Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 22:55   #3811
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

Essie Chinchilly bardziej mi pasuje niż Opi, tylko gdzie ja go kupię??
swoją drogą fajny ten blog, nie znałam go wcześniej.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

laski, naprawde ładniej mi w krótkich włosach?
ja kupiłam tu
http://allegro.pl/essie-lakiery-do-p...225507551.html

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 23:15   #3812
megi b
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cześć
Pogodziłam się z małżem cały dzień gadaliśmy, wizyta u koleżanki i nawet nie miałam czasu tu zaglądać Jakie te chłopy głuuuuuuuuupie, wszystko trzeba im tłumaczyć

Podczytałam tylko, że masowe metamorfozy się zaczęły super, bardzo polecam

Idę do łóżka na przytulanki
pa do jutra

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 23:19   #3813
Texasik
Rozeznanie

Wpadlam tutaj na chwileczke i takie dobre wiesci czytam Kasiu ogromnie gratuluje !!! Ale Wam to szybciutko poszlo

lece lulu !

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 07:39   #3814
Tulipfever
Rozeznanie

Przeczytalam wspaniala wiadomosc- Kasiu ogromnie gratuluje, dbaj o siebie!

Czesc dziewczyny! W zeszlym tygodniu nawet nie zagladalam, rozlozyla mnie grypa zoladkowa Jakos mam teraz ciezki okres, ze wszystkim mi jest trudniej. Jestemy z mezem oboje zmeczeni koszmarnie, nie mozemy sie doczekac tego wspolnego wyjazdu.
Dzisiaj jest nasza druga rocznica Mielismy zaplanowane wyjscie na ten weekend, Ania miala pierwszy raz nocowac u siostry meza, wszystko bylo omowione- niestety, zmienila plany i idzie z kolezankami na impreze. Strasznie sie napalalismy na ten weekend, a tu klapa. W takich momentach chcialabym miec moja rodzine blizej..
Tesc idzie dzisiaj na kontrole, beda robili biopsje wycinka, mam nadzieje, ze nic zlego tam nie wyjdzie...
Aneczka zaczela chodzic na czworaka Nocke miala dzisiaj koszmarna, wstawalam do Niej kilka razy, po ktoryms razem tak wyrznelam w bramke, ze az mi sie gwiazdy pokazaly. Oczywiscie, Ania natychmiast sie obudzila
Co jeszcze... macie ktoras konto na Facebook'u?

O, juz slysze corenke. Lece...dobrego dnia!
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 08:35   #3815
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Pogodziłam się z małżem

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest nasza druga rocznica Mielismy zaplanowane wyjscie na ten weekend, Ania miala pierwszy raz nocowac u siostry meza, wszystko bylo omowione- niestety, zmienila plany i idzie z kolezankami na impreze. Strasznie sie napalalismy na ten weekend, a tu klapa. W takich momentach chcialabym miec moja rodzine blizej..
Tesc idzie dzisiaj na kontrole, beda robili biopsje wycinka, mam nadzieje, ze nic zlego tam nie wyjdzie...
Aneczka zaczela chodzic na czworaka Nocke miala dzisiaj koszmarna, wstawalam do Niej kilka razy, po ktoryms razem tak wyrznelam w bramke, ze az mi sie gwiazdy pokazaly. Oczywiscie, Ania natychmiast sie obudzila

Gratulacje rocznicy i jeszcze 100 takich

Szkoda że weekend nie wypalił...siostra męża mogłaby sobie odpuścić jedno wyjście skoro już obiecała...

Gratulacje czworaków

Na facebooku jestem i kilka dziewczyn też jest

A noc...My miałyśmy podobną...koszmar...nie przespałam ciągiem ani jednej godziny...co pół h wielki płacz...smoka nie chciała, więc pewnie tak mocno ją to dziąsło bolało... Rano Zu obudziła się przede mną, nie mogłam się ubrać bo tylko na rękach u mnie była spokojna, babcia ją wzięła to też ryktak mi jej żal było nurofen nie pomagał, dentinox też nie, te globulki niemieckie też nie no i Viburcol też poległ Jak Zu babcia wzięła to musiałam udawać że mnie nie ma bo wtedy był względny spokój...po czym znowu ryk...aż się boję dzwonić zapytać jak u nich, bo może zasnęła w końcu...niech ten dziad już wyjdzie cały i nie męczy mojej Myszki Jedyny plus to gorączki nie było od wieczora...oby tak zostało...
Padam Powiedziałam koledze że jakbym przysnęła....to mnie obudzi - dokończył...ehhhhh a to dopiero poniedziałek
Stary 2010-09-20, 08:42   #3816
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Czesc

Katarzynko serdeczne gratulacje i zadroszcze troszkę. Ostatnio własnie rozmwialismy z Tż że gdyby nie moja szkoła to chcielibyśmy szybko drugie maleństwo

Olu ja na Twoim miejscu bym zapuszczała, śliczna z Ciebie mamusia dałabym Ci max 25 lat tak młodo wyglądasz A mi się ostatnio chcę obciąć włosy tak do ramion, bo już mnie wkurzają-plączą się i wypadają, a do tego ciągle chodzę w kucyku

Tomek
ma straszny katar , wieczorem po kaszce az zwymiotował flegmą Męczy się chłopak, cięzko mu oddychać, a w w czwartekbyliśmy na szczepieniu mam nadzieje że to nie ma z tym związku
Stary 2010-09-20, 08:43   #3817
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość

ja z takich szarości mam Essie Chinchilly i Opi You don't know Jacques
http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&biw=127 3&bih=612&tbs=isch:1&sa=1 &q=opi+you+don't+know+jac ques&aq=f&aqi=&aql=&oq=&g s_rfai=

http://www.google.pl/images?um=1&hl=...inchi&gs_rfai=

jutro poszukam więcej szarości

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

zazdroszczę tak wyglądających włosów po gumce

Fajne te lakiery
Dlaczego ja mam takie kikuty...

Nie ma czego zazdraszczać , ja wiem, czy one takie super

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Unholy, ale wynalazek z tą pieluchą
Karola, świetnie ci w czerwonych włosach

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

laski, naprawde ładniej mi w krótkich włosach?
Lepiej
Moim skromnym zdaniem

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

małz mi sie pytał co to mu sie stało bo przy nim fote ogladałam

Ola, ty jestes taka śliczna , taka świerzutka i tak młodo wygladasz, masz taki dziewczecy typ urody, nigdy sie nie zestarzejesz
chciałabym tak wygladac

a włoski masz bardzo fajne, śmaiło zapuszczaj albo zostaw ta długosc, nie obcinaj
Hehe

Dziękuję, ale Mayaszko Ty naprawdę super wyglądasz, ten kolor włosków, buzia, więc proszę mi tu nie wypisywać głupot o jakimś nie zamieszczaniu fot w albumie

Dzięki za opinię

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

Ja do żłobka Małej kupuje jak najtańsze pieluchy, bo i tak co chwilę zmieniają to bym zbankrutowała...i ostatnio kupiłam żółte Rossmanna....i muszę je pochwalić...mięciutkie prawie jak Pampersy...ładnie się rozciągają, a chłonność...ciężko powiedzieć, chociaż raz na próbę założyłam na noc i nie przelała, więc chyba ok

A u Nas ciężkie zasypianie...od 19 do prawie 22.... Myślałam że nie dam rady, jak już zasypiała to ni z tego ni z owego mega płacz...ale ale....przy tym płaczu zauważyłam że prawa górna dwójka się przebiła a jeszcze rano nie było jej
Czyli mogę zwalić wszystko na zęba...a na dokładkę pewnie na szczepienie...oby noc była przespana i od rana by było już dobrze

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Jeszcze miałam zapytać czy znacie globulki Osanit...przyjaciółka była ostatnio w Niemczech i przywiozła dla Zu...mówiła że są super...do tego homeopatyczne więc teoretycznie można podawać co 15 min...jeszcze nie sprawdzałam czy działają, bo dzisiaj dostałam...znacie je?
My tez używamy Rossmannowych pieluch na zmianę z tescowymi (rozm, 4+, różowe) i jestem zadowolona

Gratuluję ząbka
Mam nadzieję, że Zu ładnie zjadła o północy i spała dalej bez płaczu

O globulkach nie słyszałam

Cytat:
Olka a może coś takiego?
No, no może
Stary 2010-09-20, 08:48   #3818
p4w
Zakorzenienie

ja też ostatnio z małżem raczej się mijamy - tłumaczę mu co mi się nie podoba, ale chyba nie dociera do niego

przed chwilą też pytam się czy zawiezie Tomka do przedszkola, a On że tak, a za chwilę dzwonię, bo zapomniał pokrowca na telefon, a On że nie wróci bo jest spóźniony
mówię, ze mógł powiedzieć to ja bym go zawiozła, a On - "poradzę sobie"

robi z siebie męczennika, a mi będzie wypominał, ze leże w domu do góry brzuchem a wszystko jest na jego głowie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Fajne te lakiery
Dlaczego ja mam takie kikuty...

Nie ma czego zazdraszczać , ja wiem, czy one takie super

jest, jest - moje muszę układać pół godziny, zeby tak wyglądały

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 08:52   #3819
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej

nie mam cos mocy
z TZ znow srednio

dobrze, ze chociaz ma kota
jest taki kochany, teraz lezy obok mnie na kanapie i bawi sie piorkiem

musze jechac zaraz zlozyc wnioski o zasilek i alimenty

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

aha p4w ja chce sobie zamowic lakiery Barry M
tam jest taki ciemnozielony - wyglada podobnie do tego koloru co wklejalas na paznokciach
poza tym mam ochote jeszcze na mietowy, grzybowy i kobaltowy
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 08:56   #3820
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Cześć
Pogodziłam się z małżem cały dzień gadaliśmy, wizyta u koleżanki i nawet nie miałam czasu tu zaglądać Jakie te chłopy głuuuuuuuuupie, wszystko trzeba im tłumaczyć

Idę do łóżka na przytulanki
pa do jutra
Suuuper, ze się pogodziliście
Mam nadzieję, że przytulanki były milutkie

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
Wpadlam tutaj na chwileczke i takie dobre wiesci czytam Kasiu ogromnie gratuluje !!! Ale Wam to szybciutko poszlo

lece lulu !
Jak tam pogodzenie tylu obowiązków? Dajesz radę?

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość

Czesc dziewczyny! W zeszlym tygodniu nawet nie zagladalam, rozlozyla mnie grypa zoladkowa Jakos mam teraz ciezki okres, ze wszystkim mi jest trudniej. Jestemy z mezem oboje zmeczeni koszmarnie, nie mozemy sie doczekac tego wspolnego wyjazdu.

Dobrze, że już zdrowa jesteś
Szkoda, że weekend nie wypalił, ale macie przed sobą minimum 100 rocznic, więc kiedyś się uda
A tak na poważnie, to Naj, naj dla Was
Gratuluję czworaków

Ja mam

Miłego

Cytat:

A noc...My miałyśmy podobną...koszmar...nie przespałam ciągiem ani jednej godziny...co pół h wielki płacz...smoka nie chciała, więc pewnie tak mocno ją to dziąsło bolało... Rano Zu obudziła się przede mną, nie mogłam się ubrać bo tylko na rękach u mnie była spokojna, babcia ją wzięła to też ryktak mi jej żal był nurofen nie pomagał, dentinox też nie, te globulki niemieckie też nie no i Viburcol też poległ Jak Zu babcia wzięła to musiałam udawać że mnie nie ma bo wtedy był względny spokój...po czym znowu ryk...aż się boję dzwonić zapytać jak u nich, bo może zasnęła w końcu...niech ten dziad już wyjdzie cały i nie męczy mojej Myszki Jedyny plus to gorączki nie było od wieczora...oby tak zostało...
Padam Powiedziałam koledze że jakbym przysnęła....to mnie obudzi - dokończył...ehhhhh a to dopiero poniedziałek
Ojej
Bidulki z Was. Zu się męczy, Ty nie wyspana...
Mam nadzieję, że szybko przejdzie

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość

Olu ja na Twoim miejscu bym zapuszczała, śliczna z Ciebie mamusia dałabym Ci max 25 lat tak młodo wyglądasz A mi się ostatnio chcę obciąć włosy tak do ramion, bo już mnie wkurzają-plączą się i wypadają, a do tego ciągle chodzę w kucyku

Tomek
ma straszny katar , wieczorem po kaszce az zwymiotował flegmą Męczy się chłopak, cięzko mu oddychać, a w w czwartekbyliśmy na szczepieniu mam nadzieje że to nie ma z tym związku

Bidny Tomaszek, zdrówka

Dzięki Dziewczyny za miłe komentarze w albumie . Się dostaje skrzydeł
Tylko jak to napisała Karola, jak za daleko odfrunę, to na ziemię mnie - migiem

Dzień Dobry
No wiedziałam, no. Bartek wczoraj miał pozwolone siedzieć dłużej, bo prosił kilka dni, czy moze pograć, i co??
I nie wstał dzisiaj do szkoły. Nie dało rady...
Jak już widziałam jak się męczy, to po 10 min budzenia dałam mu spokój.
Jeszcze kaszleć zaczął...
Ja kaszlę dzisiaj i mnie chrypka dopadła+ból w klatce - takie drapanie, Antek katarzysta nad katarzystami, więc mamy chorowitkowo jeszcze

Lecę po kawkę, miłego
Stary 2010-09-20, 09:09   #3821
p4w
Zakorzenienie

wojtusiu, znalazłam cały wątek o szarych lakierach ze zdjeciami - na pewno coś wybierzesz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283149&page=3

i tu masz jeszcze fotki China Glaze Recycle
http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...w=1280&bih=673
dostępny w sklepie victoriasbeauty.com

robię tam zakupy regularnie i polecam

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej

nie mam cos mocy
z TZ znow srednio

dobrze, ze chociaz ma kota
jest taki kochany, teraz lezy obok mnie na kanapie i bawi sie piorkiem

musze jechac zaraz zlozyc wnioski o zasilek i alimenty

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

aha p4w ja chce sobie zamowic lakiery Barry M
tam jest taki ciemnozielony - wyglada podobnie do tego koloru co wklejalas na paznokciach
poza tym mam ochote jeszcze na mietowy, grzybowy i kobaltowy
kobaltowy to boski kolor a masz jakąś fotkę
co to za lakiery - nie słyszałam o nich?

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 09:24   #3822
UnholyOne
Ola-Unhola

Svi, fajnie, ze kotkowi się podoba nowy domek

Olu, tu strona Barry M.
Ja nigdy o tej firmie nie słyszałam
Stary 2010-09-20, 09:36   #3823
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cześć

mała zasnęła w końcu to przy tuptałam z kawą Kombinuje ostatnio widzę i chciałaby pozbyć się jednej drzemki...z tym że widzę, że jedna to dla niej nadal za mało ... zobaczymy jak sobie to poukłada

U nas identyczne jak u Wredzioszka - na piątek zaplanowałam sobie szczepienie a Martysia dzisiaj wstała z katarem

Przepraszam ale nie wypowiem się w tematach urodowo- fryzurowych, kompletnie się na tym nie znam, widzę tylko, że wszystkie śliczne jesteście

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:42   #3824
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Svi, fajnie, ze kotkowi się podoba nowy domek

Olu, tu strona Barry M.
Ja nigdy o tej firmie nie słyszałam
dzięki, ale interesuje mnie najbardziej opinia użytkownika - kształt pędzelka, konsystencja...

kupiłam ten lakier OPI i oczywiście namieszałam w zamówieniu
napisałam do nich maila - mam nadzieję, ze wszystko ok - tak to jest jak blondynka w stresie kupuje lakier na poprawę humoru po pełnym napięć poranku

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-09-20 o 09:44
Stary 2010-09-20, 09:52   #3825
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Cześć

mała zasnęła w końcu to przy tuptałam z kawą Kombinuje ostatnio widzę i chciałaby pozbyć się jednej drzemki...z tym że widzę, że jedna to dla niej nadal za mało ... zobaczymy jak sobie to poukłada

U nas identyczne jak u Wredzioszka - na piątek zaplanowałam sobie szczepienie a Martysia dzisiaj wstała z katarem

Przepraszam ale nie wypowiem się w tematach urodowo- fryzurowych, kompletnie się na tym nie znam, widzę tylko, że wszystkie śliczne jesteście
To pijemy razem kawkę

Kolejna katarzystka
Cytat:
dzięki, ale interesuje mnie najbardziej opinia użytkownika - kształt pędzelka, konsystencja...

kupiłam ten lakier OPI i oczywiście namieszałam w zamówieniu
napisałam do nich maila - mam nadzieję, ze wszystko ok - tak to jest jak blondynka w stresie kupuje lakier na poprawę humoru po pełnym napięć poranku

No wiem
Ale stronę wkleiłam mimo to

Blondynka?
Stary 2010-09-20, 09:54   #3826
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

jak to nie slyszalyscie o tych lakierach?
sa w UK, u nas nie
sa bardzo dobre i wcale nie drogie

wpiszcie sobie w google to znajdziecie mnostwo opinii
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:02   #3827
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
sa w UK, u nas nie

No nie słyszałyśmy

Oj tam, nam zależało na sprawdzonej opinii

Któraś z Was uzywała tego?
http://allegro.pl/loreal-khol-minera...01331413.htmlq
Stary 2010-09-20, 10:04   #3828
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej
Bidulki z Was. Zu się męczy, Ty nie wyspana...
Mam nadzieję, że szybko przejdzie

Tylko jak to napisała Karola, jak za daleko odfrunę, to na ziemię mnie - migiem
Właśnie dzwoniłam do domu...Zu niedawno wstała z Babcią...zasnęły jak wyszłam. Mój Tata twierdzi że Mała robi mnie w konia i wykorzystuje jak może...ale nie wiem czy to takie proste...na pewno męczył ją ten ząb...już sama nie wiem...

hihihi możesz na Nas liczyć

Zdrówka dla Was

Cytat:
Gratuluję ząbka

Cytat:
sa w UK, u nas nie

A jak zamawiasz? Sama?
.......
Ja właśnie przyjaciółce pokazałam nową ofertę na Grouponie...i zrobimy sobie super Mamuśkowy wieczór tylko jeszcze nie wiem kiedy
http://www.groupon.pl/deals/poznan
Stary 2010-09-20, 10:09   #3829
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem
Ale stronę wkleiłam mimo to

Blondynka?
wiem, dzięki

mentalna blondynka

Cytat:
sa w UK, u nas nie

wybacz nam to ignoranctwo

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 10:15   #3830
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Właśnie dzwoniłam do domu...Zu niedawno wstała z Babcią...zasnęły jak wyszłam. Mój Tata twierdzi że Mała robi mnie w konia i wykorzystuje jak może...ale nie wiem czy to takie proste...na pewno męczył ją ten ząb...już sama nie wiem...

hihihi możesz na Nas liczyć

Zdrówka dla Was

A jak zamawiasz? Sama?
.......
Ja właśnie przyjaciółce pokazałam nową ofertę na Grouponie...i zrobimy sobie super Mamuśkowy wieczór tylko jeszcze nie wiem kiedy
http://www.groupon.pl/deals/poznan
Salon Kosmetyczny Asatrte?
Bo mi główna wyskoczyła.

Eee, chyba nie robiłaby Cię tak w konia. Byc moze jak Ty jestes to bardziej płacze i przytula się, bo Mamusią jestes jej, a przy Dziadkach to inaczej, ale watpię, zęby sobie "jaja" robiła

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
wiem, dzięki

mentalna blondynka

wybacz nam to ignoranctwo
Aaaa ...hehe
Też tak mam czasami, choć jak widziałyście blondyną nie jestem.

A Karola, pisałaś, ze podoba Ci się mój kolorek włosów
To mój natural, nie farbowany
W takim czuję się najlepiej. W liceum próbowałam róznych eksperymentów, ale to nie było to, więc juz od tego czasu nie farbuję.

Ostatni raz miałam czerwone pasma jakieś 10 lat temu, chyba
Zreszta spędziłam u fryza 7 godz, zapłaciłam 250 zł (wtedy...) i czerwień zeszłą po tyg. Zostały blond pasma (najpierw rozjaśniała na blondzik a potem je farbowała na czerwono), także taki deal zrobiłam, że hej i to jeszcze u znajomej.....
Stary 2010-09-20, 10:17   #3831
p4w
Zakorzenienie

Svi, czytałam opinie o tych lakierach na KWC
i są opinie - cienki pędzelek/ szeroki pędzelek; szybko schnie/dość długo schnie

ile płacisz za buteleczkę? i jak zamawiasz?

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 10:17   #3832
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Salon Kosmetyczny Asatrte?
Bo mi główna wyskoczyła.

Eee, chyba nie robiłaby Cię tak w konia. Byc moze jak Ty jestes to bardziej płacze i przytula się, bo Mamusią jestes jej, a przy Dziadkach to inaczej, ale watpię, zęby sobie "jaja" robiła
Tak to to

No właśnie mi się też wydaje że raczej w "konia" mnie nie robi...ale np. wie już że ze mną może sobie wicej pozwolić...bo taki przykład...w żłobku nie ma do spania smoka, nie ma pieluchy...a w domu bez tego nie zaśnie...w żłobku Panie kładą ją do łóżeczka i zasypia od razu, w domu u mnie na rękach...ostatnio kumpela się Zu zajmowała to jak zobaczyła że jest śpiąca, dała jej smoka, położyła na łózku, minęły 2 min a ona spała

Dziewczyny czy po Priorixie (to już 13 dzień po) może wystąpić wysypka? Mama mi właśnie dzwoniła że Zu ma wysypkę, bardzo drobną na pleckach i brzuszku
Stary 2010-09-20, 10:19   #3833
UnholyOne
Ola-Unhola

Dziewczyny......

A jak mnie widzicie w różu na policzkach?
Nigdy nie używałam, nie wiem jak dobrać, jak malować....
Stary 2010-09-20, 10:20   #3834
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to to

No właśnie mi się też wydaje że raczej w "konia" mnie nie robi...ale np. wie już że ze mną może sobie wicej pozwolić...bo taki przykład...w żłobku nie ma do spania smoka, nie ma pieluchy...a w domu bez tego nie zaśnie...w żłobku Panie kładą ją do łóżeczka i zasypia od razu, w domu u mnie na rękach...ostatnio kumpela się Zu zajmowała to jak zobaczyła że jest śpiąca, dała jej smoka, położyła na łózku, minęły 2 min a ona spała

Dziewczyny czy po Priorixie (to już 13 dzień po) może wystąpić wysypka? Mama mi właśnie dzwoniła że Zu ma wysypkę, bardzo drobną na pleckach i brzuszku
nasze maluszki bardzo szybko się orientują co u kogo mogą

czytałam ostatnio, ze nasze dzieci są urodzone w roku Bawołu - chiński znak zodiaku - powiem Wam tylko jedno - lekko nam nie będzie

chyba nie powinno być wysypki po prawie 2 tygodniach

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 10:22   #3835
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Tak to to

No właśnie.

Bartek w domu niejadek, a w przedszkolu jadł wszystko oprócz niektórych surówek i sałaty...

Piszą, że 7-12 (nawet 14 dni).
A gorączkę miał wczesniej jaką?
Stary 2010-09-20, 10:29   #3836
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny......

wydajesz się ciepłym typem urody, więc jakąś brzoskwinkę bym radziła

ale ja miała świetny róż Golden Rose - idealnie wyważony kolor - różano brzoskwiniowy, świetnie się nakłada, nie zrobisz sobie nim krzywdy
zaraz poszukam go - nie mam opakowania bo oddałam go mamie, ale myślę, ze znajdę

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

to chyba to
http://www.goldenrose.sklep.pl/terra...rose-p-42.html
ja mam kolor 103 chyba

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 10:37   #3837
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
A Karola, pisałaś, ze podoba Ci się mój kolorek włosów
To mój natural, nie farbowany
W takim czuję się najlepiej. W liceum próbowałam róznych eksperymentów, ale to nie było to, więc juz od tego czasu nie farbuję.

Ostatni raz miałam czerwone pasma jakieś 10 lat temu, chyba
Zreszta spędziłam u fryza 7 godz, zapłaciłam 250 zł (wtedy...) i czerwień zeszłą po tyg. Zostały blond pasma (najpierw rozjaśniała na blondzik a potem je farbowała na czerwono), także taki deal zrobiłam, że hej i to jeszcze u znajomej.....
No co Ty...Twój kolor Ja naturalny mam taki nijaki...niby ciemny blond, ale taki nieciekawy...zresztą jak się zacznie farbować to później odrost jest dużo ciemniejszy...a ja farbuję od 8 kl podstawówki

Cytat:
Do odważnych świat należy

Cytat:
czytałam ostatnio, ze nasze dzieci są urodzone w roku Bawołu - chiński znak zodiaku - powiem Wam tylko jedno - lekko nam nie będzie

chyba nie powinno być wysypki po prawie 2 tygodniach
To mnie pocieszyłaś

no właśnie czytam że "odra - poronny zespół odropodobny (5-14dni) " i tu moze wysypka wystąpić...

Cytat:
Piszą, że 7-12 (nawet 14 dni).
A gorączkę miał wczesniej jaką?
Gorączki więcej niż 38 w weekend nie miała...tylko w piątek w przedszkolu miała 38,5 ale po podaniu nurofenu spadła..od wczoraj wieczoraj gorączki brak...
Stary 2010-09-20, 10:38   #3838
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
wydajesz się ciepłym typem urody, więc jakąś brzoskwinkę bym radziła

ale ja miała świetny róż Golden Rose - idealnie wyważony kolor - różano brzoskwiniowy, świetnie się nakłada, nie zrobisz sobie nim krzywdy
zaraz poszukam go - nie mam opakowania bo oddałam go mamie, ale myślę, ze znajdę

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

to chyba to
http://www.goldenrose.sklep.pl/terra...rose-p-42.html
ja mam kolor 103 chyba

Dzięki dodałam do zakładek .

Kasia napisała smsa, ze o 2 w nocy wylądowali w szpitalu, antybiotyk, kroplówka. Czeka na obchód.
Nie wiem o co chodzi, Ona czy Laurka?
Dam znać jak odpisze
.
Stary 2010-09-20, 10:41   #3839
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

To mnie pocieszyłaś

no właśnie czytam że "odra - poronny zespół odropodobny (5-14dni) " i tu moze wysypka wystąpić...

Gorączki więcej niż 38 w weekend nie miała...tylko w piątek w przedszkolu miała 38,5 ale po podaniu nurofenu spadła..od wczoraj wieczoraj gorączki brak...

a odra jakie ma wykwity - takie drobniutkie?

Cytat:
Dzięki dodałam do zakładek .

Kasia napisała smsa, ze o 2 w nocy wylądowali w szpitalu, antybiotyk, kroplówka. Czeka na obchód.
Nie wiem o co chodzi, Ona czy Laurka?
Dam znać jak odpisze
.
czekamy na wieści

albo to to nr 02
http://www.goldenrose.pl/art-p_cts-t...rdust_roz.html

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-09-20, 10:51   #3840
gorgulek
Zakorzenienie

Miłego dnia Mamuśki

Trzymam mocno za obie dziewczyny - Kasię i Laurkę
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości