuję za lanie ![]() Cytat:
Ja lewą ręką, to krzywdę bym sobie zrobiła i miała tak cudowny rozjechany makijaż oka na pół twarzy i szczoteczkę od tuszu utkwioną w oku,że ohh make up pierwsza klasa A widzisz, jakaś genialna Ja podobnie robiłam, oprócz kącików wewnętrznych właśnie, no ale teraz dołączyłam i ten kącik i zaczęłam też tak malować rzęsy, trzymając pionowo szczoteczkę i tak pojedyncze włoski malować i normalnie mam takie dłuugaśne, że na okularach mi się odbijają Ok, to jutro podejdę i zakupię Blondynką to ja bym siebie nie nazwała, chociaż baaardzo bym chciała Mój kolor to ciemny blond, który jak to mówią mi znajomi i Tż jeszcze bardziej ściemniał Ale ja nie chcę jeszcze bardziej go zciemniać, wolałabym rozjaśnić ![]() dianulaa - ![]() don't worry - be happy ! głowa do góry ! I taak teraz ten piękny uśmiech, o tak, tak dokładnie, troszeczkę jeszcze szerszy ooo, super! -widzisz jakie to proste? ![]() buahhot, Coldplay - dziękuję za odpowiedzi Dzisiejsze spamowanie: - herbaty: z gorzką pomarańczą i garcinia cambogia + czerwona + zielona. - dużo wody mineralnej - zero[!!] słodkiego ! włosy: - nie prostowałam w ogóle - brak suszenia - zostawiam teraz na noc do samoistnego wyschnięcia - serum wygładzające na mokre od połowy - spray termoochronny na mokre twarz: - lekki peeling ( peeling wymieszany z żelem do mycia) - krem nawilżający od derm. - filtr 30 - brevoxyl i maść nagietkowa punktowo na noc - ten sam krem co rano od derm. - również na noc - wazelina kokosowa na usta, rzęsy i brwi ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający x2 - krem do stóp x2 - krem do rąk kilka razy - odżywka przyspieszająca wzrost na paznokcie
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-19 o 23:00 |
||
|
|
|
#3835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja prawa ręką maluję prawe oko, a lewą lewe, bo generalnie piszę lewą ręką ale np piłkę rzucam prawą
różnie u mnie z tym
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra aktualnie mieszkam w Irlandii, dlatego plaża
wybraliśmy się z Tż jakieś pół godzinki autkiem i oczywiście wkleję zdjęcie, ale to dopiero za parę tygodni jak będę w Polsce
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kobitki
A ja wstałam dzisiaj wcześniej, mimo, że mam na 9 do szkoły - żeby na spokojnie wypić kawkę, zjeść śniadanko, 'zrobić się' , posiedzieć na Wizażu ![]() I już pogoda za oknem mnie cieszy - takie poranne słoneczko, uwielbiam taki widok buahhot - no, następna , zazdroszczęę umiejętności!! ![]() agusiownik - aaaa , rozumiem ![]() Jeju, jak ja bym chciała mieć teraz taką możliwość pójścia na spacer brzegiem morza... ![]() Też tak macie ??Idę wyprostować włoski
|
|
#3839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaraz ide wypic pokrzywe i zjesc sniadanko, btw pogrzebałam w forum kulinarnym co wizażanki jedza na sniadanie, bo mam dosc kanapek W ogole musze się zacząć zdrowo odzywiac, tylko nie wiem od czego zacząć;/
|
|
#3840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień "dobry" ![]() Zostałam dzisiaj w domu bo czuję się okropnie i kaszlę jak gruźlik .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

).

piękny,zazdroszczę Ci go 

za kombinowanie przy twarzy 

Zresztą i tak wiem, że muszę malować twarz(oczy to dla mnie drugorzędna sprawa) ze względu na cerę
Właśnie dzisiaj nad tym myślałam, jak tylko brat mi pożyczy aparat, może nawet jutro(dziś?) (własnego się jeszcze nie dorobiłam..
nie smutaj 
Ja lewą ręką, to krzywdę bym sobie zrobiła i miała tak cudowny rozjechany makijaż oka na pół twarzy i szczoteczkę od tuszu utkwioną w oku,że ohh make up pierwsza klasa