3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 13:50   #1921
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

ale brzuuuuuchy!!!! ksztalty faktycznie kosmiczne

Anecka body z dlugim sa po 5,99 w koszu. Zaluje tylko ze nie ma takich zapinanych z boku. Ale w pepco sa tez kaftaniki biale na troczek z boku i zatrzask przy szyjce po 6zł chyba. odbiedy moglyby byc.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:02   #1922
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej
musze sie pochwalic, dzisiaj michałka dali do normalnego łozeczka i pani dr powiedziala ze chciała by go za tydzien juz wypisac

bedziemy widziec jak sie bedzie sprawowal, jak bedzie grzeczny to w nast tygodniu go zabierzemy do domku oby
super, trzymam kciuki za was

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
A ja Wam się pochwalę moim wielkim bebzunem

Na trzecim zdjęciu widać , że brzuch jest krzywy - wypchnięty na jedną stronę, przez ułożenie Pascala
jaki fajny

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ile dalas za body? Mnie brakuje wlasnie z dlugim rekawem.. jak tanie to pojade do Pepco

Pokaźny Ale i tak nie jest tak krzywy jak moj ostatnio.. toz to masakra byla
A to ostatnia wypinka mojej malej w zalaczniku

Ps dzis sie jeszcze nie ruszala Wiecie co czasami mam wrazenie ze cos jest nie tak.

oo i lozeczko w koncu wyslane, to moze jutro bedzie jak kurierem

ja tez musze sie wybrac do pepco po body

ja tez sie martwie jesli chodzi o ruchy bo zauwazywalm ze moj T ma jakies okresy ... raz jest bardzo ruchliwy i mocno kopie a za jakis czas przez pare dni rusza sie mniej i kopie slabiej nie wiem czy to normalne....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:05   #1923
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Andziat, Gustawek- to super, że my wszystkie z Bemowa- będzie towarzystwo na spacerki i plotki przy kawce
no jasne
ja dokładnie mieszkam na Jelonkach.

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Ja staram się o tym nie myśleć - mam 3 koty i czasami mam lekkie obawy jak to będzie - zwłaszcza jeśli chodzi o kocura bo on taki ciut narwany jest ale jakos damy radę
no mój tez właśnie kocur i taki trochę zazdrosny, żadne inne zwierzę nie może nas "odwiedzić" a ludzi najpierw dokładnie obserwuje a potem ewentualnie podchodzi, tak od razu to się nie da pogłaskać

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
A ja Wam się pochwalę moim wielkim bebzunem

Na trzecim zdjęciu widać , że brzuch jest krzywy - wypchnięty na jedną stronę, przez ułożenie Pascala
ładny brzuchol

Cytat:
hej
musze sie pochwalic, dzisiaj michałka dali do normalnego łozeczka i pani dr powiedziala ze chciała by go za tydzien juz wypisac

bedziemy widziec jak sie bedzie sprawowal, jak bedzie grzeczny to w nast tygodniu go zabierzemy do domku oby
to bardzo dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Pokaźny Ale i tak nie jest tak krzywy jak moj ostatnio.. toz to masakra byla
A to ostatnia wypinka mojej malej w zalaczniku
jakbym widziała swój brzuch
ostatnio właśnie zrobiłam sobie telefonem identyczne zdjęcie, ja mam taki brzuch za każdym razem jak się rozsiądę na kanapie, czyli średnio kilka razy dziennie
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:15   #1924
kotek81
Zakorzenienie

Dodzwoniłam się wreszcie do tego gościa od łóżeczka i okazało się, ze łóżeczko jest ok - tylko ja bałam się aby go nie rozerwać i za lekko naciągałam boki - dlatego blokada nie chciała zaskoczyć

Pozostał jeszcze problem tej wybrakowane półki na drobiazgi - ale kazał zrobić zdjęcie i wysłać do nich mailem to przyślą drugą

Rany i wychodzi na to, ze niepotrzebnie przez te wszystkie dni się tak denerwowałam

Edytowane przez kotek81
Czas edycji: 2010-09-20 o 14:18
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:19   #1925
kretencja
Zakorzenienie

Wiecie co, cały mój dzisiejszy dzień się składa z jakichś gówien.
Najpierw zorientowałam się, że mi się wcale nie takie stare ciążowe spodnie prują. Potem kot zrobił dziurę w ścianie.
Jak sobie niosłam do pokoju miskę z leczo, to zahaczyłam rękawem o klamkę, miska upadła i całe leczo wywaliło się na nowe panele (na szczęście to się łatwo czyści, a gdyby to był nowy dywan? ), lekko wychlapując się na ścianę - na szczęście zmywalną...
W tej samej chwili zadzwonił do mnie chrzestny, że ktoś do niego dzwonił z zastrzeżonego numeru, przedstawiając się moim imieniem (ta osoba zapytana o nazwisko potwierdziła, no ale to nic trudnego ), ale głos coś mu się nie zgadzał. Osoba ta zapytała, czy wujek nie ma pożyczyć do piątku 12 tysięcy Wujek oczywiście głupi nie jest, zorientował się, że to raczej nie ja, teraz o 17-tej okaże się, czy ktoś przylezie i np. powie, że jest ode mnie po pieniądze
Ja pierdziu, ale się zdenerwowałam tym
Chociaż kiedyś czytałam w jakimś czasopiśmie o takiej metodzie wyłudzania. Nie wiem skąd biorą numer i imię abonenta, ale przecież numery i dane podajemy w różnych miejscach. Dzwonią do starszych osób (wujek jest po 60-tce) i podają jakieś częste imię, żeby się łatwo wstrzelić (że prawie na pewno w rodzinie ktoś taki będzie - ja mam akurat takie bardzo popularne imię). Jeśli odbierający zapyta czy to powiedzmy Ania taka i taka, to oczywiście ta osoba potwierdza. Potem właśnie pytają o pożyczkę, zapowiadają że się pojawią, a przychodząc podają się za "kogoś od Ani", bo nie mogła przyjść. Podobno wiele starszych osób się na to nabrało
Jezu, ale mi nieswojo jakoś z tym, że ktoś się za mnie podał (choć prawdopodobnie zupełnie przypadkowo)...

Niech ten dzień już się skończy.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:19   #1926
Aliszcze
Zakorzenienie

nareszcie jestem na wizażu, przez kilka godzin w mojej dzielnicy prądu nie było

Kootekk , super, że z Michałkiem coraz lepiej

Weronisia, fajny brzusio

Sylwia, śliczna psinka nie rozumiem ludzi, którzy mogą porzucić lub katować zwierzaki. Jak są tacy to niech lepiej nie mają zwierząt ostatnio na innym forum widziałam bokserkę, która została wzięta do domu, gdzie było małżeństwo z dwójką dzieci, po 15 miesiącach zabrano psa od właścicieli, był w stanie opłakanym, wychudzony, jakieś choroby skóry, ponoć wychodzili z nim raz na kilka dni tylko(a mieszkali w bloku)!!! przez myśl mi wtedy też przemknęło, jacy Ci ludzie są w stosunku do własnych dzieci psem nie potrafią sie zająć to co dopiero dziećmi

ja mam sunię, też chcę, zeby mąż jej ze szpitala przyniósł jakąś rzecz córki, zeby zaznajomiła się z zapachem. W książce o oczekiwaniu na dziecko przeczytałam, że dobrze by było, gdyby kobieta oddała w mieszkaniu dziecko na ręce meża a sama przywitała się z psem, pogłaskała, potarmosiła, pobawiła, a potem dała do obwąchania dziecko (osłaniajac twarzyczkę dziecka i rączki). I ważne też ponoc, by nie odseparowywać psa od dziecka, bo pies jest ciekawski i z zainteresowaniem przygląda się, jak się przewija dziecko, jak się karmi dziecko itp moja sunia agresywna nie jest w stosunku do dzieci, bo już miała z nimi kontakt, daje się głaskać. Ale też nie jest jakaś wylewna w stosunku do małych dzieci (bo tak to jest typowym pieszczochem). Najbardziej obawiam się raczkującego dziecka, bo moja sunia ma obawy przed takimi szkrabami i zwykle ucieka od takiego dziecka, usuwa się. No ale mam nadzieję, że moją córcię da się szybko nauczyć, że pieska męczyć nie można, ani szarpać, ani ciągnąć za sierść i uszy. Większe dzieci i dorośli moga dosłownie wszystko z moją sunią robić, miętolić, głaskać, ściskac, ona z radością to przyjmuję natomiast chyba obawia się takich około rocznych dzieci.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:24   #1927
sanderinka
Zakorzenienie

Aliszcze no ładnie... ciekawe kto to... tez slyszalam o tego typu naciagaczach

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:28   #1928
Aliszcze
Zakorzenienie

Mallinka, a Ty mnie oświeć, bo wydaję mi się, że jesteś bardziej obeznana w tych sprawach, my weszłyśmy już w 7 miesiąc? bo nie wiem już jak to liczyć

Stary 2010-09-20, 14:30   #1929
niebieskaa
Rozeznanie

Hejka
Ogarnełam z lekka lazienke i juz musze odpoczywac w łóżku ze zmeczenia
Dzieki za odpowiedzi co do prania, jak widać każda ma inne sposoby myślałam ze płyn zmiękcza te ubranka, ale nie wiem czy go kupować skoro pierzecie też w samym proszku

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Anecka prasowanie od razu po praniu i do szafy, później może nie być czasu na prasowanie

niebieskaa ja piorę w mleczku do prania lovela kolor (bo i tak większość rzeczy jest kolorowych), ma ładny, delikatny zapach.
Nam Pani na sr powiedziała, żeby nie używać płynu do płukania i tak trzeba dwukrotnie wypłukać wszystko żeby dokładnie pozbyć się detergentów, więc chyba płyn do płukania jest niepotrzebny.
no właśnie jak skoncze proszek to moze kupie to mleczko

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ale nie ma sie problemow z wkladaniem dziecka do lozka i wyjmowaniem go jak przewijak jest na gorze? Niezbyt mi to rozwiazanie pasuje. Pokoj jest bardzo waski,tez nie moge niczego tam wstawic. Nawet jakbym regaly powywozila i ksiazki, to zyskalabym niewiele miejsca bo regaly sa waziutkie. A tesciowie mieszkaja godzine autostrada ode mnie, wiec nie moge do nich jezdzic i sobie rzeczy zabierac. I tak niezbyt sa zadowoleni, ze im juz troche piwnice zagracilismy.
De ten przewijak jest o wiele węższy niz lozeczko, zostaje duzo miejsca na wlozenie i wyjecie maluszka, moja kolezanka tak ma i sprawuje sie ok, a przewijak montujesz tak, że jest stabilny. Szkoda ze nie zajrzałaś do hurtowni w Szcz. jak byłaś jest ich kilka i przewijaki kosztują max 50zł

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Płyn też uzywałam
Dzieki za odp.

Cytat:
kretencja ja mam ten sam problem z dłońmi, są szorstkie, suche i czerwone (też mam manię mycia rąk woda i mydło potwornie wysusza a i pogoda też się do tego przyczynia), polecam delikatny peeling a potem posmarować grubo kremem lub oliwą z oliwek, można też po posmarowaniu założyć jakieś bawełniane rękawiczki i tak położyć się spać, żeby się wszystko porządnie wchłonęło. No i trzeba często smarować kremem w ciągu dnia.
Ja tez teraz czesto myje rece, b.czesto. Polecam mydło w płynie BIAŁY JELEŃ, słabo się mydli (bo nie ma tyle ulepszaczy)ale jest super-zawsze miałam problem z suchą skórą na dłoniach, ciągle musiałam kremować, co chwila, a jak używam tego mydła to W OGÓLE nie używam kremu do rąk bo nie mam takiej potrzeby, jest ono w Rossmanie-taniej niż na all jakby co i pachnie ładnie (nie tak jak to w kostce szare mydło)
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:31   #1930
kotek81
Zakorzenienie

a oto mój bębenek
Stary 2010-09-20, 14:35   #1931
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Wiecie co, cały mój dzisiejszy dzień się składa z jakichś gówien.
Najpierw zorientowałam się, że mi się wcale nie takie stare ciążowe spodnie prują. Potem kot zrobił dziurę w ścianie.
Jak sobie niosłam do pokoju miskę z leczo, to zahaczyłam rękawem o klamkę, miska upadła i całe leczo wywaliło się na nowe panele (na szczęście to się łatwo czyści, a gdyby to był nowy dywan? ), lekko wychlapując się na ścianę - na szczęście zmywalną...
W tej samej chwili zadzwonił do mnie chrzestny, że ktoś do niego dzwonił z zastrzeżonego numeru, przedstawiając się moim imieniem (ta osoba zapytana o nazwisko potwierdziła, no ale to nic trudnego ), ale głos coś mu się nie zgadzał. Osoba ta zapytała, czy wujek nie ma pożyczyć do piątku 12 tysięcy Wujek oczywiście głupi nie jest, zorientował się, że to raczej nie ja, teraz o 17-tej okaże się, czy ktoś przylezie i np. powie, że jest ode mnie po pieniądze
Ja pierdziu, ale się zdenerwowałam tym
Chociaż kiedyś czytałam w jakimś czasopiśmie o takiej metodzie wyłudzania. Nie wiem skąd biorą numer i imię abonenta, ale przecież numery i dane podajemy w różnych miejscach. Dzwonią do starszych osób (wujek jest po 60-tce) i podają jakieś częste imię, żeby się łatwo wstrzelić (że prawie na pewno w rodzinie ktoś taki będzie - ja mam akurat takie bardzo popularne imię). Jeśli odbierający zapyta czy to powiedzmy Ania taka i taka, to oczywiście ta osoba potwierdza. Potem właśnie pytają o pożyczkę, zapowiadają że się pojawią, a przychodząc podają się za "kogoś od Ani", bo nie mogła przyjść. Podobno wiele starszych osób się na to nabrało
Jezu, ale mi nieswojo jakoś z tym, że ktoś się za mnie podał (choć prawdopodobnie zupełnie przypadkowo)...

Niech ten dzień już się skończy.
No to faktycznie masz dzisiaj dzień pełen wrażeń
Stary 2010-09-20, 14:36   #1932
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

to wspaniale

super brzuchy
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:37   #1933
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
no właśnie jak skoncze proszek to moze kupie to mleczko

Ja tez teraz czesto myje rece, b.czesto. Polecam mydło w płynie BIAŁY JELEŃ, słabo się mydli (bo nie ma tyle ulepszaczy)ale jest super-zawsze miałam problem z suchą skórą na dłoniach, ciągle musiałam kremować, co chwila, a jak używam tego mydła to W OGÓLE nie używam kremu do rąk bo nie mam takiej potrzeby, jest ono w Rossmanie-taniej niż na all jakby co i pachnie ładnie (nie tak jak to w kostce szare mydło)
mleczko polecam, ja właśnie jestem na etapie prania wszystkiego

dzięki za polecenie mydła, jak będę następnym razem w rossmanie to kupię

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
a oto mój bębenek
ale fajny brzuchol
Stary 2010-09-20, 14:45   #1934
niebieskaa
Rozeznanie

Kretencja nie wiem czy juz wybrałaś meble bo nie doczytalam jeszcze do końca, ale ja uwielbiam styl skandynawski i białe meble, sama mam w domu białe choć nie wszystko bo np stół+4krzesła sosnowe bejcowane z Ikea, daje to uczucie lekkości, nie lubie ciemnych mebli-wydają sie ciężkie i wszystko na nich widać

aaaaaaa zapomnialam dodać, że tż kupił mi dzisiaj w BIEDRONCE szlafrok niebieski z mikrofibry milusi taki za 29zł -chciałam zamówić taki na all za 89+przes. dobrze ze nie zamówiłam.
A mówił ze babki aż sobie wyrywały te szlafroki heheh dałam go znajomej do skrócenia bo chciałam taki do kolana bo ten za długi na mnie. Polecam

Andziat kup kup i wyprobój, wiem, że kupują je też dla maluszków do mycia, bo jest naturalne, a te zapachowe w płynie choć pięknie pachną niestesty nie mogę ich stosować bo mam uczulenie. Kosztuje 3,99 ale często są w promocji za 2,99 a na all około 5zł

Edytowane przez niebieskaa
Czas edycji: 2010-09-20 o 14:50
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:49   #1935
kretencja
Zakorzenienie

Niebieskaa, jeszcze nie wybrałam, mam czas do piątku. Mnie się też w sumie białe podobają. Ten buk, co mąż go nie chce, też nie jest ciemny, to raczej dosyć jasne drewno (no, średnie powiedzmy), ale moim zdaniem biel będzie wyglądać lżej... W katalogu papierowym ikei, gdzie są zaaranżowane różne wnętrza, bardzo ładnie wyglądają te regały, właśnie białe. Wcale nie tandetnie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-20, 14:53   #1936
sylwia01485
Zadomowienie

Andziat- ja mieszkam dalej trochę, za tym remontowanym wiaduktem na Powstańców. Ale to w sumie rzut beretem

Aliszcze- ja też nie mogę uwierzyć w to, jak można być takim bez serca i zostawić 3 mies szczenię w lesie- przecież wiadomo, że jak mu nikt nie pomoże to albo wpadnie pod samochód, albo zdechnie z głodu, albo w nocy rozszarpią je dzikie zwierzęta- ono się nie obroni i nie znajdzie pożywienia.
Jak to mówiła Miećka Aniołowa z " Alternatyw"- " Podłość ludzka nie ma granic"
ale i tak sunia była w dobrym stanie, bo w miarę czysta, tylko trochę zapchlona - byliśmy dziś u weterynarza - odrobaczamy i usunęliśmy 2 kleszcze, które złapała pewnie w tym lesie ( 1 niewkręconego zdjęliśmy od razu). Teraz 3 tygodnie kwarantanny ( to znaczy sikanie na gazety) i potem szczepienie- nie wiem jak to sikanie wytrzymam, bo ona tak ładnie załatwiała się na dworze- nie wiedzieliśmy, że nie wolno nieszczepionego psa wyprowadzać, więc z nią spacerowaliśmy wczoraj i dzisiaj rano.

Kretencja- a wujek zawiadomił policję? może niech zrobią taką akcję złąpania na gorącym uczynku- wtedy ci oszuści juz więcej nikogo nie nabiorą. Ale współczuję i szacun dla wujka za czujność.

brzuchy - bomba

idę dalej robić grzyby- nie chce mi się i znajduję milion rzeczy zamiast będę podczytywać w przerwach
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:55   #1937
kretencja
Zakorzenienie

Sylwia, wiesz, trudno przewidzieć, czy rzeczywiście ktoś się pojawi. A policja ściągnięta na darmo nie będzie zadowolona. Numer był zastrzeżony, nie wiem czy się da namierzyć... Wujek powiedział, że wezwie policję jak rzeczywiście ktoś przyjdzie...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-20, 14:55   #1938
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość

aaaaaaa zapomnialam dodać, że tż kupił mi dzisiaj w BIEDRONCE szlafrok niebieski z mikrofibry milusi taki za 29zł -chciałam zamówić taki na all za 89+przes. dobrze ze nie zamówiłam.
A mówił ze babki aż sobie wyrywały te szlafroki heheh dałam go znajomej do skrócenia bo chciałam taki do kolana bo ten za długi na mnie. Polecam
ja wlasnie tez chce jechac po ten szlafrok....fajny jest???

tylko jak piszesz ze babki sobie wyrywaly to moze dla mnie juz braknie

Nasz Skarb
Stary 2010-09-20, 14:58   #1939
kliwia
Zakorzenienie

kurde a ja bylam i tego szlafroka nie widzialam :/ a tez na allegro mam upatrzony z przesylka po 80zl ale z weluru
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:00   #1940
_paulinka2
Wtajemniczenie

zaraz was kochane ponadrabiam, ale normalniee... muszę wam powiedzieć co się stało... byłam dzisiaj u pani dentyski, nie takiej co zawsze do niej chodzę bo ta akurat była na zwolnieniu, tylko do jakiejś innej bo mnie bardzo ząbek bolał. No i ona się pyta który mnie boli ja mówię że 6stka, a ona że dobrze i tam mi zrobiła tego zęba i na koniec do mnie z takim tekstem.... że wg niej to najpierw trzeba wyleczyć zęby a potem zachodzić w ciążę, ale to tylko jej zdanie ;| no trochę mi się przykro zrobiło, bo fakt nie planowałam ciąży, bo wg mnie jestem troszkę za młoda na to (mam 21l, a wyglądam na pewnie jeszcze mniej :/) ale trudno stało się, tak ? ;/ i takie komentarze można zachować dla siebie....

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-09-20 o 15:01
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:00   #1941
EdziaO
Zakorzenienie

zanim zacznę Was nadrabiać wklejam zdecydowaną większość moich zbiorów, które dziś poprasowałam

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:02   #1942
andziat
Zakorzenienie

kurcze ja byłam w piątek i tez nie widziałam tych szlafroków, a kiedy je rzucili
chyba, że już wszystkie u mnie wykupili
Stary 2010-09-20, 15:03   #1943
kretencja
Zakorzenienie

Paulinka, co za babsko nieciekawe
Edzia, fajne ciuszki Mam takiego samego bodziaka w rakiety

A ja właśnie dostałam nawet bolesnego kopa albo raczej kuksańca - w pęcherz

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-09-20 o 15:04
Stary 2010-09-20, 15:03   #1944
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze ja byłam w piątek i tez nie widziałam tych szlafroków, a kiedy je rzucili
chyba, że już wszystkie u mnie wykupili
od dzisiaj są

Nasz Skarb
Stary 2010-09-20, 15:05   #1945
EdziaO
Zakorzenienie

cd

Stary 2010-09-20, 15:05   #1946
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
zaraz was kochane ponadrabiam, ale normalniee... muszę wam powiedzieć co się stało... byłam dzisiaj u pani dentyski, nie takiej co zawsze do niej chodzę bo ta akurat była na zwolnieniu, tylko do jakiejś innej bo mnie bardzo ząbek bolał. No i ona się pyta który mnie boli ja mówię że 6stka, a ona że dobrze i tam mi zrobiła tego zęba i na koniec do mnie z takim tekstem.... że wg niej to najpierw trzeba wyleczyć zęby a potem zachodzić w ciążę, ale to tylko jej zdanie ;| no trochę mi się przykro zrobiło, bo fakt nie planowałam ciąży, bo wg mnie jestem troszkę za młoda na to (mam 21l, a wyglądam na pewnie jeszcze mniej :/) ale trudno stało się, tak ? ;/ i takie komentarze można zachować dla siebie....
niepotrzebny ten tekst zupełnie tej dentystki, przecież moga się zęby też w ciąży popsuć niektórzy tak mają, że nie potrafią ugryźć się w język.

Jakaś dzisiaj otępiała się czuję, źle spałam w nocy, w dodatku taka dziwna pogoda, nie pada, ale zachmurzone niebo, ja już wolę konkretną pogodę,a nie takie nie wiadomo co

Stary 2010-09-20, 15:08   #1947
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
trzeba było wścibskiej babie powiedzieć, że to nie jej sprawa a poza tym to ona jest tu od leczenie a nie od komentowania i jej zdanie nikogo nie interesuje! co za babsko ja to bym takiej dopiero dała przecież właśnie najczęściej w ciąży zęby się psują!

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
zanim zacznę Was nadrabiać wklejam zdecydowaną większość moich zbiorów, które dziś poprasowałam
ale cudne
ja to mam fioła na punkcie oglądania ciuszków dla swojej córci, siedzę tylko w tej szafie, rozkładam, oglądam i składam
Stary 2010-09-20, 15:10   #1948
EdziaO
Zakorzenienie

i koniec

Któraś z dziewczyn zastanawiała się nad taką tuniką

http://allegro.pl/show_item.php?item=1235185791

ja sobie ją zamówiłam i mogę z czystym sumieniem polecić. Za tą cenę jest super, materiał dobrej jakości wysyłka natychmiast. Zamówiłam sobie u tego sprzedawcy też spodnie dresowe i też bardzo fajne.

Stary 2010-09-20, 15:12   #1949
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Andziat- ja mieszkam dalej trochę, za tym remontowanym wiaduktem na Powstańców. Ale to w sumie rzut beretem
to nie tak daleko, damy radę

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
od dzisiaj są
to wieczorkiem polecę i zobaczę, chciałam jeszcze zapytać czy te szlafroki są długie, krótkie, z kapturem, czy bez?
Stary 2010-09-20, 15:16   #1950
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
to wieczorkiem polecę i zobaczę, chciałam jeszcze zapytać czy te szlafroki są długie, krótkie, z kapturem, czy bez?
dlugosc chyba za kolana i wygladaja jak bez kaptura - widzialam tylko na stronie biedronki - jakie sa w rzeczywistosci jeszcze nie wiem -ale licze ze sie dowiem
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/

Nasz Skarb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości