![]() |
#901 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22182485]dokładnie i drinki i przekąski cały dzień...[/QUOTE]
Noooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o Sharm El Sheikh i tylko 5 gwiazdkowe, chciałam lecieć przez biuro Tui
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Możesz spokojnie brać 4 gwiazdki a 5 to już wiadomo - jak najbardziej.
Sharm zdecydowanie polecam dla singla, bo więcej można robić poza hotelem, aczkolwiek sama po Sharm wieczorami/po imprezach to nie chodź.. najlepiej od razu zintegrować się z jakaś grupą wczasowiczów i chodzić razem ![]() Nie wiem czy już byłaś w Egipcie, ale faceci tam potrafią być na prawdę natarczywi. Fajnie wybrać się chociaż na jeden dzień do AquaParku! Z Tui nie leciałam, ale to dobre biuro ![]() O to, co w danym hotelu wchodzi w all inc i jakie przekąski serwują możesz się zapytać obsługę z biura. Menu tak na prawdę zależy od hotelu. Ogólnie ja zawsze trafiałam na przekąski w postaci jakiegoś ultra słodkiego ciasta czy innego badziewia, którego nie jadam ![]() Staraj się wybrać hotel bliżej centrum Naama Bay niż lotniska - mniejsze wydatki na taksówki ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-09-20 o 14:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Ja Egipt znam dość dobrze, więc w razie czego służę pomocą
![]() Do stycznia jeszcze kupa czasu i wszystko się może zmienić ![]() Z drugiej strony nawet jeśli nie, to nic straconego - ja zawsze poznawałam bardzo fajne grupy polaków, pilnowaliśmy sobie leżaków, chodziliśmy razem na miasto. Jednym słowem szybko zapomnisz, że jesteś sama ![]() Jedyne co to trzeba się Arabów zdecydowanie gonić ![]() Oni strasznie wykorzystują naszą łasość na komplementy, bajerują ile wlezie a pod pozorem zrobienia razem zdjęcia, albo przymierzenia chociażby chusty w sklepie, zaraz kładą łapy na piersiach albo na tyłku. Nie dać się a jak coś to walić po pysku - to zrozumieją bezbłędnie ![]() Taki Egipt to dobre ćwiczenie na oganianie się od namolnych facetów ![]() Jednak jakbyś mimo wszystko zauroczyła się jakimś habibkiem, to pamiętaj sex TYLKO i wyłącznie w GUMCE ![]() ![]() Oczywiście nie wszyscy są tacy, ale powiedzmy sobie szczerze 99% ![]() Ja pamiętam jednego, prowadził snorkelingu, kurde ten to miał ciało.. zamiast oglądać rafy i rybki, to pływałam za nim, żeby sobie na niego popatrzeć ![]() Animatorzy też bywają niekiepscy ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-09-20 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Kmee - oj to przed wylotem poproszę Cię o więcej wskazówek co, jak i gdzie. O przygodnym seksie słyszałam, ale mnie to nie rusza, nawet jakby miał nie wiadomo jak wspaniałe ciało i jakimi komplementami mnie obrzuci - to na tym się skończy. Jedynymi pamiątkami z tej podróży ma być opalenizna, wspaniałe fotki i to co kupię, chorób wenerycznych nie chcę
![]() A propos takiego seksu - moja kosmetyczka ostatnio opowiadała mi, że ma koleżankę, która będąc na wakacjach w Turcji (pojechała sama) zakochała się w jakimś Turku (była tam 2 tygodnie i przez cały czas za***...ty seks). Dziewczyna co roku bierze m-c urlopu i leci w to samo miejsce, spotyka się z nim codziennie i ma porządne stuku puku (podobno facet jest w te klocki niesamowity). |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() Ha wiesz, jak oni mają przemiał przez cały rok, co tydzień świeża dostawa turystek, to wiesz... ćwiczenie czyni mistrza ![]() Niemniej ja też nie dałam się skusić ani razu ![]() Szczególnie, że my w ich oczach jesteśmy jakby tu powiedzieć, jak kobiety lekkich obyczajów - kostium czy krótka sukienka, to tylko potwierdzają. Tak czy siak, jak Ci jakiś zupełnie niepozorny sprzedawca proponuje wejść przymierzyć, to pilnuj, żeby nie pomagał w tym mierzeniu, bo bankowo zostaniesz obmacana od góry do dołu ![]() Niemniej ja tam jestem zadowolona z trzymanego na dystans "uwielbienia" ![]() Dostałam kilka fajnych prezentów (nie jakieś tam breloczki :P czy inne takie), sensowne propozycje pracy oraz kilka ułatwień. Po prostu zaprzyjaźniłam się z kilkoma osobami ![]() Swojego czasu nawet stwierdziłam, że jeśli bym straciła pracę w PL to starałabym się wyjechać na roczne czy dwuletnie "wakacje z pracą" do Egiptu. Zaraz wrzucę kilka swoich fotek do albumu Egipt, to możesz podejrzeć ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-09-20 o 15:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
hi hi wyglądam na wredną kobietkę to faceci nie odważą się wyciągać rąk w moją stronę, ale jeśli kogoś łapka zaswędzi to dostanie siarczystego klapsa... jeszcze niecałe 4 m-ce, a ja już najchętniej spakowałabym walizkę i poleciała..
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze - to sobie poradzisz nawet sama
![]() Wieczorem jeszcze potem dodam fotkę aqua parku i opiszę te co są, żeby było wiadomo co jest skąd ![]() Chetnie też bym poleciała! Niestety w te wakacje kwestia wspólnego wynajęcia mieszkania przysporzyła sporej ilości nieplanowanych wydatków.. i z wyjazdu nici ![]() ps. miło Cie mieć wśród wizażowych przyjaciół ![]() lecę do domku, zajrzę jeszcze wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Mogę się WAM POCHWALIĆ????
moim marzeniem jest Egipt...ale....za 1,5 tygodnia lecę do TUNEZJI!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Axa a Ty możesz się jutro spotkac? Bo namawiam krakowianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22180952]
Meg, właśnie przyszły nasze płytki ![]() ![]() A nie będziecie czasem niedługo znowu zamawiać? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a sypialnia gdzie? ![]() P.S. Zakochuję się w Twoich oczach ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Laski! Farbowałyście kiedyś u szewca albo samodzielnie buty???? Jest w ogóle taka możliwość????
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszczę Ci tego wyjazdu, bardzo chciałabym pojechać do Barcelony. i świetnie że masz takie poprawiające nastrój ekscytujące przygody ![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22173977] I dzisiejszy makijaż ![]() ![]() ![]() baaardzo ładnie, lubię takie kolory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale jestem zmęczona, a zamierzam się dziś zająć CV i listami motywacyjnymi, bo szukam sobie jakiejś roboty w rodzinnym mieście, gdzie mam też BSa. na razie praktykuję w jednym miejscu, od października mam zaklepane kolejne praktyki - ale to w "złym" mieście ![]() miłego wieczoru, Nimfy ![]()
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Reeva... ja się w Tobie chyba zakocham. Boże, jak Ty mi się podobasz!
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam
![]() NIEEE nawet nie mówcie mi o tym artykule o zodiaku!! Zawsze byłam stuprocentowy skorpion i NIE MA OPCJI, żebym była wagą. Nie nie! To mój BS jest waga, i proszę z niego panny nie robić :P A mama dzisiaj po pracy pojechała do Lidla i przywiozła pyszne świeże croissanty, różowe winogrona i looody z mascarpone. No ja się zabiję :P |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
ale dostałam komentarz od starego kolegi na FB : "kusisz tymi "nimfimi" fotami
![]() a ja się zastanawiam - skąd on wie??? ![]() ![]() ![]()
#921 | |
Konto usunięte
|
No jasne, dostajecie zawsze przedpremierowo
![]() ![]() Cytat:
![]() Nieee... Zamawiałyśmy z serwisu ze Stanów, zestawy po 21 płytek, więc nawet ja już więcej do szczęścia nie potrzebuję ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Nienawidzę okresu... Tak się napaliłam dziś na BSa, że tampon mi się wyślizgnął ![]() On dostał lodzika, a ja nadal siedzę rozdygotana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej jemu zrobiłaś przyjemność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22189958]
Nieee... Zamawiałyśmy z serwisu ze Stanów, zestawy po 21 płytek, więc nawet ja już więcej do szczęścia nie potrzebuję ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Nienawidzę okresu... Tak się napaliłam dziś na BSa, że tampon mi się wyślizgnął ![]() On dostał lodzika, a ja nadal siedzę rozdygotana ![]() A mogłabym zobaczyć te płytki jak to w ogóle wygląda? I jak się używa? Wyjdą takie cudowności jak na Twoim blogu? ![]() Co do Egiptu to niedawno znajoma była i w sumie nic ciekawego - nic nie zobaczyła, bo wycieczki 'krajoznawcze' kosztowały po 600 zł. A być w Egipcie i nie zobaczyć piramid... Może te wycieczki od biura zależą.
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22189958]Jeden minus to to, że wzorki na całe paznokcie są mniejsze niż konadowe i nie pokryją mi chyba całych paznokci. Choć i konadowe miały z tym problem, na długość. Nienawidzę okresu... Tak się napaliłam dziś na BSa, że tampon mi się wyślizgnął ![]() On dostał lodzika, a ja nadal siedzę rozdygotana ![]() Bo ty masz szpony nie paznokcie ![]() ![]() Tampon wysliznął? Nowa dyscyplina sportowa: rzut tampaxem w BSa? ![]() sorry glupio gadam - napilam sie chloru na basenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę kooootyyyy
![]() ![]() ![]() Za druty czas znowu się brać, bo dziś na kuchni było pół dnia... Aj Orli, ale miałaś zabawę, co? ![]()
#926 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A nie mam jeszcze zdjęcia nowych płytek, ale tu http://lakieroholiczka.blogspot.com/...m-in-love.html są 'stare' zakupy. Cytat:
Nie no, wyślizgnął się, a nie wystrzelił ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych jesiennych wakacji
![]() Co do znaków zodiaku - tradycyjny mi się podobał i mam nadzieję, że nie zostanie to przesunięte w horoskopach etc. Zresztą, skoro to aż taka różnica, to horoskopy od dawna są nieaktualne. Poza tym, to tylko horoskopy ![]()
![]() |
#928 |
Rozeznanie
|
Jakie koty?
![]() ![]() A o co chodzi z tymi znakami zodiaku? Ktoś Bardzo Ważny ogłosił inne daty czy co? ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
K-H na (chyba) 29 str jest link, możesz poczytać. Chodzi o to, że znaki nie są precyzyjne z położeniem wzgl gwiazd.
Ja też mam kotaa!
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marzą mi się 2 mruczanki czarne i rude..... ![]() ![]() Zuska mniej więcej wyjaśniła, jak chcesz się zgłębić niedawno był link. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.