![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
lena no wlasnie wiem, ze dopiero co pokazalam na co mnie stac. i wlasnie sie smieje, ze za ten miesiac to hostka bedzie mnie po stopach calowac zebym nie wyjezdzala, a ja powiem niet i pojde na swoje!
bylabym w siodmym niebie, gdyby tak bylo. gdybym miala gdzies swoj pokoik, jakas prace i tyle... normalnie nie wiecie, ile by to dla mnie znaczylo. uwielbiam moja prywatnosc. myslalam, ze au pair mi to da, ale okazuje sie ze powinnam sie socjalizowac ze wszystkimi dookola. a moze to tak tylko w tej rodzinie. tak sobie pomyslalam, ze w sumie przyjaciolka mojej mamy ma znajoma w Londynie, moze moglabym do niej przyjechac na poczatku listopada i szukac pracy, jesli bym nie znalazla do tej pory. ale do tego musialabym najpierw powiedziec mamie :/ dobrze ze przyjezdzam w tym pazdzierniku, nie bedzie sie biedna tak o mnie martwila. kacha - a ja jechalam jakies 5-8 minut do twickhenam! to serio mamy bliziutko do siebie! jeszcze chyba dzisiaj jechalam autobusem z hounslow. trzeba sie bedzie w koncu spotkac, no nie ma bata :P
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2010-09-21 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
Co do Marty miałyśmy rację. Piszę to z pełną odpowiedzialnością. Dziewczyna niedojrzała, niepoważna i absolutnie nie nadająca sie na aupair. W tej chwili niesamowicie żałuję że mój post niejako pomógł jej w dostaniu się do hostów K666...
Co do sytuacji Konopii - dziewczyny. Sytuacja jest owszem, mało komfortowa, ale Konopia zaradna dziewczyna i sobie poradzi. Może zakopmy toporki wojenne, i poczekajmy na rozwój sytuacji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Konto usunięte
|
no to masz moj numer i pisz eske ino juz!
![]() i sie zgadamy ![]() masz jutro czas? ja jutro siedze w domu caly dzien;/ znaczy pojde znow cv roznosic ale nie wiem jesczez gdzie heh |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Wtajemniczenie
|
co do marty.
kurde.. zawiodłam się ![]() marty jeżeli z kimś rozmawiasz.. nie usuwaj wpisów, bo ktoś napisał co myśli.. jesteś nieszczera sama przed sobą, a to do niczego nie prowadzi..
#4535 |
Rozeznanie
|
Amen.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4537 |
Zakorzenienie
|
lucy-dzieki za linka. mysle,ze to nijak sie ma do sytuacji konopii hehe, ale komentarze ciekawe tam
![]() za kazdym razem, gdy czytam te strone, dowiaduje sie tylu rzeczy, o ktorych bym nawet nie pomyslala. faktycznie ciezko znalezc te rownowage pomiedzy izolowaniem sie, a przesiadywaniem non stop z rodzinka. swoja nastepna o to spytam, np. po 20 spadam zawsze do pokoju, a oni maja czas dla siebie (rodzice) . nie wiem sama. cos wymysle. a sluchaj, jakim postem przyczynilas sie do wyjazdu marty? i powiedz ruciakowi, jak sie rozwijaja nowe znajomosci ? ![]() konopia ![]() reszte zapomnialam ![]() a wiem, indy- nie mysl za duzo o tym, ze 'to sie skonczy'. ![]() zyj chwila ![]() ![]()
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
kasieńka- co teraz zrobią Twoi hości?
![]()
#4539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przyszedl <3 a razcej wlamal sie do naszrgo ogrodu , ja wrocilam z dziecmi ze szkoly, patrze a w ogrodzie jakas postac, tam jest ciemno i on w czarnym garniturze, wiec otworzylam drzwi i krzyknelam, ze dzwonie na policje <haha> a on taki zestresowany 'przestraszylas mnie!' ja ' nie, to ty mnie przestraszyles, wlamales sie nam do ogrodu!' pozniej sama sobie przypomnialam,z e wiatr otworzyl furtke a on rzeczywiscie tylko robil zdjecia. zaprosilam go na kawe, ale pil wode ![]() mielismy sobie tyle do powiedzenia!powiedzial, ze sie odezwie. a ja tym razem nie odpuszcze. Ruciaku, od dzis tak bede roic, ciesze sie ta chwila bardzo.
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
kacha jutro raczej nie dam rady, ale jesli w czwartek masz wolne to jak najbardziej
![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Konto usunięte
|
konopia pisz mi smsiaka
![]() ja w czwartek spoko mam czas ale potem popoludniujade do TZ i sie zostaje u niego ja aupair juz nie jestem a pracy zwyklej szukam wiec wolne mam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
![]() dobilas ruciaka (pozytywnie ![]() nie odpuszczaj i ciesz sie chwila ![]() poplakalam sie z tego "dzwonie na policje ![]() faktycznie widok mezczyzny z dzieckiem musi byc wrecz wzruszajacy. ![]()
![]() |
#4543 |
Rozeznanie
|
my sam niezle sie z tego pozniej usmialismy!
![]() . jego dziadek jest polakiem(po wojnie przeprowadzil sie do Anglii) i to najprawdopodobniej z moich okolic! jaki swiat jest maly. mam motyle w brzuchu zamist kolacji i nie moge zasnac. ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- to jest moj ulubiony widok, najpiekniejszy i masz racje - wzruszkajacy, przynajmniej dla mnie
#4544 |
Wtajemniczenie
|
indy- haha.dzwonie na policję.. PADŁAM! :d
jeeeeeej. ale iskrzy z obu stron? ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- indy- a dziadek po polsku mówi?
#4545 |
Konto usunięte
|
ach zawsze jest tak super pierwsze randki,spotkania,te motyle
![]() ![]() choc ja tez je mam wciaz ale to 2 mies jak jestem z TZ dopiero [juz;O] i nadal motylki mam i papa sie smieje no chyba ze mnie wnerwi czyms czasem ale to norma i itak nie potrafie sie gniewac na niego dlugo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to spotkamy sie wtedy jakos w ciagu dnia, zanim pojedziesz do TZ ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Konto usunięte
|
spoko
![]() daleko do kingston masz? maja super centrum handlowe tam ogromne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
indy. aj. ciesze sie!
a sluchaj, ile ma lat? garnitur mnie zmylil ![]()
![]() |
#4549 |
Konto usunięte
|
ruciak moj ma tyle co ja czyli 21 a w gangu chodzic lubi i koszulach jak moj brat jakis wyjatek
![]() takze wiesz garnitur nie znaczy ze ma 236364521111 lat na szczescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
to by bylo slodkie, gdyby byl w wieku indy i tak ladnie sie ubral, bo chcial wrazenie zrobic
![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie widok faceta który mi odpowiada z dzieciaczkiem na rękach jest baardzo seksi
![]() Lenuś,Lucy,Panienko bardzo dziękuje za komplementy w imieniu siostry i za głosy tymbardziej ![]() ![]() Panienko dasz mi znać jak będziesz się kiedyś znów wybierać na taką wyprawę ![]() ![]() ![]() A u mnie okej,od poniedziałku opiekuję się bardzo grzeczną piecioletnią Polką,pracuje codziennie pare godzinek ale niestety kokosów nie ma(choć nawet jakby były to by nic nie zmieniło) więc szukam czegoś jeszcze,można kciuki trzymać,choć głęboko wierzę że uda się coś znaleźć ![]() Ale czuję się bardzo dobrze,swobodnie,nie muszę o 17:30 zmywać się do pokoju i wegetować tam aż do 7 rano następnego dnia,nie mam depresji wieczorem na myśl o koljenym dniu pracy ani rano gdy trzeba brać się do roboty i użerać z dzieciakami,wręcz przeciwnie spędzam teraz bez przymusu piękny czas z dwoma dzieciaczkami które kocham nad życie ![]() Ruciaku! Odezwę się kochana na gadu jutro ![]() Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2010-09-22 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
koniecznie odezwij sie!
![]() dziewczyny, ![]() taniec z gwiazdami z boltonem jest na fastpass. ![]() super! dzis nie obejrze ![]()
![]() |
#4553 |
Zadomowienie
|
kacha do kingston bliziutko, max. 15 min autobusem.
pewnie mowisz o bentallu ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny rezygnuje... Jestem tutaj do 23.12 bo mam bilet na święta i nie wiem co potem.. Albo zostanę w Polsce albo wrócę tutaj, zatrzymam się u kogoś i poszukaj pracy.. Nie wiem.. Jestem w rozsypce...
Własnie skonczylam rozmowę z Hostka i nasluchalam się "jak bardzo Host jest ze mnie niezadowolony" uznala ze powinnam wiedziec...i powiedziala zebym sie nie przejmowala bo on ma teraz "zly humor" dlatego narzeka ale naprawde tak nie mysli.. Mam w d. co on naprawde mysli.. Mam nadzieje ze wytrzymam do grudnia...
#4555 |
Zakorzenienie
|
co tu sie dzieje. matko swieta.
Andzia ![]() ![]() twoj host to zboczony ignorant. "bo ma zly humor" a co mnie to obchodzi, jaki on ma humor. jak ja mam zly humor, to nie traktuje tak nikogo. niech sie wypcha. to ty pracujesz za grosze, gotujesz mu obiadki, a on takie cos?! moze to znak,ze czas na uk? wspolczuje ci strasznie ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- chyba najbardziej dobijajace w tym wszystkim jest to,ze hostka jest bardzo zadowolona z ciebie (prawda?), a to tylko humory hosta. przykra sprawa. tak sobie mysle,ze wspolczuje hostce. pozytywnie o niej piszesz, fajna babka z niej musi byc, a tu taki maz ignorant. przypomina mi hosta lenki.
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
Ruciaku ja mam takie warunki:
pracuje jak narazie 3 dni w tygodniu, od listopada 4: od piatku do poniedzialku mam zazwyczaj wolne- pomijajac czasami babysittingi , ale max do 23 wtorek : 6:30-8 , 12-13, 16:30-18 sroda: 7-8, 12-18 czwartek: 6:30-8, 12-16 chodze na kurs , a raczej jezdze 50 min w kazda strone , 2 razy w tygodniu - sroda i piatek od 20 do 21:40 ![]() ogolnie malo robie- sprzatam po posilkach , czyli wstawiam do zmywarki, robie czasami pranie, tzn. dorzycam ich do mojego , potem rozwieszam , zbieram i skladam czasami odkurzam, pomagam malej w lekcjach , bawie sie z nimi mam 650 CHF miesiecznie+halbtax z gleis'em 7+rower+duzy pokoj i wlasna lazienke moge zapraszac tutaj moja kolezanke kiedy chce, bo ja poznali i polubili ![]() zawsze sie pytaja czy nie chce z nimi jechac gdzies ! a ja korzystam i jade ![]() Ruciaczku, jak tam sprawa z ta rodzinka od mojej sis stoi?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
meggi:
wlasnie zadzwonilam do twojej siostry- do konca tygodnia maja sie odezwac, bo hosta nie ma, czy jakos tak. wierze w to,ze uda mi sie! ![]() i jeszcze raz dziekuje,ze pomyslalas o mnie ![]() powiedz mi, co to znaczy :halbtax z gleis'em 7 ? kurcze,masz rower ![]() ![]() bardzo podobaja mi sie twoje warunki i wiesz,ze sie ciesze,ze masz swietna rodzinke! jak widze twoj opis na gg, to buzia sie usmiecha! a teraz, dlaczego spytalam cie o warunki: roux -przeczytalas, co napisala meggi? widzisz roznice? jak duza?hm ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- wlasnie obejrzalam taniec Michaela. taki bezradny w tym. nie takiego go 'znam' ![]() ale to takie slodkie. mamy wiele wspolnego: lubimy zwykle biale koszulki gimnastyczne, garbimy sie i smiesznie tanczymy. ale jego glos za to to ![]() ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-09-22 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Konto usunięte
|
konopia tak o tym mowie
![]() ![]() wiesz coto jutro ozemy sie umowic na kingstonie przy betallu jak chcesz i pochodzimy czy na kawke pojdziemy ![]() ruciak ja tez kciuki trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Rozeznanie
|
Ruciak ja tez współczuje Hostce.. A Hostka z kolei współczuje dzieciom które wkrótce bedą nastolatkami i bedą miały przej.. Bo dopadnie ich burza hormonów i jeszcze bedą musiały dać sobie radę z jego hormonami...
On ma coś z głowa, serio... Zadzwoniłam do polskiej sąsiadki, powiedziała ze jak coś to pomogą, pożycza kasę, dadzą dach nad głowa jeśli będzie naprawdę zle... Dobrze ze mam się do kogo zwrócić o pomoc... Powiedziała ze w żadnym wypadku nie da mi wrócić do Pl Jak ja żałuje ze się zgodzilam W czerwcu na kolejny rok z nimi... (płacz) mogłam teraz być u nowej rodzinki na rok, może akurat byłaby ok... Mam dola...
#4560 |
Konto usunięte
|
Andzia
nie jest za pozno na zmiane rodzinki,powiedziec zczerze ze sie zle czujesz i chcialas byc gdzie indziej i dac im miesiac i szukac. nie idz na laske, oni predzej czu pozniej kogos znajda a jak ty sie zle czujesz po co masz sie meczyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.