Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 19:29   #3871
Depersonalizantka
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

U mnie dramat się już dawno zaczoł 3 tydzień mam zastój! Ja biegam wbrew temu co mówi pan Ducan nie wyobrażam sobie życia bez sportu i moja skóra byłaby okropna. Mam problemy z sercem przez nią we wtorek kardiolog no cóż coś kosztem czegoś a tu jeszcze tylko 6 kg i nic nie rusza się;/ na diecie od 09,08,2010
Depersonalizantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:30   #3872
Alicja_Tomasz
BAN stały

Thumbs down Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
to co zaznaczyłam jest dowodem na to, ze nie czytałaś książki. to po pierwsze. po 2 ja już raz byłam na tej diecie i ani wtedy ani teraz nie miałam problemów ze skórą, włosami i paznokciami. wszystko kwestia podejścia, urozmaicenia i przypraw. do tego ystarczy uzupełnić witaminami i luz. co do siły na ćwiczenia- ja ją mam większą niż wcześniej. poza tym kiedy ty schudłaś te 17 kg? przecież zaczęłaś dietę 13 września!!

to twoja wypowiedź z 14

twoja wypowiedź z 13go

i ty nam będziesz pisała, że ci się wyniki pogorszyły po tej diecie?? że ci wątroba siada?? że ci włosy przez tą dietę wysiadają??

wiesz rozumiem rozgoryczenie, że ci nie wyszło, ale to nie znaczy że masz nas oszukiwać i próbowac odwieść od diety bo nie możesz znieść tego że nam się udaje!!
wiesz co sadze ze czytac nie umiesz przeczytaj jeszcze i dopiero sie wypowiedz!! ja przeczytasz dokladnie to zobaczysz ze jest napisane ze to wkleilam ......od kobiet ktore to stosowaly! o bozeee....
Alicja_Tomasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:31   #3873
coconut87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
to co zaznaczyłam jest dowodem na to, ze nie czytałaś książki. to po pierwsze. po 2 ja już raz byłam na tej diecie i ani wtedy ani teraz nie miałam problemów ze skórą, włosami i paznokciami. wszystko kwestia podejścia, urozmaicenia i przypraw. do tego ystarczy uzupełnić witaminami i luz. co do siły na ćwiczenia- ja ją mam większą niż wcześniej. poza tym kiedy ty schudłaś te 17 kg? przecież zaczęłaś dietę 13 września!!

to twoja wypowiedź z 14

twoja wypowiedź z 13go

i ty nam będziesz pisała, że ci się wyniki pogorszyły po tej diecie?? że ci wątroba siada?? że ci włosy przez tą dietę wysiadają??

wiesz rozumiem rozgoryczenie, że ci nie wyszło, ale to nie znaczy że masz nas oszukiwać i próbowac odwieść od diety bo nie możesz znieść tego że nam się udaje!!

Alicja powinna od razu napisać, że posta skleiła z kilku wypowiedzi z innego forum. Ja wygooglowałam sobie na kafeterii te "nowinki".
coconut87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:32   #3874
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coconut87 Pokaż wiadomość
Także - ja się już uspokoiłam i nie zamierzam przestać dukać...
no wlasnie.... w 100%... a tu co chwile ktoras wyskakuje z za dluga uderzeniowka, a to jakies produkty zakazane, a to malo pije, a to znowu je udko z kurczaka i pol jogurtu na dobe i sie chwali ze na dukanie....

no ludzie...
Alicjo! poczytaj o skutkach ubocznych otylosci.....
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:32   #3875
Alicja_Tomasz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
sadze, ze Alicja sie nudzi i szuka powodu by rzucic ta diete w cholere
czy wy czytac nie umiecie? pierwsze przeczytajcie a potem sie chamsko wypowiadajcie!!!!!! zreszta ta wasz organizm i nic mi do tego ja jestem szczesliwa ze tak szybko zareagowalam.
Stary 2010-09-20, 19:36   #3876
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
a co do szkodzenia 'normalnego' jedzenia po diecie - mamy przyklady, Alex i kilka innych osob, ktore zle reagujac na bialko dolaczyly produkty z III i wrecz im to pomoglo. a teraz, czy dziewczyny z III czuja sie zle jak zjedza owoca albo kromke chleba?
potwierdzam
czuje sie rewelacyjnie. nic mi nie szkodzi. nawet ruskie pierogi czy duzo masla w kruszonce... na uczcie oczywiscie...
i energi tez mam duzo. wlosy ok, paznokcie w porzadku.... skora mi sie poprawila, nei mowiac o cellulicie, ktory znika!!

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Alicja_Tomasz Pokaż wiadomość
czy wy czytac nie umiecie? pierwsze przeczytajcie a potem sie chamsko wypowiadajcie!!!!!! zreszta ta wasz organizm i nic mi do tego ja jestem szczesliwa ze tak szybko zareagowalam.
przeczytalam dokladnie wszystko co napisalas.
ciesze sie ze jestes szczesliwa. zmien diete i bedziesz miala spokoj.
i my tez
Stary 2010-09-20, 19:36   #3877
Alicja_Tomasz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez coconut87 Pokaż wiadomość
Hmmm...
a ja uważam, że jeśli dietę tą stosuje się z głową, powtarzam z głową to nic takiego nie grozi. Zanim zdecydowałam się na Dukana, dużo czytałam bo właśnie dużo słyszałam podobnych opinii.

Zdecydowałam się - wchodzę w to - może nie będzie tak źle, bo do zrzucenia mam 5-10 kg. Dla mnie, 23latki to jak na razie super dieta. Rozumiem, że może zaszkodzić komuś, kto choruje (czasami nawet o tym nie wie - a przecież otyłości często towarzyszą różne schorzenia). Dlatego - w przypadku planowaniu zrzucenia dużej liczby kg - warto skonsultować się z lekarzem - chociażby rodzinnym. Tak samo, osobom w podeszłym wieku nie polecałabym Dukana.

Na tym samym forum z którego info zasięgnęła Alicja_Tomasz, znalazłam bardzo mądrą w moim mniemaniu wypowiedź:

"Jestem na diecie miesiąc razem z moim mężem i nie możemy się zgodzić z osobami,które negatywnie wypowiadają się na temat tej diety ponieważ każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Poza tym każdy z nas,mimo iż ma określone rzeczy,które może jeść zupełnie inaczej podchodzi do diety. W tej diecie trzeba jeść. Jeżeli ktoś jest na diecie i wymienia,że zjadł serek,jogurt i pół kurczaka i tak się odżywia,to nie dziwie się,że ma problemy potem. My z mężem nie mamy żadnych problemów,ale może to dlatego,że ściśle przestrzegamy diety,a nie tak,jak co poniektórzy,nikogo nie obrażając. Pijemy ok 2-3 litrów wody dziennie, jemy codziennie 2 łyżki otrąb dzięki czemu w ogóle nie mamy żadnych zaparć i jemy dużo, na prawdę dużo i o każdej porze i mimo to chudniemy. Okres mam normalnie,mamy więcej energii, życie jest jakoś radośniejsze,nie odczuwamy żadnych dolegliwości, włosy mi nie wypadają,paznokcie mam mocne ... po prostu czuję się o wiele lepiej.
Byliśmy u lekarki w sprawie tej diety i zapytaliśmy czy mamy robić sobie jakieś badania. Lekarka powiedziała,że jeśli przestrzegamy dokładnie tej diety, pijemy i jemy dużo to nie ma potrzeb robić żadnych badań ponieważ jest to jedna z lepszych diet ale POD WARUNKIEM,ŻE SIĘ PRZESTRZEGA JEJ W 100 %. Jeśli ktoś za mało pije lub głodzi się ( bardzo mało je) bo dzięki temu szybciej schudnie,to nie dziwie się,że miał problemy zdrowotne i nie tylko. Ta dieta daje nam na prawdę wiele możliwości różnorodnych posiłków,nie można się ograniczać tylko do serków,bo to najprostsze. Mam wielu znajomych,którzy już odchudzają się na tej diecie od dłuższego czasu i wyglądają super i są zdrowi ! Dziewczyny , każda dieta może okazać się szkodliwa,jeśli nie będziemy po pierwsze stosować się do niej w 100% a po drugie, mimo wszystko trzeba odchudzać się z głową i myśleć o tym ile i co się je. Odkąd jestem na diecie,nie czuje się głodna a kolacje jadam często ok.24 i chudnę. I szczerze polecam tą diętę,ale zanim na nią przejdziecie,przeczytajci e wszystkie książki Dukana i zrozumcie o co w niej chodzi. Bo to co czasami można wyczytać na forum nie ma często nic wspólnego z tą dietą,a później ludzie to czytają,robią błędy i efekty nie zawsze są ciekawe.
"

Także - ja się już uspokoiłam i nie zamierzam przestać dukać...

no dobrze... sa za i przeciew ale ja jednak wole miec zdrowy organizm. a pilam 2 litry dziennie jadlam otreby i wszystko robilam co tam trzeba bylo schudla szybko ale co z tego jak zle sie czuje.... ja przetoczylam inne kobiety jest ich ....WIELE. powiedzialam robcie sobie co chcecie boze nie mowie macie ja rzucic. ale nie mowicie do mnie chamsko i z laski swojej wiewiora nie obrazaj mnie! tylko czytaj!
Stary 2010-09-20, 19:37   #3878
songoma
Raczkowanie

Cytat:
czy wy czytac nie umiecie? pierwsze przeczytajcie a potem sie chamsko wypowiadajcie!!!!!!
po pierwsze, ja przeczytalam dokladnie, wiedzialam ze wypowiedzi kopiujesz, i odpowiedzialam jak najbardziej kulturalnie.
to twoja rzecz, ze rezygnujesz z diety, twoja rzecz dlaczego i nikt cie na niej nie bedzie trzymal na niej na sile.
podkresle jeszcze raz to co powiedzialam - kazdy organizm jest inny, dukan ostrzegal przed omijaniem jego nakazow i nic tu nie jest niejasne.
Cytat:
zreszta ta wasz organizm i nic mi do tego ja jestem szczesliwa ze tak szybko zareagowalam.
widze, ze dobrze nam zyczysz
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:39   #3879
Alicja_Tomasz
BAN stały

Talking Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

-

przeczytalam dokladnie wszystko co napisalas.
ciesze sie ze jestes szczesliwa. zmien diete i bedziesz miala spokoj.
i my tez[/QUOTE]

jestescie jakies nawiedzone.... ja tylko skopiowalam tekst i wkleilam tutaj a wy jestescie takie chamskie ze az mnie to smieszy! z bogiem chudnijcie i umierajcie w takim razie.

ps. i byc tu dobrym, ale mysle ze znajda sie tu osoby ktore zreflektuja i zastanowia sie glebiej nad tym co robia. waniejsze zycie i organizm,czy szybkie chudniecie?.... wybierzecie "wy madrzejsze"
Stary 2010-09-20, 19:40   #3880
Depersonalizantka
Raczkowanie

Uwaga rozdaje Tłuszczyk kto chce 6kg ZA DARMO !

Nie sprzeczajcie się drogie Panie bo to bardzo nieładnie
Stary 2010-09-20, 19:41   #3881
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
no dobrze... sa za i przeciew ale ja jednak wole miec zdrowy organizm. a pilam 2 litry dziennie jadlam otreby i wszystko robilam co tam trzeba bylo schudla szybko ale co z tego jak zle sie czuje.... ja przetoczylam inne kobiety jest ich ....WIELE. powiedzialam robcie sobie co chcecie boze nie mowie macie ja rzucic. ale nie mowicie do mnie chamsko i z laski swojej wiewiora nie obrazaj mnie! tylko czytaj!
trzymalas sie zalecen, a otrebow nie jadlas i jogurty owocowe pilas...

aaaahaa... bo ty na diecie duCana bylas... no widzisz.. a my na duKanie jestesmy
Stary 2010-09-20, 19:42   #3882
Alicja_Tomasz
BAN stały

Cytat:
po pierwsze, ja przeczytalam dokladnie, wiedzialam ze wypowiedzi kopiujesz, i odpowiedzialam jak najbardziej kulturalnie.
to twoja rzecz, ze rezygnujesz z diety, twoja rzecz dlaczego i nikt cie na niej nie bedzie trzymal na niej na sile.
podkresle jeszcze raz to co powiedzialam - kazdy organizm jest inny, dukan ostrzegal przed omijaniem jego nakazow i nic tu nie jest niejasne.

widze, ze dobrze nam zyczysz
zaatakowala mnie wiewiora.... a tak poza tym to wlasnie po to tu wkleilam... zeby przestrzec a wy na mnie od razu z tonem.... widac jakie jestescie ...
a kobiety ktore to pisala ,pisaly ze trzymaly sie diety.... a mialy takie skutki uboczne... boze no wasza sprawa ja sie wylaczam
Stary 2010-09-20, 19:44   #3883
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Depersonalizantka Pokaż wiadomość
Uwaga rozdaje Tłuszczyk kto chce 6kg ZA DARMO !

Nie sprzeczajcie się drogie Panie bo to bardzo nieładnie
o.... ja tluszczyku nie chce moge jeszcze swoj oddac
a my sie tu nie sprzeczamy Kochana.... tylko wiesz... dyskutujemy
Stary 2010-09-20, 19:44   #3884
Alicja_Tomasz
BAN stały

Cytat:
trzymalas sie zalecen, a otrebow nie jadlas i jogurty owocowe pilas...

aaaahaa... bo ty na diecie duCana bylas... no widzisz.. a my na duKanie jestesmy
ale ty g... jestes ty naprawde czytac nie umiesz wroc sie do zerowki nauczyc literek!! WKLEILAM TE TEKSTY OD INNYCH KOBIET KTORE STOSOWALY SIE DO DIETY PRZESTRZEGALY JEJ I MIALY TAKIE SKUTKI UBOCZNE! na wiecej nie odpowiadam , bo widac ze niektore sa za te...pe..
Stary 2010-09-20, 19:46   #3885
coconut87
Raczkowanie

A ja w przeciwieństwie do Ciebie nie życzę Ci śmierci

Uważam, że inaczej sprawa by wyglądała, gdybyś w swoim pierwyszm poście napisała, że znalazłaś to gdzieś na innym forum i chcesz się z nami tym podzielić.
A Ty, znalazłaś, skopiowałaś - i przyjęłaś do siebie jak świętą prawdę - Twoje prawo, ale nie powinnaś w taki sposób reagować na nasze słowa i może przedyskutować na spokojnie czy to w ogóle jest prawda. Część osób dopiero zaczyna dietę i po przeczytaniu posta może wpaść w panikę.

Myślę, że warto by na ten temat wypowiedziały się osoby z wątku o III fazie dukana - podczytuje i nie zauważyłam tam takich rewelacji....

Wszystkiego dobrego Alicjo
coconut87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:50   #3886
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

sorki dopiero doczytałam, ze ty schudłaś 2 kg, ale juz nie chciało mi sie czytać tych śmieci, które wrzuciłaś, bo jeśli kogoś się cytuje to się to zaznacza. każda dieta źle prowadzona jest zła. nawet na tym forum masz pseudodukanke, która je 30-600 kalorii dziennie i mówi, że jest na dukanie. później zniszczy sobie zdrowie i powie, że to przez diete a nie przez głupotę. standard.

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:50   #3887
Aleksandra_M
Zadomowienie

naprawde az tak sie nudzisz?? te wyzwiska to sobie w lustro powiedz, bo jak widze, Ty nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze....

wyobraz sobie ze przeczytalam wszystkie Twoje posty i DOSKONALE WIEM ZE JE PRZEKOPIOWALAS Z INNEGO FORUM....
po prostu dziwi mnie Twoja postawa....
wyobraz sobie ze ja zanim zaczelam ta diete rozwazylam za i przeciw, mnostwo czasu poswiecilam na czytanie opinii osob, ktore ja stosowaly. wiec nie odkrylas ameryki ze komus cos tam zaszkodzilo....

a Ty wpadasz, myslisz ze cale forum nawrocisz bo rewelacje znalazlas....
Stary 2010-09-20, 19:52   #3888
Alicja_Tomasz
BAN stały

bardzo mi milo ze jako jedyna napisalas normalnie.. sluchaj wklejalam to i pod spodem w drugim tekscie (zaraz po pierwszym) napisalam ze to jest od ....kobiet ktore to stosowaly. toczcie sobie dyskusje miedzy wami . ja sie wypisuje z tego cyrku nie chce miec problemow i zgadza sie nawet dzis kolezanka z praca mi powiedziala o swojej kuzynce ktora schudla 20 kilo i co sie stalo z jej organizmem. dlatego wyszukalam skutki uboczne, podbne do tych ktore mi ona opowiadala. ja bede "madrzejsza" wy robcie sobie co cchecie. i wybacz ale to nie ja zaczelam byc chamska, tylko wiewiora jakas a za nia juz poszlo.... takze dziekuje za mile hwile naszczescie krotkie w tym dziwnym i gronie... nie do zobaczenia
Stary 2010-09-20, 19:53   #3889
Depersonalizantka
Raczkowanie

Cytat:
o.... ja tluszczyku nie chce moge jeszcze swoj oddac
a my sie tu nie sprzeczamy Kochana.... tylko wiesz... dyskutujemy
Hihihi Taka promocja wstyd aby nie skorzystać!
Stary 2010-09-20, 19:55   #3890
songoma
Raczkowanie

no dobrze, "wiewiora na ciebie naskoczyla", ale powiedz mi dlaczego zwracasz sie do mnie i mowisz ze Cie atakujeMY? ja z Toba prowadze normalna wymiane zdan a Ty podsumowujesz ze "wyskakujeMY na ciebie z tonem i widac jakie jestesmy"
i zebysmy sobie umieraly =|
wybacz, ale lekko mnie to mierzi, ze po pierwsze nie wiem co za mechanizm obronny ci sie wlaczyl i po co, po drugie w tym momencie to ty atakujesz mnie - a nam niepotrzebne nastepne sprzeczki na forum, ostatnie byly calkiem niedawno. skoro rezygnujesz, nie mozesz po prostu tego napisac normalnie i sie kulturalnie pozegnac? bo zyczenie komus smierci chyba lekko wykracza poza normy

nie chce mi sie znowu powtarzac, ze wiekszosc spoleczenstwa ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, piszesz ze tych kobiet jest wiele.. tu codziennie zdarzaja sie conajmniej dwie ktore przedluzaja uderzeniowke, jedza niedozwolone produkty i twierdza ze czytaly ksiazke. i tez w swojej swiadomosci trzymaja sie zalecen dukana.
ktos juz pisal, ta dieta jest na 100%. albo dukasz dokladnie tak jak kaze doktor, albo to przestaje byc ta dieta i nie oczekuj pozytywnych rezulaltow.
tak jak mowie, nie chce klotni i chyba utrzymuje nadal pokojowy ton wypowiedzi
no i blagam cie, rada to rada, straszenie bez sensu to starszenie. mądra kobieta, nie wazne czy dukanka, czy odchudzajaca sie na czymkolwiek innym, wie ze potrzebne jej sa witaminy, zeby nie wypadaly jej wlosy, wie ze musi od czasu do czasu sie zbadac, zeby pilnowac wynikow.
ta dieta naprawdę jest rozsadna, nie glodzi, oferuje bardzo duzo urozmaicen i nie trzeba sie na niej nudzic. i przede wszystkim uczy dobrych nawyków.
a ze zyjemy w swiecie w ktorym nie ma utopii, to i idealnej diety, ktora odchudzi cie bez wyrzeczen i bez zagrozenia z roznych stron, tez nie znajdziesz..
Stary 2010-09-20, 19:55   #3891
Alicja_Tomasz
BAN stały

NAPEWNO SIE ZNAJDA MADRE OSOBY KTORE POJDA PO ROZUM DO GLOWY. WIEC DAJCIE SOBIE SPOKOJ. I JA TEZ A TERAZ IDE ZJESC NORMALNA KOLACJE Z GRAHAMKA SZYNECZKA I POMIDORKIEM, POPIJAJAC CIEPLUTKIM CHUDZIUTKIM ROSOLKIEM A DO PRACY GRAHAMECZKA I MULTUM SALATKI Z POMIDORKOW ITP. I NA OBIADEK ZIEMNIACZKI 200 GRAM Z CZYM NORMALNYM. TAKZE MAM NADZIEJE ZE DACIE RADE ALE BEZ PROBLEMOW ZDROWOTNYCH. POWODZENIA
Stary 2010-09-20, 19:56   #3892
nelly69
Raczkowanie

Dukan powiedział Alicjo_Tomasz ŻE : nie zaleca cwiczen w fazie uderzeniowej,
ja cwicze codziennie, biegam, godzina steperku i 8minutowki do tego pracuje fizycznie 12 h.
A glowa boli - od aspartamu - ja nie wiem, ludzie biora sie za diety - zero pojecia o chemii, o skladnikach pokarmow ktore spozywaja - nie, nie nie moge ...
Dlaczego mamy teraz taki nacisk na czytanie ze zrozumieniem na maturach ... a no wlasnie dlatego .
Zeby sobie lasencje ktore cytujesz - nie zrobily krzywdy swym niedoedukowaniem i ignorancja .

Edytowane przez nelly69
Czas edycji: 2010-09-20 o 19:59
nelly69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:58   #3893
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
-

jestescie jakies nawiedzone.... ja tylko skopiowalam tekst i wkleilam tutaj a wy jestescie takie chamskie ze az mnie to smieszy! z bogiem chudnijcie i umierajcie w takim razie.
Słucham? Naprawdę ciesz się że nie widzimy się na żywo laska, bo za takie słowa to naprawdę przegięcie

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:02   #3894
Alicja_Tomasz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Słucham? Naprawdę ciesz się że nie widzimy się na żywo laska, bo za takie słowa to naprawdę przegięcie
ale smieszne
Stary 2010-09-20, 20:03   #3895
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo mi milo ze jako jedyna napisalas normalnie.. sluchaj wklejalam to i pod spodem w drugim tekscie (zaraz po pierwszym) napisalam ze to jest od ....kobiet ktore to stosowaly. toczcie sobie dyskusje miedzy wami . ja sie wypisuje z tego cyrku nie chce miec problemow i zgadza sie nawet dzis kolezanka z praca mi powiedziala o swojej kuzynce ktora schudla 20 kilo i co sie stalo z jej organizmem. dlatego wyszukalam skutki uboczne, podbne do tych ktore mi ona opowiadala. ja bede "madrzejsza" wy robcie sobie co cchecie. i wybacz ale to nie ja zaczelam byc chamska, tylko wiewiora jakas a za nia juz poszlo.... takze dziekuje za mile hwile naszczescie krotkie w tym dziwnym i gronie... nie do zobaczenia
Naucz się pisać laska czy tam obojnak patrząc po Twoim nicku bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać

I niech Ci te grahamki w pójda

Nara!

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-09-20 o 20:05
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:04   #3896
songoma
Raczkowanie

ja w ogole mam propozycje..
zawsze znajdzie sie ktos kto zechce "potrollowac" na forum, swiadomie lub mniej
proponuje ignorowac, bo klotnie wprowadzaja niemila atmosfere, a mi sie was milo czyta
z tego wszystkiego nie pojechalam na mieszkanie chyba zrobie zakupy w tesco i jutro tylko to tam zawioze.
metoda Agnese proponuje kreske:

_________________________ __________
i od tej pory koniec tematu, ignore it!<3
Stary 2010-09-20, 20:08   #3897
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
metoda Agnese proponuje kreske:

_________________________ __________
i od tej pory koniec tematu, ignore it!<3
oj tak ja sie do kreski stosuje
Stary 2010-09-20, 20:12   #3898
SimplyDivine
Zakorzenienie

Na temat wypowiedzi Alicji nie bede nic mowic, bo juz chyba wszystko zostalo powiedziane. - Zyj i daj zyc innym

Niestety nie zadzwonili do TZ, ale poczekamy. Moze zadzwonia jutro A jesli nie to w przyszlym miesiacu beda zatrudniac 4 osoby - moze wtedy sie uda

A ja wlasnie zgrzeszylam... Zjadlam salate i ogorka zielonego chociaz na PP jestem.. Ale wybralam chyba mniejsze zlo, bo robilam frytki dla TZ i jego brata i prawie sie skusilam. I jak spojrzalam na te moje smazace sie samotnie cycki to musialam po cos siegnac. Lepiej salata jak frytki, nie?
Stary 2010-09-20, 20:20   #3899
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
NAPEWNO SIE ZNAJDA MADRE OSOBY KTORE POJDA PO ROZUM DO GLOWY. WIEC DAJCIE SOBIE SPOKOJ. I JA TEZ A TERAZ IDE ZJESC NORMALNA KOLACJE Z GRAHAMKA SZYNECZKA I POMIDORKIEM, POPIJAJAC CIEPLUTKIM CHUDZIUTKIM ROSOLKIEM A DO PRACY GRAHAMECZKA I MULTUM SALATKI Z POMIDORKOW ITP. I NA OBIADEK ZIEMNIACZKI 200 GRAM Z CZYM NORMALNYM. TAKZE MAM NADZIEJE ZE DACIE RADE ALE BEZ PROBLEMOW ZDROWOTNYCH. POWODZENIA
No i smaczengo i nicech Ci na zdrowie wyjdzie. Naprawde życzę jak najlepiej. Ale przesadziłaś z tym tekstem
Cytat:
Bardzo miło z twojej strony życzyc nam smierci. od razu czuje sie lepiej . I kto tutaj jest chamski, co??
Jestem w ogóle w szoku jaka dyskusja tutaj wynikła. I wiele cisnie mi sie na język, ale po prostu sobie daruje. bo wychodze z założenia, że każda z nas swój rozum ma i jeśli dieta zaczyna szkodzić, to wie co ma robić. Tyle na ten temat.

A z innej beczki:
Po 2 tygodniach grzeszenia, przyszła pora na skruche i dzisiaj musze sie pochwalić - dzien bez najdrobniejszego grzeszku Jestem z siebie dumna

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
ja w ogole mam propozycje..
zawsze znajdzie sie ktos kto zechce "potrollowac" na forum, swiadomie lub mniej
proponuje ignorowac, bo klotnie wprowadzaja niemila atmosfere, a mi sie was milo czyta
Dokładnie. W pełni się z tobą zgadzam
Stary 2010-09-20, 20:21   #3900
songoma
Raczkowanie

Simply, pewnie ze lepiej
ale i tak sie nalezy , tyle ze malutki dukaj grzecznie na PP!

zachcialo mi sie przez was galaretki :P
ide robic na jutro, a dzis sobie jeszcze wciągne budyn..

Edytowane przez songoma
Czas edycji: 2010-09-20 o 20:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości