![]() |
#1891 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Jak Ty znajdujesz te zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Sabb ja też białe adidaski miałam i nosiłam nawet
![]() ![]() ![]() Rejcz była, a ja przegapiłam ![]() cześc Tru, cześc Edyta ![]() idę spac, chyba ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-21 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Wiedźma
|
Jesteś w odcinku pod tytułem "Odrobina pięknych pań". Mrrr...
![]() My powinnyśmy w ogóle założyć jakąś rozpasana, wiecznie nawąchaną enklawę rozpusty. ![]() Cytat:
A spać idę wtedy, kiedy już nic innego nie jestem w stanie robić. Kiedy nie skupiam się, nie myślę i w ogóle dętka psychiczna. Nie lubię spać. to jest okropne marnowanie czasu...
![]() |
#1895 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hej
![]() ![]() ![]() Jak ja pomyślę, ile ja miałam kompleksów jako nastolatka... A tu takie cuś... 10 lat temu nigdy-przenigdy nie uwierzyłabym, ze to możliwe. Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
kurcze..serio takie problrmy miałyście? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1897 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym u mnie w szkole był deficyt facetów - w klasie miałam siedmiu na 30 bab ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo ze mnie taki durny introwertyk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() druga rozpustnica ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale tak sama wśród obcych... ![]() Czasem na dyskotekach zdarzyło się, że jakiś koleś podszedł i zaprosił do tańca - a że uwielbiam tańczyc, to bardzo chętnie. Dopóki tańczył, to było super ![]() ![]() Cytat:
![]() I się piep***ne kółko zamyka ![]() Sabb, Flor - a to miałyście przezycia ![]() Wychodzi na to, ze ja to miałam grzecznie - pełnoletnia już byłam, a kolezanki zabierały i odwoziły pod sam dom (mi zostawało tylko wtoczyć się po schodach do domu i nie narobić zbyt wiele hałasu, żeby rodziców nie obudzić) a przeszkuję galerie z CP. link do tej był wrzucony w galerie na facebooku festiwalu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 07:59 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 | |
Nindżopesz
|
Teza, współczuję
![]() Cbr, ale miałaś wesoło ![]() Ja dla odmiany wpadłam w towarzystwo militarystów-erpegowców więc odstawieni w moro łaziliśmy po różnych bunkrach i fabrykach pijąc, strzelając i pijąc (ASG). Cytat:
![]() ![]() ![]() Polly, a co polecasz i gdzie bo obleciałam sklepy trochę zbyt szybko? W H&M w ogóle nie widziałam ramonesek :/ Mnie dopiero na studiach zaczęli podrywać ![]() ![]() ![]() I rozumiem Maję, mi też się nie chce imprezować odkąd pracuję, ciągle jestem niewyspana i zaganiana (co ja robię? nie wiem). A jeszcze jakbym miała gdzieś jechać to w ogóle porażka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
hi
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez wpodstawówce kujon i pasztet, a w liceum mało gustowny pasztet, w trampkach, dżinsach z rynku o beznadziejnym kroju i swetrze po siostrze ![]() Cytat:
![]() mi się chce, ale tylko gdzieś w poblizu - Skierniewice i okolice max ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A u mnie dizś w robocie urodziny firmy (ma być tort i szampan ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 08:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1902 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Na dzień dobry dwie refleksje zapachowe:
Mam na sobie Molecule 02 od Polly i nawet w obcasach i białej bluzce z wysoką stójką czuję się elfio W pracy mamy płyn do zmywania naczyń pod tytułem Ludwik Rumiankowy - omg jak on pięknie rumiankiem pachnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Doskonale rozumiem czucie się jak sadystka. Cytat:
![]() Bardzo się cieszę że pan doktor pokazał mi co i jak, sama nie wiedziałabym jak się do tego zabrać. Nie wiem czy to były randki, ale w liceum dwa albo trzy razy się z facetami spotkałam, za każdym razie z kim innym.... Bez sensu to było, pamiętam jak jeden chciał mnie znienacka pocałować to się instynktownie odsunęłam ![]() Potem na pierwszym roku spotykałam się z facetem z takiej grupy z jaką się prowadzałam (to zresztą była jedyna w moim życiu grupa z którą się prowadzałam, piwko i wóda po laskach i na cmentarzu, koncerty, domówki, ale było faaaajnie, żal mi tych czasów, za krótko zdecydowanie to było) - i też się po laskach czy cmentarzu pałętaliśmy. Miło to wspominam. A chwilę później, zaraz na początku w W-wie poznałam TŻ (w październiku stuknie nam 9 lat ![]() Więc też za wielkich doświadczeń nie mam ![]() Oo, zapomniałam o całowaniu się w przedszkolu, chyba byłam wtedy najbardziej rozpustna w całym życiu (bo kolega za bardzo tego nie chciał, byłam więc wredną maupą i sadystką) ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeździłam na dyskoteki i z powrotem do domu - żadnych cmentarzy, mroków, popitolonych imprez... ![]() ![]() Nawet jak któraś urządzała np. urodziny w domu, to polegało na tym, że się obalało flaszkę, po czym jechało na disco... A ja bym chciała imprez bez żadnych podrywów, strojenia i lansu, tylko przaśnie i swojsko się narąbać ze znajomymi, powariować, pobełkotać bzdury itp... ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 10:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w sumie to bym trzeci "poważny związek", a facetów randkowych wliczając jednorazowe umówienia sie i kolonijne miłości z którymi sie chodziło za rączkę to pewnie było ze 20- stu...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-21 o 10:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze mnie się śmiali, że listę obecności przychodzę codzień podpisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak miałam ochotę napić się w towarzystwie, to rzadko się zdarzało, żebym siedziała sama dłużej niż 15 min. W dyskotekach zwykle spławiałam, ale w pubach czy rock/jazz klubach zazwyczaj ktoś ciekawy się napatoczył. Nie trzeba od razu z idealnymi ludźmi rozmawiać na wzniosłe tematy. O tych przyziemnych też miło, a ludzie potrafią zaskoczyć. Moim zdaniem zbyt krytycznie ich oceniasz. Zagadał Cię facet z pracy na dworcu i co? Jednym tchem potrafisz wyliczyć jego wady i niedoskonałości, a nic pozytywnego nie widzisz. Chciałbyś być tak oceniana i traktowana? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zgadzam się ![]() żyjesz? kot cały? ![]() Cytat:
![]() w podstawówce chodziłam na podwójne. koleżanki jak się umawiały z chłopakami, to mnie wyciągały i kombinowały jakiegoś faceta dla mnie. ale zwykle nie byłam zainteresoawana bliższą znajomością. najfajniejsze jednak były z takim jednym w lo. facet przekupił obsługę w 3 knajpach, żeby do niego dzwonili jak się pojawię, a on urywał się z pracy czy domu i zjawiał w 15 min. Nie wyczaiłam go. Jak się rozstawaliśmy, to zapytał czy ma wyłączyć powiadomienia ![]() najciekawsze jest to, że jak się już umówiłam z nim na konkretny dzień i godzine, to w 99% przypadków nie przychodził, albo przychodził jak ja musiałam już do domu iść ![]() Zostaję w mieszkaniu na zimę na starych dobrych warunkach ![]()
![]() |
#1906 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Nindżopesz
|
Widzę, że cmentarze rządzą jako miejscówka popijawcza
![]() ![]() A czas studenckich dyskotek kiepsko wspominam, tańcowanie mnie nudziło a tu trzeba bo alkohol drogi więc cóż robić... Nie wiem po co dawałam się wyciągnąć. Potem grzecznie powrót taksówką na chatę... Powiedziałam kier o nowym podatniku (w sensie o cionszy) i spoko, przyjęła to po męsku i na klatę. I jeszcze mówi "to na zwolnienie?" Ja: "eee, nooo, zależy co lekarz powie, jeśli wszystko w porządku...". Ona: "no tak, ale po co w ciąży się stresować?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja tez tak miałam....tylko ze od razu na pierwszej wizycie stwierdzającej ciąze ![]() co do dyskotek to nigdy nie byłam..ale chodziłam na rockoteki ![]()
![]() |
#1909 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co najwyżej na zakupy albo do biblioteki ![]() Cytat:
![]() Mówiłam, ze dzikus aspołeczny jestem. W grupie - owszem, postoję, popatrzę, czasem coś wtrącę od siebie ![]() ![]() Samemu - w życiu ![]() Cytat:
![]() to super ![]() ha! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 10:35 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1910 |
Nindżopesz
|
Ja dopiero pod koniec licencjata łaziłam na rockoteki bo wcześniej nie było z kim. Rockowe są faaajne bo nie trzeba się wysilać tanecznie i ciachów dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
grozi wypollizowaniem
|
piękna jesien dzis
![]() ![]()
#1912 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Koleżanka mnie właśnie poprosiła o rozpropagowanie wieści o kociaku do oddania. Jej mamie nie udało się niestety upilnować i jest 7-dniowy kocurek, zdrowy, bardzo ładny, czarno-bury z białymi łapkami i końcem ogonka.
no masz, pewnie że pozytywne, nie spodziewałam się, przy teście nadgarstkowym nie czułam nic a nic, zero, normalnie gorzka woda, a tu bardzo miła niespodzianka ![]() Cytat:
![]() wiecie, nie spodziewałam się że związek może dawać tyle radości i pozytywnych emocji. negatywnych też, niestety, przez TŻ przeżyłam kiedyś najgorsze chwile w życiu, mieliśmy bardzo poważny długotrwały kryzys, ale mam wrażenie że teraz wychodzimy na prostą, ku lepszemu to dobrze, do wiosny na pewno coś da się znaleźć ![]() Cytat:
![]() Komandos i miecz? do Komandosa to raczej nóż by pasował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam napad na L. w Barcelonie. Mam mydełko Porridge, Coalface i peeling Dark Angels. ![]() ![]() ![]() ![]() Jadę jutro do Wawy (w drodze do Łodzi), więc może zahaczę o parę sklepów, skoro mówicie, że takie fajne rzeczy. Gdzie najciekawsza biżuteria? ![]() ![]() Kurczę, fajne macie wspomnienia. Ja się czasami boję, że za parę lat kompletnie nie będę miała co wspominać. No coś będę, ale te wszystkie historie o piciu z ekipą w lasach i na cmentarzach to dla mnie też kompletna abstrakcja i w sumie Maję świetnie rozumiem. W liceum mieszkałam w internacie i o wyjściach praktycznie nie było mowy. Parę 18-tek było - w lanserskich sopockich klubach. Fakt, że ludzi w liceum poznałam świetnych i teraz mam nadal z nimi lepszy kontakt niż z ludźmi ze studiów, ale trochę jesteśmy porozsiewani po kraju, jak nie Europie, każdy zajęty i spotykamy się z rzadka na jakiejś domówce. No i zdecydowanie nie są to ludzie od koncertów i Komandosów. Festiwale i koncerty się zdarzają, ostatecznie mam z kim na takie imprezy się wybrać, albo poznaję przy tej okazji kogoś nowego, ale stałej ekipy nie ma. Mam to szczęście, że mam jedną wyjątkowo bliską przyjaciółkę, ale mieszkamy w innych miastach i widzimy się co parę miesięcy+ wyjazd wakacyjny. Ogólnie mam się z kim spotkać, sms z hasłem kino czy piwo i idziemy, ale kompletnie bez szaleństw i bez klimatu to wszystko. W sumie nawet nie znam tego klimatu, o którym piszecie. A, na żadnej rockotece też nigdy nie byłam, ale ciągle myślę, że wszystko jeszcze przede mną. (: Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-09-21 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do tych pozytywnych emocji, to nie mam ojęcia - nie próbowałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A u nas świętuja 20-lecie firmy (jestem po szampanie i torcie - ale mi dobrze ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 12:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() nawet nie mam co napisac, co za pie...ne życie ![]()
![]() |
#1917 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co tam się stało?
![]() Za dużo grzybów masz w życiu i tyle ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() co sie stało? ![]()
#1919 |
Zakorzenienie
|
właśnie chodzi o to, że nic się nie stało, kompletnie nic ![]() ![]() se posprzątam i zawiozę menżowskie koszule do pralni, po prostu rozrywka jak ......uj ![]()
![]() |
#1920 |
ʞɐɯǝuɐ
|
co się stało Florentynko?
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.