|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Aha no i to że teraz będzie tak jak on chce.... to że niby teraz Ty jego wlasnością będziesz?
To co to będzie za związek? Chyba powinno byc tak jak WY chcecie.... Ale to juz nie moja sprawa.... A za to "źle Ci to powiedziałem" to by mu pasowało porządnie tyłek przetrzepać..... ![]() Czy on naprawdę nie widzi co z Toba robi? o gnębienie mu chodzi? nie rozumiem już tego kompletnie i w ogóle i wcale ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Ja też chcę buziaka, co to za segregacja
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Umiesz, umiesz, tylko stres Ciebie zjada ![]() ![]() Hmm... to trzeba było od razu mówić, że potrzebujesz głaskania po główce, mówienia "biedna,biedna Madzia. Jaki on dla Ciebie jest okrutny" i innego srutututu. Tego ode mnie nie dostaniesz, bo nie zasłużyłaś i dobrze o tym wiesz. No chyba, że już do tego stopnia się zachłysnęłaś tą swoją postawą męczennicy i bojowniczki o źle pojętą miłość, że tego nie widzisz. Ja Ci chciałam przekazać KONKRETNĄ pomoc w postaci uzmysłowienia Ci jak bardzo źle postępujesz i co powinnaś zrobić. Jesteś na to głucha, bo uważasz, że liczysz się tylko Ty i nikt inny. Paradoksalnie w tym wszystkim nie raz nie zauważasz zza tego swojego rozbuchanego ego Twojego Maćka, którego rzekomo kochasz. Te krytyczne uwagi mają Ci Dziewczyno pomóc. Skoro nie chcesz pomocy to okej, ja się nie będę narzucać. Tylko w takim razie bądź tak miła i więcej nie wypowiadaj się na tematy związane z moimi problemami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mówił,że jak bedą pieniadze to bedziemy cześciej wychodzić ale nie tak,że cały czas. Chodziło mu o to zebyśmy wiecej czasu spedzali poza domem.
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po co te kłótnie...... wyszla sytuacja, jaka wyszła..... we WSZYTKICH zagraly jakies emocje, które teraz po prostu splywają....
Nie mówię że jestem święta.... ale przeczytajcie wątek trochę wstecz.. "gdzie jest madzia" , "czemu nie pisze" "niech coś w koncu napisze" Każdy się mega martwił i denerwował... Później ja każdy schuśtał, nie powiem - ja też........ Ale wyciąganie teraz takich rzeczy i mówienie, że po co pisalam to wszystko.... albo odsyłanie kogoś na bloga.... Bez przesady.... jestesmy dorosłymi ludźmi więc tak się zachowujmy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę obiecać, ale bardzo bym chciała
![]() ![]() Magda, nie, wierz mi, to nie było chamskie. Nie pojechałam po Tobie, nie zwyzywałam Cię, ani nie napisałam nieprawdy. W moim subiektywnym odczuciu to właśnie nie było tego wszystkiego warte. Dlaczego? Bo skoro nie oczekiwałaś porad tylko wsparcia, to my się niepotrzebnie wypruwałyśmy, żeby Ci pokazać, jak jesteś nieszczęśliwa z własnej winy i jak próbujesz tym samym unieszczęśliwić kogoś innego. Osobiście czuję się przez Ciebie niesamowicie oszukana, bo się bardzo zaangażowałam w Twoją sprawę, a Ty się zwyczajnie tyłkiem wypięłaś na wszystko, co Ci napisałam ja, co Ci napisały dziewczyny. To, że napiszesz, że przeczytałaś wszystko - co jest warte? To tak jakbym powiedziała, że Cię słucham, ale nie słyszę. Wiem, że coś mówisz, ale dla mnie to zwykłe bzyczenie. Tak się ja teraz czuję - jakby przez te wszystkie tygodnie wszystko to ważne, to naprawdę napisane z serca i emocji, z naszego przywiązania do Ciebie - było zwykłym bzyczeniem i to na dodatek takim, którego koniec końców wcale sobie nie życzyłaś. Dlatego ja, podobnie jak naj, kończę temat i nie będę się wypowiadać, o ile się coś diametralnie nie zmieni. A po tych tygodniach zwyczajnie w to nie wierzę, przykro mi. I Ty mi nie pojeżdżaj. Bo każdym Twoim problemem się przejmowałam, mimo całej irytującej otoczki. Starałam się być pomocna. Nie miałam totalnie egoistycznego podejścia. O czym chyba też może świadczyć fakt, że o G. piszę od przypadku do przypadku, zazwyczaj to w klubie jedną zbiorczą wiadomość i proszę Was o rady z nadzieją na świeże spojrzenie którejś z Was, które coś wniesie w moje przemyślenia - i tak się najczęściej dzieje. Tobie żadna rada była niepotrzebna.
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Dobra Dziewczyny ja Wam dziekuje za Wszystko
![]()
![]() |
#2947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja pewnie patrzę przez pryzmat tego co sama niedawno przeżyłam więc wiem że sama dojrzała nie byłam... każda to przeżywała...każda inaczej...kto wie której się jeszcze jakie rzeczy zdarzą i jak to przeżyje? tego się nie da zaplanować. bo ja wiele rzeczy też mówiłam a potem mi odbiło ( nie, nie zrobiłam aż takiego kroku w stronę jakiegoś samobójstwa) faktem jest,że Madzia sama kieruje życiem i nie ma co się unosić czy olewać jej posty czy coś tylko dlatego że nie słucha co ktoś do niej mówi... bo mnie to nie boli jakby mnie nie słuchała... to jej życie, to ją może zaboleć.. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Powodzenia i Wszystkiego Najlepszego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
To niestety nie miało być miłe. Nie zawsze jesteśmy wszystkie dla siebie miłe, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- powinnyśmy być zawszwe miłe ale szczere a nie wyganiać Magdę i mówić jej że jej problemy zajmują cały wątek. Tak już czasem jest i ja się cieszę że mam obszerną relację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj chciałam wejść na forum, ale najpierw bratem musiałam się zająć i jego żoną, bo nocowali u mnie, dziś o 4 rano wyjechali... Poza tym ząb (a raczej jego brak) daje się we znaki, w nocy miałam gorączkę, do teraz śliny nie mogę przełykać i boli mnie prawie wszystko, jak przy grypie. Jak się zbiorę to pójdę po ten antybiotyk który mam brać ![]() Madzia, nadrobiłam wszystko i jestem w szoku. Ja wiem, że Ty teraz masz swoje zdanie, swój świat, chcesz robić po swojemu. Ale to wszystko Ciebie niszczy. Tak, ja też nie będę oryginalna i powiem że przez coś takiego przechodziłam. Ale gdybym wtedy miałam tyle osób dookoła, które by mi szczerze i realistycznie radziły, tak jak Tobie dziewczyny, to wtedy wszystko wyglądałoby inaczej i było lepiej. W związku nie ma być tak jak chcę ja albo tylko tak jak chce facet. Przecież związek to wspólne decyzje, dotyczące nawet najmniejszych pierdół. Nie widzę tego różowo, ale wiesz, że życzę Ci, żeby było dobrze... I proszę, nie próbuj nigdy więcej robić sobie krzywdy. Naprawdę, nikt nie jest warty czegoś takiego... ![]()
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż, wyprowadzono mnie skutecznie z równowagi. Jak napiszę, że "taka już jestem i nic na to nie poradzę" to też będziecie mnie żałować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Claris, ja tam i Bisię, i Elizkę mogę wziąć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja np. noszę 60FF. ![]() Ja też się przyłączam do prośby, a nawet mam brokuła w lodówce.
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Za mnie możesz już nie trzymać, no chyba, że w intencji popołudniowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i masz buziaka ![]() ![]() A ja będę was zadręczać przygotowaniami i od razu mówię, że w nosi mam iż jest osobny wątek PM2012. Tam mi się niepodoba bo w zasadzie nikogo nie znam. Będę się podniecać tutaj. Lubię was to będę was zadręczać swimi postami. Na początek pokaże wam nowy hotel w sando. całkiem obiecująco wygląda, nówka sztuka otwarta jakiś miesiąc temu. tyle, że restauracja na fotach wyglada na malutką i nie wiem czy ja bym tam upchnęla moich rozlicznych gości, sztuk 80. No chyba ze jest jeszcze jakaś inna sala. http://www.hotelkorona.eu/index.php/oferta i nie wiem jak z cenami. muszę się tam wybrać na kawę jak będę u rodziców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
aleks, ładny
![]()
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Ja mam czosnek. To wpadnę i zdziałamy coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo nie od dziś że INS jest mega dojrzała i mega mądrą osobą i mało kto się może do niej porównać.. także ja nawet nie mam zamiaru bo bym do pięt jej nie dorosła z moim zachowaniem. Madzia żyła tym zerwaniem to o nim pisała, Wy macie pracę, macie tżtów. okej Madzia źle robiła nie słuchając rad żeby czymś się zająć.. taka osobowość..tego się nie zmieni. a na pewno nie żadna z Nas. ja Was rozumiem doskonale, tu nie chodzi że się nie zgadzam po części z Wami czy na Was naskakuje. ale słowa o tym blogu czy jakoś inaczej to było ujęte to nawet mnie zabolało bo się poczułam że tu jednak tak się wyżalać nie da...a też kto wie czy bym Was słuchała? czy tak jak Ilsa wywala na publike to co miało być nie pokazane? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie wygląda ten hotel z zewnątrz no i pokoje eleganckie, tylko mało jakoś fotek restauracji i rzeczywiście wygląda jakoś mocno kompaktowo. Z resztą takie rzeczy to trzeba na żywo zobaczyć. Na oko to chyba się cenić będą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Konto usunięte
|
I teraz jeszcze dodatkowo Madzia sprawiła że wszystkie będziemy się czuły winne i najgorsze
![]() ![]() Antii no teraz noszę 75 Bee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit - winna to ja bym się czuła, gdybym nie napisała co myślę ![]() Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-09-21 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Dobra.
![]() ![]() Hotel wygląda bardzo elegancko, tylko nie ma za bardzo zdjęć restauracji, same kieliszki. ![]() Nocleg w pokoju dwuosobowym z balkonem 270zł... O kurczę. ![]()
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak było?? Napewno nie napisałabym, żebyś nie komentowała już moich postów, czyt. olewała mnie. To był cios poniżej pasa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
Aleks, strasznie mała ta sala... Masz możliwość zobaczenia na żywo?
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
paollino nikt mnie nie wygonił. Sama straciłam cheć do pisania tutaj. Czułam sie tu dobrze,miałam możliwość poznać osobiście Claris i Skimoska i ciesze sie z tego ale to za dużo jak dla mnie i nie piszcie już o mnie.
Claris nie broń mnie,to nie ma sensu ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-09-21 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
ogolnie rozmiar sali to problem. Albo są malutkie restauracje i mozna zrobic przyjecie zasiadane bo nie ma miejsca na parkiet albo domy weselne na 300 osób w których 80 gości bedzie wygladało smiesznie. Jakoś nie ma takich pośrednich. Widac musze wybudować coś w sando.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.