|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
studolarowka niby przedstawia jakas wartosc ale jak sie umoczy jest gówno warta
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
robson - ja już od początku miałam takie zdanie jak Ty. Paweł i Adria mi nie pasowali, także uważam, że mówią wyuczone na pamięć regułki (szczególnie Paweł). Już tutaj o tym pisałam, ale niektóe wizażanki zaczęły mnie sądem straszyć za zniesławienie więc nie pisałam znowu
|
|
|
|
#4923 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheh no to sie ciesze ze nie jestem sam zauwazcie kasie. albo sie myle ale chyba nie. kasia jest przejeta ale zachowuje sie naturalnie znowu adria to jakby ktos jej na walkmana nagral "wdech-wydech" wyjmiesz kasete i sie dusi. wyuczona regulka. a pawel? no wlasnie pawel... cwaniakowate spojrzenie, zbytni luz w wywiadzie bez emocji i ta sama regulkka
|
|
|
|
|
#4924 |
|
BAN stały
|
robson te wypowiedzi Pawła i Adrii to z samego początku jeszcze, z lipca.Oni wtedybardzo to przeżywali, brali chyba jakies leki uspokajające, tak zdaje się mówiła mama Iwony we wprost. Takie leki jednak otepiaja bardzo, człowiek jest jakby pozbawiony emocji.
|
|
|
|
#4925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 |
|
BAN stały
|
Poza tym no na logikę,jak Paweł i Adria mogli cokolwiek zrobić.O 7 dzwoniła do nich Kasia, obudziła ich, od rana zaczęli jej szukać.
2,5 godz na pozbycie się ciała? Przecież nad klatką Adrii jest monitoring, nie brała by Iwony do siebie do domu,czy do piwnicy. O Pawle nic nie wiemy. Zresztą skoro jest monitoring nad jej klatką, a Adria od początku mówiła że wracała sama taksówką to przecież musiała się liczyć z tym że to sprawdzą. Nie mogła zakładać że policja toprzeoczy. Moim zdaniem za bardzo się skupiacie tylko na nich. W ten sposób może umknąc coś innego. Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-20 o 21:01 |
|
|
|
#4927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bralem to pod uwage ale to nie to to nie to. skoro jestes na lekach i jestes spokojna to idziesz do programu jak proszą.skoro niemasz nic do ukrycia to co sie stanie? pozatym ta brak pomocy teraz mamie iwony... teraz czuja sie zaszczuci? ja jakby chodzilo o moja dupe to robilbym wszystko aby sie oczyszcic a oni co? siedza w domku, przeczekuja az ucichnie i czekaja albo gliny znajda kogos albo nie. takie moje zdanie i go nie zmieniam hehe jesli na dzialce pili a na dyskotece nie? sadze ze chyba nie bo monitoring byl sprawdzany miesiac do tyl na ewentualnosc pobytu tam krystka jeszcze za czasow sciemy meduzy i9 tam by wyszlo czy pili. skoro nie wspomniano o tym to pozostaje wersja ze juz tam nie pili. i nie pamietaja o co sie popstykali? sory ale nie wierze zreszta ta ilosc co iwona wypila na imprezie to przeciez to nawet na starter sie nie nadaje tylko co najwyzej na groka. |
|
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
zakładając że tylko pili
|
|
#4929 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
janusz wspomnial o monitoringu nad klatka iwony. zreszta 2,5 godz na pozbycie sie ciala? malo? w gdansku? ja mieszkam w miescince 14 tys i tak moge cie schowac ze przez dekade cie nie znajda ale zywa bys byla. to masa czasu jesli masz cos zaplanowane albo takiej ewentualnosci sie spodziewasz. daj mi 1,5 h i znikasz. zarty to sa ale takie fakty. nie trzeba pol dnia aby sie pozbyc. zdreszta wiemy ze adria byla przed blokiem a wiemy gdzie byla reszta? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- no tak to prawda ale nie mowie ze np. palili bo nie przewinelo mi sie to nigdzie w artykule. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- jak znacie ulice blękitną w gdańsku to wejdzcie na oficjal strone iwonki i w hydeparku w tytule "mialem wizje" na ostatniej stronie zobaczcie co napisal. masakra gosc mnie przeraza. a jesli to prawda? |
|
|
|
|
#4930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętasz jak się oburzyłes, kiedy napisałam że równie dobrze to Ty możesz być sprawcą? Już chciałes zniknąc z tego forum A pomyśl że słyszysz to codziennie. Ludzie w internecie wiedzą jak wyglądasz, jak się nazywasz, gdzie mieszkasz. dzień w dzień posądzaja cię o to. Idziesz do sklepu, ludzie milkną na Twój widok, słyszysz szepty za plecami, wiesz że Cie obgadują. Jak długo będziesz w stanie to znosic i dalej się poświęcać? Zwłaszcza będąc nastolatkiem,kiedy bardzo pragnie sie akceptacji innych.Zauważ że Iwona była z 4 znajomych na imprezie. Twarz pokazali tylko Adria i paweł i to im sie oberwało. Tamta 2 jest "bezpieczna". A kwestia alkoholu to rzecz indywidualna. Jak dla mnie pćwierć litra wódki to całkiem sporo. |
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
czyli to kasia pierwsza odkryla ze jej nie ma?
Iwona miala isc na noc do kasi? twarz pokazala tez kasia przeciez= czyli jedna osoba tyko nie poazala sie w tv... Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-09-20 o 21:17 |
|
|
|
#4932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... Mimo tego, ze przed odnalezieniem ciała postawili zarzut morderstwa, naprawdę w to wierzyłam Smutne i takie niesprawiedliwe.Własciwie od momentu zaginięcia Iwony, sledzę równiez losy innych osób i kazda taka informacja robi na mnie piorunujące wrażenie. Jak to mówią " Nadzieja umiera ostatnia "........................ ......................... ......................... . |
|
|
|
|
#4933 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Raczkowanie
|
właściwie to po jakiego grzyba Adria stała pod klatką rozmawiając z Iwoną? oglądała kwiatki czy jak?
|
|
#4935 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moim zdaniem 2,5 godziny to mało na tak dobre ukrycie ciała że nikt go nie jest w stanie znaleźc. Pozbycie si wszelkich śladów z samochodu, z ciała, z ubrań. Przeciez musieli się liczyć, że oni będa podejrzani i na dobrą sprawęz ok 10 policja mogłaby ich sprawdzać. Poza tym Adria na moje jest wykluczona. jest kamera nad jej klatka,musiała sie liczyć że nagranie będzie sprawdzone, więc wątpię. poza tym po co oni mieliby ja zabijać? Bo się pokłócili? Zobaczycie, jak sprawa sie roziwąże, tona pewno nikt z tej 4. Inny znajomy, nie wykluczam, ale w 4 nie wierzę. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- No ale chodzi mi właśnie o rozgłaszanie tego w mediach. Po 2 miesiącach, to trochę późno jak na moje. |
|
|
|
|
#4937 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moze ja mam tak silny charakter ze inaczej bym zareagowal...niewiem i niesadze.dzis nam sie wiele wydaje nienormalne i normalne. jednemu wspolczujemy a drugiemu nie... sadze zeby poczekac na janusza i niech cos napisze bo jak tu siedze po raz pierwszy mam pustke i nic na sto procent nie napisze chociaz na 99,9 moglbym
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Iwona była z 4 znajomych - Adria i 3 chłopaków. Z Kasią była umówiona na 7 rano żeby iśc na jakiś mecz. |
|
|
|
|
#4939 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
slyszalyscie ta slynna sprawe z usa co maz zmielil zone w obrabiarce do drewna? |
|
|
|
|
#4940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a najbardziej mnie zasmuca pogrubione, ze obrywaja Ci, ktorzy zdecydowali sie pomagac, wypowiadac przed kamerami i pokazac twarz, a na imprezie były jeszcze dwie osoby, ktore sa chronione dzieki temu ze nie pomagaly...niesprawiedliw e.Ale jak mowie nie wykluczam opcji, ze winny jest jakis znajomy, tylko wole nie rzucac imiennych oskarzen i poczekac na jakies oficjalne wypowiedzi/dowody/cokolwiek
|
|
#4941 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i jesli nie chcieli pomóc po cichu i wyjaśnić pani Iwonie co się wydarzyło to chyba nie ma wyjścia...tak czuję długo ich oszczędzala Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-20 o 21:29 |
|
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
zapewne cała 4 daje sobie nawzajem alibi. oni wiedzieli, że Iwona poszła pieszo. pewnie nie raz szli tamtędy przy jakichś okazjach. przypuszczalnie wiedzieli, którędy najprawdopodobniej będzie szła i o której znajdzie się w okolicy domu. (ponoć była widywana dalej niż przy wyjściu gdzie zarejestrowała ją kamera)
może doszło do jakiegoś nieporozumienia, Iwona nie chciała kłopotów, powiedziała, że się wycofuje i nie chciała z nimi rozmawiać. mogło chodzić o narkotyki bądź inną poważną sprawę. nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie i pierwszym wrażeniu, ale patrząc na Adrię nie dostrzegam grzecznej dziewczynki z zasadami. to tylko moje osobiste spostrzeżenie nie mające na celu obrażania jej, ale kurcze... ona ma 17 lat.
|
|
#4943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja już różne historie słyszałam i chyba coraz mniej mnie zaskakuje pomysłowość ludzka
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-20 o 21:30 |
|
|
|
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
to nie pomysłowość tylko głupota.
|
|
#4945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
podalem ten przyklad dlatego ze idzie dlugo ukrywac prawde. zona tego goscia juz wygladala jak wiorki kokosowe i gliny znalazly czesci palcow, paznokcie zmielone ale to niczego nie dowodzi( bez palcy i paznokci idzie zyc ale jak znalesli dopiero po 12 latach kosc czaszki to juz go mogli oskarzyc a resztki zony pozostale? swinie zjadly bo byl farmerem. ja podaje tylko hipotezy bo swiecie wierze ze iwonka zyje |
|
|
|
|
#4947 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po dobroci można było załatwic badanie wariografem. a teraz to dla mnie zrozumiałe by było gdyby się nie zgodzili. Gdybymja była niewinna,a przez 2 miesiące żyłabym w kręgu ciągłych podejrzeń to szczerze mówiąc miałabym już dosyć tej sprawy,dosyć cierpień tylko dlatego że ktoś się obraził. Gdyby ktoś z rodziny jeszcze w mediach rzucałby na mnie podejrzenia to za nic nie kiwnęłabym palcem żeby pomóc i na pewno na takie badanie bym się nie zgodziła, choćby na złośc. |
|
|
|
|
#4948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jest bardzo ładna i do tego ma taką "filmową" urodę, myslałam że to może fotka jakieś aktorki ![]() i też przepraszam za offa! ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
to też zależy od charakteru, ja bym się zgodziła chociażby po to, żeby się ode mnie w końcu odczepili
|
||
|
|
|
#4950 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja chcem byc jej Kurtem wallanderem heheheh. ale chciec to ja sobie moge heheh |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

A pomyśl że słyszysz to codziennie. Ludzie w internecie wiedzą jak wyglądasz, jak się nazywasz, gdzie mieszkasz. dzień w dzień posądzaja cię o to. Idziesz do sklepu, ludzie milkną na Twój widok, słyszysz szepty za plecami, wiesz że Cie obgadują. Jak długo będziesz w stanie to znosic i dalej się poświęcać? Zwłaszcza będąc nastolatkiem,kiedy bardzo pragnie sie akceptacji innych.

... Mimo tego, ze przed odnalezieniem ciała postawili zarzut morderstwa, naprawdę w to wierzyłam