|
|
#5161 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
a w który dzień to było?? piątek?? i w jakich godzinach??:P Bo nie łatwo się przekopać przez ten wątek
---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#5162 |
|
BAN stały
|
http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=8
tu pod jednym ze zdjęć jest o tej kamerze zasłoniętej przez liście. |
|
|
|
#5163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5164 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5165 |
|
BAN stały
|
dzien dobry wszystkim panią hehehe
|
|
|
|
#5166 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#5167 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5168 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5aec8
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html
|
#5169 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry wszystkim
właśnie przekopałam się przez rozmowy od wczorajszego wieczora i widzę że nie było Janusza ehhh |
|
|
|
#5170 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękujemy kolezanko. wczoraj to juz bylo ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
nienie januszka nie bylo. pewnie zmarnowany po podrozy albo cosik zalatwial jeszcze. sadze ze bez powodu sie nie nie pojawil
|
||
|
|
|
#5171 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cytat: "Do tej pory nie wiem, o co Iwona pokłóciła się ze swoimi znajomymi. Moim zdaniem to może być kluczowe dla sprawy. Gdyby pokłócili się o jakąś bzdurę (tak twierdzi policja - przyp. red.), to na pewno nie poszłaby sama do domu. Miała do przejścia aż sześć kilometrów!" ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
chociaż oczywiście mam podobne zdanie jak Ty, że oni nie są szczerzy, ale opcji stres też nie możemy wykluczyc ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
ale też racja nie ma co się uczepiac na jednym podejrzeniu bo faktycznie coś innego może umknąc. |
|||
|
|
|
#5172 |
|
BAN stały
|
zgadzam sie ale ja dodatkowo mam dziwne przeczucie ze motaja i ten brak emocji na wizji jest czym spowodowany i napewno nie lekami hehe
|
|
|
|
#5173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a swoją drogą ciekawy offtop wam się w nocy wywiązał
Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-21 o 09:30 |
|
|
|
|
#5174 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś napisał już nie wiem kto na wcześniejszej stronie że Adria mogła wyjść z domu wtedy o 4:00-4:30 (kiedy ojczym Iwonki ją ponoś słyszał) bo mogła zorientować się ze jej nie ma.
w sumie po co miałaby wychodzić z domu i dzwonić do kogokolwiek skoro miała puste mieszkanie? mogla smialo dzwonić z niego. chyba ze faktycznie coś złego stało sie na polu a Ona MOZe tego chciała dopilnować? Wie ktoś może gdzie można obejrzeć ten program z wywiadem Adri Kasi i Pawła? i którym mówił Robson? Edytowane przez lalalilala Czas edycji: 2010-09-21 o 09:31 |
|
|
|
#5175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze im jest wstyd publicznie przyznac sie o co poszla klotnia... Co nie zmienia faktu, ze mama Iwony powinna znac prawde. Tymczasem Pani Kinda nie wie prawie nic... To jest - podkreslam to po raz kolejny - skandal! Nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego tak sie dzieje?? Jaki moze byc motyw tego, ze nie informuja matki o sledztwie?? Nie daje mi to spokoju... Edit: doczytalam teraz, ze Kimikika mysli podobnie. Sorry staram sie nadrabiac powoli ostatnie stronki dyskusji. Edit 2: no widze, ze watek tajemniczego 30-to latka nurtuje rowniez kilka innych osob... Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-09-21 o 09:50 |
|
|
|
|
#5176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przecież mama od razu by ruszyłą na deptak czy coś ![]() edit: Uwaga ten wątek zostanie zamknięty, tera zapraszamy do części 5.: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post22 199165 Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-21 o 10:45 |
|
|
|
|
#5177 |
|
Rozeznanie
|
Zaginięcie Iwony Wieczorek. Sprawcy zostali wskazani przez mamę Iwony
http://www.otillo.pl/news/tgurl/zagi...ez-mame-iwony/ artykuł z dzisiaj ale bazowany na wczorajszym z na sygnale jednak wstawiam dla porządku i dlatego że widac że sprawa nie umiera, nadal jest zainteresowanie i ze strony mediów i czytelników |
|
|
|
#5178 |
|
BAN stały
|
Słuchajcie obejrzałam sobie wczoraj te stare reportaże z interwencji i w drugim Rutowski wyraźnie mówi, że'' policja zajęła się najbliższymi Iwony a to nie był ten trop''. I już teraz zgłupiałam.Potem znalazł świadka i znowu mówił, że to ktoś znajomy. Tu jest taka enigma, że nie tylko my się motamy.
A teraz z innej beczki. W Skandynawii jest tak, że można wysłać smsa numerami rejestracyjnymi auta i po chwili przychodzi odpowiedź z nazwiskiem właściciela, bez adresu ale za to z datą ostatniego przeglądu EU, którego nie da się zrobić na lewo. Sprawdziłam to na aucie sąsiadki. Kurcze ale by było pięknie. Ktoś widzi, że Iwonkę wciągają ją do auta , wysyła smsa i już za minutę wie czuje to auto. Ale niestety tylko źle zaparkuj zaraz przyjdzie cieć, zrobi zdjęcie, wyśle smsa i do skrzynki przychodzi, że na policji leży mandat do odebrania |
|
|
|
#5179 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wez sobie wpisz na youtube "na celowniku" i bedzie sie zaczynal gatka reportera w studiu, potem jest juz pokazane w terenie i adria z kasia i pawlem |
|
|
|
|
#5180 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z wakacji, myślałam, że wiadomo coś nowego a tu ciągle nic...
|
#5181 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
pamietaj ze rutkowski sam niewie co mowi. policja mowi o znajomych a rutkowski zaprzecza a potem sam wspomina o znajomym. mi sie wydaje ze to gra w stylu" kto pierwszy ten lepszy" a przegrany dostaje w dupe ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
i bardzo dobrze zrobiulas. wejdz na te strone i zobacz na dole z lewej tytuly na niebiesko te odnosniki" co wydarzylo sie przed zaginieciem? ludzie zaczynaja wkoncu weszyc tenm temat bo przedtem tylko zaginiecie a nie jego przyczuyna. o tym ja wam mowilem ehhehe ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- pozatym zauwazcie ze to obydwaj bagatelizuja powod klotni. co nikt niewie o co poszlo? obydwaj maja takie samo zdanie? i chlopak i dziewczyna? a jesli tak to dlaczego? ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
no pewno jak sie jest na wakacjach i sie dupeczke wygrzewa to info nie dociera heheheh.zart ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
no dokladnie. i zobaczcie ile rzeczy moznaby bylo zdobyc wczesniej a wogole ile informacji byloby swierzych jeszcze bo potem to ludziom pamiec tez zanika co robili w dniu tym i tym |
||||
|
|
|
#5182 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#5183 |
|
BAN stały
|
wejdzcie na oficjalna strone iwonki. jest nowe info w sprawie prawnika dla mamy iwonki
bardzo dobre wiesci podkreslam
|
|
|
|
#5184 |
|
BAN stały
|
Co do bagatelizowania kłótni to każda z tych 3 osób, a może ktoś przypadkowy stał obok i coś usłyszał, napewno pamięta jakiś szczegół niekoniecznie ten sam i można by coś z tego złożyć
|
|
|
|
#5185 |
|
Raczkowanie
|
a tak właściwie to wiesz co to znaczy parcela? bo z tego co mi się wydaje jest to teren pod zabudowę.
|
|
#5186 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5187 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj ktoś pisał, że Adria i Paweł wg wywiadu w gazecie Wprost podczas byliu pod wpływem leków uspokajających i stąd ich niby-obojętna reakcja na zniknięcie Iwony oraz wyuczony ton wypowiedzi. No cóż, ja bym tylko chciała zauważyć, że Wprost pisało, że Paweł to Iwony chłopak, a jak wszyscy wiemy nie jest to prawdą
więc jakoś ta gazeta ze swoimi "rewelacjami" nie przekonuje mnie ani trochę.Sprawa kłótni jest BARDZO podejrzana i na pewno nie była to błahostka. Ciekawe kogo podejrzewa mama Iwonki.. chyba skojarzyła jakies fakty, których wcześniej przez nerwy nie dopuszczała do myśli. Może teraz coś ruszy... Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-21 o 10:27 |
|
|
|
#5188 |
|
Raczkowanie
|
tak, ale wydaje mi się, że parcelą nie można nazwać bloku.
|
|
#5189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana chyba Cię wycałuje za ten post!!Ponad 20 stron zawarte w tych zdaniach które tutaj napisałaś nie ma to jak zaoszczędzony czas dziękuje jescze raz!
|
|
#5190 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko wez dotrzyj do tego kogos. gdzie dokladnie byla klotnia, czy kamery to uchwycily. monitoring z dream clubu i przetrzepanie gosci lokalu. pamietaj. przesluchano 80 swiadkow. tylu znajomych napewno raczej nie ale raczej ludzi z deptaka chodz 80 nie widze na monitoringu i napewno z dream clubu ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- " zainteresowanie nasze wzbudzila kamera przy jednej z parceli" ta kamera mogla byc na bloku przy parceli. niekoniecznie na samej dzialce ale w bezposrednim sasiedztwie stad te wyrazenie "przy" ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
a moze cwaniaczek pawelek uwazal sie za jej chlopaka ale mijal sie z prawda................ |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

przecież mama od razu by ruszyłą na deptak czy coś