|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
http://allegro.pl/essie-lakiery-do-p...225507551.html
|
|
|
#3812 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cześć
Pogodziłam się z małżem cały dzień gadaliśmy, wizyta u koleżanki i nawet nie miałam czasu tu zaglądać Podczytałam tylko, że masowe metamorfozy się zaczęły super, bardzo polecam ![]() Idę do łóżka na przytulanki ![]() pa do jutra
|
#3813 |
|
Rozeznanie
|
Wpadlam tutaj na chwileczke i takie dobre wiesci czytam Kasiu ogromnie gratuluje !!! Ale Wam to szybciutko poszlo
![]() lece lulu !
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytalam wspaniala wiadomosc- Kasiu ogromnie gratuluje, dbaj o siebie!
Czesc dziewczyny! W zeszlym tygodniu nawet nie zagladalam, rozlozyla mnie grypa zoladkowa Jakos mam teraz ciezki okres, ze wszystkim mi jest trudniej. Jestemy z mezem oboje zmeczeni koszmarnie, nie mozemy sie doczekac tego wspolnego wyjazdu.Dzisiaj jest nasza druga rocznica Tesc idzie dzisiaj na kontrole, beda robili biopsje wycinka, mam nadzieje, ze nic zlego tam nie wyjdzie... Aneczka zaczela chodzic na czworaka Nocke miala dzisiaj koszmarna, wstawalam do Niej kilka razy, po ktoryms razem tak wyrznelam w bramke, ze az mi sie gwiazdy pokazaly. Oczywiscie, Ania natychmiast sie obudzila Co jeszcze... macie ktoras konto na Facebook'u? O, juz slysze corenke. Lece...dobrego dnia!
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
i jeszcze 100 takich![]() Szkoda że weekend nie wypalił...siostra męża mogłaby sobie odpuścić jedno wyjście skoro już obiecała... ![]() Gratulacje czworaków Na facebooku jestem A noc...My miałyśmy podobną...koszmar...nie przespałam ciągiem ani jednej godziny...co pół h wielki płacz...smoka nie chciała, więc pewnie tak mocno ją to dziąsło bolało... Rano Zu obudziła się przede mną, nie mogłam się ubrać bo tylko na rękach u mnie była spokojna, babcia ją wzięła to też ryk tak mi jej żal było nurofen nie pomagał, dentinox też nie, te globulki niemieckie też nie no i Viburcol też poległ Jak Zu babcia wzięła to musiałam udawać że mnie nie ma bo wtedy był względny spokój...po czym znowu ryk...aż się boję dzwonić zapytać jak u nich, bo może zasnęła w końcu...niech ten dziad już wyjdzie cały i nie męczy mojej Myszki Jedyny plus to gorączki nie było od wieczora...oby tak zostało...Padam Powiedziałam koledze że jakbym przysnęła....to mnie obudzi - dokończył...ehhhhh a to dopiero poniedziałek
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Katarzynko serdeczne gratulacje i zadroszcze troszkę ![]() Olu ja na Twoim miejscu bym zapuszczała, śliczna z Ciebie mamusia dałabym Ci max 25 lat tak młodo wyglądasz ![]() Tomek ma straszny katar , wieczorem po kaszce az zwymiotował flegmą Męczy się chłopak, cięzko mu oddychać, a w w czwartekbyliśmy na szczepieniu mam nadzieje że to nie ma z tym związku
|
|
#3817 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Fajne te lakiery Dlaczego ja mam takie kikuty... Nie ma czego zazdraszczać , ja wiem, czy one takie super ![]() Cytat:
![]() Moim skromnym zdaniem ![]() Cytat:
Dziękuję, ale Mayaszko Ty naprawdę super wyglądasz, ten kolor włosków, buzia, ![]() ![]() Dzięki za opinię Cytat:
Gratuluję ząbka Mam nadzieję, że Zu ładnie zjadła o północy i spała dalej bez płaczu O globulkach nie słyszałam No, no może
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też ostatnio z małżem raczej się mijamy - tłumaczę mu co mi się nie podoba, ale chyba nie dociera do niego
przed chwilą też pytam się czy zawiezie Tomka do przedszkola, a On że tak, a za chwilę dzwonię, bo zapomniał pokrowca na telefon, a On że nie wróci bo jest spóźniony mówię, ze mógł powiedzieć to ja bym go zawiozła, a On - "poradzę sobie" ![]() robi z siebie męczennika, a mi będzie wypominał, ze leże w domu do góry brzuchem a wszystko jest na jego głowie ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#3819 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
nie mam cos mocy z TZ znow srednio dobrze, ze chociaz ma kota ![]() jest taki kochany, teraz lezy obok mnie na kanapie i bawi sie piorkiem musze jechac zaraz zlozyc wnioski o zasilek i alimenty ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- aha p4w ja chce sobie zamowic lakiery Barry M tam jest taki ciemnozielony - wyglada podobnie do tego koloru co wklejalas na paznokciach poza tym mam ochote jeszcze na mietowy, grzybowy i kobaltowy
|
|
#3820 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Mam nadzieję, że przytulanki były milutkie ![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że weekend nie wypalił, ale macie przed sobą minimum 100 rocznic, więc kiedyś się uda ![]() A tak na poważnie, to Naj, naj dla Was Gratuluję czworaków ![]() Ja mam ![]() Miłego Cytat:
![]() Bidulki z Was. Zu się męczy, Ty nie wyspana... Mam nadzieję, że szybko przejdzie Cytat:
Bidny Tomaszek, zdrówka Dzięki Dziewczyny za miłe komentarze w albumie ![]() Tylko jak to napisała Karola, jak za daleko odfrunę, to na ziemię mnie - migiem ![]() ![]() Dzień Dobry No wiedziałam, no. Bartek wczoraj miał pozwolone siedzieć dłużej, bo prosił kilka dni, czy moze pograć, i co?? I nie wstał dzisiaj do szkoły. Nie dało rady... Jak już widziałam jak się męczy, to po 10 min budzenia dałam mu spokój. Jeszcze kaszleć zaczął... Ja kaszlę dzisiaj i mnie chrypka dopadła+ból w klatce - takie drapanie, Antek katarzysta nad katarzystami, więc mamy chorowitkowo jeszcze ![]() Lecę po kawkę, miłego
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
wojtusiu, znalazłam cały wątek o szarych lakierach ze zdjeciami - na pewno coś wybierzesz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283149&page=3 i tu masz jeszcze fotki China Glaze Recycle http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...w=1280&bih=673 dostępny w sklepie victoriasbeauty.com robię tam zakupy regularnie i polecam Cytat:
![]() co to za lakiery - nie słyszałam o nich?
|
|
|
#3822 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, fajnie, ze kotkowi się podoba nowy domek
![]() Olu, tu strona Barry M. Ja nigdy o tej firmie nie słyszałam
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
mała zasnęła w końcu to przy tuptałam z kawą Kombinuje ostatnio widzę i chciałaby pozbyć się jednej drzemki...z tym że widzę, że jedna to dla niej nadal za mało ... zobaczymy jak sobie to poukłada ![]() U nas identyczne jak u Wredzioszka - na piątek zaplanowałam sobie szczepienie a Martysia dzisiaj wstała z katarem ![]() Przepraszam ale nie wypowiem się w tematach urodowo- fryzurowych, kompletnie się na tym nie znam, widzę tylko, że wszystkie śliczne jesteście
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam ten lakier OPI i oczywiście namieszałam w zamówieniu napisałam do nich maila - mam nadzieję, ze wszystko ok - tak to jest jak blondynka w stresie kupuje lakier na poprawę humoru po pełnym napięć poranku
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-09-20 o 09:44 |
|
|
|
|
#3825 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Kolejna katarzystka ![]() Cytat:
No wiem ![]() Ale stronę wkleiłam mimo to ![]() Blondynka?
|
|
#3826 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jak to nie slyszalyscie o tych lakierach?
![]() sa w UK, u nas nie sa bardzo dobre i wcale nie drogie wpiszcie sobie w google to znajdziecie mnostwo opinii
|
|
#3827 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Oj tam, nam zależało na sprawdzonej opinii ![]() Któraś z Was uzywała tego? http://allegro.pl/loreal-khol-minera...01331413.htmlq
|
|
#3828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihihi możesz na Nas liczyć ![]() Zdrówka dla Was ![]() Cytat:
....... Ja właśnie przyjaciółce pokazałam nową ofertę na Grouponie...i zrobimy sobie super Mamuśkowy wieczór tylko jeszcze nie wiem kiedy![]() http://www.groupon.pl/deals/poznan
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem, dzięki
mentalna blondynka ![]() Cytat:
|
|
|
#3830 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Bo mi główna wyskoczyła. Eee, chyba nie robiłaby Cię tak w konia. Byc moze jak Ty jestes to bardziej płacze i przytula się, bo Mamusią jestes jej, a przy Dziadkach to inaczej, ale watpię, zęby sobie "jaja" robiła ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Aaaa ...hehe Też tak mam czasami, choć jak widziałyście blondyną nie jestem. ![]() A Karola, pisałaś, ze podoba Ci się mój kolorek włosów ![]() To mój natural, nie farbowany ![]() W takim czuję się najlepiej. W liceum próbowałam róznych eksperymentów, ale to nie było to, więc juz od tego czasu nie farbuję. Ostatni raz miałam czerwone pasma jakieś 10 lat temu, chyba ![]() Zreszta spędziłam u fryza 7 godz, zapłaciłam 250 zł (wtedy...) i czerwień zeszłą po tyg. Zostały blond pasma (najpierw rozjaśniała na blondzik a potem je farbowała na czerwono), także taki deal zrobiłam, że hej i to jeszcze u znajomej.....
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, czytałam opinie o tych lakierach na KWC
i są opinie - cienki pędzelek/ szeroki pędzelek; szybko schnie/dość długo schnie ile płacisz za buteleczkę? i jak zamawiasz?
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie mi się też wydaje że raczej w "konia" mnie nie robi...ale np. wie już że ze mną może sobie wicej pozwolić...bo taki przykład...w żłobku nie ma do spania smoka, nie ma pieluchy...a w domu bez tego nie zaśnie...w żłobku Panie kładą ją do łóżeczka i zasypia od razu, w domu u mnie na rękach...ostatnio kumpela się Zu zajmowała to jak zobaczyła że jest śpiąca, dała jej smoka, położyła na łózku, minęły 2 min a ona spała ![]() Dziewczyny czy po Priorixie (to już 13 dzień po) może wystąpić wysypka? Mama mi właśnie dzwoniła że Zu ma wysypkę, bardzo drobną na pleckach i brzuszku
|
|
#3833 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny......
A jak mnie widzicie w różu na policzkach? Nigdy nie używałam, nie wiem jak dobrać, jak malować....
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czytałam ostatnio, ze nasze dzieci są urodzone w roku Bawołu - chiński znak zodiaku - powiem Wam tylko jedno - lekko nam nie będzie chyba nie powinno być wysypki po prawie 2 tygodniach
|
|
|
#3835 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No właśnie. Bartek w domu niejadek, a w przedszkolu jadł wszystko oprócz niektórych surówek i sałaty... ![]() Piszą, że 7-12 (nawet 14 dni). A gorączkę miał wczesniej jaką?
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja miała świetny róż Golden Rose - idealnie wyważony kolor - różano brzoskwiniowy, świetnie się nakłada, nie zrobisz sobie nim krzywdy zaraz poszukam go - nie mam opakowania bo oddałam go mamie, ale myślę, ze znajdę ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- to chyba to http://www.goldenrose.sklep.pl/terra...rose-p-42.html ja mam kolor 103 chyba
|
|
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie czytam że "odra - poronny zespół odropodobny (5-14dni) " i tu moze wysypka wystąpić... Gorączki więcej niż 38 w weekend nie miała...tylko w piątek w przedszkolu miała 38,5 ale po podaniu nurofenu spadła..od wczoraj wieczoraj gorączki brak...
|
|
#3838 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Dzięki Kasia napisała smsa, ze o 2 w nocy wylądowali w szpitalu, antybiotyk, kroplówka. Czeka na obchód. Nie wiem o co chodzi, Ona czy Laurka? Dam znać jak odpisze.
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a odra jakie ma wykwity - takie drobniutkie? Cytat:
![]() albo to to nr 02 http://www.goldenrose.pl/art-p_cts-t...rdust_roz.html
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Mamuśki
![]() Trzymam mocno za obie dziewczyny - Kasię i Laurkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Jakos mam teraz ciezki okres, ze wszystkim mi jest trudniej. Jestemy z mezem oboje zmeczeni koszmarnie, nie mozemy sie doczekac tego wspolnego wyjazdu.
i jeszcze 100 takich
Rano Zu obudziła się przede mną, nie mogłam się ubrać bo tylko na rękach u mnie była spokojna, babcia ją wzięła to też ryk
Powiedziałam koledze że jakbym przysnęła....to mnie obudzi - dokończył...ehhhhh a to dopiero poniedziałek
NIE LUBIĘ TROLLI

za obie dziewczyny - Kasię i Laurkę