|
|
#2551 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
wyrzuciłam
przestał mi pasować, zaczął drażnić, więc po co ma kisnąć na półeczce
|
|
#2552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, padłam
![]() Olu, cudna kolekcja . Łączą nas 44 zapachy, tylko że ja połowę mam niestety w odlewkach. A kilka następnych z Twojej kolekcji chciałabym mieć
|
|
|
|
#2554 |
|
Rozeznanie
|
To chyba nie jest dobry moment, żeby wstawiać swoją kolekcję po kolekcji Oli, bo przeskok jakościowy i ilościowy będzie ogromny
, ale akurat w drodze jest niewiele (tylko malutki Hermesik Kelly Caleche i Zirh Ikon oraz parę próbek), a fotki miałam już pstrykniętę, więc wrzucam, zanim pozbędę się kilku sztuk
|
#2555 |
|
BAN stały
|
cbrko , Pchlaczku - śliczne macie kolekcje, gratuluję
![]() Pchalczku, mogę prosić o kilka słów o Chopard - Casmir ![]() Porównałabyś do jakiegoś innego zapachu?
|
|
|
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bądź taka skromna
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na serio, to już taka skromna nie być! ![]() Ślicznie u Ciebie! Perełki, Lolka- wspólne flachy, Courday, Tom Ford, Malachite, Sin Garden - mam odleweczki z Twoich flachonów a do Miodunki wysyłam serduszka Odlewkonów to masz morze nieprzebrane i boję się zapytać co tam się kryje! Pięknie!
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pchlaczku, śliczna kolekcja, gratuluję . Widzę, że u Ciebie, tak jak u mnie, mnóstwo odlewek .A Tom Ford to jaki? Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2010-09-19 o 22:25 |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Pchlaczek, mi tam Twoja kolekcja imponuje!
Gratuluję i tylko utwierdzam się w przekonaniu, żeby na razie lepiej nie wystawiać swojej, bo 10 flaszek to chyba jeszcze nie kolekcja
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Pchlaczku gratulacje
kolekcji nie ma co się wstydzić, bo jest imponująca Łączy nas Casmir i Lolitka
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
ja się czaję żeby pokazać swoją, ale cały czas mam coś w drodze do mnie i tak niepełnej nie chcę wstawiać, może w październiku się uda i wszystko dojdzie
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22171476]ja się czaję żeby pokazać swoją, ale cały czas mam coś w drodze do mnie i tak niepełnej nie chcę wstawiać, może w październiku się uda i wszystko dojdzie
[/QUOTE]Haha, u mnie to samo, zawsze coś idzie .Pchlaczku, bardzo ładna kolekcja, gratuluję .Najbardziej zazdraszczam Gaiaca . A co tam za Donna Karan za Habanitą się chowa?
|
|
|
|
#2563 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wyczuwam raczej owoców, dla mnie od samego początku są ciężkie, gęste i słodkie - dużo wanilii i troszkę przypraw. Na jesueń i zimę idealne skarbiatko, dziękuję Ci bardzo za miłe słowa Cytat:
Cytat:
Sama już nie pamiętam, co w nich siedzi Zazwyczaj biorę w ciemno, a potem różnie to bywa, raz się trafi, a raz... no cóż, pora chyba na mały remament odlewkowy ![]() Rywko, TF to Tobacco Vanille ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie, piękna kolekcja, zazdroszczę zapachów Westwoodowej ![]() Boudoiry, anglomania... mniami
|
|
#2565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Marzę jeszcze o Libertine do kompletu
|
|
#2566 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba właśnie sobie sprawię na zimę zapomniałam napisać jeszcze, że bardzo zazdroszczę Ci Habanity ![]() |
|
|
|
|
#2567 | |||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rozwaliła mnie Twoja kolekcja, ale pozytywnie, bo cudowna kolekcja niszy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogromna i wspaniała kolekcja, tyle niszowców... Pięknie!Cytat:
uroczej kolekcji...
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-09-20 o 14:37 |
||
|
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ile Wy tego macie :O Gratuluję wszytskim takich świetnych kolekcji
ja odliczam dni do wypłaty, chociaż w tym miesiącu nie kupię za dużo ( w przeciwieństwie do poprzedniego ) bo wróciła szkołaaa...
|
|
|
|
#2570 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie też sobie Casmir sprawiałam pomimo, iż sprzedałam swoją flaszkę na wiosnę a teraz po wakacjach zachciało mi się tego słodkiego orientu ponownie. zapach świetny i w świetnej cenie za 100 ml w pewnej popularnej perfumerii internetowej
|
|
|
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
próbowałam wkleić swoje zdjęcia ale jest jakiś problem, więc spróbuję innym razem
Edytowane przez Olecha Czas edycji: 2010-09-25 o 16:41 Powód: brak zdjec |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Zmienia się,oj ciągle się zmienia.
Kilka flakonów już doszło,kilka dojdzie, kilka wyleciało i jeszcze wyleci.Co zrobić ciągle szukam i lubię zmiany ![]() Aktualnie wygląda to tak: 1) Odlewki i miniaturki 2)Demeterki: - Cinnamon Bun (x2) - Mulled Cider - Mahogany - Bonfire - Sushi - Holy Smoke (x2) - Linden 3) - Fleur de Noel YR (x2) - Organza Indecence Givenchy - Gloria Cacharel BM - Nature Millenaire deo - Nature Millenaire (x2) - Cocon (x2) - Vanille Cannelle CsP - Winter Delice (x2) - Cedre Bleu (2 + 1 w drodze )- Delice d'epices?! Nina Ricci 4) - Zara Ambar - Missoni Uomo - Comme des Garcons 2 Pocke size - Comme des Garcons 2 Glitter (x3) - Comme des Garcons 2 Man - Idole Lubin - Santal Opoponax Maison Berdoues - Tumulte PH Christian Lacroix - NU edp YSL 5) - Bvlgari au the blanc zestaw :woda x 2 (75 + 25ml), balsam,żel,świeca.... - Bvlgari au The rouge - Etra Etro - Jatamansi L'Artisan - Laurier Reglisse AA Guerlain - Anisia Bella AA Guerlain 6) - Dzongkha L'Artisan - Dzing! L'Artisan - Black Cashmere Donna Karan (stare i nowe) - Wenge Donna Karan - Labdanum Donna Karan - Tea For Two L'Artisan - Messe de Minuit Etro - Rock Crystal Olivier Durbano - Black Tourmaline Olivier Durbano Tyle
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-12-06 o 14:03 Powód: Wklejam raz jeszcze zdjęcia kolekcji ;) |
|
|
|
#2576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Figarrku pięknie
zazdroszczę Dzinga i pięknego zestawu białej herbatki ,cedrowości nie znam to nie wiem czy zazdrościć ![]() aaaa RC jeszcze zazdroszczę
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cedr wart jest poznania
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To co zostawiłam w cytacie to mam/miałam (a w większości mam) .Rzeczywiście mały chomiczek z Ciebie .
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prześlicznie, ochy i achy nad całością, bez wyjątku
|
|
|
|
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jest mój ulubiony klimat Dojdą jeszcze w dość krótkim czasie 2-3 zapachy korzenno - ambrowe ![]() Dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

dziękuję! 

. Łączą nas 44 zapachy, tylko że ja połowę mam niestety w odlewkach. A kilka następnych z Twojej kolekcji chciałabym mieć