Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 11:33   #3781
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Alex jak nie będzie mnie chciał wypuścić to się sama puszczę

Lukrecja oczywiście, że się doprowadzę, a ty myślisz, że dlaczego jestem na Dukanie muszę wrócić do swojego dawnego ja!! bo baaardzo za nim tęsknię

już za rok na plaży będę śmigać w mega powycinanym bikini a jeśli uda mi się wylądować w Cro to nawet TŻ mnie nie powstrzyma przed opalaniem się w topless

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:36   #3782
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
już za rok na plaży będę śmigać w mega powycinanym bikini a jeśli uda mi się wylądować w Cro to nawet TŻ mnie nie powstrzyma przed opalaniem się w topless

AMEN
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:46   #3783
zlotqo
Zadomowienie

cześć dziewczyny!
dzisiaj wstałam wyjątkowo o 9.40 muszę się przestawić przed rokiem akademickim... bo zapomniałam sie pochwalić że dostałam się na studia mgr no i pora zacząć wstawać o normalnej porze i o takiej sie klaść tak więc chlebek się robi w piekarniku zaraz idę robić pranie ręczne a potem lecę robić jakieś zdjęcia do indeksu i legitki... ale u mnie jest taka piękna pogoda że aż chce się iść

Wieiórka meeega zmiana!!!! ślicznie waga zleciała. gratuluję

lukrecja nie martw się, ja ostatnio też miałam grzeszny weekend, szybko odrobisz teraz tylko dukaj przykładnie i daj przykład "nowym" koleżankom na forum

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:53   #3784
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Przyzwyczaisz sie do nadrabiania, ja się tak przyzwyczailam, ze dziwnie się czuję nie mogąc tego zrobic. Wpisałam na stałe w plan dnia nadrabianie na wizazu
Jedz białka tyle, ile sobie zażyczysz (bylebyś nie puchała z przejedzenia nie dając rady ruszyc ręką i nogą ). Fajne masz podejscie do diety, bardzo malo ludzi sie tak ladnie przygotowuje jak Ty. Jestem pełna podziwu i mocno trzymam za Ciebie kciuki
Co do jedzenia wieczorem, mysle ze 4h przed snem spokojnie wystarcza, ja trzymam sie tej zasady i nie kłade sie głodna Ale sama sobie ustal jakąś opcjonalną porę, by nie jeść przed samym snem, ale nie dopuscic do burczenia w brzuszku.
P.S Genialny avatar
Dziękować
Ryb nie lubię.. nooo chyba że taką w sosie śmietanowo ziołowym.. który odpada na diecie
Ale cycki kurzęce jak najbardziej.. i chyba będę jeść jajo, kurcoka i serek wiejski na zmianę
Cytat:

ja przed, ja po (starałam się być w podobnej pozycji, ale to było trudne ), a tu już bokiem, i troszkę tyłu widać

nie wiem jak ja mogłam się do takiego stanu doprowadzić
supeeeeer oby tak dalej
Mamy taką samą wagę starotwoą i podobny wzrost, ciekwe jak mi pójdzie
Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
lukrecja _ 25 pojechalas po bandzie tym avatarem ale .. jest za do MEGA MOTYWUJĄCY!!!!!
ps: ogladalam ostatnio na Polsat cafe program pt Wielka Nastolatka dziewczyna w wielku 19 lat wazyla.............. 217 kg:/poki co schudla 24kg ... bo jej skurczyli operacyjnie zoładek ... do wielkosci kciuka.....bylam w szoku jak sie na nia patrzylam.... jej problem polegal na tym ze nie byla akceptowana i zajadala sie slodyczami itd... ale masakra!!! schudla do 193 kg i .... CZUŁA SIE CHUDO!!matko! i panienko Najświetsza!!!! ja waze teraz z 62 kg i czuje sie gruba....a ona byla o 3 razy większa
wiesz.. ja ważyłam 70kg, teraz patrząc na zdjęcia z tamtego kresu widzę, że wyglądałam super a czułam się gruuuubaaa.
Teraz przy porodzie ważyłam 101, spadło do 90kg a ja czuję się lekka jak piórko mogę chodzić normalnie, dźwigać wszystko, kręgosłup mam jak nowy, więc i ta dziewczyna nawet przy małym spadku odzyła fizycznie
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
dziekuje
a probowalas juz naszych sposobow na porcelanke? pojdzie ona, bedzie spadeczek ogromny
UWAGA UWAGA
po wczorajszej uczcie dzis -100g!!!!!!!!! i to przed porcelanka

jestem w szoku
klask i: teraz dorzuć porcelanę i będzie kilo mniej
Cytat:
chcialabym Cie zobaczyc z opadajacymi cyckami
dziekuje
ja mysle, ze jakis moze harem sobie babski zrobimy? jedna posprzata, druga uprasuje, trzecia pozmywa, ja gotuje dzieci juz w wiekszosci mamy byloby bosko, w dodatku wszystkie bysmy sie nawzajem rozumialy!!!
nie jedz samych serkow, miesko i rybki koniecznie doloz!! szybciej leci na czystym bialeczku. dobrze ze sie przygotowujesz. ja tez miesiac zbieralam przepisy, nastawialam sie psychicznie, szukalam produktow typu skrobia, slodzik, otreby, co gdzie za ile... i ciesze sie ze tak zrobilam.
ja jadlam do syta. ale jak sie zoladek skurczyl po kilkunastu dniach to kolacje bialkowa wpychalam na sile
nie zapychaj sie jakas chemia, lepiej bialeczkiem. ja nie pilnowalam godziny jedzenia.. jadlam jak bylam glodna. a jak wpychalam kolacje to ok 2godzin przed snem... 18 to nie kazdemu pasuje, jesli chodzi sie spac o 24 np pojdziesz z burczacym brzuchem spac...
własnie ciekawam jak to jest z cyckami.. teraz są takie faaajne
Ale pewnie mi znikną i zostanę jak chłop z samymi sutami i nie będzie mi co miało opadać z wrażenia.. no chyba, że szczęka

Gdzie ruszyć na pierwsze zakupy? Lidl, Kaufland, Biedronka, Carrefour express ? Gdzie dostanę najwięcej niezbędnych za jednym zamachem?
Jakiż to był słodzik bom se nie zapisała

co do haremu to ja mogę być bardziej męska.. i tak w domu wymieniam żarówki, sklejam buty, odskrzypiam drzwi, wczoraj rozkręcałam ławę, którą mam dziś na działce naprawić bo ten mój małżonek to taka pinda jakaś

Baaardzo mi się podoba na tym wątku Mam nadzieję, że dalej tak będzie bo zagoszczę tu na długi czas

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:56   #3785
myszka26111
Raczkowanie

Witam dukaneczki
Wiewiórkao7 super efekty już osiągnełaś ja też tak chce
A u mnie koniec U i dzisiaj warzywkaNawet szybko mineła ,myślałam że będzie cięzej przez tydzień na samym białku ale nie mogę narzekać
A więc po 7 dniach ubyło mi 4,5 kg wiec całkiem sporo tej wody w sobie zmagazynowałam
a więc od dzisiaj faza II już nie mogę się doczekać serniczka

Wiele razy czytałam że używacie syropu z Lidla.A możecie mi napisać czym on jest słodzony??
Cel 1 osiągnięty
Od 22.11 III faza
myszka26111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:57   #3786
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
CZESC KOCHANE!
Jestem, zyje! Nie dukam za bardzo... ostatnio wcale
Co do mojego zdrowia to dzis oddalam do badania krew i mocz, w czw mam hematologa... ten tydzien jest chyba dosc wazny.. dowiem sie czegos wiecej. Trzymam za Was kciuki, pieknie tu chudniecie
A Wy trzymajcie za mnie, szczegolnie za te badania co dzisiaj mialam.. one wiele powiedzą
no witaj kochana wszystkie tutaj trzymamy za twoje dobre wyniczki , zdrowko najwazniejsze, na diete czas jeszcze przyjdzie

Cytat:
zdjęcie trochę rozjaśnione wiesz co do pozycji to najlepiej widać jak się jest w podobnej

dzięki dziewczynki za miłe słowa- dodają motywacji. A to moje zdjęcie z 2008 roku waga 65kg

a tu mój cel i ja w 2006r. z wagą 62 kg

omg bosko wygladalas, cialo bogini, ja tez takie chce co do wynikow obecnych, to szok jak te kilka kilo robi roznice zarys plcekow i brzuszka jest zupelnie inny pieknie ci zejdzie zobaczysz i w nastepne wakacje juz znow bedziesz smigac w takim trojkacikowym stroju

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:06   #3787
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dziękować
Ryb nie lubię.. nooo chyba że taką w sosie śmietanowo ziołowym.. który odpada na diecie
Ale cycki kurzęce jak najbardziej.. i chyba będę jeść jajo, kurcoka i serek wiejski na zmianę

supeeeeer oby tak dalej
Mamy taką samą wagę starotwoą i podobny wzrost, ciekwe jak mi pójdzie

wiesz.. ja ważyłam 70kg, teraz patrząc na zdjęcia z tamtego kresu widzę, że wyglądałam super a czułam się gruuuubaaa.
Teraz przy porodzie ważyłam 101, spadło do 90kg a ja czuję się lekka jak piórko mogę chodzić normalnie, dźwigać wszystko, kręgosłup mam jak nowy, więc i ta dziewczyna nawet przy małym spadku odzyła fizycznie

klask i: teraz dorzuć porcelanę i będzie kilo mniej

Ale pewnie mi znikną i zostanę jak chłop z samymi sutami i nie będzie mi co miało opadać z wrażenia.. no chyba, że szczęka

Gdzie ruszyć na pierwsze zakupy? Lidl, Kaufland, Biedronka, Carrefour express ? Gdzie dostanę najwięcej niezbędnych za jednym zamachem?
Jakiż to był słodzik bom se nie zapisała

co do haremu to ja mogę być bardziej męska.. i tak w domu wymieniam żarówki, sklejam buty, odskrzypiam drzwi, wczoraj rozkręcałam ławę, którą mam dziś na działce naprawić bo ten mój małżonek to taka pinda jakaś

Baaardzo mi się podoba na tym wątku Mam nadzieję, że dalej tak będzie bo zagoszczę tu na długi czas
mozesz sobie zrobic sos z jogurtu, bulionu i skrobi kuku
jesli chodzi o cycki to mi spadlo tylko 1cm(z brzucha i bioder10razy tyle ), a masuje je kremem ujedrniajacym i cwicze codziennie.
takze moze Ci nie uciekna
do sklepow dokladnie w tej kolejnosci.
slodzik w Lidlu jest tabletkowany, uzywam go do herbaty/kawy, w Kauflandzie jest Sussina Gold i ja pieke tylko na niej
mozesz byc meska ja to mocno pindowata jestem, nawet srubke czy gwozdzia to wolam TŻ... a juz zabic pajaka to spierniczam do drugiego pokoju i on idzie zabija
Stary 2010-09-20, 12:06   #3788
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez myszka26111 Pokaż wiadomość
Witam dukaneczki
Wiewiórkao7 super efekty już osiągnełaś ja też tak chce
A u mnie koniec U i dzisiaj warzywkaNawet szybko mineła ,myślałam że będzie cięzej przez tydzień na samym białku ale nie mogę narzekać
A więc po 7 dniach ubyło mi 4,5 kg wiec całkiem sporo tej wody w sobie zmagazynowałam
a więc od dzisiaj faza II już nie mogę się doczekać serniczka

Wiele razy czytałam że używacie syropu z Lidla.A możecie mi napisać czym on jest słodzony??
wow, no piekny wynik a teraz bedzie sie tluszczyk spalal i zeby tak samo jak woda pieknie zniknal

Stary 2010-09-20, 12:10   #3789
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
dzisiaj wstałam wyjątkowo o 9.40 muszę się przestawić przed rokiem akademickim... bo zapomniałam sie pochwalić że dostałam się na studia mgr no i pora zacząć wstawać o normalnej porze i o takiej sie klaść tak więc chlebek się robi w piekarniku zaraz idę robić pranie ręczne a potem lecę robić jakieś zdjęcia do indeksu i legitki... ale u mnie jest taka piękna pogoda że aż chce się iść

Wieiórka meeega zmiana!!!! ślicznie waga zleciała. gratuluję

lukrecja nie martw się, ja ostatnio też miałam grzeszny weekend, szybko odrobisz teraz tylko dukaj przykładnie i daj przykład "nowym" koleżankom na forum
za studia

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Samanti83 Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie!!
Ja niestety zasłuzyłam na baty

Po 5dniach PW i weekendzie dzis na wadze zobaczyłam +1,2 kg masakra
Moje weekendowe grzechy to szklanaka soku pomarańczowego,jedno piwko,2cukierki czekoladowe i dosłownie mały kawałek pizzy
ale jestem na siebie zła no!!!
Pocieszam sie tylko tym ze dostałam wreszcie @ wiec troche wody przez to tez nabrałam.
Od dzis proteinki wiec moze cosik spadnie!!
to witamy w klubie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:11   #3790
anamoi
Raczkowanie

Witam!

Gratuluję spadków, wasze zdjęcia są niezwykle motywujące
Dziś znów zaczęłam P, a teraz zapijam colę
A i muszę się pochwalić, że jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w biurze rachunkowym- poszukują kogoś na staż boję się, że sobie nie poradzę- teraz będę na 2 roku i moje pojęcie o rachunkowości jest jeszcze małe, ale z drugiej strony w moim cv widzieli, że teraz będę na 2 roku i mimo to zdecydowali się mnie zaprosić
wiem, pewnie niepotrzebnie się nakręcam bo i tak mnie nie wezmą, ale i tak po tej wiadomości mam zdecydowanie lepszy humor

83-80-79-78-77-76-75 -74-73-72-71-70

cel I 75kg/176cm

anamoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:12   #3791
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
dobra dziewczynki, pobawiłam się samowyzwalaczem i zdjęcia mam. nie są najlepsze, no ale... przypominam, że to co widać jest po 3 tygodniach dukania. zmniejszył mi się brzuch, obwód pod piersiami, udo i celulit wyglądałam jak potwór a teraz jestm potworkiem. Jeszcze długa droga przede mną, ale zawsze już jakiś efekt mam. mam nadzieję, że widać. no i jestem przed @ bo się ciągle ze mną bawi w kotka i myszkę :/

wiem, że muszę się zmusić do ćwiczeń to od razu będzie inaczej ciałko wyglądało...

ja przed, ja po (starałam się być w podobnej pozycji, ale to było trudne ), a tu już bokiem, i troszkę tyłu widać

a mnie sie nie chca wyswietlic zdjecia zobacze sobie je w domu wieczorem

Nie mam dzisiaj zadnych planow na obiad-jestem na P-macie jakies propozycje??

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez anamoi Pokaż wiadomość
Witam!

A i muszę się pochwalić, że jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w biurze rachunkowym- poszukują kogoś na staż boję się, że sobie nie poradzę- teraz będę na 2 roku i moje pojęcie o rachunkowości jest jeszcze małe, ale z drugiej strony w moim cv widzieli, że teraz będę na 2 roku i mimo to zdecydowali się mnie zaprosić
wiem, pewnie niepotrzebnie się nakręcam bo i tak mnie nie wezmą, ale i tak po tej wiadomości mam zdecydowanie lepszy humor
bedzie wszystko ok pociesze Cie, ze ja rachunkowosci nie skonczylam a pracuje w ksiegowości
Stary 2010-09-20, 12:18   #3792
adrijah
Zakorzenienie

bosz co za dzień.. nie dość, że mam zatkany nos i bolące gardło, to jeszcze przez 2 dni PW nadrobiłam 2kg
ale od dzisiaj już proteinki, powinno być dobrze. bylebym nie grzeszyła
Stary 2010-09-20, 12:22   #3793
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:

Lukrecja oczywiście, że się doprowadzę, a ty myślisz, że dlaczego jestem na Dukanie muszę wrócić do swojego dawnego ja!! bo baaardzo za nim tęsknię

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

No to gratulejszon za dostanie sie na studiowanie :P magistrowanie
A grzeszne weekendy to mnie sie ostatnio co weekend zdażają KUFA! PIF-PAF!
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

No wiesz noo... no co z cyckami no... no nic w zasadzie to nic ci nie zostanie nie no zartuje bedziesz poprostu miała takie jak ja no ale ja jestem w na tyle komfortowej sytuacji ze ja to nigdy nie posoiadałam bimbałów .. zawsze miałam mniejsze od mojego TŻta

Yyyyy to w haremie bedzie nas dwie męskich facetów Gdyż poniewaz niestety ja też jestem samowystarczalna iw sobote biore się za przerabianie szafek kuchennych... bo poskręcałam juz dawno ale niestety trza je zwęzić... poobcinać i na nowo poskładać... ale toż to pikuś! nie??? wiertarka i pilarka to dla Luci pikuś... czadowo Bo TŻ jak skręcił jedną szafkę to drzwi do góry nogamni przykręcił i złamał zawias.. więc..

bądzmy tymi ONymi w tym haremie...

Zono aleksandro_M!!! Ty też jesteś niezła ale mam żonkę sexiarską no nie zniesę... gitez majonez

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:23   #3794
CzarnaKropka
Raczkowanie

Hej KOBIETKI

Lukrecja oo to się popłynęło i to ostro widzę A masz baty: Idź i nie grzesz więcej A tak na poważnie, to szybko zapomnij o tych grzeszkach, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko trzeba dukać dalej ...ale jak Cię tak bardzo męczą wyrzuty sumienia, to może zrób sobię dni karnych PP?
a co do awatara to mnie takie coś też motywuję ...i przeraża

Wiewiorka07 wiadać różnicę, jest mega Suuuper
A te zdj. z 2008 i 2006 roku...fiu fiu ale dżaga, pewnie na plaży nieźle Cię tam podrywali
A ja zdj niestety nie pokażę, bo komp mi się zepsuł i format był konieczny i wszystkie zdj poszły w siną dal, bo trzymałam je nie na tym dysku, co powinnam

zlotqo dostałaś się na magisterskie...a na politologię? a na jakiej specjalizacji byłaś/będziesz?

Gratuluje spadków

Ps.Czy Wam też jest tak zimno ciągle?! Ja teraz tak marznę...zawsze byłam zmarźluchem (mam to po tatcie), ale teraz to przegięcie
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:29   #3795
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
bosz co za dzień.. nie dość, że mam zatkany nos i bolące gardło, to jeszcze przez 2 dni PW nadrobiłam 2kg
ale od dzisiaj już proteinki, powinno być dobrze. bylebym nie grzeszyła
cudna ta skierlotka chyba na uczte sobie walne

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Zono aleksandro_M!!! Ty też jesteś niezła ale mam żonkę sexiarską no nie zniesę... gitez majonez

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
Ps.Czy Wam też jest tak zimno ciągle?! Ja teraz tak marznę...zawsze byłam zmarźluchem (mam to po tatcie), ale teraz to przegięcie
tez ciagle marzlam na II fazie, oprocz tych dni kiedy byl upal nie do zniesienia....
a od kiedy jestem na III, nie jest mi juz zimno
Stary 2010-09-20, 12:32   #3796
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej KOBIETKI

Lukrecja oo to się popłynęło i to ostro widzę A masz baty: Idź i nie grzesz więcej A tak na poważnie, to szybko zapomnij o tych grzeszkach, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko trzeba dukać dalej ...ale jak Cię tak bardzo męczą wyrzuty sumienia, to może zrób sobię dni karnych PP?

A te zdj. z 2008 i 2006 roku...fiu fiu ale dżaga, pewnie na plaży nieźle Cię tam podrywali
A ja zdj niestety nie pokażę, bo komp mi się zepsuł i format był konieczny i wszystkie zdj poszły w siną dal, bo trzymałam je nie na tym dysku, co powinnam

zlotqo dostałaś się na magisterskie...a na politologię? a na jakiej specjalizacji byłaś/będziesz?

Gratuluje spadków

ja tez naleze do zmarzlakow niestety lubie jak jest cieplo, a moj TŻ odwrotnie ehhh i przekichane mam jak jedziemy samochodem i on prowadzi
Stary 2010-09-20, 12:33   #3797
Aganiala
Raczkowanie

GG do Aganiala

Cytat:
dobra dziewczynki, pobawiłam się samowyzwalaczem i zdjęcia mam. Nie są najlepsze, no ale... Przypominam, że to co widać jest po 3 tygodniach dukania. Zmniejszył mi się brzuch, obwód pod piersiami, udo i celulit wyglądałam jak potwór a teraz jestm potworkiem. Jeszcze długa droga przede mną, ale zawsze już jakiś efekt mam. Mam nadzieję, że widać. No i jestem przed @ bo się ciągle ze mną bawi w kotka i myszkę :/

wiem, że muszę się zmusić do ćwiczeń to od razu będzie inaczej ciałko wyglądało...

Ja przed, ja po (starałam się być w podobnej pozycji, ale to było trudne ), a tu już bokiem, i troszkę tyłu widać

hej no ładnie ładnie!!!
Widać efekt
oby tak dalej...tylko się nie poddawaj
powodzenia i dużych spadków życzę
Faza I - 80 kg

mam nadzieję, że będzie: 60

Aganiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:34   #3798
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
tak! jakaś masakra po prostu. wszyscy w domu chodzą w krótkim rękawku, a ja w swetrze, gorąca herbatka i grzejniki na maxa. nawet śpię pod dwoma kołdrami(!) i co? i wczoraj mnie coś złapało

Cytat:
cudna ta skierlotka chyba na uczte sobie walne
dzięki polecam
nawet wyróżnienie i fajne nagrody za nią dostałam m.in. kosz smakowitych owocków chyba się skusze na 2-3 śliwki dla dobra porcelanki
Stary 2010-09-20, 12:34   #3799
Agnese69
Zadomowienie

Haj, widzę, że świetnie sobie radzicie

Lesia - jak miło, że nie wyszłaś za górala jakiegoś i jednak do nas wróciłaś. Teraz tylko pozbądź się szybko tego, co ze sobą przywiozłaś w nadbagażu

Czarownica!!! Fajnie, że się odezwałaś. Trzyamamy kciuki za CIebie. Będzie dobrze, zobaczysz

Wiewióra, nożesz Ty! Trzy tygodne i taka różnica No fantastycznie, trzymaj tak dalej, a Twoje fotki sprzed lat - cudo. Taki cel motywuje. Ale tymi chorwackimi kamieniami nie musisz, cholero drażnić ludu pracującego, gdy, kurde, tutaj juz przymrozki nocne są...
Trzymam kciuki, dasz radę z nami

Cytat:
Agnese pracuje, to widze ze teraz ja przejelam jej zadanie zapchania calej strony

SŁYSZAŁAM!!!!!

no moja wina zescie tyle naskrobaly? i musialam poodpisywac?
a teraz Wam pogadam
obudzilam sie z ogromnym bolem glowy, od zatoki mi ciagnie
ale wlazlam tu i mimo ze slonce mi w oczy swieci, a leb zaraz peknie to nie ma bata zebym nie byla na biezaco
dostalam od Was tyle cudownych pochwal (a przez ostatnie 2miesiace mnostwo slow podnoszacych na duchu, stawiajacych do pionu, batow, dobrych rad) ze az normalnie czuje sie tak lekko jakbym juz 50kg wazyla
kocham Was dukaneczki slodziutkie
Dobra, to Tobie też powiem.... że Ci gratuluję poucztowego spadeczku Ja dziś tylko zazdroszczę, bo u mnie stoi.
Widzę, że "trutnia" przyswoiłaś na stałe Też mi się podoba - doskonały zamiennik dla "podgatunku"

Dobra, spadam dalej ogarniać, co też mam w te dwa miesiące jeszcze zrobić i jakim to niby sposobem
Znowu potem będę musiała dwa dni wolnego wziąć żeby dojść do siebie z przepracowania... Czyli odespać znaczy
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:35   #3800
anamoi
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:

tez ciagle marzlam na II fazie, oprocz tych dni kiedy byl upal nie do zniesienia....
a od kiedy jestem na III, nie jest mi juz zimno
Ja jestem wręcz człowiekiem lodu lub trupkiem- tak też urokliwie mówi na mnie mama łapki i stopy non stop lodowate- nawet latem śpię w skarpetkach

cel I 75kg/176cm

Stary 2010-09-20, 12:37   #3801
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Witam!

co to za nastwaienie z takim pracy sie nie dostanie prosze je zmienic, wiedzieli co biora czytajac CV, wiec wszyscy maja rowne szanse, TYM SAMYM I TY!!!! byle przygotowac sie do rozmowy i umiec znalesc genialne odpowiedzi na durne pytania

Cytat:
Hej KOBIETKI

no mi tez tak zimno, ale to standardzik nawet w ksiazce jest o tym napisane organizm sie broni jak moze i obcina rezerwy na ogrzewanie samego siebie, woli marznac niz tracic kalorie

herbatke se zapodaj i bedzie dobrze

Stary 2010-09-20, 12:38   #3802
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej KOBIETKI

Gratuluje spadków

Helouł Nie bede robiła karnych protein gdyz poniewaz znowu popłyne moze jak nazrem sie dukanowego zarcia typu gołąbki i takie tam to kolejne dni P zlecą mi szybko i bezboleśnie i bezgrzesznie
Także pokutuje emocjonalnie mam depresje spożywczą

Oooooj taaaak jest mi tak masakrycznie zimno ze siedze w pracy ubrana na cebulke ( nikt nie widzi na bank ze schudłam ) moja odzież skłąda sie dzisiaj z:
  1. cyckonosz(mozna se w sumie darować bo u mnie to taj jakby nosić cyckonosz na plecach)
  2. bluzunia na ramiączkach
  3. bluzunia z krótkim rekawkiem
  4. golfik z długim rekawkiem
  5. sweterek
  6. płaszczyk
i tak se siedze gruba i opatulon i i tak mam łapy jak lody... a znatury nie jestem raczej zmarzluchem Nie wiem jak ja zime ptrzetrwam... chyba zgine w pierwszej fali mrozu

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:40   #3803
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Dzięki dziewczynki za miłe słowa, jesteście kochane

aż żyć się chce jak się ma taki doping i posłucha komplementów co ja bym bez was zrobiła a to dla was

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:43   #3804
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
za studia

dziękuję

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

No to gratulejszon za dostanie sie na studiowanie :P magistrowanie
A grzeszne weekendy to mnie sie ostatnio co weekend zdażają KUFA! PIF-PAF!
dziękuję oj dasz radę, trzeba się zaprzeć mocno ! pomyśl sobie o swoim avatarze

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Hej KOBIETKI

tak, na politologię na UMCS. będę tak jak na lic, na przywództwie politycznym

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:57   #3805
anamoi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
co to za nastwaienie z takim pracy sie nie dostanie prosze je zmienic, wiedzieli co biora czytajac CV, wiec wszyscy maja rowne szanse, TYM SAMYM I TY!!!! byle przygotowac sie do rozmowy i umiec znalesc genialne odpowiedzi na durne pytania
Postaram się wypaść jak najlepiej, ale patrząc ile osób odwiedziło to ogłoszenie i niech chociaż część z nich wysłała cv to daje i tak zawrotną liczbę pisali o elastycznych godzinach pracy- bardzo by mi to odpowiadało, bo na uczelni mam czwartki i piątki wolne i jeszcze jest jeden problem bo raz piszą, że to staż, raz ze praktykantki szukają, a w sumie jest to praca dodatkowa i teraz nie wiem czy jest szansa na jakiekolwiek wynagrodzenie czy nie

cel I 75kg/176cm

Stary 2010-09-20, 13:07   #3806
zwyklaniezwykladziewczyna
Raczkowanie

Avatar zwyklaniezwykladziewczyna

wiewiorka, alex suuuuuuuuper fotki jejku.... dlaczego mam wrazenie ze mnie to nie czeka ;( heh... dzis ostatni (7) dzien pierwszej fazy i waga juz stoi... dziwne bo sadzilam ze to mnie czeka dopiero po miesiacu odchudzania a tu taka demotywacja juz na poczatku coz od jutra warzywa moze bedzie lepiej
jak czesto sie wazycie? ja chcialm raz w tygodniu ale jakos tak co rano nie moge sie powstrzymac... moze niepowinnam...
zwyklaniezwykladziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:14   #3807
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
mozesz sobie zrobic sos z jogurtu, bulionu i skrobi kuku
jesli chodzi o cycki to mi spadlo tylko 1cm(z brzucha i bioder10razy tyle ), a masuje je kremem ujedrniajacym i cwicze codziennie.
takze moze Ci nie uciekna
do sklepow dokladnie w tej kolejnosci.
slodzik w Lidlu jest tabletkowany, uzywam go do herbaty/kawy, w Kauflandzie jest Sussina Gold i ja pieke tylko na niej
mozesz byc meska ja to mocno pindowata jestem, nawet srubke czy gwozdzia to wolam TŻ... a juz zabic pajaka to spierniczam do drugiego pokoju i on idzie zabija
Zapisane A ten sussiana gold nadaje się też do herbaty? Bo co będę dwa osobne kupowała
czy ten z lidla lepsiejszy?
Cytat:

No wiesz noo... no co z cyckami no... no nic w zasadzie to nic ci nie zostanie nie no zartuje bedziesz poprostu miała takie jak ja no ale ja jestem w na tyle komfortowej sytuacji ze ja to nigdy nie posoiadałam bimbałów .. zawsze miałam mniejsze od mojego TŻta

Yyyyy to w haremie bedzie nas dwie męskich facetów Gdyż poniewaz niestety ja też jestem samowystarczalna iw sobote biore się za przerabianie szafek kuchennych... bo poskręcałam juz dawno ale niestety trza je zwęzić... poobcinać i na nowo poskładać... ale toż to pikuś! nie??? wiertarka i pilarka to dla Luci pikuś... czadowo Bo TŻ jak skręcił jedną szafkę to drzwi do góry nogamni przykręcił i złamał zawias.. więc..

bądzmy tymi ONymi w tym haremie...

ja musze rolety przyciąć bo mnie wkurzają jak przy każdym otwieraniu okna mi spadają na łeb :[
Cytat:
Ja jestem wręcz człowiekiem lodu lub trupkiem- tak też urokliwie mówi na mnie mama łapki i stopy non stop lodowate- nawet latem śpię w skarpetkach
moja tez mi mówiła ze jestem jak truposz zimna.. ale tylko stopy i dupa lód

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:19   #3808
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Postaram się wypaść jak najlepiej, ale patrząc ile osób odwiedziło to ogłoszenie i niech chociaż część z nich wysłała cv to daje i tak zawrotną liczbę pisali o elastycznych godzinach pracy- bardzo by mi to odpowiadało, bo na uczelni mam czwartki i piątki wolne i jeszcze jest jeden problem bo raz piszą, że to staż, raz ze praktykantki szukają, a w sumie jest to praca dodatkowa i teraz nie wiem czy jest szansa na jakiekolwiek wynagrodzenie czy nie
jakby nie bylo to powinni to napisac, ze to wolontariat jest, ale mysle ze pewnie chodzi o staz, i zamiast napisac stazystka napisali praktykantka

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwykladziewczyna Pokaż wiadomość
wiewiorka, alex suuuuuuuuper fotki jejku.... dlaczego mam wrazenie ze mnie to nie czeka ;( heh... dzis ostatni (7) dzien pierwszej fazy i waga juz stoi... dziwne bo sadzilam ze to mnie czeka dopiero po miesiacu odchudzania a tu taka demotywacja juz na poczatku coz od jutra warzywa moze bedzie lepiej
jak czesto sie wazycie? ja chcialm raz w tygodniu ale jakos tak co rano nie moge sie powstrzymac... moze niepowinnam...
waga stoi bo zleciala ci cala woda, wiec czas II zaczac i grzecznie dukac, a efekty beda

Stary 2010-09-20, 13:29   #3809
myszka26111
Raczkowanie

Dziewczyny ponawiam moje pytanie bo widzę ze gdzieś się zagubiło w natłoku postów
Czym jest słodzony syrop z Lidla który używacie??
Cel 1 osiągnięty
Od 22.11 III faza
myszka26111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:33   #3810
anemik18
Raczkowanie

GG do anemik18 Send a message via Skype™ to anemik18

Cytat:
Napisane przez myszka26111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponawiam moje pytanie bo widzę ze gdzieś się zagubiło w natłoku postów
Czym jest słodzony syrop z Lidla który używacie??
Substancje słodzące: cyklaminian sodu, aspartam, sacharynian sodu, acesulfam K.
Do celu: 4,4kg
III faza od 15.09.2010r.
95-90-85-80-74,3(aktualna waga)-69,9
anemik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości