![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Dziekuje wszystkim za slowa pocieszenia
![]() ![]() ![]() Ja lepiej nie bede nic mowic o czasach mojej szkoly ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja na takie spacero - gadanie zazwyczaj podwójne to tak powoli od 1 liceum ![]() ![]() ![]() Narandkowałam się myślę optymalnie, można się ustatkować teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() u mnie też pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Bo jak kurna nie masz kiedy do mnie przyjechać chociaż na kawę to co ja mam poradzić ![]() ![]() A co ja mam za życie-kursuję pomiędzy szpitalem,szkołą i domem,zero wolnego czasu w tygodniu ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj w Klubie "Nic się nie dzieje, nananana..." Cytat:
![]() to tak, jak u mnie - wracam wieczorem z pracy, to tylko jem kolacje, kąpię się, posiedze trochę na necie i spać. I tak cały tydzień ![]() A potem przychodzi weekend, w który mam ochote się zabawic, wyszaleć, rozładować całotygodniowe emocje, a tu... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 12:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylko mi tu znowu nie marudź
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
![]() dziękuję wszystkim za przytulańce i słowa pociechy ![]() ![]() to co lecę z tymi koszulami ![]() ![]()
![]() |
#1927 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() To przyjedź do mnie dziecka mi popilnować-zawsze to jakas odmiana ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() zapomniałam wam jeszcze napisać o absolutnym hiciorze z H&M-uwaga ciastelowiczki ![]() ![]() red-co do galeri to lepiej isc do jakiejs mniej obleganej galeri-np w Kraku w gal krakowskiej nic nigdy nie ma-bo co przyjdzie to sie w godzine rozejdzie,a w bardzire odludnych galeriach sa fajne rzeczy. ramoneski opróćz hm były jeszcze w jakims jednym sklepie, ale nie moge sobie przypomniec w którym ![]() bizuteria-nie parzyłam we wszystkich ,ale np w reserved było kilka fajnych rzeczy,a w H&M warto zajrzec na akcesoria męskie-mają np skórzane bransolety i inne popierdółki, gładkie, z klamerkami albo ćwiekami
![]() |
#1929 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() W czwartki w Parku ![]() Cytat:
![]() A wiecie, patrzę na te młode laski, które wolą lansować się po szkole w galeriach niż uchlać w plenerze i nie wiem czy współczuć czy zazdrościć zdrowego podejścia do życia... Grom wie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
grozi wypollizowaniem
|
w temacie dzinsów-ciekawe:
https://wizaz.pl/Moda/Porady-stylisty/Levi-s-R-Curve-ID
#1931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() weekendy mam ostatnio wesołe ![]() ![]() jam chomik ![]() to ten trzeci zaplanowany weekend ![]() jadę do miasta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() mam to samo (co chyba widać... i słychać ![]() przejdzie dopiero z powrotem lata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1933 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
ale nie tak, jak teraz - o nie....
tak źle i zimno, to mi nie było ![]() teraz deprecha, to się dopiero rozkręca ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
ale to normalne,jak ja pomyslę,że już jest jesien to mnie zaraz trzęsie
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w inne dni w Club Rocku, No Mercy i Metalcave i pewnie innych miejscach których nie znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-09-21 o 13:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() na stronie levisa jest test dopasowujacy ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-21 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
BAN stały
|
To wrzucam swoją chustę. Ale nie umiem jej dobrze uchwycić
![]() I malinę na ustach też chyba widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
mi wystarczy słońce i plus 30 stopni - zmemłam (skleję) się w mig
![]() Cytat:
![]() edit: chyba przyłączę się do Gryksa i też zostanę dzidzia-piernik ![]() Będziemy wiecznie młodzi (duchem ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-21 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Nudzi mi sie
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ramoneski w reserved widziałam, a czy fajne to nie wiem bo się nie przyglądałam nawet ![]() a mam taki boski dzień dzisiaj, że hoooo hoooo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
grozi wypollizowaniem
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22206519]się zgodzę, totalna katastrofa...
ramoneski w reserved widziałam, a czy fajne to nie wiem bo się nie przyglądałam nawet ![]() a mam taki boski dzień dzisiaj, że hoooo hoooo[/QUOTE] a wiecie co....chciałam wczoraj kupic buty-ale kosztowały 499 zł...a dzis je przecenili na 299 ![]() ![]() ![]()
#1943 | ||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nam w sumie więcej, ale przez pierwsze kilka lat to on ze mną chodził, a ja z nim... Z mniejszym zacięciem. ![]() Cytat:
Trzeba znajdować pozytywy. jak zaczniesz bywać w towarzystwie średnio fajnym - to zwiększy Ci się wybór dostepnego fajnego. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pointa surrealistyczna. ![]() ![]() Cytat:
![]() Może się gdzieś zapisz? Klub jakiś, kurs, sport, sekcja robienia czegokolwiek gdziekolwiek? Cytat:
![]() Znam to - urok nowej zabawki. Nie będę drążyć tematu, ale... No znam to. Tyle, że "zabawki" czasem nie rozumiały, że ja drugi raz wcale nie chcę i miewałam mocno przesrane.
![]() |
#1944 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sabb-perfumy to w sumie kupuję na Wizażu
![]() Polly-kupiłaś?
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale elfie skojarzenie było dziś nieodparte - skojarzenie z leśnym elfem, gwoli uściślenia. Dać radę to wiem że dam, bo innego wyjścia nie ma, a potrzeba będzie bo będę stety-niestety prowokować reakcje alergiczne. Żaden patent, jakoś tak po prostu usychało po jednym spotkaniu.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
to się nacieszyłam mieszkaniem - przyszedł czynsz z rozliczeniem ogrzewania 1689.72
![]() od 7 lat miałam zwroty, nawet 2 czynsze, a tu taka wtopa.... ![]() dlaczego kobiety zostawiaja mezczyzn po nocy z nim... ![]()
![]() |
#1948 |
Nindżopesz
|
Ale mi się chce chociaż nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
zadzwonił tel i zapomniałam po co weszłam i już iść muszę
to tylko dodam o imprezach - mnie się zawsze chce - lata mijają, wszystko się zmienia a mnie się chce - nawet jak mi się z domu wyjść nie chce bo np zimno pada i wieeje to jak już mnie ktoś wsadzi w auto to jestem przehapi że wylazłam, ja po prostu lubie ten sport w ogóle z wrażenia w szpitalu podałam zły wiek w sensie odmłodziłam się o rok - zapomniaąłm że już rok minął - pielęgniarka analizując potem dane z peselem podniosła brew - mina bezcenna - a ja: " tak słucham, coś sie stało ?" |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | ||
Zakorzenienie
|
Wlazłam w link od Betty i śmiem podejrzewać że Doda to samiec
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.