|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Korinko, a jak nasz lekarz?? spisał się?? nie masz zastrzeżeń???
|
#6572 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6573 |
|
Raczkowanie
|
|
#6574 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam dziewczyny ze sie wtracam mam nadzieje ze wybaczycie i choc operacje mam za soba przyjmiecie do grona
mialam operacje robiona 12 listopada 2004 czyli niedlugo bedzie 6 lat, piersi sa jakie byly, miekkie ale sprezyste, lewa ciut opadla ale zawsze mialam lewa wieksza i sutki w rozne strony patrzace, doktor powiedzial ze mozna podciagnac przy operacji to wtedy beda identyczne ale bedzie widac sztucznosc wiec nie pisalam sie na to, piersi mam wiec jak mialam, prawa wyzej, lewa nizej i w niej implant jest ciutke luzniej, czasami w zartach jak moj maz cos zmajstruje (takich smieszek jest z natury)mowie ze mi 'cycki opadna' (zmiast szczeki) a on zawsze 'tobie to nie grozi', wyjsciowke mialam 75AA (jesli w ogole takie plaskie sie licza w ogole do mierzenia), po op 75C, konkretniej nie wiem co podac, odnalazlam kartki z kliniki ale mam tam sporo okreslen Style, Ref, SN i Lot, nie mam silikonu tylko jakis zel, niestety nie pamietam dokladnie, wiem ze przez to op byla drozsza ale mam dozywotnia gwarancje i w razie czego to jade do kliniki i place tylko za znieczulenie, te implanty chyba sa robione tylko w Anglii ale palca uciac sobie nie dam, osoby ktore mnie poznaly po op nie maja pojecia ze ja mialam, wiele z tych co mnie znalo przed (mowie o znajomych nie przyjaciolach i rodzinie oczywiscie) mysli ze to od przytycia, po op jakas taka pulchna sie zrobilam (teraz dopiero wiem czemu, doczytalam to w Waszych postach ) choc raczej zawsze nosilam rozmiar 8 (polski 36), nie trwalo to dlugo (2-3 miesiace) ale skutecznie zrobilo kamuflaz dla piersiaha: operacje robilam w Szczecinie w klinice ArtPlastica (op robil dr Maciej Pastucha) i pomimo bolu to byl wspanialy pobyt, pielegniarki byly wspaniale, generalnie ja sie staralam nikomu nie przeszkadzac, nawet nie prosilam o leki przeciwbolowe i dopiero jak mnie zapytaly czy chce i to nie problem to dostalam, pierwszej nocy nie dalam rady wstac sama ale rano uparlam sie, obok lezala dziewczyna ktora miala op zaraz po mnie i cala noc nie dawala wszystkich spac, pomyslalam ze wstyd robi, sama chciala i teraz robi przedstawienie, moze dlatego ja bylam az za cicho, jak wychodzilam z kliniki to zostalam obsciskana przez personel bo podobno nigdy nie bylo takiej dzielnej pacjentki i grzecznej pacjentki , ketonalu po operacji nie bralam bo tak naprawde bylam psychicznie przygotowana na bol i chyba dlatego dawalam rade, w niedziele wieczorem wrocilam z kliniki a w poniedzialek poszlam do pracy, problemem bylo podniesienie segregatora z papierami, podobno robilam sie biala jak sciana, owczesny szef powiedzial ze mam konczyc prace o 13 przez caly tydzien (pracowalam 7-15) i oczywiscie nic nie dzwigac (najpierw chcial mnie w ogole wyslac do domu na tydzien), zapytalam meza jak mnie pamieta po op (wtedy bylismy para z 3 letnim stazem spotykania) i powiedzial ze bylam dzielna, nie jeczalam, sama sobie umylam glowe w niedziele po powrocie choc chcial mi pomoc i ze w duchu bardzo mnie podziwial, jedyny moment gdy krzyknelam to jak wychodzilam z wanny i ze sznurka zleciala sciereczka, malutka 30x40cm i jak leciala to otarla sie o sutek, coz pewnie bylam nieprzygotowana i dlatego, poza tym juz po miesiacu przestalam nosic cholerny pas a po 1,5 mierzylam codziennie ciuchy i patrzylam jak wygladam, po 2 miesiacach ubralam normalny biustonosz bo mialam dosc tego z kliniki, oczywiscie mialam swieze blizny wiec powyciagalam z kilku druty i juztak wiec sumujac - po uplywie prawie 6 lat nie widze zeby sie piersi 'zuzyly' no i powiem ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu, nie zaluje absolutnie, nie musialam robic tego dla faceta bo mam wspanialego mezczyzne ktory nigdy nie dal mi odczuc ze cos mu sie we mnie nie podoba (wrecz przeciwnie), o zrobieniu piersi marzylam odkad skonczylam 15 lat i widzialam ze u mnie sie nic nie dzieje (aha, mialam prawie 30 jak robilam op)no dobra, chyba z grubsza wszystko pozdrawiam wszystkie dziewczyny i te po i te przed |
|
|
|
#6575 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a znasz takich? eeeee noooo a co to jest ten piec??? ![]()
|
|
#6576 |
|
Raczkowanie
|
nie piec tylko pięć!!!! po angielsku przecież!!!!!!!!!!
![]() :brzyda l:![]()
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-09-21 o 22:04 |
|
|
|
#6577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życzę Ci dalszego zadowolenia! Silna Babeczka z Ciebie! Pozdro! ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- no przecież mówię - pic! Pic na wodę fotomontarz
|
|
#6578 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6579 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#6580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no nie można być tu poważnym człowiekiem no!!!
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-09-21 o 22:14 |
|
|
|
|
#6581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6582 |
|
Raczkowanie
|
pencseta to raczej malutko jak na moje oko
|
#6583 |
|
Rozeznanie
|
i to jest właśnie najważniejsze!
spełniać marzenia! ![]() smiech to zdrowie
|
#6584 |
|
Raczkowanie
|
TAK JEST!! Pani Dohtor
|
#6585 |
|
Rozeznanie
|
seela - dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz...
Dziewczynki gdzie wy jestescie??? happy, maceratka,magerka,mya,lis topadzia,marczilada, natasha, alis, i reszta brygady???? ![]() no i witam stare nowe forumowiczki. ![]() seela, agness, miska, aldi, anna co u was??? co za wieczorny nalot...
|
|
#6586 |
|
Przyczajenie
|
wesolo tu u Was, akurat w sam raz na rekonwalescencje
|
|
|
|
#6587 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6588 |
|
Raczkowanie
|
Magician ile zapłaciłaś za wszystko?
|
|
|
|
#6589 |
|
Rozeznanie
|
|
#6590 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#6591 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6592 |
|
Raczkowanie
|
no nie wiem....hmmmm..
a Ty tez będziesz taka arogancka jak Seela??
|
#6593 |
|
Kazar Lady
|
i kolorami
doceniam wywołanie do tablicy ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- jak dr house |
|
|
|
#6594 |
|
Rozeznanie
|
szkoda ,ze nie odpowiedzilas na moje pytanie kilka dni temu...
|
|
#6595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6596 |
|
Kazar Lady
|
no to odliczamy
Miśka za 5min spać ![]() Anna za 15 min spać ![]() Aldi za 25 min spać ![]() Seel za 35 min spać i wstaw wodę
|
|
|
|
#6597 |
|
Raczkowanie
|
Magician, no witamy witamy...fajnie że podzieliłaś się swoja historią
wiecie co??szkoda że nie ma dostępnego tego programu któremu wprowadza się dane a on pokazuje nam jakie piersi uzyskamy....ja znowu w paranoje popadam....waham się, filozofuję, zastanawiam się czy nie za mało płacę, czy lekarz jest ok, czy nic nie schrzani
|
#6598 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oj w sam raz!!!! Cytat:
![]() noooooo! jak nie jak tak! masz Swojego F16??? właśnie
|
|
#6599 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6600 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

) choc raczej zawsze nosilam rozmiar 8 (polski 36), nie trwalo to dlugo (2-3 miesiace) ale skutecznie zrobilo kamuflaz dla piersi
, ketonalu po operacji nie bralam bo tak naprawde bylam psychicznie przygotowana na bol i chyba dlatego dawalam rade, w niedziele wieczorem wrocilam z kliniki a w poniedzialek poszlam do pracy, problemem bylo podniesienie segregatora z papierami, podobno robilam sie biala jak sciana, owczesny szef powiedzial ze mam konczyc prace o 13 przez caly tydzien (pracowalam 7-15) i oczywiscie nic nie dzwigac (najpierw chcial mnie w ogole wyslac do domu na tydzien), zapytalam meza jak mnie pamieta po op (wtedy bylismy para z 3 letnim stazem spotykania) i powiedzial ze bylam dzielna, nie jeczalam, sama sobie umylam glowe w niedziele po powrocie choc chcial mi pomoc i ze w duchu bardzo mnie podziwial, jedyny moment gdy krzyknelam to jak wychodzilam z wanny i ze sznurka zleciala sciereczka, malutka 30x40cm i jak leciala to otarla sie o sutek, coz pewnie bylam nieprzygotowana i dlatego, poza tym juz po miesiacu przestalam nosic cholerny pas a po 1,5 mierzylam codziennie ciuchy i patrzylam jak wygladam, po 2 miesiacach ubralam normalny biustonosz bo mialam dosc tego z kliniki, oczywiscie mialam swieze blizny wiec powyciagalam z kilku druty i juz
no i powiem ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu, nie zaluje absolutnie, nie musialam robic tego dla faceta bo mam wspanialego mezczyzne ktory nigdy nie dal mi odczuc ze cos mu sie we mnie nie podoba (wrecz przeciwnie), o zrobieniu piersi marzylam odkad skonczylam 15 lat i widzialam ze u mnie sie nic nie dzieje (aha, mialam prawie 30 jak robilam op)