Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 215 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 15:48   #6421
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Hej Dziubki

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
Walka super grubas dostał baty--niestety oglądałam walkę sama, bo mój kochany
mężuś mi wyjechał do pracy za granicę i tak spac nie mogłam ...a tak apropo walki--my kobiety lubimy zwycięzców......laski pewnie jeszcze śpicie....ja już od 7 mej na nogach głupio tak samej nie wiem co z soba robic....wstawiłam sobie nawet jego fotę tu do galeri i zaglądam co chwilkę---dobrze, że córka mnie wyciąga na spacer--lody do kawiarni może na chwilkę zapomnę i się wyluzuję...gapię się w zdjęcia jakby wyjechał na zawsze, a to tylko 6 tyg......oj tak to jest ,że jak nam połówka wyjeżdża to tęsknota i smutek jest, ale to znaczy , że kochamy
ps:
ciekawe jak tam nasze dziewczynki po zabiegu u Jarlińskego..ja .tu nie nadązam za Wami tyle się tu dzieje i piszecie----to czekam na wieści cycolinki jak żyjecie po zabiegu....buzile od smutaska....
Alis kochana
Walka faktycznie rewelacja Warto było siedzieć tyle czasu i czekać

Nie załamuj się, będziemy odpowiednio czas Ci zajmować, żebyś nie myślala jak to samotna jesteś bo nie jesteś, masz nas

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
No dobra sronka..hahah dzięki---mam już takie "cuś", ale to nie to samo---dzięki za słowa pociechy......spadam na miasto polatac, troszkę do ludzi wyjdę, a nie taka zasmucona w domu siedzę jak dzikus,.macie rację mogę ten czas wykorzystac na metamorfozę , to mnie koleżanka podpuściła, napewno coś odwalę jak znam siebie.....to dousłyszenia cycolinki--dobrze ,że Was tu mam, teraz częściej tu będę wpadała więcej czasu mi się zrobi, jak mężulka nie ma.....buzile dla Was pa
Dobrze, dobrze
jak wymyślisz jakąś metamorfozę, to chwal się
A tymczasem buziam mocno

Cytat:
Napisane przez Chibuike Pokaż wiadomość
Witajcie
No i przed chwilką dotarłam do domciu
No i co mogę napisać.
Miałam być w klinice o 8:00 rano 30km. przed Wrocławiem zawiesiła mi się nawigacja rzucałam nią po całym aucie aż prawie płakałam bo już było za 10 8:00 a każdy mówił inaczej jak jechać
Szlak myślałam że mnie trafi i cudem o 7:52 nawigacja odzyskałam sprawność i do kliniki wpadłam o 7:58
Rozmowa z lekarzem, pytam a dało by się więcej?
A doktor ile pani chce?
No to ja po cichu mówię tak ze 400 a on nie ma sprawy!
No i ok. 9:00 smacznie już spałam zero strachu przez tą nawigację nawet nie wierzyłam że w klinice jestem. Jak już leżałam na sali operacyjnej i patrzyłam na lampy to poczułam się jak u dentysty.
Zastrzyk dostałam i położył mi maskę dwa wdechy i kosmos
Obudziłam się ok. 11:00 patrzę baloniki są
Zero mdłości i wymiotów, nawet se sama włosy związałam, ale około 18:00 zaczęło boleć w mostku pod piersiami i pachy, jak wstałam było lepiej ale po dłuższym leżeniu podnieść się...rrrrr....masakra!
Dziś po godz. 10:00 do domciu po drodze MC'Donald
Mniami i powiem wam że w momencie przekroczenia progu domu rewelacja!
Zszyłam z moim kochanym staniczek bo za szeroko były od siebie miseczki, sesje mi zrobił i poszedł spać, ja na chwilkę wpadłam do was, bo też zaraz idęnyny, przez Pudziana nie spałam do 1 w nocy, powiem wam tak bolał mnie najbardziej mostek i pod pachami. Ale teraz już lepiej. No i ten mój kaszel mnie dobija bo wtedy boli jak szlak!
Ale jestem prze szczęśliwa
Napiszę jeszcze jak się wyśpię. Próbuję załadować świeże jeszcze ciepłe zdjęcia,może mi się uda
Chibuike
Witaj witaj Słonko
Przygody faktycznie miałaś z dojazdem, ale za to odebrałas z nawiązką ten strach w postaci gramów
Doktorek widzę miał gest cudownie
Strasznie się cieszę kochana razem z Tobą
Cycuchy są mega piękne
I cudownie, że jesteś zadowolona i cudownie, że tak cudownie się czujesz
Teraz śpij sobie słodko i zajrzyj jeszcze dziś do nas
Gratulacje raz jeszcze przyjmij ode mnie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
No to super.
Idz, kup sobie cos ladnego, niekoniecznie praktycznego
( my kobiety lubimy przeciez kupowac rzeczy zupelnie do niczego niepotrzebne ) a jak wrocisz to my tu bedziemy juz czekaly .

A metamorfoza, fajna sprawa , a przez 6 tygodni to juz mozna cos wyczarowac.

Wstawie fotke pazorkow , ktore robilam niedawno babce. Przyszla i powiedziala ,ze chce cos totalnie kolorowego . To dostala. hihi. Same zobaczcie.
Happy, dobrze powiedziane
Kup, niekoniecznie praktyczna rzecz
Jesteś boska

A pazurki zrobiłaś cudne
Jak w Pl robiłam pazury, to zawsze miałam takie cuś Uwielbiałam różności Zawsze jakieś brokaty, cyrkonie....
No i kochana powiem Ci, że cudownie robisz pazurki
Pięknie Jak ślicznie wykończone, jak idealnie dopracowane
Robisz żelki czy akryle?
Buziole Słoneczko Ty moje

Pozdrowionka dla wszystkich Laseczek

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:35   #6422
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Happy, dobrze powiedziane
Kup, niekoniecznie praktyczna rzecz
Jesteś boska

A pazurki zrobiłaś cudne
Jak w Pl robiłam pazury, to zawsze miałam takie cuś Uwielbiałam różności Zawsze jakieś brokaty, cyrkonie....
No i kochana powiem Ci, że cudownie robisz pazurki
Pięknie Jak ślicznie wykończone, jak idealnie dopracowane
Robisz żelki czy akryle?
Buziole Słoneczko Ty moje

Pozdrowionka dla wszystkich Laseczek

A dziekuje serdecznie Magerko

To akurat kolorowe akryle przykryte zelem budujacym, bo latwiej sie potem piluje. Pracuje i z zelem i z akrylem. Akrylem zajelam sie dzieki namowie ( juz jakis czas temu ) - Magdalenydom - ktora tu do nas ostatnio niezbyt przyjaznie zawitala i pisala z nami i za te akurat akryle jestem jej bardzo wdzieczna, bo to fajna sprawa . Wczesniej uzywalam tylko zelu.

Ale jeszcze sie ucze, cwicze na klientkach zdobywajac niezle kieszonkowe.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
e
Robisz żelki czy akryle?

zelki lubie najbardziej hihi
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:46   #6423
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

ale co jej choroba ma wspólnego z nami?
Cytat:
Z takiego powodu, ze nikogo nie mozna zmusic do udzielania sie na forum.

Kubus, Zaga i wiele innych tez juz nie zagladaja i nikt nie mysli zaraz ze sa chore. Przemysl co napisalas.

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
wydaje mi się dziwne wymuszanie na jednym forum publicznym zainteresowania chorobą osoby trzeciej, udzielającej się(chyba?) na zupełnie innym forum

niejedna z nas cierpi na różnego rodzaju dolegliwości

co nie znaczy, że każdy oczekuje zainteresowania osób zupełnie postronnych tego typu problemami,
i w takich sprawach chyba najlepiej jeśli wypowiada się sam zainteresowany.

Brak słów.Komentarz jest zbedny. Bardzo przykre. Każda z was zapewne chciałaby byc tak potraktowana.
Po raz kolejny pokazałyście obraz siebie. Musicie być z siebie bardzo dumne nie oczekuję żadnej odpowiedzi na te cytowane fragmenty

Chibuike gratuluję !!!

Rozmiarek szykuje sie pokaźny, odpoczywaj pierwszy tydzień minie i będzie z górki

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:47   #6424
pink star
Rozeznanie

Witajcie!!!!!!!!
Po wczorajszych wrazeniach juz o 6.30 na nogach
Dzieciaki to takie ranne golabki....nic sie nie wyspalam...

happy - slicznie te pazurki troszke sie narobilas przy nich, ale wyszly rewelacyjnie i jak ruwniutko...brawo

magerka - pospalas sobie???

alis - no widze,ze tez ogladalas..sumo dostal... a teraz lec na miasto i odpoczywaj...

chibuike - super wygladaja...sliczne sa, brawo dla dr. i dla ciebie za wytrwalosc. Jestem w szoku ,ze cie nic nie bolalo, ja tu czytam o cierpieniach no a ty do wytrzymala babka jestes... teraz tylko czekac az sie uloza i zagoja i bedzie czad

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:47   #6425
kejtigda
Wtajemniczenie

Happy jaka tęcza na tych pazurach

Chibuike gratuluję, widzę że forma świetna, mimo bólu niesie Cię entuzjazm, i tak powinno być

Na razie opuchlizna, ale na pewno dobrze że doktorek miał gest i wyciągnęłaś więcej Wracaj szybciutko do formy
Stary 2010-09-19, 17:05   #6426
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
No i udało się
Podobają się?
Suuuper Gratuluję nowych cycusiówklaski : Teraz tylko odpoczywaj kochana i dobrze, że wziełaś te 400 cc super decyzja!!!
Są w sam raz nie za duże nie za małe
Stary 2010-09-19, 17:33   #6427
Syllwia82
Raczkowanie

ładniusie ja mam 20.10 u Niemkiewicza we wrocławiu..muszę jeszcze badania porobić 375cc

Edytowane przez Syllwia82
Czas edycji: 2010-09-19 o 17:34
Syllwia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 17:43   #6428
Pixi18182
Raczkowanie

Hej Dziewczynki, podepnę się pod temat Więc tak: od niedawna zaczęłam myśleć o powiększeniu swoich piersi, niestety ale mój rozmiar to tylko A, po prostu masakra... Sporo tych stronek o cycuszkach więc wypisze tu swoje pytania:
1. Ile trwają mniej więcej bóle po operacji?Po jakim czasie kobieta jest w stanie normalnie funkcjonować?
2. Z jakiego na jaki rozmiar możne maksymalnie sobie powiększyć piersi?
3. Czy takie wkładki są dożywotnie czy trzeba je wymieniać co jakiś czas?
4. Czy piersi po operacji dużo różnią się w dotyku od normalnych?
5. Ile zapłaciłyście za operacje(za całość)?
6. Pytanie do kobiet które mają facetów: Jak reagował wasz facet na wasze piersi po operacji?
Przepraszam że zasypałam was pytaniami Ale marzę o większych piersiach, chciałabym wskoczyć do średniego c. Buźka
Pixi18182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 17:57   #6429
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Chibuike,
gratulacje ... niech pięknieją w oczach

Pixi,
1. zależy od organizmu, ale pierwszy tydzień "boli"...
2. na to duży wpływ mają wymiary Twojwj klatki piersiowej, ułożenie piersi, ilość gruczołu i rozciągliwość skóry...
3. implanty mają dożywotnią gwarancję...
4. w dotyku piersi są jędrniejsze... przynajmniej moje ... wcześniej sama skóra a teraz jest za co złapać
5. ceny wahają się w zależności od kliniki, rodzajów implantów (okrągłe lub anatomiczne), producenta od . ok. 9 do 18 tys. zł
6. po operacji są dla nich za duże
ale szybko się przyzwyczajają

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
ładniusie ja mam 20.10 u Niemkiewicza we wrocławiu..muszę jeszcze badania porobić 375cc
a jakie implanty i jakie cięcie wybrałaś?

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 18:12   #6430
kejsiii
Rozeznanie

Witam Kochane Panie

Ja wczoraj u znajomych siedziałam na małej imprezce i przy okazji nie mogłam ominąć walki

A widzę że nie tylko ja lubię oglądać takie lanie po mordkach

Generalnie nie lubię ani Najmana ani Salety oby dwoje stare playboye i tyle Ale nawet dobrze że Saleta wygrał i jak pojechał Nejmanowi na koniec ale musiało mu być głupio

A jeśli chodzi o walkę Pudziana to jak dla mnie kompletna porażka ..Ogólnie byłam wkurzona bo wygladało mi to na ustawkę i tyle
Tak jak by Pudzianowi podkładali specjalnie takich zawodników by mógł wygrać nie było w tym nic fajnego liczyłam na więcej emocji

Alis kochana dasz radę
A i ta metamorfoza co Heppy pisze to świetna sprawa może zaszalej z kolorkiem włosów bo wspominałaś mi coś kiedyś ze chcesz rozjaśnić ??

Ja np mam znowu jaśniejsze nałożyłam na mój rudy jasne pasemka i tak stopniowo schodzę z ciemnego brązu na blond i tak mam zamiar do przyszłych wakacji już blondi być //
Zobaczymy ale uwielbiam zmiany a całe życie w ciemnych włosach biegam więc ile można ..

Chibuike, kochana Gratulacje

Jestem pewna podziwu dla Ciebie że tak szybko się ogarnęłaś po operacji i już normalnie piszesz !!
Powiedz kochana jak wrażenia z samej kliniki i doktorka??
Mam prośbę czy mogłabyś wkleić swoją wyjściówkę jestem ciekawa bo skoro tobie nie robił problemu to może ja też wcisne jednak trochę więcej ?? Mam zaproponowane 350 ale może skuszę się na 375

Happy śliczne pazurki Ja też uwielbiam żelki w każdej postaci

Ale ostatnio coś wzorki mi się znudziły i przeszłam na jednolite lakiery albo francuski

Dla wszystkich laseczek

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 18:32   #6431
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Happy śliczne pazurki Ja też uwielbiam żelki w każdej postaci

Dziekuje Kejsi.
Mam mnostwo przykladowych fotek, ale to nie watek o pazurkach wiec nie bede zasmiecac.
Stary 2010-09-19, 18:34   #6432
Syllwia82
Raczkowanie

..doktor sam zaproponował mi pod pacha cięcie..sama też o takim myślałam wiec spoko silikonki okrągłe teksturowane..Zastanawiam sie tylko czy 375cc bedą odpowiednie czy nie za duże..?? bo jak oglądałam galerie na stronie Niemkiewicza to większość była 325cc,300cc.Sama juz nie wiem bo dr mówi ze ten rozmiar będzie ok
Syllwia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 18:35   #6433
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Chibuike,
gratulacje ... niech pięknieją w oczach

Pixi,
1. zależy od organizmu, ale pierwszy tydzień "boli"...
2. na to duży wpływ mają wymiary Twojwj klatki piersiowej, ułożenie piersi, ilość gruczołu i rozciągliwość skóry...
3. implanty mają dożywotnią gwarancję...
4. w dotyku piersi są jędrniejsze... przynajmniej moje ... wcześniej sama skóra a teraz jest za co złapać
5. ceny wahają się w zależności od kliniki, rodzajów implantów (okrągłe lub anatomiczne), producenta od . ok. 9 do 18 tys. zł
6. po operacji są dla nich za duże
ale szybko się przyzwyczajają

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

a jakie implanty i jakie cięcie wybrałaś?

Tak Pixi,
odpowiedzi masz a jak bedziesz wpadac czesciej to rozwiejesz swoje wszystkie watpliwosci i znajdziesz odpowiedzi na dziesiatki pytan, ktore ci jeszcze po drodze do zabiegu wpadna do glowy.

Tak w ogole to witaj.
Stary 2010-09-19, 18:37   #6434
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
..doktor sam zaproponował mi pod pacha cięcie..sama też o takim myślałam wiec spoko silikonki okrągłe teksturowane..Zastanawiam sie tylko czy 375cc bedą odpowiednie czy nie za duże..?? bo jak oglądałam galerie na stronie Niemkiewicza to większość była 325cc,300cc.Sama juz nie wiem bo dr mówi ze ten rozmiar będzie ok
ta stronka jest trochę "przeterminowana", wiec nie sugeruj się tym....
zreszta na efekt końcowy duży wpływ ma też Twoja wyjściówka

a jak Dr sam zaproponował 375 cc, to nawet nie myśl o mniejszych

Stary 2010-09-19, 18:40   #6435
natasha293
Raczkowanie

Dziewczyny wstawiłam już jakieś tam fotki swoich nowych nabytków...wydają mi się jednak trochę małe...mam taki lekki niedosyt...mama mówi, ze są akurat, ale mogłyby być ciut większe...
Stary 2010-09-19, 18:42   #6436
Chibuike
Raczkowanie

Dziewczyny macie jakiś patent na spanie zaraz po operacji?
Bo mi najlepiej to się siedzi lub stoi, jak się położę to chole*nie boli
No i zamiast spać poszliśmy z moim kochanym na grzyby i nawet znalazłam kilka
Zmęczona jestem jak szlak tylko że nie mogę się opierać nawet na siedząco bo mnie w mostku boli
Teraz na przykład nie czuję nic oprócz radości gdy patrzę w dół
No i mam pytanko czasami w prawej piersi czuję jakby wodę jakby chlupanie
Też tak miałyście?
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 18:53   #6437
fergilka
Raczkowanie

Witajcie
troszkę mnie nie było, ale jestem teraz bardziej zajęta podziwianiem moich przodów, fotografowaniem ich, masowaniem i kochaniem, uwielbiam je

Zapraszam do oglądania nowych fotek, wrzuciłam dzień 9, no i foty dzisiejsze czyli 2 tygodnie po, wprawdzie miną jutro, ale już prawie jutro jest

powiedzcie czy moje piersi mi jeszcze zmaleją, czy jak to będzie? opuchlizna z brzucha już mi prawie zeszła, nie czuje się już jak buła, piersi są jeszcze opuchnięte i twarde, ale nie chciałabym żeby zmalały nie wiem czy mięśnie mi już puszczają, nie wiem jak to odczuć, coś mnie tam czasem zakłuje, coś czasem chlupka ale czy to mięśnie hmmm

zaglądajcie do mojego albumiku i podpowiadajcie kochane

dodam jeszcze, że mam teraz pod biustem 68cm, a w biuście 88 i modlę się żeby tak zostało

co do spania to ja się umęczyłam że ho ho, zasypiałam na pół siedząco, potem się w nocy budziłam, łaziłam bo to pomagało na kręgosłup, połówek wcierał mi maść rozgrzewającą na plecki i jakoś zleciało, ale pierwsze 7 dni to masakra, bo nie umiem spać na wznak, teraz spokojnie śpię na boczku

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-09-19 o 18:56
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 19:24   #6438
kejtigda
Wtajemniczenie

Ja pierwsze dni spałam tak że miałam kupe poduszek i to tak w pół siedząco zasypiałam, jak dobrze że to już za mną

Co do reakcji facetów, ja nie mam żadnego stałęgo TŻ, chłopak z którym się spotykałam podczas powiększania powiedział mi że są za małe i prawie nie ma efektu po

A teraz jako singielka widzę same pozytywne reakcje, nie mam na myśli spojrzeń i podrywania jakiegoś ale słyszę zawsze że każdy narzeka jak nie zna, a potem zazwyczaj się w żelkach zakochują jak jest im dane zobaczyć lub dotknąć na żywo Fergilka już lecę zonbaczyć Twoje nabytki!

Już obejrzane. Masz jeszcze sporo opuchlizny jak na moje oko, ona zejdzie i będą mniejsze na pewno, ale potem puści mięsień i dopiero wtedy będzie ostateczny efekt. Cieszę się że już jest dobrze z humorem

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2010-09-19 o 19:28
kejtigda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 19:53   #6439
alis280
Raczkowanie

no i jestem, wróciłam po całodziennej tułaczce dziewczyny....jakoś mnie nie ciągło do pustego domu i łóżka..a tak to: mężulek się zameldował w tyg. będzie miał skype więc może przeżyję.....dzięki za wspracie-- takie kochane jesteście nie miałam pojęcia, że na forum można tak się wyżalić i dostać pocieszenie i wsparcie....jest mi łatwiej

a co do cycuszków koleżanek po zabiegu: dla mnie bomba....dobrze ,że wziełaś 400--jestem w szoku ,że dr bez dysusji dał więcej--super może zscznie robic większe, bo tyle nas jest zadowolonych jednak marudzących na rozmiar---ciut większe i było by ok..tak też jest u mnie i nie ukrywam tego(marzenie 450 hp)ostatnio moje życie kręciło się wokół piersi....a teraz jak jak mąż wyjechał to niczego tak nie pragnę jak jego powrotu.....i znowu się rozklejam --miękka jestem....ale mam tez tu Was moje pocieszycielki......

a co do zmian: to planuję 5 kg zrzucic...zejśc z czarnych włosów do brązu.....no i mała zmiana wystroju w sypialni.....(lustra)mam fantazje teraz....

to dousłyszenia dziewczyny-- zaraz taniec z gwiazdami i czas mi zleci i potem llu rano młodą do szkoły zawoże potem do pracy(jestem przedstawicielem handlowym)więc bujam się troszkę po Polsce....

ooo teraz nas tvn-----o piosence mydełko fa---i komentarze o dużych biustach....mężczyźni komentują..i co? duże są naj......

buziole

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2010-09-19 o 19:56
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 20:22   #6440
Pixi18182
Raczkowanie

fergilka wybacz mi ale jestem tu nowa i nawet nie wiem jak w twój album wejść...
Pixi18182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 20:29   #6441
pink star
Rozeznanie

Natasha , fergilka - bylam widzialam sliczneeeee:l ove: brawo teraz tylko czekac ,az sie uloza i bedziecie kobitki szalec

syllwia82 - witaj na forum... to trzeba cie wciagnac na liste do odliczanka!!!

pixi - czesc!! juz nasza Horo ci odpowiedziala

alis - zaskakujesz mnie tymi fantazjami!!!

Chibuike - wytrzmaj jeszcze troszke, ale z tego co piszesz to ty silna babka jestes (grzyby) szok...

kejsi - to sie dzialo wczoraj co???

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Pixi18182 Pokaż wiadomość
fergilka wybacz mi ale jestem tu nowa i nawet nie wiem jak w twój album wejść...
fergilka ma pewnie dostepny tylko dla znajomych...
moze wyslij jej zaproszenie i jak przyjmie to wtedy bedziesz mogla zobaczyc jej cuda...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-09-19, 20:36   #6442
beatrycze1
Raczkowanie

Witam dziewczyny ja też już po ,dojechałam na czas rozmowa z lekarzem przymiarka i oczywiscie prawa300 lewa 275 hp ,cięcie otoczkowe zgodził się bez problemu ,nie chciałam głupiego jasia i tez nie dostałam sama poszłam na sale połozyłam sie przykryli i odpłynełam godz 11,obudziłam się po 16 i napiłam wody potem jadłam ciastka nic kompletnie sie nie działo ,tak po 18 poszłyśmy na fajke i nic wszystko ok było rękami ruszłam i ruszam moge sie umyć uczesać i ubrać ,fakt boli i ze spaniem problem ale ogólnie ok.Zdjęcia wstawie jutro jak bede zmieniac opatrunek bo ja bardzo zapakowane jeszcze a od jutra juz tylko gaza
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 20:41   #6443
kejtigda
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale Wy dzielne jesteście
Stary 2010-09-19, 20:52   #6444
fergilka
Raczkowanie

Cholera trochę żałuję, że nie wzięłam chociaż tych 325ml ale doktorek nie chciał mi takich dać, mówiąc, że będą wieeelkie i nie będą mi pasować bo jestem niska (153cm) teraz żałuję, że nie namówiłam go na większe ehhh może mi opuchlizna nie zejdzie i będą takie jak teraz

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-09-19 o 20:54
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 20:59   #6445
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Cholera trochę żałuję, że nie wzięłam chociaż tych 325ml ale doktorek nie chciał mi takich dać, mówiąc, że będą wieeelkie i nie będą mi pasować bo jestem niska (153cm) teraz żałuję, że nie namówiłam go na większe ehhh może mi opuchlizna nie zejdzie i będą takie jak teraz
to normalne... każda żałuje, ze nie wzięła większych
... ja też

Stary 2010-09-19, 21:12   #6446
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny ja też już po ,dojechałam na czas rozmowa z lekarzem przymiarka i oczywiscie prawa300 lewa 275 hp ,cięcie otoczkowe zgodził się bez problemu ,nie chciałam głupiego jasia i tez nie dostałam sama poszłam na sale połozyłam sie przykryli i odpłynełam godz 11,obudziłam się po 16 i napiłam wody potem jadłam ciastka nic kompletnie sie nie działo ,tak po 18 poszłyśmy na fajke i nic wszystko ok było rękami ruszłam i ruszam moge sie umyć uczesać i ubrać ,fakt boli i ze spaniem problem ale ogólnie ok.Zdjęcia wstawie jutro jak bede zmieniac opatrunek bo ja bardzo zapakowane jeszcze a od jutra juz tylko gaza

Witaj
gratulacje

Albo wy jesteście takie twardzielki z chibuike albo to wcale nie jest takie ciężkie kurcze czytając takie wypowiedzi myślę sobie Boże żebym ja też to tak gładko przeszła
Ale co organizm to inna reakcja
Mój mąż mówi że ja jestem twardzielka i dam radę więc mu wierzę

Pink jak to co wczoraj- no sobota była
Ale myślami z Wami cały czas i nawet mój połówek śmiał się ze mnie że jeden wieczor bez forum to wieczór stracony

Dlatego dziś już jadę na dwa sprzęty -TV i "taniec z gwiazdami " i laptop na kolanie

Pinki źle przeczytałam i źle odpowiedziałamDop iero teraz pokapowałam się że piszesz- to sie wczoraj działo a ja przeczytalam co się wczoraj działo

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-09-19 o 21:17
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 21:15   #6447
magera
Rozeznanie

Cytat:
A dziekuje serdecznie Magerko

To akurat kolorowe akryle przykryte zelem budujacym, bo latwiej sie potem piluje. Pracuje i z zelem i z akrylem. Akrylem zajelam sie dzieki namowie ( juz jakis czas temu ) - Magdalenydom - ktora tu do nas ostatnio niezbyt przyjaznie zawitala i pisala z nami i za te akurat akryle jestem jej bardzo wdzieczna, bo to fajna sprawa . Wczesniej uzywalam tylko zelu.

Ale jeszcze sie ucze, cwicze na klientkach zdobywajac niezle kieszonkowe.

zelki lubie najbardziej hihi
Ja własnie jak mialam pazurki, to tylko zelowe, bo tam własnie dawało sie wtapiać ile wlezie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Witajcie!!!!!!!!
magerka - pospalas sobie???
Hejka Pink
No ja właściwie pospać pospałam, tyle tylko, że poszłam spać póóóóóźźźźno, bo jeszcze na 2-ce oglądałam "Psy"
Klasyka...
Za to drzemnęłam się popołudniu

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wstawiłam już jakieś tam fotki swoich nowych nabytków...wydają mi się jednak trochę małe...mam taki lekki niedosyt...mama mówi, ze są akurat, ale mogłyby być ciut większe...
Natashka, ja chciałam zerknąć, ale dziwnym trafem nie jesteśmy zaprzyjaźnione!!!! WHY????
No to wysłałam zaproszonko

Cytat:
Dziewczyny macie jakiś patent na spanie zaraz po operacji?
Bo mi najlepiej to się siedzi lub stoi, jak się położę to chole*nie boli
No i zamiast spać poszliśmy z moim kochanym na grzyby i nawet znalazłam kilka
Zmęczona jestem jak szlak tylko że nie mogę się opierać nawet na siedząco bo mnie w mostku boli
Teraz na przykład nie czuję nic oprócz radości gdy patrzę w dół
No i mam pytanko czasami w prawej piersi czuję jakby wodę jakby chlupanie
Też tak miałyście?
Kochana, aż nieprawdopodobne Jesteś niesamowita
Ja się zamartwiam, że będę zdychać, a tu takie cudowne rewelacje, że jednak jest jakaś nadzieja
Jesteś BOSKA

Cytat:
Witajcie
troszkę mnie nie było, ale jestem teraz bardziej zajęta podziwianiem moich przodów, fotografowaniem ich, masowaniem i kochaniem, uwielbiam je

Zapraszam do oglądania nowych fotek, wrzuciłam dzień 9, no i foty dzisiejsze czyli 2 tygodnie po, wprawdzie miną jutro, ale już prawie jutro jest

powiedzcie czy moje piersi mi jeszcze zmaleją, czy jak to będzie? opuchlizna z brzucha już mi prawie zeszła, nie czuje się już jak buła, piersi są jeszcze opuchnięte i twarde, ale nie chciałabym żeby zmalały nie wiem czy mięśnie mi już puszczają, nie wiem jak to odczuć, coś mnie tam czasem zakłuje, coś czasem chlupka ale czy to mięśnie hmmm

zaglądajcie do mojego albumiku i podpowiadajcie kochane

dodam jeszcze, że mam teraz pod biustem 68cm, a w biuście 88 i modlę się żeby tak zostało

co do spania to ja się umęczyłam że ho ho, zasypiałam na pół siedząco, potem się w nocy budziłam, łaziłam bo to pomagało na kręgosłup, połówek wcierał mi maść rozgrzewającą na plecki i jakoś zleciało, ale pierwsze 7 dni to masakra, bo nie umiem spać na wznak, teraz spokojnie śpię na boczku
Fergilka kochanie
Byłam, widziałam
Faktycznie jest co podziwiać, fotografować, masować i kochać
Nie przestawaj
Są cudne i nie kręć noskiem na rozmiarek, bo juz Ci pisalam, że IDEALNE
Miło jest się pozachwycać

.
Stary 2010-09-19, 21:24   #6448
romaria
Raczkowanie

Moje Kochane
Wrocilam, fotki w ciagu kilku dni wstawie, mykam spac bo padam z nog

Dobranoc
Stary 2010-09-19, 21:27   #6449
pink star
Rozeznanie

Cytat:
nie no szko...
a tak wszyscy strasza,ze boli a tu prosze jaka dzielna

Cytat:
Witaj
Pink jak to co wczoraj- no sobota była
Ale myślami z Wami cały czas i nawet mój połówek śmiał się ze mnie że jeden wieczor bez forum to wieczór stracony

Dlatego dziś już jadę na dwa sprzęty -TV i "taniec z gwiazdami " i laptop na kolanie
Pinki źle przeczytałam i źle odpowiedziałamDop iero teraz pokapowałam się że piszesz- to sie wczoraj działo a ja przeczytalam co się wczoraj działo
: hahaha: a juz chcialam ci pisac,ze wim ,ze sobota:ha haha:
ja tez na 2 sprzety...

Cytat:
Hejka Pink
No ja właściwie pospać pospałam, tyle tylko, że poszłam spać póóóóóźźźźno, bo jeszcze na 2-ce oglądałam "Psy"
Klasyka...
Za to drzemnęłam się popołudniu
widzialam zapowiedz ale juz nie dalam rady...
ja samotnie dzis z dzieciakami i nawet nie bylo mowy o lezeniu juz od 6.30 na nogach...
wiec dzis ide szybciej spac...bo jestem wykonczona...
ale chwile tu z wami poklikam...
bede sie z pewnoscia klasc jak w piatek Happy

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-09-19, 21:28   #6450
magera
Rozeznanie

Cytat:
Beatrycze kochana
Witaj witaj witaj
Niesamowite, że tak jesteście 'wylajtowane'
Szybciochem wszystko i tak spokojnie, no i ta fajka 2 godzinki po zabiegu rozwaliła mnie na łopatki, do tego ruszanie rękami normalnie
SZOK kobiety
Dajecie masę pozytywnej energii Dziubki
Dziękuję ogromnie
Czekam teraz na foto i będę podziwiać podziwiać podziwiać

Cytat:
Fergi.....
Masz cudny rozmiar

Cytat:
Witaj
gratulacje

Albo wy jesteście takie twardzielki z chibuike albo to wcale nie jest takie ciężkie kurcze czytając takie wypowiedzi myślę sobie Boże żebym ja też to tak gładko przeszła
Ale co organizm to inna reakcja
Mój mąż mówi że ja jestem twardzielka i dam radę więc mu wierzę

Witaj kochana

No właśnie ja mysle o tym samym, jeśli chodzi o dziewczyny!!!!!!! SZOK, co?? Ciekawe jak to będzie z nami

Ja też tak spędzam wieczór....
Na stereo.... laptopik na kolankach i jedno oko na TV, drugie na monitor i się pisze.....

Wiecie co.... Jak patrzę na byłą panią posłankę, to nie mogę uwierzyć w dalszym ciągu, że tak kiedys wyglądała!!!!!!
Metamorfoza niesamowita

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości