Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-18, 21:19   #3781
KarolciaU2
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ramonciu, ładny av

znowu wycisnęłam połowę twarzy, nawet to, czego nie było Proszę, zbijcie mnie naprawdę mocno, bo to już kolejny raz...
eeeeeejjjjj!!!! na buzi i na plecach nic nie wyciskamy ja od kiedy nie wyciskam mam o wiele ladniejsza cere no i nie chodze potem w czerwonych plamkach
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Shadii - ja mam to samoo!! Ciągle się dopatruję czego by się tu jeszcze pozbyć i z tą twarzą, to prawie na lustro zawsze włażę, naprawdę ! byleby odkryć jeszcze jakieś małe niespodzianki, których w sumie nie widać, ale mnie doprowadzają do szału(oczywiście po usunięciu tych większych,widocznych) .... Teraz i tak jest lepiej, bo zaczyna coś działać w końcu ta kuracja od derm. , wiadomo nie jest jeszcze pięknie, ale już zaczynam widzieć znaczące poprawy Ale i tak czasami się nie mogę powstrzymać i na nic tłumaczenie samej sobie, że jak wycisnę, to potem będę mieć okropną rankę i ślad, które trudniej wyleczyć niż prychola , no ale rozum swoje a ręce swoje
Także będziemy się teraz wzajemnie pilnować! I na początek x2 - dla Ciebie i samej siebie !

A ja aktualnie piję sobie multiwitaminę z minerałami o smaku mandarynkowym w tabletce musującej I w sumie powinnam iść już spać i się kurować, ale jakoś tak nie mam ochoty...

Aaa i muszę się Wam czymś pochwalić ! Dzisiaj, w końcu po paru dłuuugich miesiącach, poszłam wreszcie do optyka naprawić troszkę i wyprostować okularki Ogólnie nienawidzę ich nosić, a powinnam cały czas, ze względu na te moje wady wzroku, ale w rzeczywistości to zakładam je tylko na lekcje i w domu noszę..Ale jak gdzieś tak wychodzę to w ogóle!! Ale dzisiaj już się troszkę przełamałam i z miasta wracałam już w okularach - bez nich a w nich to niebo a ziemia jeśli chodzi o widzenie !! Wiadomo, na ogromny plus z okularami Ale dla mnie taki 15min spacerek w okularach wśród ludzi to nie lada wyczyn, także wiecie..I miałam ciągle wrażenie jakby wszyscy się na mnie gapili i komentowali jak to ja okropnie wyglądam..Znaczy mamuśka,siostra i babcia mówią, że mi ślicznie w okularach jest itd. ale ja się nie mogę do nich przekonać - wolałabym soczewki,ale coś się nie zaprzyjaźniłyśmy A dzisiaj się pytałam Tż'a o te okulary, że chciałabym zacząć nosić, ale nie wiem czy nie wyglądam jak idiotka za przeproszeniem i w ogóle,żeby wydał opinię, a ten , że dla niego to tam bez różnicy, i w i bez - dla niego normalnie, po prostu. No i tym niestety mnie nie podbudował, bo jakbym wiedziała, że bardzo mu się podobam w okularach to może i bym się przemogła, ale on widzę jakoś nie bardzo..Znaczy nie żeby wybrzydzał, albo coś, ale jemu bez różnicy czy tak czy tak, no w sumie normalna odpowiedź, ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i same wiecie..Ehh...I weź tu człowieku coś zrób - z jednej strony bardzo ważny wzrok, z drugiej wygląd wrrr !

Ja jednak idę spać Kobitki ! Dobranoc!
jakbym siebie slyszala z tymi okularami tez nie lubie w nich przy ludziach chodzic, a moj Tz to tez co sie nie zapytam to dla niego dobrze, wolisz jak ma m rozpuszczone wlosy czy spiete? - hmmm nie wiem i tak i tak ci ladnie, - wolisz jak nosze spodniczki czy spodnie? - hmmm nie wiem, i tak i tak dobrze wygladasz. Ech faceci! i przez to ja nie wiem jak mi lepiej... ale pozostaja jeszcze inni koledzy, oni czasem potrafia odpowiedziec normalnie
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chcę takie włosy Nigdy nie będę miała takich, bo moje są cienkie, nie układają się tak fajnie i nigdy nie osiągnę takiej długości
nie ma rzeczy niemozliwych jak juz Ci dziewczyny doradzaly, clipy, a na szybszy porost wlosow to skrzyp, pokrzywa, silica, rycyna, nafta kosmetyczna
Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
haha podobnie

a gdzie studiujesz jesli mozna spytać, ja ją sobie włączam na poprawę humoru:P

dziewczyny! zrobiłam sobie dzisiaj maseczke z zółtka, nafty, oliwy z oliwek, olejku rycynowego miodu i cytryny- tak jak poleciła mi ciocia- ale rewelacja!!! włosy sa sypkie, błyszczące jednym slowem bomba! polecam wszystkim+ do tego szampon seboradin z zen szeniem, radical jutro rano bo wieczorem wychodze i chce miec w miare swieze
potwierdzam, maseczka z nafty i innych dodatkow jest bardzo dobra, a do tego tania jak barszcz tylko dziewczynki drogie, nie robcie jej zbyt czesto i nie trzymajcie za dlugo, 20minut wystarczy bo potem mozna miec niezle problemy ze skora glowy...

czy wy tez tak macie ze jak rano wstaniecie to cera jest w o wiele lepszym stanie niz wieczorem? bo ja u siebie cos takiego zauwazam i nie wiem czy to tylko ja tak mam czy inne tez
KarolciaU2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 22:01   #3782
loluska
Zakorzenienie

Cześć piękne niestety i mnie dopada choróbsko ;/ wizaż roznosi zarazki ;p jestem juz po SPAmowaniu:

-peeling kawowy
-peeling twarzy Planet Spa Avon
maseczka regenerująca
-żel z arniką pod oczy
-krem oliwkowy z ziaji na buzię
-depilacja
-balsamowanie
-pumeksowanie stóp
-krem nawilżający na stopy
-pomalowałam odżywką paznokcie
-wyolejkowałam włosy
-odżywka + kuracja odbudowująca również na włosy
-zaczęłam jeść skrzypowitę aby wzmocnić paznokcie i włosy, mam nadzieję że pomoże

w planach:
-pasta cynkowa na noc punktowo
-maseczka poprawiająca koloryt

judus
niestety humorek nadal mam kiepski ;/ jakoś dobija mnie większość rzeczy ostatnio, i sama się nakręcam

buahhot

pokaż sukienkę śliczny naszyjnik

Czekoladowa
witaj w klubie paszteta... bo ja ostatnio też ciągle się tak czuję ;/ zwłaszcza że mi jakieś p i z d y wyskakują na twarzy

Alessandra

oby jak najwięcej było ludzi z tak dobrym serduchem jak Twoje
a co do okularków, może wstawisz w nich fotkę i my ci powiemy jak lepiej?

sweetish

zapraszamy

morelka1987
witaj

zaraz będę oglądać ten filmik o malowaniu rzęs, bo wszystkie tak wychwalacie chciałabym jutro zrobić się na bóstwo ale nie wiem jak...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 22:46   #3783
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
a gdzie studiujesz jesli mozna spytać, ja ją sobie włączam na poprawę humoru:P
W Bydgoszczy

Właśnie wróciłam od TŻ i idę lulać bo wymęczona jestem strasznie dobranoc kobietki
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 22:49   #3784
loluska
Zakorzenienie

ja też się kładę... dobranoc <3

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 23:19   #3785
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Shadii - pokaż łowy !
Jak kupię butki w czwartek, to zrobię zdjęcie wszystkiego

Cytat:
Dziewczyny, a moze zrobimy liste kosmetykow, ktore uwazamy za absolutne hity? takie kwc w pigułce, ale tylko pielęgnacja co Wy na to?
Ja zaczęłabym od włosów bo jestem totalną włosomaniaczką;d
Jestem za
Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Coś czuję, ze wkrótce dołącze do waszego grona.
A, zapraszamy, zapraszamy
Cytat:
Napisane przez KarolciaU2 Pokaż wiadomość
(...)

czy wy tez tak macie ze jak rano wstaniecie to cera jest w o wiele lepszym stanie niz wieczorem? bo ja u siebie cos takiego zauwazam i nie wiem czy to tylko ja tak mam czy inne tez
Też tak mam. Tylko szkoda, że cera w ciągu dnia wraca do poprzedniego stanu. Nawet chyba kiedyś taki wątek zakładałam, czemu tak jest, że ładniej rano wyglądam

Dobranoc, Loluska

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 00:54   #3786
_Alessandra
Zakorzenienie

A ja właśnie niedawno wróciłam, zmyłam się i zrobiłam czerwoną herbatkę i usiadłam na wizaż ( to chyba już uzależnienie ).
Dzisiaj muszę się przyznać zaszalałam z drinkami - piłam już od 20, ale świetnie było ! Nie znałam na początku połowy osób, bo oprócz tych co mieli być, przyszły 'nowe twarze', że tak powiem, ale jak już się rozkręciło, to tak wszyscy trajkotali, że walki zeszły na drugi plan - na szczęście Ale, nie, żebym jutro miała kaca, bo co to to nie ale mi tak faajnie, wiecie taki lajt

Zaczynam nadrabiać

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Czekoladowa1 - cudne włosy z tego zdjęcia co przesłałaś Nie martw się kochana, ja mam fakt, faktem długie włosy, ale cieniutkie i przyklapnięte i takie wywijające się w rożne strony - znaczy po lewej stronie zawsze po wysuszeniu są ok i prawie prawie proste, ale po prawej to normalnie tajfun nie wiem czemu tak I zawsze jak widzę dziewczyny,które mają taką piękną objętość i grube włosy to normalnie pieję z zazdrości

O właśnie, miałam się pytać - czy jak robicie makijaż oczu, to macie tak, że na jednym oku wychodzi od razu perfect, a nad drugim się męczycie a i tak trudno o taki sam idealny wygląd jak na tym pierwszym?? Bo się zastanawiam, czy tylko ja tak mam, czy to jakaś złośliwość ogólna ?

jennifer777 - jestem za listą jak najbardziej!! aaa i zaintrygowałaś mnie tą maseczką na włosy i wypróbuję w najbliższym czasie na pewno!!

kwiatuszek10031989
- ja czekałam ok.5 dni na przesyłkę z BU

Tallulah - właśnie o to oświadczenie woli mi chodziło, tylko zabrakło mi tego zdania wtedy dokładnie o ten "kartonik"

KarolciaU2 - dokładnie u mnie to samo !! Niby dla nich wszystko to takie obojętne i nie wiem czasami czy naprawdę mu to obojętne i nie widzi różnicy, czy nie chce powiedzieć, bo nie wie jaka będzie reakcja czy jak I właśnie wtedy najlepiej zapytać się kogoś postronnego, albo czekać na rekację otoczenia - a to potrafi być baaardzo szczere, ale chociaż wiadomo jak się naprawdę wygląda Tak jak Tż do mnie , że dla niego to bez makijażu czy z i tak piękna jestem, no ale jak wyjdę wśród ludzi bez make-up'u to czuję się jak alien jakiś i tak na mnie patrzą Zresztą i tak wiem, że muszę malować twarz(oczy to dla mnie drugorzędna sprawa) ze względu na cerę

Shadii , KarolciaU2 - co do cery - to jest prawda! Taka gładka rano jest i tak zdrowo wygląda, a wystarczy, że przetrze się twarz choćby tonikiem to od razu taka szarawa, wszystkie niedoskonałości pięknie widoczne, zaczerwienienia itd A przecież trzeba ją oczyścić z tych wszystkich specyfików nocnych...Ale nawet jak się prześpię w ciągu dnia z makijażem, to po wstaniu on taki, że tak powiem świeżej wygląda - ta cera nie jest taka konkretnie błyszcząca tylko taka hmm no zdrowa, wiecie o co mi chodzi, nie wiem jak to nazwać - taki leciutki połysk, ale naturalny jest, i nie wiem właśnie od czego to zależy

loluska - ostatnio się do Tż'a śmiałam, że na Wizażu wirus panuje i się przeziębiłam przez to A i jaką maseczkę stosujesz na koloryt??
Ojejku, dziękuję Właśnie dzisiaj nad tym myślałam, jak tylko brat mi pożyczy aparat, może nawet jutro(dziś?) (własnego się jeszcze nie dorobiłam..) to wrzucę takie bez i z okularami.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 06:01   #3787
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć laseczki Ja już na nogach Wstawać, wstawać szkoda dnia!

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tak, mam już sukienkę
a możesz pokazać się w clipach? i gdzie je kupiłaś?

cieszę się dziewczyny, że naszyjnik się podoba

Pokaż ją Oki tylko zrobie makijaż, wepne je i pstrykne jakieś foto A kupiłam je u fryzjerki (wolałam dać więcej i mieć pewność, że są naturalne niż kupować na allegro)

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-09-19 o 06:03
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-19, 06:25   #3788
magne
Zadomowienie

dzień dobry
Cytat:
ja mam tak ,że jak wstanę wcześnie rano 6,7,8 to wygląda bardzo ładnie .
Ale jak wstanę np.po 10 albo w południe to okropna jest , ale już tak nie robię, szkoda mi dnia. A wieczorem tez dobrze wygląda, ale to chyba zasługa oświetlenia : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 08:29   #3789
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Wybaczcie, że się zasłaniam, ale strasznie wychodzę na zdjęciach

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-19, 08:32   #3790
samaraNW
Zakorzenienie

witam
Cytat:
O właśnie, miałam się pytać - czy jak robicie makijaż oczu, to macie tak, że na jednym oku wychodzi od razu perfect, a nad drugim się męczycie a i tak trudno o taki sam idealny wygląd jak na tym pierwszym?? Bo się zastanawiam, czy tylko ja tak mam, czy to jakaś złośliwość ogólna ?
ja tak mam. prawe mi się bardzo łatwo maluje,a z lewym się męczę.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć piękne niestety i mnie dopada choróbsko ;/ wizaż roznosi zarazki ;p
zdrowiej była ptasia,świńska, teraz jest wizażowa grypa

Cytat:
eeeeeejjjjj!!!! na buzi i na plecach nic nie wyciskamy ja od kiedy nie wyciskam mam o wiele ladniejsza cere no i nie chodze potem w czerwonych plamkach
ja nie wyciskam,a plamy i tak mam
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 08:33   #3791
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dzień dobry ślicznotki

Cytat:

kwiatuszek10031989
- ja czekałam ok.5 dni na przesyłkę z BU
No tak właśnie myślałam...eh...wolałabym żeby już przyszło
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
dzień dobry

ja mam tak ,że jak wstanę wcześnie rano 6,7,8 to wygląda bardzo ładnie .
Ale jak wstanę np.po 10 albo w południe to okropna jest , ale już tak nie robię, szkoda mi dnia. A wieczorem tez dobrze wygląda, ale to chyba zasługa oświetlenia : )
też tak mam szkoda że ten efekt porannej cery nie utrzymuje sie przez cały dzień....wtedy bym miała super buźkęa tak to świecę się i mam zaczerwienienia...nie wiem od czego to zależy...może rano nie jestem do końca obudzona i nie widzę tych wszystkich niedoskonałości a po południu jak już oczka się nie kleją od spania to dopiero zauwazam swoją brzydotę

Zaraz będę zmywać odżywkę z pazurków i zmoczę je w olejku rycynowym z sokiem z cytryny a potem wypiłuję i nabalsamuję i nałożę miód na usteczkaod kilku dni tak robię i powiem Wam szczerze że jeszcze nigdy nie miałam ich takich gładkich a ten smak miodu...mmm...mniam

A dzisiaj mam taką super gładką buźkę że normalnie nie mogę się powstrzymać żeby nie dotykać nie wiem czego to zasługa, ale wydaje mi się że babydream w końcu zaczął na mnie działać

miłego dzionka kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-19, 08:48   #3792
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
jakie Ty masz śliczne włosy mimo rozjaśniania
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 08:51   #3793
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Cześć laseczki Ja już na nogach Wstawać, wstawać szkoda dnia!

Pokaż ją Oki tylko zrobie makijaż, wepne je i pstrykne jakieś foto A kupiłam je u fryzjerki (wolałam dać więcej i mieć pewność, że są naturalne niż kupować na allegro)
Cytat:
Jakie masz śliczne włosy i jeszcze w dodatku blond a możesz zdradzić jaka to jest długość i ile clipów masz wpiętych? Oraz czy dużo Cię kosztowały pięknie wyglądają

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 09:39   #3794
Soph
Zakorzenienie

dzień dobry !

Cytat:
cuuudowne
i kolor też piękny!

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 09:57   #3795
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dzień dobry !

cuuudowne
i kolor też piękny!
oo widzę nowy avek oglądałam dziś te zdjęcia na onecie

Stary 2010-09-19, 10:02   #3796
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

Shadii , KarolciaU2 - co do cery - to jest prawda! Taka gładka rano jest i tak zdrowo wygląda, a wystarczy, że przetrze się twarz choćby tonikiem to od razu taka szarawa, wszystkie niedoskonałości pięknie widoczne, zaczerwienienia itd A przecież trzeba ją oczyścić z tych wszystkich specyfików nocnych...Ale nawet jak się prześpię w ciągu dnia z makijażem, to po wstaniu on taki, że tak powiem świeżej wygląda - ta cera nie jest taka konkretnie błyszcząca tylko taka hmm no zdrowa, wiecie o co mi chodzi, nie wiem jak to nazwać - taki leciutki połysk, ale naturalny jest, i nie wiem właśnie od czego to zależy

To normalne że jedno oko wychodzi lepiej a drugie gorzej bo oba malujesz jedną ręką. Ja jestem praworęczna, mi też lepiej wychodzi prawe i wiadomo że ręka jest inaczej ustawiona gdy malujesz prawe i inaczej gdy malujesz lewe .

A ja mam odwrotnie - wydaje mi się że lepiej wyglądam wieczorem, np. rano bez makijażu wyglądam jak idź i nie wracaj , a wieczorem jak zmyje makijaż to myślę sobie że gdybym tak wyglądała rano to bym się wcale nie malowała.. .

Cytat:
jakie cudne włosy!!
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 10:07   #3797
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oo widzę nowy avek oglądałam dziś te zdjęcia na onecie
myślicie, że to prawda z tą modą na odrosty ?
avka nowego szukam,
ten tylko tymczasowy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-09-19, 10:24   #3798
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
avka nowego szukam,
ten tylko tymczasowy
no właśnie też to zauważyłam może odpuszczę sobie farbowanie i będzie modnie

Stary 2010-09-19, 10:35   #3799
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

dzień dobry Piękne! wstałam niedawno i właśnie mój uczeń pisze test z angielskiego, który mu wczoraj przygotowałam. ciekawe jak mu pójdzie

wczoraj pomalowałam sobie paznokcie na niebiesko i dziwnie się z nimi czuję - nie mogę się przyzwyczaić

kwiatuszek10031989
- a co i gdzie dokładnie studiujesz? bo ja mieszkam w Bydgoszczy Ty też? czy tylko studiujesz?

powiem wam, że czuję się okropnie, bo eh... miałam dwa miesiące temu usuwaną torbiel z jajnika i okazało się, że mam kolejną na tym samym jajniku i wczoraj prawy bok, tam gdzie to coś jest, strasznie mnie bolał, że normalnie nic nie szło zrobić. dziś, nie wiedzieć czemu, czuję się lepiej, ale wolę nie zapeszać. martwię się strasznie, bo być może w grudniu będę miała operację znowu, a mam mega niemiłe wspomnienia :-(

dziś mam zamiar wysprzątać cały pokój, bo nie wygląda on zaciekawie
lubię sprzątać, szczególnie, jak słucham przy tym fajnej muzyki

Cytat:
nawet jeśli, nie poddam się jej ;p okropne są odrosty!!!

angelwithoutsoul piękne masz włosy!!!

Cytat:
ja tak mam. prawe mi się bardzo łatwo maluje,a z lewym się męczę.
ja też mam tak, sczzególnie jak chcę zrobić smoky eyes...

miłego dnia dziewczynki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-19, 10:36   #3800
magne
Zadomowienie

ślicznie wyglądają włosy
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 10:49   #3801
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakie Ty masz śliczne włosy mimo rozjaśniania

Dziekuje moje naturalne Słoneczko mi je tak rozjaśniło Normalnie to wchodzą w taki złoty odcień

hanamici,Coldplay i Soph dziekuje

buahhot Bodajże 55 cm, wpiętych mam 9 clipów Kupiłam u fryzjerki i zapłaciłam 340 zł Ona dodatkowo mi je spopieliła, żeby jak najbardziej przypominały mój własny kolor włosów

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-19, 10:54   #3802
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dziekuje moje naturalne Słoneczko mi je tak rozjaśniło Normalnie to wchodzą w taki złoty odcień

hanamici,Coldplay i Soph dziekuje

buahhot Bodajże 55 cm, wpiętych mam 9 clipów Kupiłam u fryzjerki i zapłaciłam 340 zł Ona dodatkowo mi je spopieliła, żeby jak najbardziej przypominały mój własny kolor włosów
świetnie wyglądają

Stary 2010-09-19, 11:07   #3803
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość

kwiatuszek10031989
- a co i gdzie dokładnie studiujesz? bo ja mieszkam w Bydgoszczy Ty też? czy tylko studiujesz?
filologia angielska, a uczelnia niestety prywatna, ale na dobrym poziomieKPSW dokładniej Nie mieszkam w Bdg tylko tam studiuję
A Ty co studiujesz i gdzie?
Stary 2010-09-19, 11:07   #3804
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
dziękuję

cieszę się że "bitki" się podobają, heh

Cytat:
Ja mam na zmiene raz wyglądam lepiej rano innym razem wieczorem, jednak zawsze wtedy wyglądam lepiej gdy nikt mnie nie widzi
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
judus
niestety humorek nadal mam kiepski ;/ jakoś dobija mnie większość rzeczy ostatnio, i sama się nakręcam
no to widzę że nie tylko ja mam ten poblem, mam sprawę do koleżanki, już poprostu nie wyrabiam non stop o tym myślę i przez to jak Ty nakręcam sie a to wszystko jest tak pochrzanione...ehh..może opiszę w klubie jednak bo naprawde już sobie z tym nie radzę a jak TŻ o tym powiem to będzie tylko a nie mówiłem...bo mówił...ale już się nie rozpisuję tu nie na temat
angelwithsoul masz cudne włosy jak bęziesz kiedys na nie narzekać to od razu Cię biczuję
kurcze przez te przeziębienia i niedomówienia ciągle chodzę niewyspana i nic mi się nie chce tylko do Was mi się chce zaglądać, ale chyba jak październik nadejdzie to zrobię sobie limity na wchodzenie na wizaż bo u mnie to już dawno przeszło to w uzależnienie, ale w sumie to robię to co lubię
ja właśnie maluje paznokietki opiłowane już są i po odżywce tylko dylemat w kolorze
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 11:15   #3805
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość

powiem wam, że czuję się okropnie, bo eh... miałam dwa miesiące temu usuwaną torbiel z jajnika i okazało się, że mam kolejną na tym samym jajniku i wczoraj prawy bok, tam gdzie to coś jest, strasznie mnie bolał, że normalnie nic nie szło zrobić. dziś, nie wiedzieć czemu, czuję się lepiej, ale wolę nie zapeszać. martwię się strasznie, bo być może w grudniu będę miała operację znowu, a mam mega niemiłe wspomnienia :-(

dziś mam zamiar wysprzątać cały pokój, bo nie wygląda on zaciekawie
lubię sprzątać, szczególnie, jak słucham przy tym fajnej muzyki
bidula

a z tym sprzątaniem to szalona jesteś chyba ja mam czasem tylko takie napady na sprzątanie a zazwyczaj to tak mi się nie chce..

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość

Ja mam na zmiene raz wyglądam lepiej rano innym razem wieczorem, jednak zawsze wtedy wyglądam lepiej gdy nikt mnie nie widzi
kurcze przez te przeziębienia i niedomówienia ciągle chodzę niewyspana i nic mi się nie chce tylko do Was mi się chce zaglądać, ale chyba jak październik nadejdzie to zrobię sobie limity na wchodzenie na wizaż bo u mnie to już dawno przeszło to w uzależnienie, ale w sumie to robię to co lubię
ja właśnie maluje paznokietki opiłowane już są i po odżywce tylko dylemat w kolorze
haha, normalka
ja też powinnam zrobić limit na wizaż, zamiast robić pracę to ja tu co chwilę zaglądam

paznokcie na brązowo!
kupiłam sobie niedawno lakier w kolorze kawy z mlekiem ... miodzio
czaję się jeszcze na czekoladę
Stary 2010-09-19, 11:17   #3806
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:

potwierdzam, maseczka z nafty i innych dodatkow jest bardzo dobra, a do tego tania jak barszcz tylko dziewczynki drogie, nie robcie jej zbyt czesto i nie trzymajcie za dlugo, 20minut wystarczy bo potem mozna miec niezle problemy ze skora glowy...

mamychociaz w tym momencie nie, bo nocowałam u tz calkiem przypadkowo i nie miałam zadnych kosmetykow;o cera jest tragiczna, ale jak wieczorem zrobie peeling+ woda termalna i krem wtedy jest mega błyszczaca

Cytat:
wow piękne

Mysle wlasnie jak to zrobic z tą listą, zeby był porzadek... macie jakies pomysły?
edit. kilka kosm do włosów, polecam tego matrixa i krem wygładzajacy loreala szczególnie
Stary 2010-09-19, 11:22   #3807
_Alessandra
Zakorzenienie

Witajcie Piękne
A ja dziś nie mogłam się obudzić i wstać i ruszyłam tyłek z łożka dopiero jakoś 11:50... I już pół dnia nie ma ehh..No ale cóż, jak się imprezuje to tak jest Ale żadnego kacora nie mam A drinów wczoraj poszło, ojj poszło Dzisiaj trzeba będzie zregenerować organizm i pić dużo herbatek, wody i multiwitamin
Ale za to jestem okropnie zła na moją twarz i siebie ! Już tak ładnie było a dzisiaj znowu jakaś taka szarawa, szorstka, coś powyskakiwało, do tego wczoraj jak przyszłam, to oczywiście musiałam do niej z łapami wylecieć i teraz proszę, piękne ranki mam

angelwithoutsoul - ładniutki kolor ! i do tego blond i włosy również śliczne, i do tego nic a nic nie widać, że coś tam masz wpięte, super !!

samaraNW, Coldplay, hanamici - ooo, no to dobrze, że to nie tylko moja przypadłość aaa i Coldplay - dziękuję za wytłumaczenie!

hanamici - :glasiu : Trzymam mocno kciuki Kochana, żeby wszystko było dobrze
A i p.s: zazdroszczę, że lubisz sprzątać, ja jak mam się za to wziąć, to jakoś nagle mam sto tysięcy innych spraw, a jak już się do tego zabiorę to czuję, że tracę czas itd.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 12:27   #3808
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
paznokcie na brązowo!
kupiłam sobie niedawno lakier w kolorze kawy z mlekiem ... miodzio
czaję się jeszcze na czekoladę
a wiesz że właśnie na taki pomalowałam tylko ja mam czekoladkę,ale kusi mnie tez ta kawka z mlekiem
i chciałabym się przestawić na piłowanie w kształt takiego szpica, migdała bo ciągle na prosto bo tak łatwiej
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 12:42   #3809
Soph
Zakorzenienie

moje pazurki mają na przemian kolor miętowy (ciągle zmieniam odcienie)
i brązowy

moja cera się polepszyła- wróciłam do Duacu (Skinoren się nie sprawdził ).
wracam też do picia pokrzywy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-09-19, 12:49   #3810
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
a wiesz że właśnie na taki pomalowałam tylko ja mam czekoladkę,ale kusi mnie tez ta kawka z mlekiem
i chciałabym się przestawić na piłowanie w kształt takiego szpica, migdała bo ciągle na prosto bo tak łatwiej
a widzisz
ja mam szczęście bo moje same mają taki migdałowy kształt, nigdy ich nawet nie piłowałam (brr, ciarki mnie przechodzą ), w ogóle rzadko coś przy nich robię i jestem przez to na siebie zła , ale chęci wystarczy mi zwykle tylko na pomalowanie ich jakimś kolorowym lakierem..
a marzy mi się taki piękny, idealny french
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości