|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
z resztą jest już nie do kupienia (ew w necie) pewnie - wszystkie chętnie ocenimy makijaż ![]() Inglota dawno nie używałam (kiedyś w liceum ) a podobno jakość się poprawiła, więc pewnie warto spróbować, bo mają duży wybór kolorówsuper jakość ma też podobno Kryolan, ale to też nie wszędzie dostępna marka Cytat:
ja też nie jestem do końca zadowolona z minerałów nie wiem czemu, ale tak jest - używam na zmianę z podkładami w płynie - jakoś nie umiem się z nimi rozstać ![]() a minerałki na lato mi się podobały, bo lekko kryły a buzia wyglądała jak bez makijażu
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
a ja jakis w kamieniu puder musze sobie kupić, bądź sypki, bo mi się kończy. nie wiem jaki. myslałam zeby moze wypróbować z biochemii bambusowy. albo w sklepie jakis normalny kupię.
lece do sklepu po zmywacz do paznokci, bo zmyłam 3 paznokcie i skończył się do kościoła pojdziemy pozniej bo mąż dalej śpi
|
|
|
|
#3783 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
![]() widze, ze produkcja dzis pelna para ![]() kat mam nadzieje, ze u L to nic powaznego ![]() a u nas noc super - kot nie plakal juz w ogole przychodzil do mnie sie miziac rano miski puste, kuweta pelna - sukces ![]() tylko boje sie, co bedzie jak szarancza wparuje
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz mowa o urodzie - co sądzicie o takim lakierze do paznokci
|
|
#3785 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
boski
![]() co to za lakier?
|
|
#3786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez od lat tylko lactacyd fajne sa wrzuciłam do albumu fotki oczek podkreslam ze na szybciocha, na sucho i nie zwracajcie uwagi na brwi ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- aha pytanko mam ![]() uzyłam wlasnie masterpieca i czy te tusze tak maja ze robia wrazenie jakby wyschnietych, podobnie miałam przy 2000 calorie tak go mało na szczoteczce....
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
p4w świetny kolor tego lakieru, jaka to firma?
ja lubie takie, choć moje dłonie przy nich strasznie blado wygladają. teraz mam pomalowane na miętowo
|
|
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
na zdjęciu jest napisane
OPI Ski Teal We DropCytat:
Cytat:
mam miętuska z Essie latem ok, ale teraz jakoś używam tylko szarych, grege i taupe ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- mayaha, a czemu nie modelujesz powieki kolorem? masz taki lekko azjatycki kształt oka i powinnaś to podkreślić do tego kreska wyciągnięta do góry i wyglądałabyś bosko ta zieleń jest taka ciepła, a ja bym u Ciebie wolała coś chłodniejszego, ale moze się mylę - niech Kasia się wypowie - ma lepszą wyobraźnię kolorystyczną - ja muszę zobaczyć i dopiero wiem
|
|
|
#3789 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Chodzili razem do liceum (w Przemyślu), On potem poszedł na chemie i drogi się rozeszły, ale jak Mama jedzie odwiedzić swoich Rodziców, to czasami się spotykają ze stara paczką ![]() Swego czasy sporo jego kosmetyków miała w domu ![]() Podobają mi się i mam nadzieję, że to wysuszenie to przypadek i jak zabiorę się poważniej za kolekcjonowanie , to będzie dobrze.Cytat:
![]() A dzieci u Dziadków? Suuper Ale ja mam obgryzione niestety (już drugi mies. obgryzam ) i niestety nie dla mnie Cytat:
Ale Lactacyd, rzeczywiście dobry. Bardzo pasują Ci te kolorki cieni Tak te MF tak mają, potem się rozkręci trochę. Zawsze się zastanawiam, czy świeży jest
|
|
#3790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec mi po polskiemu napisz co mam zrobic z ta powieka ![]() fakt teraz je pomalowałam byle jak, musze sie bardzie postarac w podstawówce miałam pseudo "chinka" na zmiana z "mexico" ![]() co do cieni to poszukam takich jak mi radzisz, te dwa ostatnie mac'a boskie sa Cytat:
![]() uspokoiłas mnie, jak pierwszy raz pociagłam to nic.... a pod koniec juz cos maział
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-09-19 o 12:49 |
||
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
mayaha, o takie zielenie mam na myśli
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288437 ogólnie makijaże tej Wizażanki są ciekawe i chyba w Twoim stylu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429203 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351438 taki granat też by Ci chyba pasował https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274908 tu też fajny makijaż https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=468549 ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- jak mówicie, ze fajny ten lakier to biorę
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja bym chciala umieć się tak malować ![]() a lakier super bierz |
|
|
|
|
#3793 |
|
Wtajemniczenie
|
p4w, ogladam własnie, te oczka sa naprawde w moim typie
zebym ja tak umiała, musze popróbowac ale najpierw zakupy ![]() dobra lece dalej ogladac bo nie wszystkie jeszcze zobaczyłam ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- kurcze śliczne te makijaże zielene kolorki świetne, bardzo mi sie tez fiolet podoba, wiem ze mi pasuje bo juz miałam i widze ze dziewczyny inglota uzywaja, mysle o nim bo dostepny p4w
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jutro jestem umówiona do fryzjerki. mam ściąć włosy i dalej się waham. na pewno ładniej mi w krótkich? ach, co ja bym dała za odrobinę więcej zdecydowania..... p4w ja za szarym lakierem się rozglądałam ostatnio, ale nie widziałam żadnego ciekawego. chciałabym taki szaro-grafitowy
|
|
|
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ze 4x czytałam tego posta Oli nim poszłam dalej i się usmiałam z was wszystkich i siebie Cytat:
Już kiedyś miała, ale mniejsze i więcej, a teraz ma brzydkie placki za to konkretne Nystatyna jest na recepte a nie mam zapasu bo ost.apthinem je przepędziłyśmy Jeśli dziś wieczorem będzie mieć temp to jut dzw do lekarza. Mleka od wczoraj nie wypiła, herbatkę też tylko łyżeczką i smoczka też nie chcę.Pewnie ją to boli. Teraz ją zafioletowałam i położyłam spać. I wstawiłam 2 duże gary za***istego rosołu. Nawrzucałam dużo wszystkiego-ziela,liścia, cebuli,magi i sobie dochodzi.Drugą porcję zamrożę Święto lasu-zupa jutro na obiad ![]() No i dziękuje jeszcze raz za gratulację ![]() Nadal w to nie wierze jedynym objawem jest brak @P4w super lakier Popieram cała wypowiedz odnośnie kreski i kolorów ![]() Pijaczki pokrzywy : ryczy dokoncze poznniej
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam i jakie wieści
Kasiu serdecznie gratuluję Ale nowina!!! Strasznie się cieszę, że tak szybko Wam się udało Spokojnych hmmm... już pewnie 8 miesięcy ![]() Ale super Anusia gratuluje Synka No dziewczyny impreza
|
|
|
|
#3797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko Zu nie ma pleśniawek, ale mleka nie, smoka nie...tylko herbatka jest ok...jeść też prawie nie jadła wczoraj, tylko jogurty Cytat:
![]() Cytat:
zapachy super, a Zu nic po nich nie jest...cena też świetna![]() wiem wiem Twoje włoski bardzo mi się podobają![]() Jak dla mnie Inglot jest fajny ![]() A ja jeszcze poradzę przejrzeć youtube...to skarbnica wiedzy jeśli chodzi o makijaże...swego czasu miałam obsesję oglądania tutoriali ![]() Przykładowy: http://www.youtube.com/watch?v=NoLuf34Ja90 ale tego jest masa, więc każdy znajdzie coś dla siebie...poszukam w wolnej chwili mojej faworytki...cuda potrafi robić ![]() ................. Dzień dobry ![]() U Nas noc ciężka, jak już wyżej napisałam, pobudka o 7...na szczęście dziadkowie zabrali Zu a ja poleżałam do 9...jak dawno tak nie było ![]() Cały dzień (odpukać) temperatura nie przekroczyła 37 więc mam wielką nadzieję, że idziemy ku lepszemu...no i jesteśmy już po wizytacji...uffff P.S. Dziewczyny, jakby Wam wpadły w oczy jakieś zdjęcia fryzur które by do mnie pasowały to wklejcie proszę...zdjęć z albumu nie będę na razie usuwać dla ułatwienia ![]() aaaaa poza tym...jak będę miała gorszy humor to przeczytam sobie pod zdjęciami....Uwielbiam Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3798 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od dzis sie ucze ostro malowac a ostatnio jak kupowałam korektor do lakieru inglota to były pojedyncze cienie po 5 zł Cytat:
napewno ja boli Zuza tez dzis okropnie płakała, pewnie z bólu
|
|
#3799 |
|
Wtajemniczenie
|
a to moje kolejne próby + dzisiejsza mini sesja
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
Z mojego doswiadczenia - to Inglot sie popsul.
|
|
|
|
#3801 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu, oby Laurka nie miała już gorączki
\Dałyście mi do zrozumienia, ze nie piszę po polsku ![]() Mayaha, ale śliczna sesja Ja też sobie dzisiaj walnęłam, hahahaha Bylismy w rossmannie, nic ciekawego w końcu nie kupiłam. Fluidu do...twarzy żadnego. Muszę czegoś poszukać kryjącego i za tydz kupię Kupiłam pieluchy, bo już nie miał Antek. Do sklepu pojechał na takiej zapasowej bez rzepów, które kiedyś się urwały ![]() W załączeniu foty mojego wynalazku
|
#3802 |
|
Ola-Unhola
|
Dodałam nowy album.
Jak wszyscy to wszyscy ![]() Powiedzcie jak mi w dłuższych włosach i czy zapuszczać. Oczywiście fryzura nie ma linii, także proszę nie krytykować
|
#3803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tutoriale na You Tube są super - skarbnica wiedzy i inspiracji oglądałam Twój nowy makijaż i popracuj nad kreską, bo w wewnętrznym kąciku za bardzo Ci uciekła ![]() Cytat:
ale Opi czy Essie na pewno mają - zaraz poszukam już napisałam wyżej Cytat:
![]() włosy tak Ci się same układają czy modelowałaś
|
|
|
#3804 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Hehe, bardziej odkryte mam dla siebie ![]() Ja raczej mam sztywne proste włosy. Tutaj są takie po gumce do włosów
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
wojtusiu, tak na szybko propozycje z klubu lakierowego
http://klublakierowy.blogspot.com/se...abel/grafitowe http://klublakierowy.blogspot.com/search/label/greige http://klublakierowy.blogspot.com/search/label/grzybnia http://klublakierowy.blogspot.com/search/label/szare zawsze kolor lakieru na fotkach zależy od oświetlenie, więc jak jakiś kolor Cię zainteresuje to musisz poszukać wielu fotek w sieci, zeby określić kolor ja z takich szarości mam Essie Chinchilly i Opi You don't know Jacques http://www.google.pl/images?um=1&hl=...=&oq=&gs_rfai= http://www.google.pl/images?um=1&hl=...inchi&gs_rfai= jutro poszukam więcej szarości ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- zazdroszczę tak wyglądających włosów po gumce
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Unholy, ale wynalazek z tą pieluchą
![]() Karola, świetnie ci w czerwonych włosach ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Essie Chinchilly bardziej mi pasuje niż Opi, tylko gdzie ja go kupię?? swoją drogą fajny ten blog, nie znałam go wcześniej. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- laski, naprawde ładniej mi w krótkich włosach?
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() na poczatku chce pogratulowac Kasi super ze wam sie udalo no i Laurka bedzie miala rodzenstwoAnusia gratuluje kolejnego synusia ide zaraz do albumu Majaszki i Unholy ![]() aaa Wojtusiu ja wczoraj kupilam puder w kamieniu Rimmela Stay Matte i powiem ci ze jest niezly ![]() mala dzisiaj juz w humorku nie marudzila wogole, wysypka juz prawie zeszla
|
#3808 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
małz mi sie pytał co to mu sie stało bo przy nim fote ogladałam Cytat:
poogladam, tylko czasu mi brakuje ciagle popracuje, obiecuje Cytat:
chciałabym tak wygladac a włoski masz bardzo fajne, śmaiło zapuszczaj albo zostaw ta długosc, nie obcinaj Cytat:
super ze z Wercia lepiej
|
|
#3809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękna sesja...a makijaż coraz lepszy...wystarczy troszkę ćwiczeń i efekty widać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
naprawdę Cytat:
![]() A u Nas ciężkie zasypianie...od 19 do prawie 22.... ![]() Czyli mogę zwalić wszystko na zęba...a na dokładkę pewnie na szczepienie...oby noc była przespana i od rana by było już dobrze ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Jeszcze miałam zapytać czy znacie globulki Osanit...przyjaciółka była ostatnio w Niemczech i przywiozła dla Zu...mówiła że są super...do tego homeopatyczne więc teoretycznie można podawać co 15 min...jeszcze nie sprawdzałam czy działają, bo dzisiaj dostałam...znacie je?
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Olka a może coś takiego?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

) a podobno jakość się poprawiła, więc pewnie warto spróbować, bo mają duży wybór kolorów

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale może kawką mnie poratuje.
tylko Zu nie ma pleśniawek, ale mleka nie, smoka nie...tylko herbatka jest ok...jeść też prawie nie jadła wczoraj, tylko jogurty
NIE LUBIĘ TROLLI