Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 10:26   #4711
Asiczka
Rozeznanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
zgadzam sie ale sadze ze po zakonczeniu sprawy powinno powstac cos jak ze sprawa olewnika ze teraz winnym partactwa dobieraja sie do dupy i wtedy to naglosnic bo tak jak wtedy bronilem policji to teraz jak czytam info to krew mnie zalewa. szlag mnie trafia i wszystko po kolei. pączki wpiepszali zamiast dzialac
ale jak widzisz sprawa Olewnika niczego ich nie nauczyła
wiec myslisz że tym razem wyciągną jakieś wnioski bo ja jak widac nasza policja nie uczy się na swoich błedach a wręcz je powiela
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:35   #4712
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
ale jak widzisz sprawa Olewnika niczego ich nie nauczyła
wiec myslisz że tym razem wyciągną jakieś wnioski bo ja jak widac nasza policja nie uczy się na swoich błedach a wręcz je powiela

wiem wiem ale ja uwazam ze nadzieja umiera jako ostatnia wiec ją jeszcze posiadam
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:49   #4713
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
a mi się nie chce czytać wiecznego jęczenia jaki ten wątek jest zły i że nie piszemy na temat. Jak się nie podoba, to nie ma przymusu wchodzenia tutaj. Jesteśmy na forum plotkowym.
Vision ma rację. Po oficjane intormację można wejść na oficjaną stronę a i tam są kłótnie
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:52   #4714
karo3006
Raczkowanie

apropo analizy Mary Louu, już jakis czas temu zwracałam uwagę,na wizje Jackowskiego,mówił wyraźnie,że z zaginięciem Iwonki kojkarza mu sie ulice wyzwolenia,wolności i jeszcze jakaś-nie pamietam dokładnie,mówił też,że widzi jakies budki,działki itp. a przy ul.Wyzwolenia w Nowym Porcie sa działki...
Stary 2010-09-20, 10:59   #4715
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
Ściek podobno tam jest. Ale nie chce mi się wierzyć , że Iwona tam się znajduje.
Po pierwsze na molo są kamery
Po drugie to jest miejsce dość często uczęszczane przez ludzi więc wydaje mi się, że ciężko było by sprawcy ukryć ciało w tym miejscu. Pamiętajmy , że to była bardzo ciepła noc/ poranek sądzę że ludzie chodzili po promenadzie , jak też prawdopodobnie siedzieli na samej plaży
pisałam kiedyś coś podobnego może nie w takich szczegółach na starym oficjanym forum ale nikt nie podjął te go pomysłu i zaczęli o jakiś nakazach poicyjnych na przeszukania dyskutować.
Stary 2010-09-20, 11:04   #4716
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Vision ma rację. Po oficjane intormację można wejść na oficjaną stronę a i tam są kłótnie
kłótnie są wszędzie... ale i tak za każdym razem ktoś tu włazi, pisze że gadamy jak stado starych bab o niczym albo zarzuca odbieganie od tematu męczące to jest okropnie... tak samo posty: "Wiadomo już coś?"

Mary Louu - świetna analiza
na prawdę postarałaś się dziewczyno, ciekawe czy policjanci, którzy zajmują się sprawą Iwony już na to wpadli czy dalej się zastanawiają co i jak...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:04   #4717
robson1979
BAN stały

Cytat:
pisałam kiedyś coś podobnego może nie w takich szczegółach na starym oficjanym forum ale nikt nie podjął te go pomysłu i zaczęli o jakiś nakazach poicyjnych na przeszukania dyskutować.

i dlatego tamto zostalo zamkniete bo glupoty wypisywali a nikt nie czytal.
Stary 2010-09-20, 11:04   #4718
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Ściek podobno tam jest. Ale nie chce mi się wierzyć , że Iwona tam się znajduje.
Po pierwsze na molo są kamery
Po drugie to jest miejsce dość często uczęszczane przez ludzi więc wydaje mi się, że ciężko było by sprawcy ukryć ciało w tym miejscu. Pamiętajmy , że to była bardzo ciepła noc/ poranek sądzę że ludzie chodzili po promenadzie , jak też prawdopodobnie siedzieli na samej plaży
Wg mnie powinno się wszystko przetrzepać? Może ją podrzucili w nocy?
Nawet jak to jest niedorzeczne to dopuki się nie sprawdzi nie można być pewnym.
Stary 2010-09-20, 11:07   #4719
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
o matko wchodzę dziś na wątek i dużo tego do nadrobienia hehe no ale w natłoku plotek nikt nie zauważył nowych osób więc ja odpowiem

http://www.gdziejestiwona.pl/news.php
proszę link do oficjalnej strony Iwony, tu powinnaś znaleźc wszytskie informacje
dzięki
Stary 2010-09-20, 11:08   #4720
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
apropo analizy Mary Louu, już jakis czas temu zwracałam uwagę,na wizje Jackowskiego,mówił wyraźnie,że z zaginięciem Iwonki kojkarza mu sie ulice wyzwolenia,wolności i jeszcze jakaś-nie pamietam dokładnie,mówił też,że widzi jakies budki,działki itp. a przy ul.Wyzwolenia w Nowym Porcie sa działki...
Mi się teraz skojarzyło, że na zaspie też są działki. Na ulicy Powstańców Wielkopolskich. Gdy się jedzie wzdłuż Jana Pawła, skręca się w lewo. Jechałam tamtędy samochodem z chłopakiem i dopiero teraz mi się skojarzyło.

Ja osobiście uważam, że jeżeli to nie była przypadkowa osoba , tylko jej znajomy, to mógł ją wywieść nie daleko. A z czarnego dworu na zaspowe działki jest naprawdę blisko. Tylko nie pasuje mi fakt , że na działkach też czasami nocują ludzie i nie wiem czy nie usłyszeli by krzyków Iwony ( chyba , że pojechała tam dobrowolnie i coś się wydarzyło )
A jeśli pojechała tam dobrowolnie to wydaje mi się, że "porywacz" musiał jej powiedzieć, że zabiera ją niedaleko aby sobie spokojnie porozmawiali ( wydaje mi się , że Iwona nie chciałaby jechać gdzieś daleko aby porozmawiać , bo na pewno była zmęczona).
Co jeszcze mi się nasuwa w tej wersji to jest to , że Iwona w samochodzie nie czuła zagrożenia. Dopiero jak przybyli na miejsce to coś się musiało wydarzyć.

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:08   #4721
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Mary Louu świetna analiza!! brawo

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:13   #4722
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
Mary Louu świetna analiza!! brawo
a mnie to tak nie pochwalilas heheh.zartuje heheh
Stary 2010-09-20, 11:13   #4723
Mary Louu
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie powinno się wszystko przetrzepać? Może ją podrzucili w nocy?
Nawet jak to jest niedorzeczne to dopóki się nie sprawdzi nie można być pewnym.
Z drugiej strony masz racje , skoro ktoś miał tupet by ją porwać, to nie będzie miał oporów aby ją ukryć w takim miejscu. Tylko teraz trzeba pomyśleć w jaki sposób ktoś tam jej ciało przyniósł. Bo z tego co kojarzę pod molo samochody nie mogą dojeżdżać A nie wiem czy niesienie ciała było by bezpieczne. Tym bardziej jeśli po promenadzie ludzie chodzą.

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2010-09-20 o 11:18
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:37   #4724
robson1979
BAN stały

Cytat:
Z drugiej strony masz racje , skoro ktoś miał tupet by ją porwać, to nie będzie miał oporów aby ją ukryć w takim miejscu. Tylko teraz trzeba pomyśleć w jaki sposób ktoś tam jej ciało przyniósł. Bo z tego co kojarzę pod molo samochody nie mogą dojeżdżać.

jesli biorąc ze niosl cialo. a jesli szla dobrowolnie a dopiero potem cos sie stalo. jesli wogole nie zyje....... ja i tak jestem dobrej mysli

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

sluchajcie. wlasnie dzwonilem na policje do znajomego policjanta. nie mowilem mu ze chodzi o sprawe iwony a sciemnilem ze o kradziez paliwa itd. zapytalem go o monitoring i tasmy i zasady przechowywania zapisu. a wiec:
kamery przemyslowe nie miejskie ( kamera przemyslowa wyglada jak zwykla kamera a miejska jak lampa i obraca sie w kolo wewnatrz klosza)
- kamery przemyslowe najczesciej maja jedna tasme ktora kreci sie wkolo i jest 24 godzinna wiec jesli jest jakis zapis przestepstwa na niej to po 24 godzinach na jej miejsce nachodzi zapis nowy.

- kamera miejska zapis z reguly zachowuje do 14 dni i dalej i korzysta z tego i miasto i policja. za kamery miejskie odpowiadaja wladze miejskie nie policja a policja jest jedynie ich uzytkownikiem uzywajac do podgladu. wszelkie zapisy z monitoringu miejskiego ma niby policja jesli posiada centrum monitoringu. takie centrum moze nalezec tez do strazy miejskiej a oni podlegaja burmistrzowi badz prezydentowi miasta.
Stary 2010-09-20, 11:58   #4725
bezuczuciowa
Raczkowanie

z tym, że przed kamerami miejskimi siedzą żywi ludzie, który na bieżąco analizują sytuację i widzą co się dzieje, a przemysłowe często gęsto pełnią funkcję odstraszacza no i w razie nagłego zdarzenia jak napad na staję benzynową czy na sklep, więc zwyczajnie nie ma potrzeby przetrzymywać dłużej zapisu.
Stary 2010-09-20, 12:02   #4726
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
z tym, że przed kamerami miejskimi siedzą żywi ludzie, który na bieżąco analizują sytuację i widzą co się dzieje, a przemysłowe często gęsto pełnią funkcję odstraszacza no i w razie nagłego zdarzenia jak napad na staję benzynową czy na sklep, więc zwyczajnie nie ma potrzeby przetrzymywać dłużej zapisu.
sadzisz ze niema potrzeby? no niewiem bo teraz niema nic a tak to kto wie moze by zarejestrowaly kamery ze stacji, budynkow urzedow i innych droge iwony albo sprawcow by uchwycily. pamietaj ze kamery miejskie sa w miejscach newralgicznych z podejrzeniem ze moze dochodzic do przestepstw. jeden telefon i kazdy ci odpowie dlaczego ta kamera stoi w tym a nie innym miejscu
Stary 2010-09-20, 12:11   #4727
Asiczka
Rozeznanie

wiecie co bo mi nadal nie daje spokoju Pan Ręcznik i wiem że były tu już domysły że to jest właśnie szwecki świadek bo niby czemu przestali go szukac i wogóle, ale kurde ja jestem zdanie że tak samo prawdopodobna jest wersja, że to jest oprawca Iwony np. jeśli to właśnie on jest odpowiedzialny za jej zniknięcie to byłoby to celowe zagranie policji że przestali go szukac żeby go nie wystraszyc a uśpic czujnośc, a powiedzmy że są na jego tropie i dobrze wiedzą kim jest, ale potrzebują czasu na zebranie niezbitych dowodów

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-20 o 12:13
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:16   #4728
robson1979
BAN stały

Cytat:
wiecie co bo mi nadal nie daje spokoju Pan Ręcznik i wiem że były tu już domysły że to jest właśnie szwecki świadek bo niby czemu przestali go szukac i wogóle, ale kurde ja jestem zdanie że tak samo prawdopodobna jest wersja, że to jest oprawca Iwony np. jeśli to właśnie on jest odpowiedzialny za jej zniknięcie to byłoby to celowe zagranie policji że przestali go szukac żeby go nie wystraszyc a uśpic czujnośc, a powiedzmy że są na jego tropie i dobrze wiedzą kim jest, ale potrzebują czasu na zebranie niezbitych dowodów

tez bardzo prawdopodobna wersja i to bardzo bardzo. dlatego chodzi mi o monitoring bo niewiadomo skad przyszedl i czy wsiadal do jakiegos auta a jesli tak to gdzie go pozostawil?
Stary 2010-09-20, 12:28   #4729
Janusz_G
Raczkowanie

Witam - trochę wypadłem z tematu (na forum) będę koło 22 00 - mam kilka informacji - podzielę się z wami . Pisze z trasy - Pozdrawiam
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:31   #4730
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Witam - trochę wypadłem z tematu (na forum) będę koło 22 00 - mam kilka informacji - podzielę się z wami . Pisze z trasy - Pozdrawiam

kurcze mam nadzieje , ze to dobre informacje
Stary 2010-09-20, 12:41   #4731
Loczek90
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze mam nadzieje , ze to dobre informacje
Ja też! Czekamy.

'..This time, this place... misused, mistakes.
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:45   #4732
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
to czekamy....
Stary 2010-09-20, 12:59   #4733
mmm3m
BAN stały

Cytat:
a mi się nie chce czytać wiecznego jęczenia jaki ten wątek jest zły i że nie piszemy na temat. Jak się nie podoba, to nie ma przymusu wchodzenia tutaj. Jesteśmy na forum plotkowym.
Mnie tak samo. Też już mnie zaczyna drażnić, że niektórzy tu wchodzą by napisac tylko jak my się strasznie kłócimy zamiast samemu rozpocząć ciekawą dyskusję, która po kilku stronach przerodzi się w mega kłótnię

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
o matko wchodzę dziś na wątek i dużo tego do nadrobienia hehe no ale w natłoku plotek nikt nie zauważył nowych osób więc ja odpowiem

http://www.gdziejestiwona.pl/news.php
proszę link do oficjalnej strony Iwony, tu powinnaś znaleźc wszytskie informacje

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

jeszcze jedna osoba która wczoraj próbowała się przebic
słuchamy koleżanko może Ty wniesiesz coś nowego do sprawy

trochę odbiegliście od tematu ale żeby nie było że się skarżę czy coś
fajnie że ciągle tu rozmawiacie i że mimo wszystko wątek dalej istnieje i będzie istniał dopóki my tu będziemy

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

to nawet nie chodzi pewnie w czym może pomóc ale o to że jej mama chwyta się wszystkiego skoro ani prokuratura ani policja pomóc jej nie może
Czy wam dziewczyny jakby zaginęło dziecko nie chwytałabyście się każdej możliwej czy tam niemożliwej "rzeczy" po prostu nie pozwala by sprawa jej córki została zapomniana
Ja te nowe osoby widziałam, ale pierwszej nie mogłam pomóc bo linków na pamięć nie znam, a druga zamiast pisać taki wstęp mogła od razu przedstawić swoją teorię, to my musimy się o to prosić? ogółem jak widzisz wczoraj wywiązała się ciekawa dyskusja odnośnie inwigilacji
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:59   #4734
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
a mnie to tak nie pochwalilas heheh.zartuje heheh
bo dla Ciebie mam podziw permanentny

już się nie mogę doczekać wieści od Janusza

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:02   #4735
mmm3m
BAN stały

Cytat:
a moze ktoras z was zna corke tuska i po kolezensku powiedzialybyscie jej slowko a ona tatusiowi w domu bez kamer i innych politykow by szepnela mu. wiecie ojciec, corka to inaczej niz jakas prosba pisemna.
Ogółem mój chłopak zna Tuska a szczególnie jego mama bo oboje są od Wałęsy ale Tuska chyba tak łatwo nie da się dorwać i od tak poprosić o pomoc?

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
no ale co to da?!
Tusk wygrzebie pokasowane fragmenty monitoringu? Zmusi policjantów do działania? Potrząśnie Rutkowskim? No co on może? To, że jest premierem nie czyni go panem i władcą świata. Poza jakimś oświadczeniem w tej sprawie to on na pewno nic nie zrobi. Powie kilka słów, obieca "zająć się" tym wszystkim i na tym się to skończy.
Przynajmniej ja sobie nie wyobrażam jak on miałby pomóc.
W sumie racja
Stary 2010-09-20, 13:03   #4736
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
nie można go wyjąć -zobacz przykładowe zdjęcie: http://www.aferyprawa.com/index2.php...tykuly&id=3285
Dla pewności mogliby go wstrzykiwać i nie mówic konkretnie gdzie.

robson w jednej kwestii możemy się nie zgadzać, a w innej jak najbardziej
Z tą śmiercią to wiem, że chip by dalej działał, tak jakoś dziwnie napisałam,chodziło mi o to że doszliby kiedy przestał się "przemieszczać" i jaki inny chip był wtedy razemz tamtym.

Alushi mnie nie obchodzi czyje to hasło.Chciałabym się czuć bezpiecznie, nigdy nie przeżywać dramatu że nie mogę odnaleźć własnego dziecka i nie wiem co się z nim stało. Jak mnie ktoś napadnie to chciałabym miec pewność że ta osoba zostanie złapana i ukarana.
Mam gdzies czy jakieś służby będą sprawdzać, że poszłam do pracy, potem do banku, a następnie do kochanka. Nie jestem przestępcą,za nic takiego nie mogą mnie wsadzić do więzienia, a dzięki temu prawdziwi przestępcy mogą rzeczywiście tam trafić.
Nie mam złudzeń, i tak jak ktoś będzie chciał to mnie namierzy (choćby po kom) to już niech to namierzanie się do czegoś przyda.
Pewnie temat czipów już zakończony (nie wiem,bo dopiero nadrabiam ;P),ale dokładnie się zgadzam z Twoimi słowami. Ja bym chciała.
A policja czy inne służby śledziłyby raczej w uzasadnionych przypadkach,a nie dla rozrywki czy z nudów.

Ajjj...takie czipy rozwiązałyby wiele spraw i pomogłyby znaleźć wiele sprawców. Bo takie dzisiejsze "listy gończe" to nic nie dają... ;/
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:06   #4737
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Nie wiem czy uda mi się coś wnieść do sprawy. Ale ja patrząc na mapę zaczęłam się zastanawiać się jak mogło dojść do ewentualnego porwania Iwony przez samochód. To są oczywiście moje przypuszczenia tylko bo tak naprawdę nie wiadomo jakie były MOTYWY i dlaczego tak naprawdę Iwona zaginęła.
Za punt w którym wyszła Iwona przyjęłam sobie nr. 2 Jest to miejsce z którego Iwona miała by już bardzo blisko do domu i skoro już wcześniej nie wyszła przy tych barach ( do ulicy piastowskiej ) to najwidoczniej na promenadzie czuła się bezpieczna.

Iwona wraca do domu wzdłuż ulicy Czarny Dwór co ważniejsze uważam , że szła po prawej stronie ulicy ( bo tylko po tej stronie znajduje się chodnik a dalej jest też jej blok - więc dzięki temu unika kolejnego przechodzenia przez jezdnie).

Moim zdaniem sprawca który wsadził Iwonę do samochodu, zrobił to bardzo szybko: o czym świadczyć może np. fakt, że nie znaleziono butów dziewczyny ani innej osobistej rzeczy, nikt z osiedla nie słyszał jak krzyczy. Więc aby łatwo i szybko dziewczynę złapać trzeba jechać samochodem bo tej samej stronie ( czyli po stronie prawej) , po której dziewczyna idzie. Czyli sądzę , że ewentualny sprawca jechał od ulicy obrońców wybrzeża lub stał gdzieś w okolicy. Zatrzymał się przy Iwonie i szybko ją wciągnął- za nim ta się jeszcze zorientowała - i jechał z nią wzdłuż ulicy Czarny Dwór.
Ta droga mi najbardziej opowiada ponieważ:
1. Po minięciu skrzyżowania z Jana Pawła są tam tylko lasy na prawo i lewo ( więc tereny gdzie około 4:30-5:00) raczej mało osób tamtędy spaceruje.
2. Biorąc pod uwagę fakt, że być może Iwona w tym samochodzie rzucała się krzyczała celem tego człowieka lub ludzi było przewiezienie jej niepostrzeżenie a ta ulica raczej się do tego nadaje.

3. Gdyby pojechali przez obrońców to być może ktoś by ich zauważył
( ta ulica jest zamieszkała przez ludzi). Do tego wyjechali by na jedną z głównych ulic (nie pamiętam jej nazwy ale chodzi o ta gdzie ciągnie się linia tramwajowa) , no i w pobliżu jest komisariat policji.

Skoro w swoich przypuszczeniach obstawiłam , że samochód pojechał wzdłuż ulicy Czarny Dwór zastanowiłam się jak mogła wyglądać dalsza trasa.
1. możliwość skręcają w ulicę Jana Pawła ( w tą na przeciwko parkingu ) nie sądzę bo też jest dość dużą ulicą, chyba , że tu jakiś znajomy ją zabrał i wiedział, że gdzieś na zaspie są miejsca gdzie Iwonę można by było przetrzymać. I z Jana Pawła odbił w jakąś boczną uliczkę.
2. możliwość skręcenia w osiedla
3. możliwość przejeżdżają całą ulicę Czarny Dwór aż do skrzyżowania z Hallera i również mają 3 możliwości

3a. w lewą stronę: droga zaprowadzi ich na Brzeźno ( do jednego z wyjść , tam gdzie są te gofry , te parasolki itp. osoby które mieszkają w Gdańsku mam nadzieje że wiedzą o co chodzi.
3b. mogą pojechać w prawą stronę - ulicą hallera co ich zaprowadzi do Wrzeszcza- dzielnica w której w której o 5 mogą już się kręcić ludzie którzy mogą coś zauważyć. ( chyba że w grę wchodziło by wywiezienie Iwony np. za Gdańsk to byłaby raczej dobra opcja)
3c. Pozostaje jeszcze możliwość pojechania prosto. Czyli także w stronę Brzeźna ( przy tych osiedlach , wzdłuż Lini tramwajowej nr.15 Ta droga prowadzi do Nowego Portu jak wiadomo dzielnicy która za dobra sławą się nie cieszy.... Sądzę, że właśnie ta trasa byłaby najbardziej prawdopodobna.
I jeszcze jedno Jackowski w jednej ze swoje wizji mówił że z miejscem pobytu Iwony kojarzy mu się ulica ( chyba) wyzwolenia i jakaś jedna - co do nazwy ulic nie jestem pewna, bo już nie pamiętam, ale kojarzy mi na pewno , że kiedy o tym pisano na jakimś forum , były rozmowy, że te ulice znajdują się właśnie w Nowym Porcie.

To tyle ode mnie. To moja skromna analiza i przypuszczenie tylko. Bo jak pisałam na początku nie wiadomo w jakim celu ktoś chciał Iwonę porwać i czy to w ogóle było porwanie.
Trafna analiza, brawo nie musiałaś bać się ją pisać
Stary 2010-09-20, 13:08   #4738
robson1979
BAN stały

kurcze zaczalem sie bac. a wasze jakie odczucia?
Stary 2010-09-20, 13:09   #4739
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Wiele osób to mówiło a z tego co wiem, do tej pory chyba nie było tam poszukiwań ;/
Stary 2010-09-20, 13:09   #4740
karo3006
Raczkowanie

na GP24,forumowicze poruszyli dziś sprawę "pana Ręcznika" tzn. jego tożsamości...no i jeden z tropów to taki,że Ręcznik może być np. budowalańcem-jakmś robolem z placy budowy,który znajduje się przy CD6..i tak sobie pomyslałam,że może faktycznie poszedł w piątek wieczorem się wykąpć-albo w morzu albo pod prysznicem w jelitkowie są takie publiczne natryski obok "karmazynu",zaszedł do "parkowej"(lekko patologiczne miejsce imprezowe )na piwo,został do rana i wracał np do jakiegoś baraku ,który stoi na placu budowy przy CD 6 i stąd mógł widzieć co się stało Iwonie bo miejsce docelowe ich podróży było bardzo blisko siebie....

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości