|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Alex jak nie będzie mnie chciał wypuścić to się sama puszczę
Lukrecja oczywiście, że się doprowadzę, a ty myślisz, że dlaczego jestem na Dukanie muszę wrócić do swojego dawnego ja!! bo baaardzo za nim tęsknię ![]() już za rok na plaży będę śmigać w mega powycinanym bikini a jeśli uda mi się wylądować w Cro to nawet TŻ mnie nie powstrzyma przed opalaniem się w topless ![]()
|
|
#3782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AMEN
|
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
dzisiaj wstałam wyjątkowo o 9.40 muszę się przestawić przed rokiem akademickim... bo zapomniałam sie pochwalić że dostałam się na studia mgr tak więc chlebek się robi w piekarniku Wieiórka meeega zmiana!!!! ślicznie waga zleciała. gratuluję ![]() lukrecja nie martw się, ja ostatnio też miałam grzeszny weekend, szybko odrobisz teraz tylko dukaj przykładnie i daj przykład "nowym" koleżankom na forum
|
#3784 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ryb nie lubię.. nooo chyba że taką w sosie śmietanowo ziołowym.. który odpada na diecie ![]() Ale cycki kurzęce jak najbardziej.. i chyba będę jeść jajo, kurcoka i serek wiejski na zmianę ![]() Cytat:
oby tak dalej ![]() Mamy taką samą wagę starotwoą i podobny wzrost, ciekwe jak mi pójdzie ![]() Cytat:
Teraz przy porodzie ważyłam 101, spadło do 90kg a ja czuję się lekka jak piórko mogę chodzić normalnie, dźwigać wszystko, kręgosłup mam jak nowy, więc i ta dziewczyna nawet przy małym spadku odzyła fizycznie Cytat:
![]() ![]() klask i: teraz dorzuć porcelanę i będzie kilo mniej ![]() Cytat:
![]() Ale pewnie mi znikną i zostanę jak chłop z samymi sutami i nie będzie mi co miało opadać z wrażenia.. no chyba, że szczęka ![]() Gdzie ruszyć na pierwsze zakupy? Lidl, Kaufland, Biedronka, Carrefour express ? Gdzie dostanę najwięcej niezbędnych za jednym zamachem? ![]() Jakiż to był słodzik bom se nie zapisała co do haremu to ja mogę być bardziej męska.. i tak w domu wymieniam żarówki, sklejam buty, odskrzypiam drzwi, wczoraj rozkręcałam ławę, którą mam dziś na działce naprawić bo ten mój małżonek to taka pinda jakaś ![]() Baaardzo mi się podoba na tym wątku Mam nadzieję, że dalej tak będzie bo zagoszczę tu na długi czas
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||||
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
Witam dukaneczki
Wiewiórkao7 super efekty już osiągnełaś ja też tak chce ![]() A u mnie koniec U i dzisiaj warzywka ![]() A więc po 7 dniach ubyło mi 4,5 kg wiec całkiem sporo tej wody w sobie zmagazynowałam ![]() a więc od dzisiaj faza II ![]() Wiele razy czytałam że używacie syropu z Lidla.A możecie mi napisać czym on jest słodzony??
|
|
#3786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za twoje dobre wyniczki , zdrowko najwazniejsze, na diete czas jeszcze przyjdzie Cytat:
bosko wygladalas, cialo bogini, ja tez takie chce zarys plcekow i brzuszka jest zupelnie inny i w nastepne wakacje juz znow bedziesz smigac w takim trojkacikowym stroju
|
|
#3787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o cycki to mi spadlo tylko 1cm(z brzucha i bioder10razy tyle takze moze Ci nie uciekna ![]() do sklepow dokladnie w tej kolejnosci. slodzik w Lidlu jest tabletkowany, uzywam go do herbaty/kawy, w Kauflandzie jest Sussina Gold i ja pieke tylko na niej ![]() mozesz byc meska ja to mocno pindowata jestem, nawet srubke czy gwozdzia to wolam TŻ... a juz zabic pajaka to spierniczam do drugiego pokoju i on idzie zabija
|
|
#3788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz bedzie sie tluszczyk spalal i zeby tak samo jak woda pieknie zniknal
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za studia ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3790 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Gratuluję spadków, wasze zdjęcia są niezwykle motywujące Dziś znów zaczęłam P, a teraz zapijam colę ![]() A i muszę się pochwalić, że jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w biurze rachunkowym- poszukują kogoś na staż boję się, że sobie nie poradzę- teraz będę na 2 roku i moje pojęcie o rachunkowości jest jeszcze małe, ale z drugiej strony w moim cv widzieli, że teraz będę na 2 roku i mimo to zdecydowali się mnie zaprosić![]() wiem, pewnie niepotrzebnie się nakręcam bo i tak mnie nie wezmą, ale i tak po tej wiadomości mam zdecydowanie lepszy humor
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam dzisiaj zadnych planow na obiad-jestem na P-macie jakies propozycje?? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
pociesze Cie, ze ja rachunkowosci nie skonczylam a pracuje w ksiegowości
|
||
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
bosz co za dzień.. nie dość, że mam zatkany nos i bolące gardło, to jeszcze przez 2 dni PW nadrobiłam 2kg
![]() ale od dzisiaj już proteinki, powinno być dobrze. bylebym nie grzeszyła
|
|
|
|
#3793 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A grzeszne weekendy to mnie sie ostatnio co weekend zdażają KUFA! PIF-PAF! Cytat:
bedziesz poprostu miała takie jak ja no ale ja jestem w na tyle komfortowej sytuacji ze ja to nigdy nie posoiadałam bimbałów .. zawsze miałam mniejsze od mojego TŻta Yyyyy to w haremie bedzie nas dwie męskich facetów Gdyż poniewaz niestety ja też jestem samowystarczalna iw sobote biore się za przerabianie szafek kuchennych... bo poskręcałam juz dawno ale niestety trza je zwęzić... poobcinać i na nowo poskładać... ale toż to pikuś! nie??? wiertarka i pilarka to dla Luci pikuś... czadowo Bo TŻ jak skręcił jedną szafkę to drzwi do góry nogamni przykręcił i złamał zawias.. więc.. bądzmy tymi ONymi w tym haremie... Zono aleksandro_M!!! Ty też jesteś niezła gitez majonez
|
|||
|
|
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
Hej KOBIETKI
Lukrecja oo to się popłynęło i to ostro widzę A masz baty: A tak na poważnie, to szybko zapomnij o tych grzeszkach, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko trzeba dukać dalej ...ale jak Cię tak bardzo męczą wyrzuty sumienia, to może zrób sobię dni karnych PP?a co do awatara to mnie takie coś też motywuję ...i przeraża ![]() Wiewiorka07 wiadać różnicę, jest mega ![]() Suuuper ![]() A te zdj. z 2008 i 2006 roku...fiu fiu ale dżaga, pewnie na plaży nieźle Cię tam podrywali ![]() A ja zdj niestety nie pokażę, bo komp mi się zepsuł i format był konieczny i wszystkie zdj poszły w siną dal, bo trzymałam je nie na tym dysku, co powinnam zlotqo dostałaś się na magisterskie...a na politologię? a na jakiej specjalizacji byłaś/będziesz?![]() Gratuluje spadków ![]() Ps.Czy Wam też jest tak zimno ciągle?! Ja teraz tak marznę...zawsze byłam zmarźluchem (mam to po tatcie), ale teraz to przegięcie
|
|
|
|
#3795 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba na uczte sobie walne ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() a od kiedy jestem na III, nie jest mi juz zimno
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety lubie jak jest cieplo, a moj TŻ odwrotnie ehhh i przekichane mam jak jedziemy samochodem i on prowadzi
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widać efekt ![]() oby tak dalej...tylko się nie poddawaj ![]() powodzenia i dużych spadków życzę
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki polecam nawet wyróżnienie i fajne nagrody za nią dostałam m.in. kosz smakowitych owocków
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zadomowienie
|
Haj, widzę, że świetnie sobie radzicie
![]() Lesia - jak miło, że nie wyszłaś za górala jakiegoś i jednak do nas wróciłaś. Teraz tylko pozbądź się szybko tego, co ze sobą przywiozłaś w nadbagażu ![]() Czarownica!!! Fajnie, że się odezwałaś. Trzyamamy kciuki za CIebie. Będzie dobrze, zobaczysz Wiewióra, nożesz Ty! Trzy tygodne i taka różnica No fantastycznie, trzymaj tak dalej, a Twoje fotki sprzed lat - cudo. Taki cel motywuje. Ale tymi chorwackimi kamieniami nie musisz, cholero drażnić ludu pracującego, gdy, kurde, tutaj juz przymrozki nocne są... ![]() Trzymam kciuki, dasz radę z nami Cytat:
Ja dziś tylko zazdroszczę, bo u mnie stoi.Widzę, że "trutnia" przyswoiłaś na stałe Też mi się podoba - doskonały zamiennik dla "podgatunku" ![]() Dobra, spadam dalej ogarniać, co też mam w te dwa miesiące jeszcze zrobić i jakim to niby sposobem Znowu potem będę musiała dwa dni wolnego wziąć żeby dojść do siebie z przepracowania... Czyli odespać znaczy
|
|
|
|
|
#3800 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
łapki i stopy non stop lodowate- nawet latem śpię w skarpetkach
|
|
#3801 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z takim pracy sie nie dostanie prosze je zmienic, wiedzieli co biora czytajac CV, wiec wszyscy maja rowne szanse, TYM SAMYM I TY!!!! byle przygotowac sie do rozmowy i umiec znalesc genialne odpowiedzi na durne pytania ![]() Cytat:
organizm sie broni jak moze i obcina rezerwy na ogrzewanie herbatke se zapodaj i bedzie dobrze
|
|
#3802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bede robiła karnych protein gdyz poniewaz znowu popłyne moze jak nazrem sie dukanowego zarcia typu gołąbki i takie tam to kolejne dni P zlecą mi szybko i bezboleśnie i bezgrzesznie Także pokutuje emocjonalnie mam depresje spożywczą Oooooj taaaak jest mi tak masakrycznie zimno ze siedze w pracy ubrana na cebulke ( nikt nie widzi na bank ze schudłam ) moja odzież skłąda sie dzisiaj z:
Nie wiem jak ja zime ptrzetrwam... chyba zgine w pierwszej fali mrozu
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Dzięki dziewczynki za miłe słowa, jesteście kochane
![]() aż żyć się chce jak się ma taki doping i posłucha komplementów a to dla was
|
|
#3804 | ||
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
oj dasz radę, trzeba się zaprzeć mocno ! pomyśl sobie o swoim avatarze ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
#3805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pisali o elastycznych godzinach pracy- bardzo by mi to odpowiadało, bo na uczelni mam czwartki i piątki wolne i jeszcze jest jeden problem bo raz piszą, że to staż, raz ze praktykantki szukają, a w sumie jest to praca dodatkowa
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
wiewiorka, alex suuuuuuuuper fotki jejku.... dlaczego mam wrazenie ze mnie to nie czeka ;( heh... dzis ostatni (7) dzien pierwszej fazy i waga juz stoi... dziwne bo sadzilam ze to mnie czeka dopiero po miesiacu odchudzania a tu taka demotywacja juz na poczatku coz od jutra warzywa moze bedzie lepiej
jak czesto sie wazycie? ja chcialm raz w tygodniu ale jakos tak co rano nie moge sie powstrzymac... moze niepowinnam... |
|
|
|
#3807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten sussiana gold nadaje się też do herbaty? Bo co będę dwa osobne kupowała ![]() czy ten z lidla lepsiejszy? Cytat:
ja musze rolety przyciąć bo mnie wkurzają jak przy każdym otwieraniu okna mi spadają na łeb :[ Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#3808 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam moje pytanie bo widzę ze gdzieś się zagubiło w natłoku postów
Czym jest słodzony syrop z Lidla który używacie??
|
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
Substancje słodzące: cyklaminian sodu, aspartam, sacharynian sodu, acesulfam K.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

muszę wrócić do swojego dawnego ja!! bo baaardzo za nim tęsknię 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oby tak dalej 
i czuje sie gruba....a ona byla o 3 razy większa

klask i: teraz dorzuć porcelanę i będzie kilo mniej
do 21.11 -11,5 kg

bosko wygladalas, cialo bogini, ja tez takie chce 

A masz baty: 

prosze je zmienic, wiedzieli co biora czytajac CV, wiec wszyscy maja rowne szanse, TYM SAMYM I TY!!!! byle przygotowac sie do rozmowy i umiec znalesc genialne odpowiedzi na durne pytania