3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 11:38   #1891
kropka27
Raczkowanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

witam
dziewczyny prosze o pilna porade, czy ktorejs z was przytrafilo sie delikatne plamienie ok 30 tygodnia?
kurde wczoraj wieczorem az mnie zmrozilo jak zobaczylam plamke jasnej krwi na wkldce. bylo to tylko tyle bo pozniej nic takiego sie nie powtorzylo, noc spokojna i dzis tez spokoj. i powiedzcie co mam zrobic wizyte mam za tydzien w pon - czekac czy szukac jakiegos lek do konsultacji? jestem w 30 tyg?
mialyscie cos podobnego, albo wiecie co robic?
pomozcie prosze...
kropka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:40   #1892
Beata_Batumi
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Witajcie!
nie było mnie z tydz bo siedzę u tesciów a tutaj net działa tylko na dworzu...
Jak dobrze pójdzie to w sobotę wreszcie sie przeprowadzimy i będziemy mieszkać jak normalne małżeństwo. Musimy jeszcze wycyklinowac podłogi, pomalować ściany, posprzątać i powstawiac meble no i trochę rzeczy dokupic. Mebli nie kupujemy w ogóle- tylko do kuchni i łazienki, a w pokoju stare (witrynka po teściowej i wypoczynek który mąż kupił jakieś 3- 4 lata temu za swoje) a w sypialni będą stare po teściach, które mi sie średnio podobaja bo to wielka szafa i kombinat łózkowy o wymiarach 3 m (szerokość) na 2 m i w jasnym kolorze- a ja nie lubię jasnych mebli. Także za pieknie to u nas nie będzie w sypialni ale trudno, na wiosnę coś się kupi ładnego.
Dla dzidziusia mam już wiekszość pierdółek, muszę jeszcze kupić łóżeczko, pościel, przewijak itp, wózek, wanienkę ale to dopiero jak sie faktycznie przeprowadzimy.

Tez mam twardniejący brzuch- trzeba leżec, nie mogę się schylać bo boli, skurcze przepowiadające mam mniej więcej codziennie- to takie kłucie w pochwie.

W sobotę byłam na weselu- co prawda nie tańczyłam i bylismy tylko do 22:30 ale zawsze!

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png

Edytowane przez Beata_Batumi
Czas edycji: 2010-09-20 o 11:45
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:45   #1893
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość

Chciałam Wam opowiedzieć, co mi się przydarzyło na grzybobraniu, ...
Sylwia, ciężko coś rozsądnie radzić bo emocje są jak się to czyta...Ale jakby ktoś ze znajomych chciał się zaopiekować to bym chyba oddała w tej sytuacji. A może nikt się nie zgłosi i to będzie znak że ta sunia jednak jest Wam "pisana".
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:46   #1894
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
witam
dziewczyny prosze o pilna porade, czy ktorejs z was przytrafilo sie delikatne plamienie ok 30 tygodnia?
kurde wczoraj wieczorem az mnie zmrozilo jak zobaczylam plamke jasnej krwi na wkldce. bylo to tylko tyle bo pozniej nic takiego sie nie powtorzylo, noc spokojna i dzis tez spokoj. i powiedzcie co mam zrobic wizyte mam za tydzien w pon - czekac czy szukac jakiegos lek do konsultacji? jestem w 30 tyg?
pomozcie prosze...
raczej bym zadzwoniła do lekarza
Stary 2010-09-20, 12:05   #1895
sylwia01485
Zadomowienie

Karolina - ja nie mogłam sprzedać suni mojej mamie, bo ona już ma pieska

De - mieszkanie mamy małe 47 m. kw. , 2 pokoje- perspektywa zamiany na większe odległa, szczególnie zanim wrócę do pracy ( nie dostaniemy takiego kredytu przy jednej pensji tż).
Mamy już kota i świnkę - są kochane i takie bezobsługowe- można zostawic na 1-2 dni same i wyjechać na weekend. Z psem już tak nie będzie.
Moja córka jest już duża i w sumie bardzo chętnie będzie wychodziła. Sprawdziła się w roli foster mother w Stanach, gdy nasi znajomi wyjechali do Pl, a zostawili nam na miesiąc psa- ona codziennie rano wstawała godzinę wcześniej, żeby przed szkołą wyprowadzić pieska, a miała wtedy 8 lat.
Martwi mnie to uwiązanie - nie będzie można wyjść na dłużej, bo piesek będzie sam.
Ale same zobaczcie - jak można było porzucić i skazać na śmierć takiego pieska
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:08   #1896
kularek
Zadomowienie

KarolinaB

Irsin no naprawdę jest głupia ta twoja teściowa, że takie rzeczy wygaduje ! Zupełny brak taktu i ogłady.
teściowa przy porodzie ??? no nie wyobrażam sobie tego -chyba bym stamtąd uciekła !

De to co napisałaś to tak jakbym o sobie czytałam też musiałam ziewać żeby oddychać głęboko bo inaczej nie potrafiłam -teraz na szczęście zdarza mi się to już rzadko. Ja ciśnienie miałam normalne ale puls przy tym zawsze ponad 90 a słabo mi było

ona1010- moi teściowie też tylko patrzeli żeby wykorzystać mojego tż sami nic nie potrafią zrobić tylko on musiał za nich wszystko zrobić i cokolwiek im się dzieje to zaraz dzwonią i myślą, że tż rzuci wszystko i już będzie u nich (na zszcęście tż przejrzał na oczy i już nie daje się wykorzystywać-zawsze lepiej późno niż wcale) ale dzwonią tylko jak coś chcą a tak żeby zapytać co u nas to im szkoda na telefon tak samo z odwiedzinami -przyjeżdżają jak tż po nich pojedzie a potem ich odwiezie! a teściowa jak opiekuje się starszym wnuczkiem to zawsze mówi, że na służbę idzie a mnie to tak denerwuje że szok! no bo powinna się cieszyć, że kontakt z dzieckiem ma a ta narzeka! Dobrze, że moim dzieckiem nie będzie się zajmować a teść to nawet mógłby go nie dotykać :/

Anecka a pod pieluszkami nowe mebelki chyba -fajnie wyglądają
ja gram w wolnych farmerów a to chyba [podobne

Sanderinka super, że badanie dobrze wyszło gardło też mnie bolało dziś już trochę mniej brałam tantum verde, prenalen i bioparox , tylko katar okropny mi jeszcze został i kaszel straszny aż mnie brzuch boli jak w nocy zacznę kaszleć

Kropka27 ja też bym zadzwoniła do lekarza
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:10   #1897
De28
Wtajemniczenie

Sylwia, decyzje musisz podjac sama. To bedzie maly pies, duzy nie urosnie. Fakt, kota mozna zostawic na weekend samego- czesto tak robimy- tyle ze my zostawiamy dwojke, trzeci jest chory i jest wtedy u pani, ktora sie nim opiekuje. Z drugiej strony, psa mozna ze soba wszedzie zabrac. Gorzej jakby to byl wilczur, a takiego malego wszedzie sie wcisnie.
Teraz sa emocje,poczekaj dwa, trzy dni i wtedy podejmij decyzje. Bedzie latwiej.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:15   #1898
sylwia01485
Zadomowienie

Gustawek

myślę w sumie podobnie- ale sama się oszukuję, bo obdzwaniam znajomych, a w srodku mam nadzieję, że powiedzą " nie" - głupie to, ale tak jest.

Zapomniałam Ci podziękować za info z Kasprzaka- przeczytałam, ale byłam w ferworze remontowym i nie miałam jak odpisać. Ja w sumie chyba też jestem zdecydowana na ten szpital. Mieszkamy na Bemowie i tam mamy najbliżej, a mąż ma pracę ze 150 m dalej, więc mu też będzie wygodnie. jeszcze raz dzięki
A może Ty urodzisz przede mną parę dni , więc dowiem się z Twojej relacji , jak tam jest w rzeczywistości
Stary 2010-09-20, 12:15   #1899
vikicullen
Zadomowienie

Kropka27 zadzwoń lepiej do lekarza.

A ja dzis zaczynam 34 tc czas szybko leci

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:19   #1900
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam Ci podziękować za info z Kasprzaka- przeczytałam, ale byłam w ferworze remontowym i nie miałam jak odpisać. Ja w sumie chyba też jestem zdecydowana na ten szpital. Mieszkamy na Bemowie i tam mamy najbliżej, a mąż ma pracę ze 150 m dalej, więc mu też będzie wygodnie. jeszcze raz dzięki
A może Ty urodzisz przede mną parę dni , więc dowiem się z Twojej relacji , jak tam jest w rzeczywistości
ja tez mieszkam na Bemowie
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:23   #1901
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Anecka, zobacz na All tge perfumy albo na targowisku moze ktoras ma
http://www.pedet.pl/Versace+Bright+C...00,1-0,i2.html

ja tu czesto kupuje.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

jakos slabo sie czuje
ide sie polozyc
brzuch mnie dziwnie ciagnie
Ooo dzieki za linka

Mnie tez dzis ciagnie i sie dziwnie czuje. Stalam na poczcie i myslalam ze zemdleje. Nikt nie przepuscil a kolejka na okolo 11 osob byla bo stalam pod drzwiami. Nie ma tu krzesel wiec musialam sie wystac pot juz ze mnie splywal myslalam ze fikne.

Dlatgo wrocilam i od razy wyrko. Ale zaraz chce wyprac w brodziku dwa elementy od wózka ktore maja w srodku niewyjmowalna deche Pogoda super to dzis wywietrzeje mam nadzieje.

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Aj Kochana jakoś mi sie odwidziała ta gra
Ale zapraszam do mnie Mieszkamy z mężem na wsi i mamy krowki wiec bedzie przyjemniej niż w wirtualnej grze
Hehe ja gralam kiedys na facebooku ale jakos znajomi nie grali i juz mi sie nie chcialo tu tez nie mam sasiadow na farmeramie
Ooo jak dolny slask to wpadam Macie kroliki?

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
ja też
hehe to moze sie dodamy do sasiadow, bo wtedy sie lepiej gra ponoc (nie wiem bo nikt znajomy nie gra )

Cytat:
Karolina - ja nie mogłam sprzedać suni mojej mamie, bo ona już ma pieska

De - mieszkanie mamy małe 47 m. kw. , 2 pokoje- perspektywa zamiany na większe odległa, szczególnie zanim wrócę do pracy ( nie dostaniemy takiego kredytu przy jednej pensji tż).
Mamy już kota i świnkę - są kochane i takie bezobsługowe- można zostawic na 1-2 dni same i wyjechać na weekend. Z psem już tak nie będzie.
Moja córka jest już duża i w sumie bardzo chętnie będzie wychodziła. Sprawdziła się w roli foster mother w Stanach, gdy nasi znajomi wyjechali do Pl, a zostawili nam na miesiąc psa- ona codziennie rano wstawała godzinę wcześniej, żeby przed szkołą wyprowadzić pieska, a miała wtedy 8 lat.
Martwi mnie to uwiązanie - nie będzie można wyjść na dłużej, bo piesek będzie sam.
Ale same zobaczcie - jak można było porzucić i skazać na śmierć takiego pieska
Jeny jaki slodki pies Ten kto porzucil niech sie stuknie w pusta glówkę

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość

Anecka a pod pieluszkami nowe mebelki chyba -fajnie wyglądają
ja gram w wolnych farmerów a to chyba [podobne

Tak to te nowe, ogolnie swietnie sie prezentują, ale jeszcze burdel mam w pokoju, czekam na lozeczko. Mysle ze juz w srode postawimy jak we wtorek kurier przyjedzie. Choc w sumie mam dylemat czy to nie za wczesnie..

Nie no niech sie juz maly pokoj zrobi i bedzie mozna graty z tego wyniesc i w koncu porobie fotki.. eh

Jem cheetosy spiralne to moj nalog.. masakra

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:26   #1902
Gustawek
Rozeznanie

Sylwia, faktycznie kochana ta psina. Skoro córka marzy o psie i masz podstawy sądzić że będzie się nim zajmowała to duży argument za. Ale decyzja należy do Was.
A tak z innej beczki - wybrałaś już szpital? pamietam że zastanawiałaś się nad imidem, oglądałam w ub. środę oddział ale nie bylo Cie długo to pewnie nie czytałaś. W skrócie- warunki skromne, duże 4-5osobowe sale poporodowe, łazienka na korytarzu, pojedyncza sala z łazienką kosztuje 250zl/dobe.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Gustawek

myślę w sumie podobnie- ale sama się oszukuję, bo obdzwaniam znajomych, a w srodku mam nadzieję, że powiedzą " nie" - głupie to, ale tak jest.

hehe wizaz mi się przywiesił i nie doczytałam też mieszkam na Bemowie
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:31   #1903
kretencja
Zakorzenienie

Anecka, twarda jesteś, ja bym uciekła z tej poczty
Mnie się znów dziś trochę w głowie kręci, chyba ciśnienie się zmienia...

Sylwia, w decyzji nie pomogę, ale brawo za wielkie serce

Kropka, ja bym zadzwoniła do mojego gina i zapytała, co powinnam zrobić

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Margaryt, u nas niestety brudne prace też się przeciągały
Na szczęście własnie niedawno doszliśmy do punktu, że JUŻ SIĘ NIE BĘDZIE WIĘCEJ PYLIĆ Zaczęliśmy pomału sprzątać ten pył (choć to zajmie wieki - usunąć go ze wszystkich zakamarków) no i najważniejsze, że już się nie syfi teraz

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:54   #1904
kliwia
Zakorzenienie

Nawet was nie nadrabiam paskudy

Bylam na glukozie 50g
Myslalam ze gorzej bedzie.
a to calkiem smaczne, taka woda z cukrem pudrem i do tego musialam bez cytryny pic - panie w labie nie pozwalaja, bo zaburza obraz badania
Na czczo mialam 85albo 88 a po godzinie nie wiem, bo nie chcialao mi sie kolejnej godziny czekac na wynik

W drodze powrotnej zajechalam do pepco i kupilam bodziaki ihihihih
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:05   #1905
sylwia01485
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy- zdam się na los. Maile wysyłam i zobaczymy, może się trafi ktoś cudowny i sunia będzie miała raj- wtedy rozsądek przeważy - dla jej dobra.A jak sie nikt godzien uwagi nie trafi- to przecież jej nie wyrzucę do lasu

Andziat, Gustawek- to super, że my wszystkie z Bemowa- będzie towarzystwo na spacerki i plotki przy kawce
Stary 2010-09-20, 13:07   #1906
kotek81
Zakorzenienie

przespałam się prawie 2 godziny i nadal chce mi się spać

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość

Kotek podziel sie tym dżemem
Zapraszam - mam jeszcze 3 słoiki
Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Kotek a Ty czasem nie zaczęłaś dziś 32 tygodnia ?? Na liście jesteś dokładnie tydzień przede mna
No też racja
Ale mnie się jakoś udzieliło od mojego gina (w sumie od 2 ginów) bo zawsze liczą mi skończone tygodnie
Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
chciałam się zapytać tych z was, które mają zwierzęta w domu (kota lub psa) czy w jakiś szczególny sposób przygotowujecie się do "zapoznania" zwierzęcia z małym dzieckiem?

nam kobieta na sr powiedziała, żeby jak dziecko jest jeszcze w szpitalu, przynieść do domu pieluszkę, na której jest zapach dziecka i dać kotu do powąchania i oswojenia się z nowym zapachem a w przypadku psa żeby wyjść z nim na spacer i wrócić jak dziecko już będzie w domu żeby je przyjął za "swojego" a nie czuł się jak obrońca domu i go nie zaatakował. Słyszałam tez o tym w tv.
Ja staram się o tym nie myśleć - mam 3 koty i czasami mam lekkie obawy jak to będzie - zwłaszcza jeśli chodzi o kocura bo on taki ciut narwany jest ale jakos damy radę
Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
witam
pomozcie prosze...
ja jeśli była to tylko pojedyncza malutka plamka to chyba bym poczekała do wizyty - no ale jeśli by sie powtórzyło to wtedy obowiazkowo do lekarza
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Bylam na glukozie 50g
a to calkiem smaczne, taka woda z cukrem pudrem i do tego musialam bez cytryny pic - panie w labie nie pozwalaja, bo zaburza obraz badania
Na czczo mialam 85albo 88 a po godzinie nie wiem, bo nie chcialao mi sie kolejnej godziny czekac na wynik

za wynik
bodziaki super
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:11   #1907
De28
Wtajemniczenie

Zapomnialam sie pochwalic. Znajomi pozyczyli nam skore owcza, podobno dzieci na tym zasypiaja, jak np jest sie w gosciach itp. Niezbyt mi sie to podoba, bo to jednak skora zwierzaka, ale przyjemne w dotyku to faktycznie jest.Oraz grzejniczek, ktory zawiesza sie nad przewijakiem, czy w lazience by po kapieli dziecko sie nie wyziebialo. Nie wiem czy sie przyda, ale mile, ze znajomi to przyniesli

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-09-20 o 13:12
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:14   #1908
ruda3000
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Kotek a czapeczki tez w Pepco kupilas??
ruda3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:16   #1909
kliwia
Zakorzenienie

ruda czapeczki tez w pepco - po 2,99
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:17   #1910
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3000 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Kotek a czapeczki tez w Pepco kupilas??
a to nie ja tylko kliwia
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:20   #1911
Weronisia
Zakorzenienie

A ja Wam się pochwalę moim wielkim bebzunem

Na trzecim zdjęciu widać , że brzuch jest krzywy - wypchnięty na jedną stronę, przez ułożenie Pascala
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:26   #1912
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość

Na trzecim zdjęciu widać , że brzuch jest krzywy - wypchnięty na jedną stronę, przez ułożenie Pascala
hehe faktycznie z jednej strony krzywy hehehe

Stary 2010-09-20, 13:32   #1913
kootekk
Zakorzenienie

hej
musze sie pochwalic, dzisiaj michałka dali do normalnego łozeczka i pani dr powiedziala ze chciała by go za tydzien juz wypisac

bedziemy widziec jak sie bedzie sprawowal, jak bedzie grzeczny to w nast tygodniu go zabierzemy do domku oby

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:35   #1914
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej
musze sie pochwalic, dzisiaj michałka dali do normalnego łozeczka i pani dr powiedziala ze chciała by go za tydzien juz wypisac

bedziemy widziec jak sie bedzie sprawowal, jak bedzie grzeczny to w nast tygodniu go zabierzemy do domku oby
Kootekk to wspaniałe wieści
Stary 2010-09-20, 13:35   #1915
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Bylam na glukozie 50g

Ile dalas za body? Mnie brakuje wlasnie z dlugim rekawem.. jak tanie to pojade do Pepco

Cytat:

Pokaźny Ale i tak nie jest tak krzywy jak moj ostatnio.. toz to masakra byla
A to ostatnia wypinka mojej malej w zalaczniku

Ps dzis sie jeszcze nie ruszala Wiecie co czasami mam wrazenie ze cos jest nie tak.

oo i lozeczko w koncu wyslane, to moze jutro bedzie jak kurierem

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-20, 13:36   #1916
Anecka
Zakorzenienie

kootekk, No i swietnie! ale mam banana na twarzy Pare dni i bedzie w domciu mam nadzieje

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-20, 13:37   #1917
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Pokaźny Ale i tak nie jest tak krzywy jak moj ostatnio.. toz to masakra byla
Tylko, że mój brzuch ma taki krzywy kształt od paru miesięcy To nie jest chwilowe
Stary 2010-09-20, 13:42   #1918
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej

ooo to super wiesci trzymam kciuki

Stary 2010-09-20, 13:43   #1919
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
można tantum verde?? są tabletki jakieś z tego? szybko pomaga bo ja nie mogę oddychać juz nie mówiąc ze mała dokłada coś od siebie w zebra
tak, tantum verde można już 3x mi pomogła jedna tabletka, ale dziś chyba będę musiała wziąć jeszcze jedną bo cały czas drapie w gardle...

Kootek to super nowiny już się nie mogę doczekać az pokażesz nam Michałka

zrobiłam właśnie rundę po komisach-tato mnie przewiózł-i jestem skołowana... mamy tylko 15tys na samochód a żeby kupić coś fajnego to trzeba min 25 tato mówi że dołozy jeśli w końcu sprzeda swój samochód-którego od roku nikt nie chce kupic! to właśnie wystawiłam go ponownie i znowu liczę na dobrą passę ciężarnej

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:44   #1920
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że mój brzuch ma taki krzywy kształt od paru miesięcy To nie jest chwilowe
No no, przez ulozenie

AAA wiem co zrobie, posegreguje ubrania i sobie spisze ile rzeczy mam w jakim rozmiarze.. bo w sumie wszystko mam w siatkach a i tak to bede musiala prac, to sobie posegreguje a kiedys tam wypiore

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości