|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
Cytat:
pamiętam bo zwróciłam uwagę na patataj jak pisałaś o swoich to jedne z moich ulubionych bo milusie takie.a co do ścian to miałaś dziś mega pecha. moja mam ostatnio zalała ścianę...olejem!Rozprysnę ło jej się z patelni na całąć ścianę przeciwną do pieca. I to kawałek dalej. nie wiemy jak to się stało.
|
|
#1982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
Cytat:
![]() Cytat:
ok 5 szt kaftaników ok 5 szt śpiochów ze 2 pajace jeszcze ze 2 pary rajstopek czapeczka cienka i grubsza jakieś cieplejsze spodenki do tej kurtki oczywiście wszystko w rozmiarze 62 ![]() Cytat:
![]() co do pieska - to największy obowiazek przy psiaku to wyprowadzanie na spacery, ale skoro córa już duża to pewnie to będzie jej obowiązek - najukochańsze są właśnie takie znajdy
|
|||
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam sie czy na 50 cos kupowac, chyba na 56 dokupie jakis sweterek i te pajace jakies cieple bo u mnie w domu to zimno jest i jeszcze w tym pokoju. A w ogole zauwazylam ze np z cocodriloo czy z jakiejs takiej marki mam pare bodziakow ale np jest rozmiar 74 a wymiarami jak body na 62 wiec tak naprawde moze mam wiecej rzeczy na 62, tylko na metkach jakies babole są..ARTYSTKA.. co za kobieta! ja bym juz sie z rownowagi wytracila i zaczela wrzeszczec i ciskac czymkolwiek .. heh :/
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-09-20 o 16:23 |
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Anecka
Niestety mazowieckie Nie mamy królików A szkoda bo bym chciała Ale mam śliczne kotkie rude ![]() A od zimy do wiosny miałam rodzine lisów dwa duże i 6 małych
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę, że się przydadzą. Dziewczyny nie dość, że dostałam zasiłek z ZUS to trafilismy trójke w totka. Całe 20 zł Matki Boskiej Pieniężnej
|
|
#1987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
De28
to oszczędzaj się Weronisia już bliżej niż dalej świetny brzuś Karolina super że już w domku i razem z nami oszczędzaj się bo ![]() kropka może to nic takiego, a może coś... ja bym zadzwoniła do gina.. sylwia słodziak ten piesek, ale sama niestety musisz zdecydować. ja w ogóle nie wiem jak ludzie mogą porzucać takie maleństwa... kliwia pepco to mój nałóg haha śliczne ja znalazłam zapinane po boku w pepco też za 5,99 nawet wklejałam fotkękotekk żeby M jak już za tydzień był w domku przy Tobie![]() Anecka ale się wypchała ta Twoja malizna moja też ostatnio ciągle się wypycha ![]() kretencja jakiś kiepski masz dzień a o tych telefonach to ostatnio mówili w tv że właśnie tak nabierają ludzi na kase :/ bezczelność!!!!kotek ale piłeczka ![]() edzia ale śliczna masz ubranka artystka ona Ci tak powiedziała prosto w twarz niezła jest :/:/ co do pani dentystki to była młoda dziewczyna, i mnie zszokowała szczerze mówiąc, a że ja z tych dobrze wychowanych to tylko spojrzałam na nią powiedziałam dziękuję i wyszłam, byłam w szoku, ale macie rację, mogłam powiedzieć że to nie jej sprawa ;/ eh. No poprostu przykro się człowiekowi robi chociaż kiedyś pewnie bym jej nie miło odpowiedziała, ale w ciąży taka kruszyna się zrobiłam i wszystko biorę do siebie... a ja nadal się nie mogę zdecydować na szpital
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na 56 kup sweterek i cieplejsze pajace, różnie to bywa ale lepiej mieć ![]() a rozmiary to faktycznie się różnią, 56 nie równy 56 wszystko chyba zależy od firmy.
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
niebieskaa- z tym grzybkiem to trafiłaś- pierwszy pomysł z imieniem "Rydzyk" ( z racji koloru i trochę z przekory wobec RM ) albo " Opieńka" ( bo tego dnia znaleźliśmy w puszczy miejsce, gdzie moja mama zebrała z 6 wiaderek opieniek).
Ale na razie roboczo jest Misia ![]() EdziaO - kasowo się nie boję, bo damy radę. Bardziej boję się, że będzie nam wszystkim za ciasno- kota i świnki jakby nie było, a pies to jednak pies. Dziecko pomoże i to z chęcią, ale martwię się, że już nie będzie tak łatwo wyjechać na weekend- kota zostawiałam, tym bardziej że ma chorobę lokomocyjną i każda podróż to koszmar, a pieska będę wszędzie ciągnąć. Z drugiej strony małe dziecko to też uwiązanie na jakiś czas i pewne ograniczenia towarzyskie, więc może dobrze się to zbiegło w czasie. Na razie rozesłałam parę maili i dostaję odpowiedzi typu " Ojej jaki ładny- ty się zastanów , czy chcesz go oddać " i weź tu człowieku licz na przyjaciół, gdy przed tobą dylemat, co robić ![]() Layla79 - faceci inaczej rozumieją słowo " sprzątanie" . Ja zawsze muszę listę zrobić, co trzeba sprzątnąć i w jakiej kolejności, bo inaczej to mi domownicy najwyzej naczynia do zmywarki wstawią- czyli już posprzątane ![]() paulinka2 - komentarz dentystki- brak słów artystka- zachowanie babci - jak wyżej |
|
|
|
#1993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w polowie rudy. Kiedys urodzila calego rudaska ktory byl taki slodziak, puchaty fajny i gdzies zniknal ![]() Cytat:
Ja kiedys czesto mialam trojki a teraz jak czasami puszcze totka to nawet 1 liczby nie trafiam Cytat:
albo do hurtowni. Jejjj ale pokazuja wielkie dzieci na Poslat cafe, szok.. jakie pulpeciki sie rodza
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co wstydzisz sie tesciowej? ![]() przeciez wszystkie mamy to samo ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
a tam od razu pulpeciki ![]() moja np poprostu lubi byc duza ![]() przyszla mi paczka z *******ami - w sumie mam juz prawie wszystko oprocz lozeczka, wozka i poscieli. |
||
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo ale w wieku 3 lat wazyc 36 kilo..
![]() Juz jutro dostane lozeczko yeeeee Na dworku od wozka wisza jeszcze dwa elementy wyprane, kurde ale jednym elementem jest to do spacerowki w sensie no deska material pasy i podnozek a ten podnozek ma folie i widzialam ze jakos sie tam woda dostala z mydlem i nie wiem czy to wyschnie ![]() Wchlonelam wlasnie paczke ciastek i mam dosc slodkiego, ale mordką bym dalej ruszała
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Tosz to potwór jakiś
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Kliwia a w jakiej cenie te bodziaki ?? Szykuje sie do Pepco bo tak zachwalacie i rzeczywiście te Twoje so super, ale chcę wiedzieć jakie tam są ceny.
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Artystka, komentarz babci mowę mi odjął
Jeśli chodzi o wyjazdy z psem, to w wielu miejscach można mieć psa, a dobrze też jest mieć jakiś znajomych czy kogoś z rodziny, kogo pies zna i oni bez problemu na tydzień czy 2 mogą się zaopiekować. Jak moi rodzice wyjeżdżają, to my opiekujemy się ich psiakiem, a jak my wyjeżdżamy to rodzice biorą do siebie naszego psiaka. Oba psiaki znają się dobrze, znają oba domy także nie ma żadnych problemów. No i zawsze mamy wujka, który też niejeden raz już opiekował się psiakiem moich rodziców (jak my nie mogliśmy, a jeszcze nie mieliśmy swojego psiaka).
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka body z dlugim rekawe sa po 5,99 i po 6,99 tez sa, tylko inna firma bo kupilam na 6miesiecy wlasnie w tej cenie.
Body z krotkim rekawem sa po 4,99. Polecialam do biedronki - kupilam ten szlafrok - tylko niebieskich nie bylo w rozmiarze L/XL i kupilam zolty. Bede grudniowym zoltym kurczaczkiem na porodowce Przed wyjsciem do biedry maz wyjal ze skrzynki reklame netto, i polecielismy od razu bo pilki do fitnessu byly po 30zl - dostalismy ostatnia. Juz sobie siedze na pilce ihihih
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-09-20 o 17:32 |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
no mówie wam co znalazłam w lumpku
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Mąż zadzwonił do tych idiotów od mebli. Facet powiedział mu, że jeszcze nie wie, kiedy będzie mógł przyjechać na pomiar i się odezwie
![]() Taka ****ica mnie wzięła, że skopałam tę pieprzona starą szafę, co ledwo dyszy i już miałam dzwonić do nich, żeby im powiedzieć, co o nich myślę A tamci niech się w dupę pocałują z tą szafą Jak się pofatygują wreszcie przyjechać na pomiar to im wtedy powiemy, że już nie jesteśmy zainteresowani ![]() Ale naprawdę nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam taki w****. Aż się biedny Dzidź zdenerwował...
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-09-20 o 17:45 |
|
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
kretencja Ty to się masz z tym remontem :/ ale człowieka może kur...ca strzelić :/:/:/ ludzie są niepoważni ;/
żeby ten czwartkowy fachowiec okazał się normalny
Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2010-09-20 o 18:07 |
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
No są, naprawdę dawno się tak nie zdenerwowałam. Na szczęście mąż, widząc chyba moje nerwy, wreszcie postanowił zadziałać
Juz mi lepiej
|
#2006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci, że my jak zamawialiśmy meble na wymiar to mieliśmy to samo. Najpierw przekładali termin pomiaru, to mój mąż sam wszystko wymierzył, zaprojektował wszystko i wykonał rysunek techniczny. Kiedy zjawił się Pan od mierzenia to pooglądał ten rysunek z każdej strony po czym stwierdził, że dla nich to za bardzo skomplikowane i narysował długopisem w zeszycie w kratkę swój rysunek, który przypominał mebelki jakie narysowało dziecko. Oczywiście czas wykonania był przedłużany od terminu do terminu. Nic się nie odzywaliśmy bo wpłaciliśmy zaliczkę. Kiedy meble przyjechały to oczywiście okazało się, że nie wszystko jest tak jak chcieliśmy i część mebli wróciła do poprawki.
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
Artystka!!! wepchnęłabym jej już tego mopa w gardło albo w
no co za babsztyl!!! Masz cierpliwość dziwczyno, naprawdę, ja to bym ci pomnik postawiła.Kretencja - masz rację, chrzanić gości od szafy, bo może i byłaby pod was robiona ipod wasze potrezby, ale czy jest warto opłacać ją takimi nerwami?? Śliczne macie ciuszki dziewczyny A kurz na meblach, jasnych czy buałych... uchhh każdy jest niedobry
|
|
|
|
#2008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo to właśnie ja mam tak teraz :/ już miesiąc czekam na meble na wymiar :/ |
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój, zwariować można. Jak ja się z kimś umawiam, zwłaszcza w pracy zawodowej!, to robię wszystko żeby się wywiązać. A jak np. wiem że nie zdążę to uprzedzam - jak tylko wiem, że nie zdążę. Ci się nawet nie fatygują żeby zadzwonić, że np. znowu nie przyjadą
No ale już, szkoda nerw
|
#2010 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają właściwości tego cuda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na studiach pani doktor kazała każdemu się przedstawić i powiedzieć kilka słów o sobie jedna dziewczyna się przedstawia i dodaje mam 8 letnia córkę a pani doktor na to dzieci rodzą dzieci ![]() a ta kobietka młodo wyglądała na przerwie ją przeprosiła i powiedziała że nie wie czemu odpowiedziała w taki sposób więc każdemu się zdarza nie odpowiedni tekst Cytat:
ja też nie patrzyłam jeszcze na rozmiary
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

Na szczęście bardzo łatwo się zmyły. Uff
pamiętam bo zwróciłam uwagę na patataj jak pisałaś o swoich
to jedne z moich ulubionych bo milusie takie.

).
wiec tak naprawde moze mam wiecej rzeczy na 62, tylko na metkach jakies babole są..
A szkoda bo bym chciała

żeby M jak już za tydzień był w domku przy Tobie
niezła jest :/:/