|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
A ja w krzyżówkach kiedyś wygrałam książkę, strasznie się cieszyłam, bo to była pierwsza krzyżówka w tej gazecie, którą do nich wysłałam
![]() ![]() ![]() ![]() W Niemczech widziałam kilka dziur w jezdni, które nie równają się naszym, a przed nimi był znak "Uwaga! Uszkodzenia jezdni". U nas to norma... ![]() pidzi, fryzura całkiem ładna, ale ciężko mi powiedzieć, jak to będzie u Ciebie wyglądać. Z tego filmiku wynika, że trzeba codziennie je układać i trochę się w to bawić, ja tego nie lubię ![]() libelle, ja jestem jedną z nielicznych, która na włosy nie narzeka ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się melduję, wyjechałam na dwa dni załatwiać sobie pracę i muszę się pochwalić, że wszystko poszło gładko i od października zaczynam ![]() ![]() ![]()
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do fryzury to jednak zrobiłam sobie grzywkę trochę dłuższą która nie wygląda jak grzywka, raczej taki kosmyk na bok ![]() generalnie ja też lubię swoje włosy, ale nienawidzę swojego garba na nosie i mam wielki kompleks na jego punkcie mimo że ogromniasty nie jest, nawet tż mówi że sie w oczy nie rzuca... tak czy inaczej przeszkadza mi no i już :| a mam go bo miałam krzywą przegrodę nosa i zawsze byłam krzywa i musieli mnie prostować, a to zęby a to nos ![]() gratuluję znalezienia pracy,a jaka to praca? ![]() mojego tż wysyłają na poligon znowu na 2 tygodnie od poniedziałku, a w sobotę za tydzień mieliśmy jechać na wesele ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Ja tam wierzę (jeszcze!
![]() ![]() ![]() Będę pracować w drukarni, właściwie to tylko wkładać ulotki do gazet ![]() Szkoda, że nie wybierzecie się na to wesele... ![]() A pokażesz jakieś zdjęcie w nowym wcieleniu? ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2010-09-16 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zadomowienie
|
Lovebird gratulacje tak szybkiego załatwienia pracy! Szkoda że u nas nie da się tak szybko znaleźć czegoś nowego i dobrego
![]() Chciałam do Was napisać wczoraj ale o dziwo udało mi się zalogować na klub a potem jak chciałam wejść na forum to mnie wywaliło i nie udało mi się drugi raz zalogować. Chyba rano jest mniej ludzi na necie jakoś jest łatwiej.... ![]() Młoda dała nam się dziś wyspać a wczoraj jak jadła to tak nam usnęła przy butelce śmiesznie, że się popłakaliśmy ze śmiechu, aż nie mogłam się opanować a Tż śmiał się ze mnie ![]() ![]() ![]() A jak tam u Was kobietki z pogodą ? My od 2 dni nie byliśmy na spacerku, bo albo leje albo (tak jak wczoraj) wiało tak że chciało głowę urwać, myślałam że mi kabel od telefonu drzewo zerwie, tak bujało drzewami... Mam nadzieję, że dziś uda się wyrwać na przechadzkę, bo jak na razie zapowiada się dobrze...oby ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
libelle, tak szybko, bo to praca dla studentów i teraz, na wakacje, dużo się pozwalniało i szukają chętnych, a poza tym, to za zatrudnianie studentów dostają dodatkową kasę... Nie ma nic za darmo
![]() Super, że w końcu mała dała Wam chwilę spokoju ![]() ![]() U nas też codziennie tak lało, że szkoda gadać, już od poniedziałku. Wczoraj koło południa się trochę rozpogodziło, że mogłam w końcu pranie powiesić na balkonie, a dzisiaj już się nawet słońce pokazało. Ale ma po południu znów padać. Ja też miałam wczoraj problemy z wizażem, niektóre strony musiałam po kilka razy odświeżać, bo nie chciały się załadować. A jak patrzyłam, to było trochę ponad 17 tys. użytkowników, więc wcale nie tak dużo, bo często było powyżej 22 tys. i było ok ![]() ![]()
#936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj cieszę się bardzo, że mam Tż-ta przy sobie, ale aż się boję, bo do 12.10. jest tak niedaleko a teraz jak siedzimy z małą w domu to czas nam leci jak nie wiem co. Bardzo dużo mi pomaga a jak pojedzie do pracy będę musiała siedzieć z małą sama, bo moja mama też już pojechała. Najbardziej przeraża mnie kąpanie, bo teraz we dwójkę działamy i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić mycia w pojedynkę, no ale może będzie już większa, a ja bardziej się przyzwyczaję to będzie inaczej.
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadam na moment, korzystając z wolnej chwili ![]() Sporo napisałyście, dlatego tylko hurtowo odpowiem Aniu87, mam nadzieję że jakoś się trzymasz mimo tych wzruszeń! U mnie w zasadzie było ok, tata miał w pewnej chwili coś błyszczące oczy al obyło się bez łez. Ja wytrzymałam bez problemu ![]() Widzę że niektóre grają- przyznaję że ja też ![]() ![]() ![]() lovebird, gratuluję pracy! A my sobie odpoczywamy ![]() ![]() ![]() A warunki mieszkaniowe ogólnie nienajgorsze, choć lepsze mogły by być. Nie obeszło się bez małego spięcia bo Ania niestety jest upierdliwa jak trzeba ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
libelle, na pewno sobie dasz radę
![]() ![]() aania_20, fajnie macie ![]() ![]() ![]() ![]() A odtwarzacz DVD i grill elektryczny, to drobiazgi? ![]() ![]() ![]() ~ania_87, (póki co) życzę Tobie i Twojemu TŻ-owi, aby to był Wasz najpiękniejszy dzień w życiu i żeby zabawa była udana ![]() ![]()
#939 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko Wam pozazdrościć Aniu ! My jedyne wyprawy jakie mamy to spacerki naszym a właściwie Ninki wózkiem w koło osiedla ![]() A tak w'ogóle to gdzie Wy dokładnie jesteście ?? Wypoczywajcie sobie jak i ile wlezie i czekamy na dokładne relacje po powrocie. Cytat:
lovebird jak pierwsze kilka dni ubierałam małą po kąpaniu to uwierz mi że musiałam się sama rozebrać do biustonosza taka byłam przy tej czynności spocona. Normalnie lało się ze mnie, bo bałam się żebym jej właśnie czegoś nie zrobiła. Teraz idzie mi dużo lepiej i jak tylko młoda nie strajkuje - pręży się - to idzie nam ubieranie w momencie
![]() A powiem Wam że wczoraj byliśmy na spacerku i od razu na zakupach i o dziwo nie wiem jak ja będę robiła zakupy jak zostaniemy we dwie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
popadam w jakąś deprechę :/
#941 |
Zadomowienie
|
Ja ci dam deprechę
![]() ![]() Ty możesz mieć co najwyżej małego dołka, ale jak weźmiemy razem łopatkę to go zakopiemy ![]() Deprechę to ja mam jak mi się małą drze i nie powie o co jej chodzi ![]() Jak chcesz to Ci ją podrzucę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() to lekka praca, taka dająca pogodzić naukę i pracę ![]() a z weselem to wyszło tak, że horąży (podobno fajny starszy facet- tak mówi Tż) załatwił mu zastępstwo i na poligon poleciał ktoś inny więc na wesele jedziemy ![]() co do nowego wcielenia to... go nie ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do robienia zakupów z małą sama to faktycznie ja bym nie pomyślała, że niby proste ale przecież dziecka nie zostawisz przed sklepem... głowa do góry!
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-09-20 o 06:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dość, że nie zostawię przed sklepem to tym bardziej samego dziecka w domu też nie da rady zostawić.
I tyle się mówi o dyskryminacji niepełnosprawnych, a tu proszę dochodzi jeszcze dyskryminacja matek z wózkami ! No, ale pewnie rzeczy widzi się dopiero wtedy jak zaczynają nas samych dotyczyć... Będę musiała chyba zabierać małą do chusty i tak chodzić do sklepu, bo innego wyjścia nie widzę. A może jeszcze takie, że większość zakupów będę robiła na weekendzie jak będę z TŻtem a jedynie po niezbędne będę chodziła z małą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
libelle, z chustą sobie poradzicie, jak te większe zakupy zrobicie w weekend z TŻ-em, to dużo dźwigać nie będziesz musiała i jakoś to będzie
![]() pidzi, z tą operacją to faktycznie niezbyt ciekawie brzmi... Całe szczęście, że ja nic takiego nie będę musiała przechodzić. I fajnie, że idziecie na to wesele ![]() Ja byłam ostatnio z TŻ-em w Poznaniu i chciałam z nim pójść do teatru, ale nie wyszło, bo kasa była zamknięta i napisali, że otwarta jest od jakiejś innej ulicy, a że my się w Poznaniu niezbyt orientujemy i czasu malutko zostało, to w końcu poszliśmy tylko na piwo ![]() chilanes, trzymaj się... Chciałabym Ci jakoś pomóc, ale chyba nie mam jak ![]()
#945 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a to fakt, że wiekszość miejsc nie jest przystosowana dla matek z dzieckiem i to jest straszne :| Cytat:
![]() o jej... jak bym powiedziała Tż że chcę iść do tratru to by mnie wyśmiał ![]() ![]() a przypomniałaś mi jak mieszkałam z Tż jeszcze oddzielnie i ja jeździłam do Łodzi i też nie obczajaliśmy co i gdzie ![]() a na wesele idziemy... tak, ale szczerze to nie wiem co na siebie włożyć ![]() tymczasem ja zaczynam odczuwać zbliżającą się misję Tż-ta... mają go 'doszkalać' jeśli chodzi o mi-17 i ma mieć egzaminy, cały czas mówi coś o wyjeździe na kurs angielskiego ![]()
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-09-21 o 06:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Pidzi kiedy zapowiadali taką pogodę ? Nic nie słyszałam. Ma się poprawić ?? Bardzo bym chciała bo odkąd wróciłam ze szpitala to cały czas jakoś do d... i zimno. Od razu z upałów zrobiła się późna jesień...
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Raczkowanie
|
libelle, podobno od jutra ma być cieplej, ale należy wspomnieć że mówiąc cieplej, mam na myśli 22 stopnie w centrum polski, a podobno od soboty załamanie pogody idące od zachodu... czyli deszcz. ale ja już pogodziłam się z końcem lata bo już czuć chłód niestety, więc cieszę się jak tylko nie pada deszcz
![]()
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Hej!!! witam po moim ślubie
![]() ![]() ![]()
#949 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dziś było cudnie nawet byliśmy na spacerku. Mała dziś strajkuje i nie chce spać. Miejmy nadzieję, że za to będzie nam ładnie spała w nocy ![]() ![]() A z końcem lata ja jakoś nie mogę się pogodzić, bo jakoś w tym roku mało z niego miałam pociechy. Cytat:
Ania czekamy na jakieś obszerniejsze relacje
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
U mnie i wczoraj i dzisiaj bardzo ładnie było, z tym, że dzisiaj trochę wiatr chłodny momentami się pojawiał. Ale ogólnie ok i jestem bardzo zadowolona, bo pomalowaliśmy z tatą prawie do końca auto. Jutro jeszcze tylko myjnia i wykończenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pidzi, ja bym założyła tą marynarkę... Tak mi się wydaje. No chyba, że rano będzie bardzo zimno, to założysz płaszcz, ale to będziesz sama widziała ![]() ![]() ![]() A my w teatrze chyba nigdy razem nie byliśmy. Stwierdziliśmy kiedyś, że trochę kultury by nam się przydało ![]() ![]() ~ania_87, ja też czekam na relację ![]() ![]()
#951 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
pidzi, Twój na wiosnę jedzie? Cytat:
![]() Banan to Ci długo nie zejdzie (wiem po sobie) ![]() Cytat:
U nas od niedzieli jest pięknie! Słońce świeci cały czas, cieplutko, wygląda jak lato ![]() Dziś pewnie też gdzieś się wybierzemy bo szkoda zmarnować taką pogodę. Aż mi się nie chce wracać.... ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-09-22 o 10:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas też pogoda cudna, posprzątałam sobie na balkonie badylki po pomidorach. Koniec sezony pomidorowego. Niby pomidorków jeszcze było moc ale cóż mi po nich jak i tak ich nie mogę jeść, więc lepiej było się ich pozbyć żeby nie kusiły
![]() TŻtowi powiedziałam, że jak tylko przestanę karmić piersią to idę na miasto na podwójnego kebaba na frytkach z dużą colą i jeszcze zamówię sobie pizzę na wynos i wypiję grzane piwo lub wino ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() relacje zaczęłam pisać Wam wczoraj ale się skasowała i się wściekłam i nie pisałam drugi raz ale postaram się w najbliższym czasie coś skrobnąć... może dziś wieczorem ![]() u mnie też piękna pogoda od soboty... przed weselem wszyscy tylko mówili, ze ma być słoneczko w sobotę a powiem Wam, zę jakoś w dniu ślubu mnie to najmniej interesowało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#954 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie chyba zobaczę jaka będzie pogoda, nie chcę ubrać się za lekko ale też nie za ciepło. a pogoda jest zmienna bo na słońcu aż gorąco ale jak zajdzie i zawieje to zimno jak cholera... tak mój wiosną, dokładnie z tego co teraz mówi w kwietniu, ale wiadomo jak jest w wojsku ![]() Aniu_87 życzę Wam dużo szczęścia i wszystkiego dobrego! jak najmniej wyjazdów i nieobecności Tż, wiele miłości bo ona najważniejsza! i tak jak reszta- czekam na relacje i zdjęcia ![]()
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-09-22 o 14:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Czas na moją opowieść
Obudziłam się ok 6 rano ale wstałam o 7 i wypiłam herbatkę z moją mamą, ciocią, kuzynką(starszą) i ruszyłyśmy do fryzjera. po drodze zgarnęłyśmy resztę ekipy ciotek i kuzynek. trochę śmiesznie to wyglądało jak taka 9cio osobowa banda wpadła do fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i czym się chciałam pochwalić... oczywiście zespołem byli wszyscy zachwyceni i część gości brała wizytówki (nawet jedna młoda mężatka wzięła czym był zbulwersowany jej mąż ![]() ![]() no to chyba na tyle ![]() ![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
No wiesz co! Jakie zanudzanie
![]() ![]()
![]() |
#957 |
Rozeznanie
|
Aniu super ta Twoja relacja
![]() ja mogłabym takie ślubne historie czytać i czytać i czytać i nigdy mi się nie znudzą ![]() zaraz właśnie będę oglądać płytkę z wesela, na którym byliśmy w sierpniu ![]()
![]() |
#958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu suuuuuper opowieść, aż kilka fragmentów musiałam przeczytać mojemu TŻ-towi
![]() ![]() ![]() U nas dziś pogoda dalej letnia i aż się chce wyjść na spacerek... choć ja dziś w stanie rozkładu. Dziś w nocy znowu miałam piersiasty problem i doszło do tego, że już nie wytrzymałam i się popłakałam z bólu ![]() ![]() ![]() Może uznacie mnie za wyrodną matkę ale postanowiłam skończyć z karmieniem piersią. Trzy razy w ciągu jednego tygodnia mieć zapalenie piersi to już przegięcie. Mała i tak jest dokarmiana a pokarmu mam tak mało, że starcza jej zaledwie na 2 -3 posiłki dziennie. Jak się uda to dziś pójdziemy na prywatną wizytę do pediatry, żeby obejrzał małą i powiedział jak mam podawać jej witaminy jak nie będę już karmiła piersią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
Libelle - ja też miałam zapalenie piersi, więc znam ten ból ale nigdy w życiu bym nie zrezygnowała z karmienia, mój maluszek ma już 5 miesięcy i jest dokarmiany butlą bo mam wrażenie że już mu nie starcza z cyca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz ja też byłam za karmieniem piersią i chciałam karmić jak najdłużej, ale nie zawsze można choć by się miało jak najlepsze intencje. Ja w ciągu ostatniego tygodnia miałam 4x zapalenie piersi i w tej piersi nie mam już w'ogóle pokarmu. A dokarmianie u nas wygląda akurat tak, że to swoim mlekiem dokarmiam, bo mam go tyle, że starcza małej na jedno jedzenie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.