![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
no wiesz co
![]()
#992 |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, dlatego wole Wam oszczędzić życia
![]() Koniec tematu ! ^^
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Lavi nie mam do Ciebie sił dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#994 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestem jakaś nie normalna, przed chwilą popłakalam sie przy piosence
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a masz okres?? ![]()
![]() |
#996 |
Rozeznanie
|
a to dlatego wczoraj się praktycznie poryczałam jak słuchałam pięknego wykonania piosenki przez 14 letnią dziewczynkę
![]() zapomniałam, że mam okres ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-09-21 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Ja się wzruszam pięknem melodii, piosenki, albo natury [góry, strumyki]. Ale muszę mieć taki "wrażliwy" humor wtedy. W sumie bardzo rzadko mi się coś takiego zdarza. ![]()
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś prawie nigdy nie płakałam ale jak wydoroślałam że tak powiem to kurna byle wzruszająca scena w filmie a ja juz łzy w oczach, albo przy piosenkach ryczę, beksa się ze mnie zrobiła normalnie
![]()
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na filmie wzruszałam się na "mustangu z dzikiej doliny" ![]() a kilka lat później na 1 scenie "nie zależy mu na Tobie"
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
tak czytam czytam i notuję z boku, wyłania się tak po tych 6 częściach Nimf niezły portret psychologiczny Nimfomanki
![]() - kocha seks - robi na drutach - płacze przy piosenkach - obsesyjnie kolekcjonuje lakiery do paznokci - oczy ze spojrzeniem psychopatycznym - calkiem wrażliwa osoba - skłonnści sado maso ![]() - a tak to i ugotuje i posprząta i loda zrobi - acha!!! i nierzadko kocha na zabój ![]() NO KOBIETA IDEAŁ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1002 |
Zakorzenienie
|
Ja płakałam na bajce "Król Lew"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Raczkowanie
|
ja też na "Królu Lwie"
![]() ![]()
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
oj na królu lwie to i ja plakałam co ja na bajkach w ogóle nie placzę
#1005 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W tej chwili ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BS w szpitalu leży, jutro zabieg ale ma się ok, samopoczucie też ok ![]() I co ja mam teraz sama robić? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22209818]
I co ja mam teraz sama robić? ![]() cho tu do mnie... ![]() ![]() ![]() no i to też cecha kobiety nimfy - bez BS ciężko oj cięzko
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Chai a ten krem bananowo-cośtam z imbirem jak się robi? Ale brzmi
![]() DOBRE CECHY MOJEGO BSa: (czy wymienię wszystkie?) -> jest moim przyjacielem, i w ogóle świetnym przyjacielem ludzi -> spokojny i wyrozumiały -> troskliwy, czasem mi tylko mówi żebym mu powiedziała jak będzie ZBYT opiekuńczy ![]() -> umie mnie rozbawić i w ogóle dużo się razem śmiejemy -> jest godny zaufania -> błyskotliwy -> oczytany, duuużo czyta -> uczy się robić dobre jedzenie ![]() -> nie ma nałogów -> no i kochane, last but NOT LEAST, to w końcu BS! ![]() Labi ta lista... boska! Ale... Cytat:
![]() Ale dodałabym UZALENIONA OD WIZAŻU I INNYCH NIMF! ;D UWAGA APEL! Mogą się do mnie zgłosić wrocławianki i szczecinanki? Bo robię magisterkę o miastach i potrzebuję wrocławian i szczecinian do wypełnienia małego kwestionariusza i desperacko potrzebuję pomocy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ze wsi, to się nie nadam ![]()
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam że to ukłon w stronę Chai, bo reszta to bardziej czeka aż zrobi te ANTENKI
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ostatnio prowadzę otwartą wojnę chemiczną ze szkodnikami ![]() Są to kwiaty dla cierpliwych, ale na prawdę ślicznie umieją się odwdzięczyć ![]() dzięki za komplement ![]() ![]() ![]() Ten przystojniak na jachcie to właśnie ów Egipcjanin za którym pływałam, żeby sobie pooglądać.. te poruszające się zwinne ciało pod wodą.. bajka! ![]() Niestety te baseny w większości tylko ślicznie wyglądają, bo wieczorem je czyszczą chemicznie i nie można z nich korzystać ![]() ![]() Cytat:
Wycieczki z Sharm do Kairu (piramidy) trwają półtora dnia i zależnie od biura kosztują np: 280zł / os - w Tui 85 usd - w Sun&Fun a 50zł z lokalnego biura (zlokalizowanego w Naama Bay) z polskim przewodnikiem dwudniowa wycieczka w Sun&Fun (z hotelem i noclegiem) 155 usd Cytat:
![]() Co do kłótni - chyba tak właśnie jest, chociaż ja z BSem staramy sobie wszystko wyjaśniać na bieżąco. Pewnie było kilka małych spięć, ale jeszcze ani jednego poważnego sporu ![]() Ja polecam Egipt do odprężenia się i poznania ZUPEŁNIE innej kultury niż nasza europejska. Różnice widać na każdym kroku.. a jak kogoś to jeszcze interesuje i chce wiedzieć skąd się biorą, jaka jest różnica, co to znaczy koran, to już w ogóle ciekawe miejsce. Wiadomo, że poza hotelem nie jest aż tak cywilizowanie jak u nas. Mi to jednak zupełnie nie przeszkadza - no ale kto co lubi ![]() Nic mi nie mów o dniach wolności... ja właśnie w delegacji ![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie, żeby mój BS tak się zachował (ani ja do niego). On nawet potrafi wstać ze mną o 4tej rano, żeby pomóc mi wyszykować się do wyjazdu w delegacje... kocham to w nim, że jest taki troskliwy i opiekuńczy. No i staram się to samo dawać od siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to będzie mój ulubiony komplecik ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1012 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
ale się napisałam
![]() Cytat:
to że mnie kocha ![]() rozmawia ze mną szczerze i wprost, liczy się z odmiennym zdaniem od swojego bardzo mi się podoba fizycznie i psychicznie ![]() jest zawsze wtedy kiedy go potrzebuję i mogę na niego liczyć nie da sobie wejść rozwydrzonej babie (czyli mi) na głowę ![]() jest zaradny i doroślejszy ode mnie, umie przewidywać i myśleć logiczniej ![]() umie się bawić, towarzystwo szybko stało się naszym wspólnym, nie zachowuje się jakoś negatywnie po alkoholu jeśli coś mówi, to to potem robi (nie rzuca obietnic na wiatr a ich wcielenie w życie nie zajmuje mu wieków) nigdy nie sprawił, żebym czuła się zakłopotana, czy też nie dał powodów do konkretnej zazdrości i cała masa innych rzeczy, których długo by wymieniać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Konto usunięte
|
Kupiłam kiedyś BSowi na all taki "ocieplacz" na ptaszka, zamówiłam 2, bo kumpela też chciała.
Razem odebrałyśmy z poczty i rozpakowałyśmy i jednocześnie krzyknęłyśmy: Ona - Taki duży?! Ja - Taki mały?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak byśmy zaczęły tu wypisywać to by jutro nowy wątek był ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22211117]Kupiłam kiedyś BSowi na all taki "ocieplacz" na ptaszka, zamówiłam 2, bo kumpela też chciała. Razem odebrałyśmy z poczty i rozpakowałyśmy i jednocześnie krzyknęłyśmy: Ona - Taki duży?! Ja - Taki mały?! ![]() ![]() ![]() ![]() a ona zakładała? Właśnie one mi się za sztywne wydają, żeby je zakładać. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ee, ja do BS: " przystojniaku, bo Ci loda zrobie zaraz"... a On: przesyła mi buziaka i mówi "dziergaj" ![]()
![]() |
#1016 |
Konto usunięte
|
Chai, no zapytałam ją, jak tam ocieplacz jej faceta, a ona "A nosi, nosi..."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Axa daj linka do lakierów
![]() ![]() Byłam u gine. Musze zrobić dokładne badania. Ehhh.... (zgwałciła mnie!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Chai ;D dokładnie a i tak pędzimy z tymi postami jak szalone
![]() Orli - mnie takie ocieplacze zawsze strasznie śmieszyły :P nie wiem jak facet miałby to na co dzień nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1020 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.