Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 20:47   #4921
robson1979
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
hmmm wiesz co przeciekow niemam zadnych gdyz niemam serca sam zadawac jakis pytan aby miec przeciek ale skojarzen mam sporo.powiem tak: jesli stal sie najczarniejszy scenariusz to powiem tobie ze najblizsi znajomi znaja 3/4 prawdy. cala prawde zna sprawca. ja sie uczepilem watku jak juz dotarla do osiedla albo w jego najblizsze okolice. zwrocilem uwage na slowa znajomych z programu jak pokazuja pawla i adrie. slowa jak wyuczone na pamiec obydwu. pozatym mam cos takiego i zawsze sie to sprawdzalo w przypadku oceniania innych ludzi przezemnie. za colere nie pasuje mi pawla wzrok. wiem wiem to glupie ale gosc jest felerny jak studolarowka w wybielaczu

studolarowka niby przedstawia jakas wartosc ale jak sie umoczy jest gówno warta
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:48   #4922
visionAM
Zakorzenienie

robson - ja już od początku miałam takie zdanie jak Ty. Paweł i Adria mi nie pasowali, także uważam, że mówią wyuczone na pamięć regułki (szczególnie Paweł). Już tutaj o tym pisałam, ale niektóe wizażanki zaczęły mnie sądem straszyć za zniesławienie więc nie pisałam znowu
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:51   #4923
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
robson - ja już od początku miałam takie zdanie jak Ty. Paweł i Adria mi nie pasowali, także uważam, że mówią wyuczone na pamięć regułki (szczególnie Paweł). Już tutaj o tym pisałam, ale niektóe wizażanki zaczęły mnie sądem straszyć za zniesławienie więc nie pisałam znowu

heheh no to sie ciesze ze nie jestem sam zauwazcie kasie. albo sie myle ale chyba nie. kasia jest przejeta ale zachowuje sie naturalnie znowu adria to jakby ktos jej na walkmana nagral "wdech-wydech" wyjmiesz kasete i sie dusi. wyuczona regulka. a pawel? no wlasnie pawel... cwaniakowate spojrzenie, zbytni luz w wywiadzie bez emocji i ta sama regulkka
Stary 2010-09-20, 20:52   #4924
Kimikika
BAN stały

robson te wypowiedzi Pawła i Adrii to z samego początku jeszcze, z lipca.Oni wtedybardzo to przeżywali, brali chyba jakies leki uspokajające, tak zdaje się mówiła mama Iwony we wprost. Takie leki jednak otepiaja bardzo, człowiek jest jakby pozbawiony emocji.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:58   #4925
mmm3m
BAN stały

Cytat:
hmmm wiesz co przeciekow niemam zadnych gdyz niemam serca sam zadawac jakis pytan aby miec przeciek ale skojarzen mam sporo.powiem tak: jesli stal sie najczarniejszy scenariusz to powiem tobie ze najblizsi znajomi znaja 3/4 prawdy. cala prawde zna sprawca. ja sie uczepilem watku jak juz dotarla do osiedla albo w jego najblizsze okolice. zwrocilem uwage na slowa znajomych z programu jak pokazuja pawla i adrie. slowa jak wyuczone na pamiec obydwu. pozatym mam cos takiego i zawsze sie to sprawdzalo w przypadku oceniania innych ludzi przezemnie. za colere nie pasuje mi pawla wzrok. wiem wiem to glupie ale gosc jest felerny jak studolarowka w wybielaczu
Ja już zdawałam relację z sierpniowych poszukiwań z Rutkowskimi już wtedy jej znajomi oprócz jednego mi nie przypadli do gustu. Sama Adria i inne koleżanki które były w reportażach z marszu nie sprawiały wrażenia dobitych no i t niektóre co to poprzyjeżdżały drogimi samochodami to chyba były bardziej by się pokazać.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:59   #4926
Kimikika
BAN stały

Poza tym no na logikę,jak Paweł i Adria mogli cokolwiek zrobić.O 7 dzwoniła do nich Kasia, obudziła ich, od rana zaczęli jej szukać.
2,5 godz na pozbycie się ciała?
Przecież nad klatką Adrii jest monitoring, nie brała by Iwony do siebie do domu,czy do piwnicy. O Pawle nic nie wiemy.
Zresztą skoro jest monitoring nad jej klatką, a Adria od początku mówiła że wracała sama taksówką to przecież musiała się liczyć z tym że to sprawdzą. Nie mogła zakładać że policja toprzeoczy.

Moim zdaniem za bardzo się skupiacie tylko na nich. W ten sposób może umknąc coś innego.

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-09-20 o 21:01
Stary 2010-09-20, 21:02   #4927
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
robson te wypowiedzi Pawła i Adrii to z samego początku jeszcze, z lipca.Oni wtedybardzo to przeżywali, brali chyba jakies leki uspokajające, tak zdaje się mówiła mama Iwony we wprost. Takie leki jednak otepiaja bardzo, człowiek jest jakby pozbawiony emocji.

bralem to pod uwage ale to nie to to nie to. skoro jestes na lekach i jestes spokojna to idziesz do programu jak proszą.skoro niemasz nic do ukrycia to co sie stanie? pozatym ta brak pomocy teraz mamie iwony... teraz czuja sie zaszczuci? ja jakby chodzilo o moja dupe to robilbym wszystko aby sie oczyszcic a oni co? siedza w domku, przeczekuja az ucichnie i czekaja albo gliny znajda kogos albo nie. takie moje zdanie i go nie zmieniam hehe
jesli na dzialce pili a na dyskotece nie? sadze ze chyba nie bo monitoring byl sprawdzany miesiac do tyl na ewentualnosc pobytu tam krystka jeszcze za czasow sciemy meduzy i9 tam by wyszlo czy pili. skoro nie wspomniano o tym to pozostaje wersja ze juz tam nie pili. i nie pamietaja o co sie popstykali? sory ale nie wierze zreszta ta ilosc co iwona wypila na imprezie to przeciez to nawet na starter sie nie nadaje tylko co najwyzej na groka.
Stary 2010-09-20, 21:06   #4928
bezuczuciowa
Raczkowanie

zakładając że tylko pili
Stary 2010-09-20, 21:11   #4929
robson1979
BAN stały

Cytat:
Poza tym no na logikę,jak Paweł i Adria mogli cokolwiek zrobić.O 7 dzwoniła do nich Kasia, obudziła ich, od rana zaczęli jej szukać.
2,5 godz na pozbycie się ciała?
Przecież nad klatką Adrii jest monitoring, nie brała by Iwony do siebie do domu,czy do piwnicy. O Pawle nic nie wiemy.
Zresztą skoro jest monitoring nad jej klatką, a Adria od początku mówiła że wracała sama taksówką to przecież musiała się liczyć z tym że to sprawdzą. Nie mogła zakładać że policja toprzeoczy.

Moim zdaniem za bardzo się skupiacie tylko na nich. W ten sposób może umknąc coś innego.

janusz wspomnial o monitoringu nad klatka iwony. zreszta 2,5 godz na pozbycie sie ciala? malo? w gdansku? ja mieszkam w miescince 14 tys i tak moge cie schowac ze przez dekade cie nie znajda ale zywa bys byla. to masa czasu jesli masz cos zaplanowane albo takiej ewentualnosci sie spodziewasz. daj mi 1,5 h i znikasz. zarty to sa ale takie fakty. nie trzeba pol dnia aby sie pozbyc. zdreszta wiemy ze adria byla przed blokiem a wiemy gdzie byla reszta?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
zakładając że tylko pili

no tak to prawda ale nie mowie ze np. palili bo nie przewinelo mi sie to nigdzie w artykule.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

jak znacie ulice blękitną w gdańsku to wejdzcie na oficjal strone iwonki i w hydeparku w tytule "mialem wizje" na ostatniej stronie zobaczcie co napisal. masakra gosc mnie przeraza. a jesli to prawda?
Stary 2010-09-20, 21:14   #4930
Kimikika
BAN stały

Cytat:
bralem to pod uwage ale to nie to to nie to. skoro jestes na lekach i jestes spokojna to idziesz do programu jak proszą.skoro niemasz nic do ukrycia to co sie stanie? pozatym ta brak pomocy teraz mamie iwony... teraz czuja sie zaszczuci? ja jakby chodzilo o moja dupe to robilbym wszystko aby sie oczyszcic a oni co? siedza w domku, przeczekuja az ucichnie i czekaja albo gliny znajda kogos albo nie. takie moje zdanie i go nie zmieniam hehe
jesli na dzialce pili a na dyskotece nie? sadze ze chyba nie bo monitoring byl sprawdzany miesiac do tyl na ewentualnosc pobytu tam krystka jeszcze za czasow sciemy meduzy i9 tam by wyszlo czy pili. skoro nie wspomniano o tym to pozostaje wersja ze juz tam nie pili. i nie pamietaja o co sie popstykali? sory ale nie wierze zreszta ta ilosc co iwona wypila na imprezie to przeciez to nawet na starter sie nie nadaje tylko co najwyzej na groka.
To że nie poszli do "ktokolwiek widział"jest dla mnie zrozumiałe. po tym co było przez całe wakacje,po tych wszystkich oskarżeniach analizowaniu ich słów,tonu głosu, wzroku i oskarżaniu ich na tej podstawie tez bym nie poszła i gdybym była matką któregokolwiek z nich tez bym nie pozwoliła na udział w programie. Pomoc Iwonie to jedno, ale poświęcanie swojego życia, ciągłe znoszenie oskarżeń to drugie.

Pamiętasz jak się oburzyłes, kiedy napisałam że równie dobrze to Ty możesz być sprawcą? Już chciałes zniknąc z tego forum A pomyśl że słyszysz to codziennie. Ludzie w internecie wiedzą jak wyglądasz, jak się nazywasz, gdzie mieszkasz. dzień w dzień posądzaja cię o to. Idziesz do sklepu, ludzie milkną na Twój widok, słyszysz szepty za plecami, wiesz że Cie obgadują. Jak długo będziesz w stanie to znosic i dalej się poświęcać? Zwłaszcza będąc nastolatkiem,kiedy bardzo pragnie sie akceptacji innych.

Zauważ że Iwona była z 4 znajomych na imprezie. Twarz pokazali tylko Adria i paweł i to im sie oberwało. Tamta 2 jest "bezpieczna".

A kwestia alkoholu to rzecz indywidualna. Jak dla mnie pćwierć litra wódki to całkiem sporo.
Stary 2010-09-20, 21:15   #4931
Brook
Zakorzenienie

czyli to kasia pierwsza odkryla ze jej nie ma?
Iwona miala isc na noc do kasi?

twarz pokazala tez kasia przeciez= czyli jedna osoba tyko nie poazala sie w tv...

Edytowane przez Brook
Czas edycji: 2010-09-20 o 21:17
Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:16   #4932
madziullah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
spkojnie to nie Iwona...straszne...
http://polonia.wp.pl/kat,1010223,tit...wiadomosc.html
A miałam głęboka nadzieję, że jednak odnajdzie się zywa ... Mimo tego, ze przed odnalezieniem ciała postawili zarzut morderstwa, naprawdę w to wierzyłam Smutne i takie niesprawiedliwe.
Własciwie od momentu zaginięcia Iwony, sledzę równiez losy innych osób i kazda taka informacja robi na mnie piorunujące wrażenie. Jak to mówią " Nadzieja umiera ostatnia "........................ ......................... ......................... .
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:16   #4933
burgund1234
BAN stały

Cytat:
No ja sobie myślałamo kłótniach tu na wizażu. Przez kilka wątków było ich trochę.Pamiętam kto w niektórych uczestniczył,pamiętam niektóre wyzwiska używane (konkretne słowa),ale już od czego się zaczęło i dlaczego do tych wyzwisk doszło to juz nie.

Zresztą kłócę się czasem z TZtem i też zaczyna się od jakichś bzdur, czasem naprawde nie wiem o co poszło. Pamiętam całą sytuację, co się działo przed,co po, ale juz dokładnie od czego się zaczęło to nie zawsze.

Dziwi mnie tylko dlaczego mama Iwony wcześniej o to nie pytała. W końcu oni jej pomagali, na pewno się spotykali razem. Po 2 miesiącach dopiero chce się dowiedzieć?
Skąd wiesz, że ich nie pytała? Ja myślę, że jest na tyle uprzejma i delikatna , że nie chciała tego podawać opinii pubicznej ale teraz coś czuję, że miarka się przebrała.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:18   #4934
bezuczuciowa
Raczkowanie

właściwie to po jakiego grzyba Adria stała pod klatką rozmawiając z Iwoną? oglądała kwiatki czy jak?
Stary 2010-09-20, 21:19   #4935
burgund1234
BAN stały

Cytat:
heheh no to sie ciesze ze nie jestem sam zauwazcie kasie. albo sie myle ale chyba nie. kasia jest przejeta ale zachowuje sie naturalnie znowu adria to jakby ktos jej na walkmana nagral "wdech-wydech" wyjmiesz kasete i sie dusi. wyuczona regulka. a pawel? no wlasnie pawel... cwaniakowate spojrzenie, zbytni luz w wywiadzie bez emocji i ta sama regulkka
w interwencji nawet nie popatrzyl na kamerę tylko cały czas w ziemię
Stary 2010-09-20, 21:22   #4936
Kimikika
BAN stały

Cytat:
janusz wspomnial o monitoringu nad klatka iwony. zreszta 2,5 godz na pozbycie sie ciala? malo? w gdansku? ja mieszkam w miescince 14 tys i tak moge cie schowac ze przez dekade cie nie znajda ale zywa bys byla. to masa czasu jesli masz cos zaplanowane albo takiej ewentualnosci sie spodziewasz. daj mi 1,5 h i znikasz. zarty to sa ale takie fakty. nie trzeba pol dnia aby sie pozbyc. zdreszta wiemy ze adria byla przed blokiem a wiemy gdzie byla reszta?
nad klatką Adrii tez jest kamera. Janusz pisał o tym chyba na gp24, ale nie chce mi się teraz ta strona wyświetlić.

Moim zdaniem 2,5 godziny to mało na tak dobre ukrycie ciała że nikt go nie jest w stanie znaleźc. Pozbycie si wszelkich śladów z samochodu, z ciała, z ubrań. Przeciez musieli się liczyć, że oni będa podejrzani i na dobrą sprawęz ok 10 policja mogłaby ich sprawdzać.

Poza tym Adria na moje jest wykluczona. jest kamera nad jej klatka,musiała sie liczyć że nagranie będzie sprawdzone, więc wątpię.

poza tym po co oni mieliby ja zabijać?
Bo się pokłócili?

Zobaczycie, jak sprawa sie roziwąże, tona pewno nikt z tej 4. Inny znajomy, nie wykluczam, ale w 4 nie wierzę.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Skąd wiesz, że ich nie pytała? Ja myślę, że jest na tyle uprzejma i delikatna , że nie chciała tego podawać opinii pubicznej ale teraz coś czuję, że miarka się przebrała.
No ale chodzi mi właśnie o rozgłaszanie tego w mediach. Po 2 miesiącach, to trochę późno jak na moje.
Stary 2010-09-20, 21:23   #4937
robson1979
BAN stały

Cytat:
To że nie poszli do "ktokolwiek widział"jest dla mnie zrozumiałe. po tym co było przez całe wakacje,po tych wszystkich oskarżeniach analizowaniu ich słów,tonu głosu, wzroku i oskarżaniu ich na tej podstawie tez bym nie poszła i gdybym była matką któregokolwiek z nich tez bym nie pozwoliła na udział w programie. Pomoc Iwonie to jedno, ale poświęcanie swojego życia, ciągłe znoszenie oskarżeń to drugie.

Pamiętasz jak się oburzyłes, kiedy napisałam że równie dobrze to Ty możesz być sprawcą? Już chciałes zniknąc z tego forum A pomyśl że słyszysz to codziennie. Ludzie w internecie wiedzą jak wyglądasz, jak się nazywasz, gdzie mieszkasz. dzień w dzień posądzaja cię o to. Idziesz do sklepu, ludzie milkną na Twój widok, słyszysz szepty za plecami, wiesz że Cie obgadują. Jak długo będziesz w stanie to znosic i dalej się poświęcać? Zwłaszcza będąc nastolatkiem,kiedy bardzo pragnie sie akceptacji innych.

Zauważ że Iwona była z 4 znajomych na imprezie. Twarz pokazali tylko Adria i paweł i to im sie oberwało. Tamta 2 jest "bezpieczna".

A kwestia alkoholu to rzecz indywidualna. Jak dla mnie pćwierć litra wódki to całkiem sporo.
niepowiem ze niemasz rcji moze ja mam tak silny charakter ze inaczej bym zareagowal...niewiem i niesadze.dzis nam sie wiele wydaje nienormalne i normalne. jednemu wspolczujemy a drugiemu nie... sadze zeby poczekac na janusza i niech cos napisze bo jak tu siedze po raz pierwszy mam pustke i nic na sto procent nie napisze chociaz na 99,9 moglbym
Stary 2010-09-20, 21:23   #4938
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
czyli to kasia pierwsza odkryla ze jej nie ma?
Iwona miala isc na noc do kasi?

twarz pokazala tez kasia przeciez= czyli jedna osoba tyko nie poazala sie w tv...
Kasia nie była z nimi na tej imprezie, więc jej twarz się nie liczy
Iwona była z 4 znajomych - Adria i 3 chłopaków.

Z Kasią była umówiona na 7 rano żeby iśc na jakiś mecz.
Stary 2010-09-20, 21:26   #4939
robson1979
BAN stały

Cytat:
nad klatką Adrii tez jest kamera. Janusz pisał o tym chyba na gp24, ale nie chce mi się teraz ta strona wyświetlić.

Moim zdaniem 2,5 godziny to mało na tak dobre ukrycie ciała że nikt go nie jest w stanie znaleźc. Pozbycie si wszelkich śladów z samochodu, z ciała, z ubrań. Przeciez musieli się liczyć, że oni będa podejrzani i na dobrą sprawęz ok 10 policja mogłaby ich sprawdzać.

Poza tym Adria na moje jest wykluczona. jest kamera nad jej klatka,musiała sie liczyć że nagranie będzie sprawdzone, więc wątpię.

Bo się pokłócili?

Zobaczycie, jak sprawa sie roziwąże, tona pewno nikt z tej 4. Inny znajomy, nie wykluczam, ale w 4 nie wierzę.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

No ale chodzi mi właśnie o rozgłaszanie tego w mediach. Po 2 miesiącach, to trochę późno jak na moje.
niekoniecznie to musialo sie stac w aucie. jesli nie w aucie to tam tylko by byly wlosy albo cos albo krew np. od uderzenia w twarz ale to nie dowodzi ze nie zyje to tylko ze tam byla.
slyszalyscie ta slynna sprawe z usa co maz zmielil zone w obrabiarce do drewna?
Stary 2010-09-20, 21:26   #4940
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
jak znacie ulice blękitną w gdańsku to wejdzcie na oficjal strone iwonki i w hydeparku w tytule "mialem wizje" na ostatniej stronie zobaczcie co napisal. masakra gosc mnie przeraza. a jesli to prawda?
hmm no blisko rzeczywiscie ta błekitna, rzut patykiem od piastowskiej

Cytat:

zgadzam sie a najbardziej mnie zasmuca pogrubione, ze obrywaja Ci, ktorzy zdecydowali sie pomagac, wypowiadac przed kamerami i pokazac twarz, a na imprezie były jeszcze dwie osoby, ktore sa chronione dzieki temu ze nie pomagaly...niesprawiedliw e.

Ale jak mowie nie wykluczam opcji, ze winny jest jakis znajomy, tylko wole nie rzucac imiennych oskarzen i poczekac na jakies oficjalne wypowiedzi/dowody/cokolwiek

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:27   #4941
burgund1234
BAN stały

Cytat:

Bo się pokłócili?

na moje nie
i jesli nie chcieli pomóc po cichu i wyjaśnić pani Iwonie co się wydarzyło to chyba nie ma wyjścia...tak czuję
długo ich oszczędzala

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-20 o 21:29
Stary 2010-09-20, 21:28   #4942
bezuczuciowa
Raczkowanie

zapewne cała 4 daje sobie nawzajem alibi. oni wiedzieli, że Iwona poszła pieszo. pewnie nie raz szli tamtędy przy jakichś okazjach. przypuszczalnie wiedzieli, którędy najprawdopodobniej będzie szła i o której znajdzie się w okolicy domu. (ponoć była widywana dalej niż przy wyjściu gdzie zarejestrowała ją kamera)
może doszło do jakiegoś nieporozumienia, Iwona nie chciała kłopotów, powiedziała, że się wycofuje i nie chciała z nimi rozmawiać. mogło chodzić o narkotyki bądź inną poważną sprawę. nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie i pierwszym wrażeniu, ale patrząc na Adrię nie dostrzegam grzecznej dziewczynki z zasadami. to tylko moje osobiste spostrzeżenie nie mające na celu obrażania jej, ale kurcze... ona ma 17 lat.
Stary 2010-09-20, 21:28   #4943
mmm3m
BAN stały

Cytat:
niekoniecznie to musialo sie stac w aucie. jesli nie w aucie to tam tylko by byly wlosy albo cos albo krew np. od uderzenia w twarz ale to nie dowodzi ze nie zyje to tylko ze tam byla.
slyszalyscie ta slynna sprawe z usa co maz zmielil zone w obrabiarce do drewna?
Czaaaad

ja już różne historie słyszałam i chyba coraz mniej mnie zaskakuje pomysłowość ludzka

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-20 o 21:30
Stary 2010-09-20, 21:34   #4944
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Czaaaad

ja już różne historie słyszałam i chyba coraz mniej mnie zaskakuje pomysłowość ludzka
to nie pomysłowość tylko głupota.
Stary 2010-09-20, 21:34   #4945
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
przez 2,5 godziny można je ukryć tak kiepsko, oby tylko na chwilę... a potem gdzieś przetransportować, żeby było duużo lepiej ukryte.
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:35   #4946
robson1979
BAN stały

Cytat:
Czaaaad
Cytat:

podalem ten przyklad dlatego ze idzie dlugo ukrywac prawde. zona tego goscia juz wygladala jak wiorki kokosowe i gliny znalazly czesci palcow, paznokcie zmielone ale to niczego nie dowodzi( bez palcy i paznokci idzie zyc ale jak znalesli dopiero po 12 latach kosc czaszki to juz go mogli oskarzyc a resztki zony pozostale? swinie zjadly bo byl farmerem.

ja podaje tylko hipotezy bo swiecie wierze ze iwonka zyje
Stary 2010-09-20, 21:35   #4947
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
na moje nie
i jesli nie chcieli pomóc po cichu i wyjaśnić pani Iwonie co się wydarzyło to chyba nie ma wyjścia...tak czuję
długo ich oszczędzala
Moim zdaniem to nie pomoże,a może tylko zaszkodzic.
Po dobroci można było załatwic badanie wariografem.
a teraz to dla mnie zrozumiałe by było gdyby się nie zgodzili.

Gdybymja była niewinna,a przez 2 miesiące żyłabym w kręgu ciągłych podejrzeń to szczerze mówiąc miałabym już dosyć tej sprawy,dosyć cierpień tylko dlatego że ktoś się obraził. Gdyby ktoś z rodziny jeszcze w mediach rzucałby na mnie podejrzenia to za nic nie kiwnęłabym palcem żeby pomóc i na pewno na takie badanie bym się nie zgodziła, choćby na złośc.
Stary 2010-09-20, 21:36   #4948
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
to nie pomysłowość tylko głupota.
A ja będę upracie twierdzić że pomysłowość
Stary 2010-09-20, 21:38   #4949
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Pieknaś ty! Jak w końcu zarobię na mój wymarzony aparat (a potrwa to latami, bo to profesjonalny sprzęt a ja ówno zarabiam) to zaproszę cię na sesję ;] Jestem z Gdyni ;]

sorrki za offtop ale nie mogę się napatrzeć na tę dziewczynę
dokładnie to samo miałam na myśli pytając Lindę_Wallander o avatar bo jest bardzo ładna i do tego ma taką "filmową" urodę, myslałam że to może fotka jakieś aktorki
i też przepraszam za offa!

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:

Gdybymja była niewinna,a przez 2 miesiące żyłabym w kręgu ciągłych podejrzeń to szczerze mówiąc miałabym już dosyć tej sprawy,dosyć cierpień tylko dlatego że ktoś się obraził. Gdyby ktoś z rodziny jeszcze w mediach rzucałby na mnie podejrzenia to za nic nie kiwnęłabym palcem żeby pomóc i na pewno na takie badanie bym się nie zgodziła, choćby na złośc.

to też zależy od charakteru, ja bym się zgodziła chociażby po to, żeby się ode mnie w końcu odczepili
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:39   #4950
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
dokładnie to samo miałam na myśli pytając Lindę_Wallander o avatar bo jest bardzo ładna i do tego ma taką "filmową" urodę, myslałam że to może fotka jakieś aktorki
i też przepraszam za offa!

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

to też zależy od charakteru, ja bym się zgodziła chociażby po to, żeby się ode mnie w końcu odczepili

ja chcem byc jej Kurtem wallanderem heheheh. ale chciec to ja sobie moge heheh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości