|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
U mnie dramat się już dawno zaczoł 3 tydzień mam zastój! Ja biegam wbrew temu co mówi pan Ducan nie wyobrażam sobie życia bez sportu i moja skóra byłaby okropna. Mam problemy z sercem przez nią we wtorek kardiolog no cóż coś kosztem czegoś a tu jeszcze tylko 6 kg i nic nie rusza się;/ na diecie od 09,08,2010
|
|
|
|
#3872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przeczytaj jeszcze i dopiero sie wypowiedz!! ja przeczytasz dokladnie to zobaczysz ze jest napisane ze to wkleilam ......od kobiet ktore to stosowaly! o bozeee.... |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Alicja powinna od razu napisać, że posta skleiła z kilku wypowiedzi z innego forum. Ja wygooglowałam sobie na kafeterii te "nowinki". |
|
|
|
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie.... w 100%... a tu co chwile ktoras wyskakuje z za dluga uderzeniowka, a to jakies produkty zakazane, a to malo pije, a to znowu je udko z kurczaka i pol jogurtu na dobe i sie chwali ze na dukanie....
no ludzie... Alicjo! poczytaj o skutkach ubocznych otylosci.....
|
#3875 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3876 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czuje sie rewelacyjnie. nic mi nie szkodzi. nawet ruskie pierogi czy duzo masla w kruszonce... na uczcie oczywiscie... i energi tez mam duzo. wlosy ok, paznokcie w porzadku.... skora mi sie poprawila, nei mowiac o cellulicie, ktory znika!! ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
ciesze sie ze jestes szczesliwa. zmien diete i bedziesz miala spokoj. i my tez
|
|
#3877 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no dobrze... sa za i przeciew ale ja jednak wole miec zdrowy organizm. a pilam 2 litry dziennie jadlam otreby i wszystko robilam co tam trzeba bylo schudla szybko ale co z tego jak zle sie czuje.... ja przetoczylam inne kobiety jest ich ....WIELE. powiedzialam robcie sobie co chcecie boze nie mowie macie ja rzucic. ale nie mowicie do mnie chamsko i z laski swojej wiewiora nie obrazaj mnie! tylko czytaj! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to twoja rzecz, ze rezygnujesz z diety, twoja rzecz dlaczego i nikt cie na niej nie bedzie trzymal na niej na sile. podkresle jeszcze raz to co powiedzialam - kazdy organizm jest inny, dukan ostrzegal przed omijaniem jego nakazow i nic tu nie jest niejasne. Cytat:
|
||
|
|
|
#3879 |
|
BAN stały
|
-
przeczytalam dokladnie wszystko co napisalas. ciesze sie ze jestes szczesliwa. zmien diete i bedziesz miala spokoj. i my tez[/QUOTE] jestescie jakies nawiedzone.... ja tylko skopiowalam tekst i wkleilam tutaj a wy jestescie takie chamskie ze az mnie to smieszy! z bogiem ps. i byc tu dobrym, ale mysle ze znajda sie tu osoby ktore zreflektuja i zastanowia sie glebiej nad tym co robia. waniejsze zycie i organizm,czy szybkie chudniecie?.... wybierzecie "wy madrzejsze" ![]() |
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga rozdaje Tłuszczyk kto chce 6kg ZA DARMO !
Nie sprzeczajcie się drogie Panie bo to bardzo nieładnie
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaahaa... bo ty na diecie duCana bylas... no widzisz.. a my na duKanie jestesmy
|
|
#3882 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a kobiety ktore to pisala ,pisaly ze trzymaly sie diety.... a mialy takie skutki uboczne... boze no wasza sprawa ja sie wylaczam ![]() |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moge jeszcze swoj oddac ![]() a my sie tu nie sprzeczamy Kochana.... tylko wiesz... dyskutujemy
|
|
#3884 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Raczkowanie
|
A ja w przeciwieństwie do Ciebie nie życzę Ci śmierci
![]() Uważam, że inaczej sprawa by wyglądała, gdybyś w swoim pierwyszm poście napisała, że znalazłaś to gdzieś na innym forum i chcesz się z nami tym podzielić. A Ty, znalazłaś, skopiowałaś - i przyjęłaś do siebie jak świętą prawdę - Twoje prawo, ale nie powinnaś w taki sposób reagować na nasze słowa i może przedyskutować na spokojnie czy to w ogóle jest prawda. Część osób dopiero zaczyna dietę i po przeczytaniu posta może wpaść w panikę. Myślę, że warto by na ten temat wypowiedziały się osoby z wątku o III fazie dukana - podczytuje i nie zauważyłam tam takich rewelacji.... Wszystkiego dobrego Alicjo
|
|
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
sorki dopiero doczytałam, ze ty schudłaś 2 kg, ale juz nie chciało mi sie czytać tych śmieci, które wrzuciłaś, bo jeśli kogoś się cytuje to się to zaznacza. każda dieta źle prowadzona jest zła. nawet na tym forum masz pseudodukanke, która je 30-600 kalorii dziennie i mówi, że jest na dukanie. później zniszczy sobie zdrowie i powie, że to przez diete a nie przez głupotę. standard.
|
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
naprawde az tak sie nudzisz?? te wyzwiska to sobie w lustro powiedz, bo jak widze, Ty nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze....
wyobraz sobie ze przeczytalam wszystkie Twoje posty i DOSKONALE WIEM ZE JE PRZEKOPIOWALAS Z INNEGO FORUM.... po prostu dziwi mnie Twoja postawa.... wyobraz sobie ze ja zanim zaczelam ta diete rozwazylam za i przeciw, mnostwo czasu poswiecilam na czytanie opinii osob, ktore ja stosowaly. wiec nie odkrylas ameryki ze komus cos tam zaszkodzilo.... a Ty wpadasz, myslisz ze cale forum nawrocisz bo rewelacje znalazlas....
|
#3888 |
|
BAN stały
|
bardzo mi milo ze jako jedyna napisalas normalnie.. sluchaj wklejalam to i pod spodem w drugim tekscie (zaraz po pierwszym) napisalam ze to jest od ....kobiet ktore to stosowaly. toczcie sobie dyskusje miedzy wami . ja sie wypisuje z tego cyrku nie chce miec problemow i zgadza sie nawet dzis kolezanka z praca mi powiedziala o swojej kuzynce ktora schudla 20 kilo i co sie stalo z jej organizmem. dlatego wyszukalam skutki uboczne, podbne do tych ktore mi ona opowiadala. ja bede "madrzejsza" wy robcie sobie co cchecie. i wybacz ale to nie ja zaczelam byc chamska, tylko wiewiora jakas a za nia juz poszlo.... takze dziekuje za mile hwile naszczescie krotkie w tym dziwnym i gronie... nie do zobaczenia
|
|
|
|
#3889 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
no dobrze, "wiewiora na ciebie naskoczyla", ale powiedz mi dlaczego zwracasz sie do mnie i mowisz ze Cie atakujeMY? ja z Toba prowadze normalna wymiane zdan a Ty podsumowujesz ze "wyskakujeMY na ciebie z tonem i widac jakie jestesmy"
i zebysmy sobie umieraly =| wybacz, ale lekko mnie to mierzi, ze po pierwsze nie wiem co za mechanizm obronny ci sie wlaczyl i po co, po drugie w tym momencie to ty atakujesz mnie - a nam niepotrzebne nastepne sprzeczki na forum, ostatnie byly calkiem niedawno. skoro rezygnujesz, nie mozesz po prostu tego napisac normalnie i sie kulturalnie pozegnac? bo zyczenie komus smierci chyba lekko wykracza poza normy ![]() nie chce mi sie znowu powtarzac, ze wiekszosc spoleczenstwa ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, piszesz ze tych kobiet jest wiele.. tu codziennie zdarzaja sie conajmniej dwie ktore przedluzaja uderzeniowke, jedza niedozwolone produkty i twierdza ze czytaly ksiazke. i tez w swojej swiadomosci trzymaja sie zalecen dukana. ktos juz pisal, ta dieta jest na 100%. albo dukasz dokladnie tak jak kaze doktor, albo to przestaje byc ta dieta i nie oczekuj pozytywnych rezulaltow. tak jak mowie, nie chce klotni i chyba utrzymuje nadal pokojowy ton wypowiedzi ![]() no i blagam cie, rada to rada, straszenie bez sensu to starszenie. mądra kobieta, nie wazne czy dukanka, czy odchudzajaca sie na czymkolwiek innym, wie ze potrzebne jej sa witaminy, zeby nie wypadaly jej wlosy, wie ze musi od czasu do czasu sie zbadac, zeby pilnowac wynikow. ta dieta naprawdę jest rozsadna, nie glodzi, oferuje bardzo duzo urozmaicen i nie trzeba sie na niej nudzic. i przede wszystkim uczy dobrych nawyków. a ze zyjemy w swiecie w ktorym nie ma utopii, to i idealnej diety, ktora odchudzi cie bez wyrzeczen i bez zagrozenia z roznych stron, tez nie znajdziesz.. |
|
|
|
#3891 |
|
BAN stały
|
NAPEWNO SIE ZNAJDA MADRE OSOBY KTORE POJDA PO ROZUM DO GLOWY. WIEC DAJCIE SOBIE SPOKOJ. I JA TEZ A TERAZ IDE ZJESC NORMALNA KOLACJE Z GRAHAMKA SZYNECZKA I POMIDORKIEM, POPIJAJAC CIEPLUTKIM CHUDZIUTKIM ROSOLKIEM
|
|
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
Dukan powiedział Alicjo_Tomasz ŻE : nie zaleca cwiczen w fazie uderzeniowej,
ja cwicze codziennie, biegam, godzina steperku i 8minutowki do tego pracuje fizycznie 12 h. A glowa boli - od aspartamu - ja nie wiem, ludzie biora sie za diety - zero pojecia o chemii, o skladnikach pokarmow ktore spozywaja - nie, nie nie moge ... Dlaczego mamy teraz taki nacisk na czytanie ze zrozumieniem na maturach ... a no wlasnie dlatego . Zeby sobie lasencje ktore cytujesz - nie zrobily krzywdy swym niedoedukowaniem i ignorancja .
This where I've got to draw the line ... Edytowane przez nelly69 Czas edycji: 2010-09-20 o 19:59 |
|
|
|
#3893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3894 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I niech Ci te grahamki w Nara!
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-20 o 20:05 |
|
|
|
|
#3896 |
|
Raczkowanie
|
ja w ogole mam propozycje..
zawsze znajdzie sie ktos kto zechce "potrollowac" na forum, swiadomie lub mniej ![]() proponuje ignorowac, bo klotnie wprowadzaja niemila atmosfere, a mi sie was milo czyta z tego wszystkiego nie pojechalam na mieszkanie metoda Agnese proponuje kreske: _________________________ __________ i od tej pory koniec tematu, ignore it!<3
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie do kreski stosuje
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Na temat wypowiedzi Alicji nie bede nic mowic, bo juz chyba wszystko zostalo powiedziane. - Zyj i daj zyc innym
![]() Niestety nie zadzwonili do TZ, ale poczekamy. Moze zadzwonia jutro A jesli nie to w przyszlym miesiacu beda zatrudniac 4 osoby - moze wtedy sie uda ![]() A ja wlasnie zgrzeszylam... Zjadlam salate i ogorka zielonego chociaz na PP jestem.. Ale wybralam chyba mniejsze zlo, bo robilam frytki dla TZ i jego brata i prawie sie skusilam. I jak spojrzalam na te moje smazace sie samotnie cycki to musialam po cos siegnac. Lepiej salata jak frytki, nie?
|
#3899 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem w ogóle w szoku jaka dyskusja tutaj wynikła. I wiele cisnie mi sie na język, ale po prostu sobie daruje. bo wychodze z założenia, że każda z nas swój rozum ma i jeśli dieta zaczyna szkodzić, to wie co ma robić. Tyle na ten temat. A z innej beczki: Po 2 tygodniach grzeszenia, przyszła pora na skruche i dzisiaj musze sie pochwalić - dzien bez najdrobniejszego grzeszku ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
|
#3900 |
|
Raczkowanie
|
Simply, pewnie ze lepiej
![]() ale i tak sie nalezy , tyle ze malutki dukaj grzecznie na PP!zachcialo mi sie przez was galaretki :P ide robic na jutro, a dzis sobie jeszcze wciągne budyn.. Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-09-20 o 20:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

przeczytaj jeszcze i dopiero sie wypowiedz!! ja przeczytasz dokladnie to zobaczysz ze jest napisane ze to wkleilam ......od kobiet ktore to stosowaly! o bozeee....