Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 173 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-21, 01:31   #5161
karotka1
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
Tak
a w który dzień to było?? piątek?? i w jakich godzinach??:P Bo nie łatwo się przekopać przez ten wątek

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
Ooo wielkie DZIĘKI
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 01:47   #5162
burgund1234
BAN stały

http://gdziejestiwona.pl/articles.php?article_id=8

tu pod jednym ze zdjęć jest o tej kamerze zasłoniętej przez liście.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 01:48   #5163
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
z adrią aby ta zostawiła torebkę z kluczami Iwony na balkonie
a kiedy miala zostawic jej klucze na balkonie? Iwona do domu jak miala sie dostac wtedy? czy miala mame zbudzic dzwoniac?

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 01:56   #5164
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
a kiedy miala zostawic jej klucze na balkonie? Iwona do domu jak miala sie dostac wtedy? czy miala mame zbudzic dzwoniac?

jak sie poklocily to miala iwonie zostawic torbe z kluczami z iwony kluczami. iwona miala zamiar isc spac do siebie.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:10   #5165
robson1979
BAN stały

dzien dobry wszystkim panią hehehe
Stary 2010-09-21, 08:13   #5166
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim panią hehehe
Cześć Romeło
Stary 2010-09-21, 08:22   #5167
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Cześć Romeło
hehehe witaj julietta heheheh
Stary 2010-09-21, 08:43   #5168
monyczkaaa
Zakorzenienie

http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5aec8

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html
Stary 2010-09-21, 08:50   #5169
Asiczka
Rozeznanie

dzień dobry wszystkim
właśnie przekopałam się przez rozmowy od wczorajszego wieczora i widzę że nie było Janusza ehhh
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:53   #5170
robson1979
BAN stały

dziękujemy kolezanko. wczoraj to juz bylo

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim
właśnie przekopałam się przez rozmowy od wczorajszego wieczora i widzę że nie było Janusza ehhh

nienie januszka nie bylo. pewnie zmarnowany po podrozy albo cosik zalatwial jeszcze. sadze ze bez powodu sie nie nie pojawil
Stary 2010-09-21, 09:00   #5171
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karotka1 Pokaż wiadomość
Niby masz rację ale dlatego się o przyczynach kłótni nie pamięta bo może nie są jakieś bardzo poważne... a myślę że gdyby to była jakaś błahostka to Iwona nie szła by tyle kilometrów z buta do domu ;/ Jeśli wynikła taka awantura to nie wierzę żeby żadna osoba nie pamiętała przyczyny... Na pewno po tym jak Iwona sobie od nich poszła w złości to jak później siedzieli pod tym mcdonaldem to zapewne rozmawiali o tej sytuacji a rano jak się okazał że Iwony nigdzie nie ma to na bank (oczywiście jeżeli nie są winni) analizowali i przypominali sobie cały wieczór dokładnie po kolei co się działo.
Ja uważam że pierwsze co powinni byli zrobić Ci znajomi to powiedzieć mamie Iwony o co tak właściwie była ta kłótnia... Ewidentnie oni nie chcą tego niestety powiedzieć ;/

Ale z 2 strony sobie myślę że ok może mami Iwony nie powiedzieli ale na policji to już chyba musieli????
Musieli nie musieli powiedziec, właśnie w artykule jest napisane że to wiadomośc z policji że kłótnia była o błahostkę.
cytat:
"Do tej pory nie wiem, o co Iwona pokłóciła się ze swoimi znajomymi. Moim zdaniem to może być kluczowe dla sprawy. Gdyby pokłócili się o jakąś bzdurę (tak twierdzi policja - przyp. red.), to na pewno nie poszłaby sama do domu. Miała do przejścia aż sześć kilometrów!"

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
heheh no to sie ciesze ze nie jestem sam zauwazcie kasie. albo sie myle ale chyba nie. kasia jest przejeta ale zachowuje sie naturalnie znowu adria to jakby ktos jej na walkmana nagral "wdech-wydech" wyjmiesz kasete i sie dusi. wyuczona regulka. a pawel? no wlasnie pawel... cwaniakowate spojrzenie, zbytni luz w wywiadzie bez emocji i ta sama regulkka
Wiesz Robson takie zachowanie przed kamerą można też zrzucic na stres, nie każdy przed nią czuje się jak ryba w wodzie chociaż oczywiście mam podobne zdanie jak Ty, że oni nie są szczerzy, ale opcji stres też nie możemy wykluczyc

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Poza tym no na logikę,jak Paweł i Adria mogli cokolwiek zrobić.O 7 dzwoniła do nich Kasia, obudziła ich, od rana zaczęli jej szukać.
2,5 godz na pozbycie się ciała?
Przecież nad klatką Adrii jest monitoring, nie brała by Iwony do siebie do domu,czy do piwnicy. O Pawle nic nie wiemy.
Zresztą skoro jest monitoring nad jej klatką, a Adria od początku mówiła że wracała sama taksówką to przecież musiała się liczyć z tym że to sprawdzą. Nie mogła zakładać że policja toprzeoczy.

Moim zdaniem za bardzo się skupiacie tylko na nich. W ten sposób może umknąc coś innego.
Wiesz może byc też tak że monitoring nad klatką Adrii nie działa, a ona mieszkając tam mogła doskonale o tym wiedziec
ale też racja nie ma co się uczepiac na jednym podejrzeniu bo faktycznie coś innego może umknąc.
Stary 2010-09-21, 09:16   #5172
robson1979
BAN stały

zgadzam sie ale ja dodatkowo mam dziwne przeczucie ze motaja i ten brak emocji na wizji jest czym spowodowany i napewno nie lekami hehe
Stary 2010-09-21, 09:29   #5173
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Asiczka a możesz podać jakieś linki gdzie wielokrotnie o tym było?

Bo ja, choc czytałam i słuchałam i oglądałam wszystko co się dało to takich pytań nie zauważyłam.

Ba, przecież większość była przekonana że mama Iwony zna prawdę o kłótni, a znajomi mówią w tv tak specjalnie że nie pamiętają bo nie chcą prać brudów publicznie.

Jej mama opowiadała o kłótni, że Iwona się pokłóciła, że strzeliła focha, ale nie mówiła wcześniej że sama nie zna powodu kłótni, że nawet ona nie wie o co poszło. To wyszło ok 10 września dopiero,kiedy Janusz o tym napisał w odpowiedzi na pytania,

Także jestem bardzo ciekawa gdzie Ty o tym wielokrotnie czytałaś czy słyszałaś.
.
Wiesz Kimikika może i masz rację, a ja nie będę się upierała przy swojej wersji, bo faktycznie to chyba niedawno wypłynęło, ale było napisane w paru artykułach i jakoś skojarzyło mi się, że jakoś wcześniej o tym było wspomniane, ale przeglądnę dzisiaj jeszcze artykuły

a swoją drogą ciekawy offtop wam się w nocy wywiązał

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-21 o 09:30
Stary 2010-09-21, 09:30   #5174
lalalilala
Raczkowanie

Ktoś napisał już nie wiem kto na wcześniejszej stronie że Adria mogła wyjść z domu wtedy o 4:00-4:30 (kiedy ojczym Iwonki ją ponoś słyszał) bo mogła zorientować się ze jej nie ma.
w sumie po co miałaby wychodzić z domu i dzwonić do kogokolwiek skoro miała puste mieszkanie? mogla smialo dzwonić z niego. chyba ze faktycznie coś złego stało sie na polu a Ona MOZe tego chciała dopilnować?

Wie ktoś może gdzie można obejrzeć ten program z wywiadem Adri Kasi i Pawła? i którym mówił Robson?

Edytowane przez lalalilala
Czas edycji: 2010-09-21 o 09:31
lalalilala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 09:32   #5175
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Musieli nie musieli powiedziec, właśnie w artykule jest napisane że to wiadomośc z policji że kłótnia była o błahostkę.
cytat:
"Do tej pory nie wiem, o co Iwona pokłóciła się ze swoimi znajomymi. Moim zdaniem to może być kluczowe dla sprawy. Gdyby pokłócili się o jakąś bzdurę (tak twierdzi policja - przyp. red.), to na pewno nie poszłaby sama do domu. Miała do przejścia aż sześć kilometrów!"

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Wiesz Robson takie zachowanie przed kamerą można też zrzucic na stres, nie każdy przed nią czuje się jak ryba w wodzie chociaż oczywiście mam podobne zdanie jak Ty, że oni nie są szczerzy, ale opcji stres też nie możemy wykluczyc

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Wiesz może byc też tak że monitoring nad klatką Adrii nie działa, a ona mieszkając tam mogła doskonale o tym wiedziec
ale też racja nie ma co się uczepiac na jednym podejrzeniu bo faktycznie coś innego może umknąc.
Ze tak sie wtrace po dluzszym czasie (mialam kolowrotek, troszke problemow ostatnio, nie moglam sie udzielac). Wszyscy sie skupiaja na Adrii i Pawle. A ciagle brak informacji nt. dwoch pozostalych osob z towarzystwa, ktore bawilo sie z Iwona tego wieczoru... Nie wiemy kim sa, jaka jest ich reakcja na zaistniala sytuacje. Wiemy tylko, ze jedna z tych osob miala pow.30tu lat. Dlatego tak latwo osadzac tych, ktorych znamy z imienia i znamy ich wizerunek (pozostala dwojka ma "spokoj")
Moze im jest wstyd publicznie przyznac sie o co poszla klotnia... Co nie zmienia faktu, ze mama Iwony powinna znac prawde.
Tymczasem Pani Kinda nie wie prawie nic... To jest - podkreslam to po raz kolejny - skandal! Nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego tak sie dzieje?? Jaki moze byc motyw tego, ze nie informuja matki o sledztwie?? Nie daje mi to spokoju...

Edit: doczytalam teraz, ze Kimikika mysli podobnie.
Sorry staram sie nadrabiac powoli ostatnie stronki dyskusji.

Edit 2: no widze, ze watek tajemniczego 30-to latka nurtuje rowniez kilka innych osob...

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-09-21 o 09:50
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 09:48   #5176
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
Ja będąc Adrią poszłabym odrazu o 7ej do mamy Iwony i powiedziała , że była kłótnia, że Iwona poszła sama i że jest mi przykro i niepokoję sie, że mogło się coś stać, że ma rozładowany telefon, że próbowaliśmy ją zatrzymać ale się uparła i
przede wszystkim o odrazu poszła z nią na policję.
Wtedy sprawa wyglądałaby poważnie, bym postarała się wytłumaczyć policjantom, że Iwona nigdzie nie uciekła i żeby nie czekali do 22ej.
A tak przyszła mama Iwony, która powiedziała prawdopodobnie, że Iwona odłączyła się od towarzystwa tylko nie wiedziała biedna dlaczego.
Na dokładkę była niczego nieświadoma w swoim salonie aż do 16ej.
Wiem, że Adria bała się, ze mama Iwony by była na nią zła ale przecież Iwona jest starsza od Adrii i do tego pełnoletnia i mama Iwony napewno Adrii by nie zbiła.
I prędzej by ją zrozumiała wtedy niż teraz i miała mniejszy żal, bo czuję, że ma.
Że też o tym nie pomyślałam, rzeczywiście powinna tak od razu zrobić, a nie narażać rzekomą przyjaciółkę przecież mama od razu by ruszyłą na deptak czy coś

edit:

Uwaga ten wątek zostanie zamknięty,

tera zapraszamy do części 5.:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post22 199165

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-21 o 10:45
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 09:58   #5177
Asiczka
Rozeznanie

Zaginięcie Iwony Wieczorek. Sprawcy zostali wskazani przez mamę Iwony

http://www.otillo.pl/news/tgurl/zagi...ez-mame-iwony/

artykuł z dzisiaj ale bazowany na wczorajszym z na sygnale jednak wstawiam dla porządku i dlatego że widac że sprawa nie umiera, nadal jest zainteresowanie i ze strony mediów i czytelników
Stary 2010-09-21, 09:58   #5178
burgund1234
BAN stały

Słuchajcie obejrzałam sobie wczoraj te stare reportaże z interwencji i w drugim Rutowski wyraźnie mówi, że'' policja zajęła się najbliższymi Iwony a to nie był ten trop''. I już teraz zgłupiałam.Potem znalazł świadka i znowu mówił, że to ktoś znajomy. Tu jest taka enigma, że nie tylko my się motamy.

A teraz z innej beczki. W Skandynawii jest tak, że można wysłać smsa numerami rejestracyjnymi auta i po chwili przychodzi odpowiedź z nazwiskiem właściciela, bez adresu ale za to z datą ostatniego przeglądu EU, którego nie da się zrobić na lewo.
Sprawdziłam to na aucie sąsiadki.
Kurcze ale by było pięknie. Ktoś widzi, że Iwonkę wciągają ją do auta , wysyła smsa i już za minutę wie czuje to auto.

Ale niestety tylko źle zaparkuj zaraz przyjdzie cieć, zrobi zdjęcie, wyśle smsa i do skrzynki przychodzi, że na policji leży mandat do odebrania
Stary 2010-09-21, 09:59   #5179
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lalalilala Pokaż wiadomość
Ktoś napisał już nie wiem kto na wcześniejszej stronie że Adria mogła wyjść z domu wtedy o 4:00-4:30 (kiedy ojczym Iwonki ją ponoś słyszał) bo mogła zorientować się ze jej nie ma.
w sumie po co miałaby wychodzić z domu i dzwonić do kogokolwiek skoro miała puste mieszkanie? mogla smialo dzwonić z niego. chyba ze faktycznie coś złego stało sie na polu a Ona MOZe tego chciała dopilnować?

Wie ktoś może gdzie można obejrzeć ten program z wywiadem Adri Kasi i Pawła? i którym mówił Robson?

wez sobie wpisz na youtube "na celowniku" i bedzie sie zaczynal gatka reportera w studiu, potem jest juz pokazane w terenie i adria z kasia i pawlem
Stary 2010-09-21, 10:00   #5180
marronelle
Wtajemniczenie

Wróciłam z wakacji, myślałam, że wiadomo coś nowego a tu ciągle nic...

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 10:11   #5181
robson1979
BAN stały

Cytat:
Słuchajcie obejrzałam sobie wczoraj te stare reportaże z interwencji i w drugim Rutowski wyraźnie mówi, że'' policja zajęła się najbliższymi Iwony a to nie był ten trop''. I już teraz zgłupiałam.Potem znalazł świadka i znowu mówił, że to ktoś znajomy. Tu jest taka enigma, że nie tylko my się motamy.

A teraz z innej beczki. W Skandynawii jest tak, że można wysłać smsa numerami rejestracyjnymi auta i po chwili przychodzi odpowiedź z nazwiskiem właściciela, bez adresu ale za to z datą ostatniego przeglądu EU, którego nie da się zrobić na lewo.
Sprawdziłam to na aucie sąsiadki.
Kurcze ale by było pięknie. Ktoś widzi, że Iwonkę wciągają ją do auta , wysyła smsa i już za minutę wie czuje to auto.

Ale niestety tylko źle zaparkuj zaraz przyjdzie cieć, zrobi zdjęcie, wyśle smsa i do skrzynki przychodzi, że na policji leży mandat do odebrania

pamietaj ze rutkowski sam niewie co mowi. policja mowi o znajomych a rutkowski zaprzecza a potem sam wspomina o znajomym. mi sie wydaje ze to gra w stylu" kto pierwszy ten lepszy" a przegrany dostaje w dupe

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Zaginięcie Iwony Wieczorek. Sprawcy zostali wskazani przez mamę Iwony

http://www.otillo.pl/news/tgurl/zagi...ez-mame-iwony/

artykuł z dzisiaj ale bazowany na wczorajszym z na sygnale jednak wstawiam dla porządku i dlatego że widac że sprawa nie umiera, nadal jest zainteresowanie i ze strony mediów i czytelników

i bardzo dobrze zrobiulas. wejdz na te strone i zobacz na dole z lewej tytuly na niebiesko te odnosniki" co wydarzylo sie przed zaginieciem? ludzie zaczynaja wkoncu weszyc tenm temat bo przedtem tylko zaginiecie a nie jego przyczuyna. o tym ja wam mowilem ehhehe

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

pozatym zauwazcie ze to obydwaj bagatelizuja powod klotni. co nikt niewie o co poszlo? obydwaj maja takie samo zdanie? i chlopak i dziewczyna? a jesli tak to dlaczego?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Wróciłam z wakacji, myślałam, że wiadomo coś nowego a tu ciągle nic...

no pewno jak sie jest na wakacjach i sie dupeczke wygrzewa to info nie dociera heheheh.zart

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Że też o tym nie pomyślałam, rzeczywiście powinna tak od razu zrobić, a nie narażać rzekomą przyjaciółkę przecież mama od razu by ruszyłą na deptak czy coś

no dokladnie. i zobaczcie ile rzeczy moznaby bylo zdobyc wczesniej a wogole ile informacji byloby swierzych jeszcze bo potem to ludziom pamiec tez zanika co robili w dniu tym i tym
Stary 2010-09-21, 10:13   #5182
bezuczuciowa
Raczkowanie

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html
Stary 2010-09-21, 10:17   #5183
robson1979
BAN stały

wejdzcie na oficjalna strone iwonki. jest nowe info w sprawie prawnika dla mamy iwonki bardzo dobre wiesci podkreslam
Stary 2010-09-21, 10:17   #5184
burgund1234
BAN stały

Co do bagatelizowania kłótni to każda z tych 3 osób, a może ktoś przypadkowy stał obok i coś usłyszał, napewno pamięta jakiś szczegół niekoniecznie ten sam i można by coś z tego złożyć
Stary 2010-09-21, 10:17   #5185
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
niepotrafie tego sprecyzowac gdyz policjant tylko tyle powiedzial" zainteresowala nas kamera przy jednej z parceli...." dalej nic nie ujawnil i niewiem czy chodzilo o ta na klatce iwony czy u adrii tez jest
a tak właściwie to wiesz co to znaczy parcela? bo z tego co mi się wydaje jest to teren pod zabudowę.
Stary 2010-09-21, 10:24   #5186
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
a tak właściwie to wiesz co to znaczy parcela? bo z tego co mi się wydaje jest to teren pod zabudowę.

i dobrze ci sie kojarzy. parcela to jest dzialka ale niekoniecznie pod zabudowe
Stary 2010-09-21, 10:26   #5187
visionAM
Zakorzenienie

Tutaj ktoś pisał, że Adria i Paweł wg wywiadu w gazecie Wprost podczas byliu pod wpływem leków uspokajających i stąd ich niby-obojętna reakcja na zniknięcie Iwony oraz wyuczony ton wypowiedzi. No cóż, ja bym tylko chciała zauważyć, że Wprost pisało, że Paweł to Iwony chłopak, a jak wszyscy wiemy nie jest to prawdą więc jakoś ta gazeta ze swoimi "rewelacjami" nie przekonuje mnie ani trochę.
Sprawa kłótni jest BARDZO podejrzana i na pewno nie była to błahostka.

Ciekawe kogo podejrzewa mama Iwonki.. chyba skojarzyła jakies fakty, których wcześniej przez nerwy nie dopuszczała do myśli. Może teraz coś ruszy...

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-21 o 10:27
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 10:26   #5188
bezuczuciowa
Raczkowanie

tak, ale wydaje mi się, że parcelą nie można nazwać bloku.
Stary 2010-09-21, 10:26   #5189
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
to ja Ci w skrócie napisze co dzisiaj:
-Janusz napisał do nas z drogi, ze bedzie o 22 i ma dla nas wiadomosci ( wiec tak tu kwitniemy od godziny zero i czekamy na Janusza, plus czekamy aż nas moderator zamknie bo nabilismy 5100 postów a po 5000 powinni nas zamknąc )
-doszlismy do wspólnego wniosku, ze Pan Ręcznik to jednak nie bezdomny czy pijaczek, tylko turysta ( nie mozemy dojsc do konsensusu czy zagraniczny czy nie) obstawilismy tez kilka mozliwych hoteli Jelitkowskich, w ktorych mogl mieszkac i chcemy zapytac Janusza czy te hoteliki sprawdzono pod tym kontem
-powrócil temat znajomych, poniewaz wklejono tu artykuł, z ktorego można wyczytac, ze chyba mama Iwonki ma jakies podejrzenia co do któregoś ze znajomych
-a i jeszcze mama Iwonki chce sie zgłosic o pomoc do Premiera Tuska
tyle dzisiaj

a i jeszcze jak ktoś chce naprawde na szybko konkretnych info to chyba najlepiej wchodzic na forum gp24 albo forum na stronie Iwonki oni tam chyba aż tak nie plyną jak my a my niejako dostalismy nakaz "tworzenia" wiec produkujemy posty i chyba sprawiamy, ze watek zawsze jest na pierwszej stronie forum

Kochana chyba Cię wycałuje za ten post!!Ponad 20 stron zawarte w tych zdaniach które tutaj napisałaś nie ma to jak zaoszczędzony czas dziękuje jescze raz!
Stary 2010-09-21, 10:30   #5190
robson1979
BAN stały

Cytat:
Co do bagatelizowania kłótni to każda z tych 3 osób, a może ktoś przypadkowy stał obok i coś usłyszał, napewno pamięta jakiś szczegół niekoniecznie ten sam i można by coś z tego złożyć

tylko wez dotrzyj do tego kogos. gdzie dokladnie byla klotnia, czy kamery to uchwycily. monitoring z dream clubu i przetrzepanie gosci lokalu. pamietaj. przesluchano 80 swiadkow. tylu znajomych napewno raczej nie ale raczej ludzi z deptaka chodz 80 nie widze na monitoringu i napewno z dream clubu

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
tak, ale wydaje mi się, że parcelą nie można nazwać bloku.
" zainteresowanie nasze wzbudzila kamera przy jednej z parceli" ta kamera mogla byc na bloku przy parceli. niekoniecznie na samej dzialce ale w bezposrednim sasiedztwie stad te wyrazenie "przy"

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Tutaj ktoś pisał, że Adria i Paweł wg wywiadu w gazecie Wprost podczas byliu pod wpływem leków uspokajających i stąd ich niby-obojętna reakcja na zniknięcie Iwony oraz wyuczony ton wypowiedzi. No cóż, ja bym tylko chciała zauważyć, że Wprost pisało, że Paweł to Iwony chłopak, a jak wszyscy wiemy nie jest to prawdą więc jakoś ta gazeta ze swoimi "rewelacjami" nie przekonuje mnie ani trochę.
Sprawa kłótni jest BARDZO podejrzana i na pewno nie była to błahostka.

Ciekawe kogo podejrzewa mama Iwonki.. chyba skojarzyła jakies fakty, których wcześniej przez nerwy nie dopuszczała do myśli. Może teraz coś ruszy...

a moze cwaniaczek pawelek uwazal sie za jej chlopaka ale mijal sie z prawda................
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości