|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
hej hej
Chibuike i Beatrycze, Twardzielki z Was, gratulacje!!! ![]() i toast za Wasze nowe cycusie Chibuike- rozmiarek jak w sam raz a z tymi grzybami to chyba wszystkich przebiłaś i zostaniesz forumową Siłaczką ![]() Romario-witaj Natashko- cycusie śliczne piękne widoki ![]() a Ty na rozmiar narzekasz.. ![]() niech tylko piersi lekko odbiją od klaty, a z brzuszka ta opuchlizna zejdzie ![]() proporcje wrócą do normy, i będzie idealnie a piersi są śliczniusie ![]() jest co podziwiać ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Fergilko, Twoje też widziałam pięknie się zapowiadają opuchlizna widać jeszcze dość mocno trzyma, szczególnie przy mostku, ale jeszcze chwila i powinna zejść.. rozmiar akuratny, piersi równiutkie zapowiadają się prawdziwe ślicznotki co do wczoraj.. nie spodziewałam się, że mamy tyle fanek męskiego sportu świetnie się Dziewczyny bawiłyście ja niestety z tych, które nawet na filmach nie mogą na takie scenki patrzeć, mimo świadomości, że są "nie naprawdę" ![]() a co dopiero w realu.. ![]() twardzielki z Was
|
#6482 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
![]() grzybki mniam, Krewetki też niczego sobie ![]() żyć nie umierać Happy-buźka pozdrowionka dla zapracowanej MyaDivy i dla Listopadowej x2 i dla Ms_e, która chyba gdzieś zabalowała pewnie poszła się cucyszkami pochwalić tu i ówdzie i tak się spodobały, że jeszcze nie wróciła ![]() a odliczanko zostawione na pastwę losu.. ![]() ale Pink, Magera i Kejsii sobie świetnie poradziły, i komisyjnie doprowadziły sprawy do porządku ![]() nawet uwzględniły Sylwię82.. Kejtigo- cieszę się, że z nami jesteś Twoje cycuszki są mega podglądałam też zdjątka Jungle Girl etc.. szacuneczek ![]() Madzienka, Tobie też.. świetna dziś była atmosfera, aż miło poczytać Dziewczynki, buziak wieeelki Dobrej Nocki
|
#6483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej Beatrycze przecież my po walce Pudziana jeszcze paliłyśmy,a on walczył około 1 w nocy ![]() No ja nie dawno się obudziłam i spać nie mogę ![]() Mój pańcio bidulek obiad sam robił naczynia pozmywał Tylko patrzeć na mnie nie może bo od razu ma ochotę ![]() Jak mi zdjęcia robił to mu się aż oczka świeciły ![]() He...he... a niby faceci nie lubią silikonów ![]() Co do rozmiaru jestem zadowolona ![]() Tylko przed zabiegiem ważyłam 62 kg ![]() Czyli moje cyce i te wody to 5kg? No bo jadłam, ale bez przesady w jeden dzień 5kg ![]() Spałam od 22 do 24 i koniec wyspana jestem to przez te cyce nie mogę się nacieszyć Wracając do bólu, to nie tak że nie boli ja se sama drzwi nie otworzę, nie ubiorę się wszystko to robi moje kochanie, i jestem w szoku bo tylko się poruszyłam to na baczność stoi w łóżku ![]() Tak się o mnie martwi i troszczy ![]() Normalnie szok! ---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- A i chciałam was jeszcze zapytać czy one się trochę zbliżą do siebie ![]() Ładne są ale jakoś tak daleko od siebie ![]() boję się je dotykać, staniczek zeszyłam żeby zbliżyć miseczki ale to nie za dużo dało A na stanika metce pisze 75"D" ![]() No i jak dla mnie oki
|
|
#6484 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jedno pytanko: co to znaczy dokładnie, że nie można dźwigać po zabiegu? bo na przykład jak mam torbę a w niej portfel, kalendarz, śniadanko i jakieś babskie pierdułki typu błyszczyk, chusteczki to jest za ciężkie? czy litr wody w czajniku to też za dużo?
pytam bo chyba się przeforsowałam, w nocy zaczęła bolec mnie prawa pierś, boli wtedy gdy ją dotykam, boję się, że przesadziłam z czymś, albo co gorsza to cholerne cc mnie przeraża ![]() i czym grozi przedźwiganie się? jeżdżę już od dzisiaj autem ,ciężko jest mi wbijac wsteczny, czasem mnie coś zakłuje podczas zmiany biegów, ale nie mam wyjścia, wróciłam już do pracy
|
#6485 | ||||
|
Rozeznanie
|
heja
![]() odpoiedzi na niebiesko: Cytat:
Cytat:
ps. jedyna trwala metoda to implanty, zadne masaze, microlane, kremy itp nie pomoga a tylko wyrzucisz pieniadze w bloto Cytat:
torebki nie nos na ramieniu tylko w reku !! ![]() tam sie wszytsko dopiero zaczyna tworzyc i budowac i musisz bardzo dbac najlepiej tez nie jezdzic autem (ja nie prowadzilam przez 2 tyg) ale jak juz musisz to badz bardzo ostroza i nie zapinaj pasow.. bo jak ostrzej zachamujesz i ci szarpnie po piersi to moze byc zle ![]() Cytat:
ja nie mam piersi bardzo blisko bo taka moja budowa i odrazu wiedzialam ze tak bedzie i pogodzilam sie z nim ale wiem mozna cos tam dzialac i probowac zblizac, zapytaj swojego dr
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-09-20 o 09:02 |
||||
|
|
|
#6486 | |
|
Raczkowanie
|
Tak Słoneczko jak najbardziej
możesz być z nich dumna ![]() ![]() klask i:![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#6487 |
|
Raczkowanie
|
Witam fotki dodane ale jak narazie w pancerniku bo nie wygląda to ciekawie ,jak wyjmie szwy to pokarze mam ciecie otoczkowe więc jest to odkryte i niczym nie zaklejam tylko mam gaze, dzisiejsza noc o dziwo spoko wyspalam się wstałam o 7,30,koszmar ze wstaniem ale jak juz wstałam to ok
|
#6488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ściągaj ten pancernik i wstawiaj fotki cycuchów ![]() ![]() ... staniczek to już wiemy jak wygląda ![]() ![]()
|
|
#6489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Któraś dziewczyna pytała o metodę powiększania przez własny tłuszcz... ja osobiście bym się na to nie pisała, ponieważ na początku będą piękne może nawet ładniejsze od silikonków... ale ciężko jest utrzymać stałą wagę, myślę, że dla każdego. Wiadomo, że tłuszczyk w końcu zniknie, to pewnie kwestia czasu. Tak samo jest przy zmniejszaniu piersi w końcu tłuszczyk tam się znowu zaczyna odkładać... bo niektórym kobietą więcej idzie w piersi niż w pozostałe części ciała (znam przypadek). No chyba, że kobieta bardzo by się kontrolowała, ale to bywa trudne
|
|
|
#6490 |
|
Raczkowanie
|
Horo pokarze ale jeszce nie teraz wygldaja fatalnie z tymi szwami na środku ale to jest pełne 75C triumfa
|
#6491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu jest wypowiedz doktora na temat tej metody http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=47624
|
|
#6492 |
|
Rozeznanie
|
20.09.2010. wiec na dzis!!! odliczanko...
![]() Kwianna 05.10 15 dni ![]() Madzienka 07.10 17 dni ![]() BabyB 14.10 24 dni ![]() Syllwia82 20.10 30 dni ![]() Laloona 02.11 43 dni ![]() Miliqqq 05.11 46dni Dragon 26.11 67 dni ![]() Pink 06.12 77 dni ![]() Magera 08.12 79 dni ![]() Kejsiii 14.12 85 dni
|
|
#6493 |
|
Raczkowanie
|
2sweet dzięki za odpowiedzi
Tylko słyszałam że te wkładki w piersiach się deformują po paru latach? Nawet fotkę widziałam... A i czy nie będzie w przyszłości problemów z karmieniem dzieci?
|
|
|
|
#6494 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przypomnijcie która z Was miała cięcie otoczkowe wiem że oglądałam ale nie pamiętam u kogo?
|
#6495 |
|
Rozeznanie
|
napewno miala Miska
|
|
#6496 |
|
Raczkowanie
|
|
#6497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do karmienia to jesli bedziesz miala ciecie pod piersia, albo pacha nie bedzie z tym problemow. Natomiast przy cieciu otoczkowym moga byc przeciete kanaliki i wtedy pojawia sie problemy ale nie zawsze. Wiec moral taki ,ze spokojnie mozna karmic piersia...
|
|
|
#6498 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6499 |
|
Raczkowanie
|
No to by nie było problemu z karmieniem w razie co, bo chciałabym cięcie pod piersią
Hmm tylko martwi mnie to że na innym foru wyczytałam że co 10 lat trzeba zmieniać wkładki , to mnie martwi. Bo jeśli tak ma byś to raczej nie będę chciała nic kombinować z piersiami... A piersi powiększają od 18 roku życia czy trzeba mieć więcej?
|
|
|
|
#6500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Implanty maja dożywotnią gwarancję . Wymiana to juz indywidualna sprawa wiadomo że po 10 latach nie będą tak jędrne i sterczące jak na początku i skóra robi się mniej jędrna dodatkowo efekt grawitacji powoduje że niektóre panie wymieniają implant ale tylko ze względów czysto estetycznych . Chyba że pojawi sie komplikacja wtedy też może pojawić się konieczność wymiany implantu. Dziewczynki od J. Jarlińskiego jak dziś samopoczucie ??
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-09-20 o 13:52 |
|
|
|
|
#6501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#6502 |
|
Kazar Lady
|
nie negowałam Twojej wypowiedzi, tylko ją uzupełniłam
|
|
|
|
#6503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hheheehehe nie mam pojęcia jakie to uczucie jak się mleko zbiera, ale czy to zawsze będzie takie uczucie?? czy zniknie??
|
|
#6505 |
|
Raczkowanie
|
ja mam właśnie takie wrażenie jakby chciało ci pierś rozsadzić taka pełna na maxa tak miałam jak mi się pokarm zebrał w 3 dobie po porodzie z tym że po odpuszczeniu pokarmu to mijało a tu nie bo nie ma co leciec
|
#6506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jak już się zagoją nie czuć implantów, to przez opuchliznę i napiętą skórę jest takie dziwne uczucie. Ja osobiście w piersiach nic nie czuję i o dziwo są miękkie Jeszcze może jak się więcej płynu zbierze zrobią się twarde.Mi najbardziej dokucza mostek, który spuchł i mięśnie piersiowe większe ![]() Po za to wstawanie dla mnie już nie jest straszne Ciekawe jaka będzie noc
|
|
#6507 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec bierz tabletki regularnie w miare rownych odstepach czasowych ja po op mialam zalecone takie smieszne cwiczonka jak dla emerytow ktore zreszta wykonywalam w ich tempie w moim przypadku miesien byl mocno naciagniety i bol przypominal mega zakwas wiec im wiecej bylo ruchu tym wieksza ulga generalnie laski nie lezcie w wyrach i nie wegetujcie tylko spacerujecie, ruszajcie sie, starajcie sie robic jak najwiecej oczywiscie po malutku i w miare mozliwosci, ruch naprawde duzo pomaga Cytat:
a nie pisali o tym ze wybuchaja w samolotach albo ze na wodzie sie mozna unosic niczym boja ? jak juz mowilam maja dozywotnia gwarancje i nic nie ma prawa im sie stac, w razie czegokolwiek gwarancja pokrywa ci wymiane implantow itp mialysmy tu na forum dziewczyny ktore maja implantu od wielu lat i mialy sliczne piersi, nawet po dzieciach jesli jest jakakolwiek deformacja to tylko i wylacznie z jakis powodow, np. przebity implant a nie samo przez sie. oczywiscie przebity nie znaczy ze cos wyplywalo do organizmu bo to niemozliwe, implant silikonowy ma konsystencje porownywalna do zelka haribo nawet jak go sie natnie to on dalej zachowuje swoj ksztalt misia ![]() ps. gdyby byl problem w przyszlosci z karmieniem pewnie spora czesc z nas by poczekala z operacja, dla mnie to byla jedna z najwazniejszych kwestii i na konsultacji dowiedzialam sie ze jak najbardziej mozna karmic i nie ma przeciwskazan
|
|
#6508 |
|
Raczkowanie
|
Ojj jak zazdroszcze dziewczyną które są już po..
Kiedyś to i ja pójdę, tylko po ślubie( już z chłopakiem uzgodniłam )
|
|
|
|
#6509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6510 |
|
Rozeznanie
|
No dobra laseczki zwołuję nocną zmianę
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

klask i: