![]() |
#1801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A picie... to się chyba od oblewania matury dopiero zaczęło ![]() Ja to byłam spokojne dziecko... za spokojne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1802 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podstawą obiadu jest McD i Burger King ![]() ![]() Wiadomo, jadłodajni do wyboru do koloru, na ulicach pełno naganiaczy, bar przy barze, konkurencja spora - można zjeść obiad za 8-10 euro, można za 50. Mi jednak zawsze szkoda przeżerać kasę ![]() Jesli chodzi o picie - drinki typu mojito czy caipirinha przeważnie od 5 do 8 euro, 1,5 litra sangrii ok. 8,50. Taką samą sangrię można zreszta kupić w spożywczaku za 3 euro - przywiozłam do domu ![]() Ogólnie ceny całkiem znośne. Wiadomo, nie ma co przeliczać na złotówki, tylko wydaje się 5 euro, jak by to było 5 złotych, ale np. w porównaniu z Amsterdamem Barcelona jest chyba nieco tańsza. A mnie nadal do Berlina ciągnie, chociaż na weekend. Spłukana jestem totalnie, a tu na dodatek laptop się sypie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a na 18-stki nie chodziłaś? ![]() jezu...w ogólniaku to ja całe popołudnia spędzałam w knajpie...a z knajpy sie urządzało rózne wypady...w krzaki ![]() moze niedługo wrzuce w wiadome miejsce pare fot z 18-stek ![]() Cytat:
dzięki ![]() kurcze policzyłam ze 5 dni w Barcelonie na 2 osoby za mniej niz 3000 sie nie da ![]() a tyle to kosztowała nas Chorwacja na 3 osoby przez 12 dni ![]() Mnie interesuje opcja jak najbardziej ekonomiczna tak jak w Wiedniu byliśmy-autem z namiotem, własnym zarciem i piciem, a samolotem to wiadomo ze namiot i 15 litrów coli odpada ... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-20 o 13:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogólniaku nie piłam, na imprezy nie chodziłam, nie buntowałam się... a teraz jestem za stara dupa, zeby się z mrocznymi metalowymi małolatami pod mostem upijac, a moi równieśnicy tylko o swoich weselach, dzieciach albo karierach zawodowych myślą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-20 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie dzień wolny, jednak. Machnęłam badania (przyjęli i pomarańczowe ten tego) a potem szybki zwiad w galerii handlowej i pętanie po parku. Faaajnie. Oczywiście napaliłam się na chustę z H&M i wełniane kamizelki bliżej nieokreślenej marki, które widziałam na ludziach. W ogóle podoba mi się obecna moda, aż się sama sobie dziwię. Te wełniane swetry, kwieciste kiecki, legginsy, saszki, stonowane kolory, chusty z frędzlami i ramoneski. Tak to ja się mogę ubierać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
ale prtzynajmnie na castelu byłaś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Maja- te wasze 18stki przypomiały mi 18 stke mojej kuzynki gdzie młodziez siedziała przy suto zastawionych stolcach, tańce były "proszone" a prezenty dostała typu sztućce w kasecie ![]() dla kontrastu moja przyjaciółka dostała : naszyjnik z pestek słonecznika, wieniec pogrzebowy, połowę tabliczki nagrobnej, reszta to była wódka i jabcoki. Ja dostałam płytę cd i "antyczne" puzderko od Tza..reszta to tez była kupa złomu...o np kadzidełka dostałam ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- wątek na dziś : "gdzie poznać psycholożki albo stomatolożki" ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawiasem mówiąc: spotkałyśmy w Barcelonie ekipę z Brazylii, gówniarstwo niewiele starsze ode mnie - przyjechali sobie do Europy na miesiąc, Londyn, Rzym, Paryż, Barcelona. Kolesia z Los Angeles i ogólnie mnóstwo Amerykanów na eurotripach. Znajoma ze studiów siedzi całe wakacje w Ekwadorze. Ja nie wiem, jak ludzie to robią ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||||||
Zakorzenienie
|
już w zeszłym roku kupiłam sobie takie buty
![]() tylko wtedy tylko brązowe znalazłam, a w tym roku wreszcie czarne są ![]() Cytat:
w swojej rodzinnej wiosce się zdecydowanie za mało naimprezowałam. Bo w sumie, to i nie było gdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też dostałam zestaw szklanek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ze mnie taka sama niezaradna ![]() Cytat:
![]() A byłam - przejeżdżałam pociągiem, jak jechałam z pracy KM-ką, żeby zająć miejsce w pośpiechu na Wschodniej i uniknąć tłumów na centralnym ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-20 o 14:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Melk, dzięki za opis cen w Barcelonie, przyda mi się bo to jedna z opcji tegorocznych wakacji, TŻ był 10 lat temu i myślę że ceny się nieco pozmieniały
![]() Cytat:
![]() A propos kwiecistości i chust z frędzlami, wczoraj wieczorem napadło TŻ opróżnić jedną pobabciową szafkę (tiaa.. powinniśmy to zrobić 8 lat temu) i znaleźliśmy miedzy innymi dwie takie wielkie kwieciste i frędzlaste i patrzymy a tu toczka w toczkę takie na Allegro się sprzedają ![]() wywalać czy sprzedawać?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Maju, jak już kiedyś będę mogła pić to oferuję swoje usługi towarzysko-alkoholowe, od razu mówię, że najlepiej pije się na filarze Mostu Gdańskiego. A jak górą pociąg jedzie to już w ogóle atrakcja bo to wszystko rusza się i dudni ![]() I też mi brakuje tego klimatu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() A pamiętacie to, skoro już mowa o latach 90.? Ach, pierwsze dyskoteki w podstawówce ![]() Za duży obcas to taki w którym nie sięgasz palcami do podłoża ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ni pamiętam co dostałam... ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Nindżopesz
|
Crap
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
BAN stały
|
O, ja się swoją nową chustą chętnie pochwalę.
![]() ![]() Sprzątam od rana i... jeszcze nie zaczęłam ![]() Ale stwierdziłam, że mam całkiem sporo fajnych ciuchów na jesień, już tylko długich szarych kozaków brakuje mi do szczęścia. O takich o. Ach wiem, co jeszcze chciałam. A propos ubrań jeszcze. Zakochałam się w kolekcjach Leny Hoschek. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1817 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też po babci powinnam mieć takie "szalinówki", ale nie noszę, bo nie lubię szalików itp - wolę kurtkę ze stójką, mniej upierdliwego zakładania i zdejmowania ![]() Cytat:
![]() tylko Ci się jeszcze trochę zejdzie ![]() ![]() u mnie integracja na studiach nie istaniała - po wykładach mzywałyśmy sie z kolezanką do domu z Wawy, żeby na wieczorne pociągi się wyrobić, bo w weekendy zawsze mniej połączeń jest ![]() A reszta imprez... jechało się na dyskotece, w samochodzie kilka kolejek, potem na salę potańczyć, a w międzyczasie się szło 2-3 razy do samochodu pić. Wsio. O podrywie dyskotekowym już chyba wspominałam, ze mnie to nie dotyczyło ![]() Cytat:
![]() a g**no nie znaczenie - jakiś walnięty koleś wymyślił, ze to pierścień pochodzący z Atlanty i majakieś właściwości radiestetyczne i tak się utrwaliło ![]() A ja go chciałam dlatego, że pierwowzór takiego pierścienia został odnaleziony w egipskim grobowcu - a w liceum mi się egiptologia marzyła i zostanie Indianą Jonesem w spódnicy ![]() Ewentualnie drugim Howardem Carterem, który ponoć też ten pierścień nosił (od razu ludziska wymyślilli, że to uchroniło go przed rzekomą klątwą Tutenchamona ![]()
![]() |
#1818 | |
|
Magiczne!
Cytat:
![]() A buty mi się jakoś... średniowiecznie kojarzą ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
ʞɐɯǝuɐ
|
a chce?
![]() jedna to cóś takiego: http://moda.allegro.pl/chusta-w-kwia...227119289.html druga biała W ogóle stwierdziliśmy że z połową rzeczy z tej szafki można by np. do Niemiec wyjechać i posprzedawać albo, bardziej nowocześnie, na amerykańskim ebayu puścić ![]() Z ciekawszych odkryć: znaleźliśmy śmierdzącego farbowanego lisa w kawałkach (z pazurami ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a wiesz ile to roboty? osobiście wolałabym żeby ktoś przyjechał i to hurtowo wszystko zabrał, niech leci w świat i może się komuś przyda raczej niżby miało na śmietniku wylądować.. szkoda że nie znam żadnego kolekcjonera prl-owych rzeczy..
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Nindżopesz
|
Coś nie mogę Kameny zacytować. Kolorowe powiadasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dedykacja... Nadaje smaczku. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kto chce, znajdzie sposób. Kto nie chce, znajdzie powód. ![]() A w ogóle, to kupuję Molekuły Drugie. ![]()
![]() |
#1825 |
grozi wypollizowaniem
|
aaa! kurde -miałam sie ustosunkowac do dedykacji
![]() -złosliwe nieco to było ![]() ![]()
#1826 | |
Zakorzenienie
|
bo swoją szumną młodsośc przezywałam w wieku 18-20 lat, wtedy się najwięcej szalało i piło
![]() Choć fajtycznie to moze być spóźniony bunt młodzieżowy - lepiej późno niż wcale... ![]() Cytat:
![]() pić pod most moge chocby i dziś - tylko jak potem do domu wróce i samochodem pojadę ![]()
![]() |
#1827 |
grozi wypollizowaniem
|
bułahahah ![]() ![]() powiedz jakj e widzisz? w sensie czujesz ofkors ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- cofam pytanie-juz doczytałam ![]() ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-20 o 15:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I znów wynajdujesz problemy... Heh... ![]() No wiem, że już masz, i to w cenie, która mnie o palpitacje przyprawiła. ![]() A jak je widzę.... Sięgnij po linkę w moim podpisie. ![]() edit: Cytat:
![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-09-20 o 15:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przypomniałaś mi - od rodzeństwa dostałam chomisia dżungarskiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, będę na imprezie, na której prawie na 100% bedzie Suchar ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Nindżopesz
|
Muszę się wypowiedzieć w temacie drugiej młodości. Mnie wstyd. Wstyd, że przyleci jaki SOK, wojsko (bo i poligony wchodzą w grę) czy zwykła policja, ewentualnie, że znowu się połamię na bunkrach i będzie obciach przy spisywaniu "stara pomarszczona urzędniczka alkoholizuje się jak nastolatka w miejscach objętych zakazem wstępu, żal.pl"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.