|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Ja też uważam, że w zniknięcie Iwony zamieszani są jej znajomi.
Cytat:
tak na gorąco przychodzi mi do głowy taka wersja, podobno poszło o zazdrość o Pawła, dziewczyny o niego się posprzeczały tak? Czy to jest potwierdzone? Było jeszcze tam 2 gości, może 1 z nich coś czuł do Iwony, ta mogła się z nim bawić, flirtować itp a potem jak doszło do sprzeczki/awantury o Pawła to gość zobaczył, że to była ściema i postanowił się zemścić. Mało to było zbrodni z afektu? Albo to nie był też ktoś z tej 5-tki ale ktoś znajomy, kogo tam spotkali i dołączył do nich? Dla mnie to tłumaczy zachowanie Adrii, która może nie być sama zaangażowana w zniknięcie Iwony ale zwyczajnie boi się powiedzieć. Taka opcja przyszła mi do głowy, jeśli to nie była przypadkowa sprawa, to musi być to ktoś, kto mniej więcej wiedział gdzie Iwona mogła być o tej godzinie i wyszedł jej na spotkanie.
|
|
#482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W sprawie jest bardzo wiele nieścisłości, co sprawia, że mam w głowie milion pytań. Nieścisłości wynikających z opieszałością policji i zawiłych relacji znajomych Iwony... Nie oskarżam ich, że maczali palce w całej sprawie, ale jeżeli nie są pewni niektórych faktów, to powinni to śmiało powiedzieć, być może detektyw do tego dojdzie a nie mieszać jeszcze bardziej zeznając mało prawdopodobne zdarzenia. Trudno przywołać minuta po minucie wieczór, który był 2 miesiące temu - to też trzeba wziąć pod uwagę.
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2010-09-22 o 07:51 |
|||
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Cytat:
Cytat:
Co do samochodu - MY NIC NIE WIEMY O TYM CZYM POJECHALI NA DZIAŁKI, co nie znaczy, że policja nie wie ludzie zacznijcie odróżniać pewne fakty, my nie jesteśmy jakąś wyrocznią, nie mamy przecieków ze śledztwa, nie przesłuchujemy znajomych, opieramy się na artykułach i wywiadach dostępnych dla każdego.I znowu zaczynają się te same pytania - torebka miała być na balkonie, bo PODOBNO one często tak robiły (boże o tym piszą w wielu artykułach, zaraz mnie szlag trafi...) Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-22 o 08:01 |
||
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dlaczego towarzystwo Iwony stara się "wybielić" siebie, że oczywiście próbowali ją powstrzymać, żeby nie szła sama itp., tacy są troskliwi... A torebka z kluczami "często" zostawiana na balkonie na wypadek, gdyby wracali osobno.
|
|
#485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może poprostu przez telefon dogadały sie gdzie zostawić torebkę i nie musiało to być robione często. A torebka miała tam leżeć góra godzinę, przez ten czas mało możliwe jest to, żeby ktoś obcy ją wziął. A co do 30-latka to też nie wiadomo czy nie był on czyimś gościem (Adrii, Pawła czy tego jeszcze jednego chłopaka) na wakacjach i czy poprostu nie był tylko do towarzystwa żeby się w domu nie nudzić , takie moje przypuszczenie
Edytowane przez ewcia1980 Czas edycji: 2010-09-22 o 08:44 |
|
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawał dobrej roboty!Cytat:
|
|
#487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te dwa słowa wyjaśnią ci dlaczego my tak mało wiemy.
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za takie zaniedbania ktos powinien beknąć! (zaraz pewno odezwie sie jakis obronca policji) |
|
|
|
|
#490 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Linda_Wallander Czas edycji: 2010-09-22 o 09:31 Powód: Proszę...Miłego dnia:) |
|
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-09-22 o 09:50 |
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
burgund - slowa uznania za uporzadkowanie wydarzen oraz faktow dot. zaginiecia Iwony. Pozdrawiam
|
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakby nie było siedzicie w tym wątku od 2 miesięcy i mnie też by zirytowało po raz enty pytanie o podstawy i dlatego dobrze że koleżanka burgund (oklaski) zrobiła skrót dla tych co są tu nowi, ale jak widac i ten skrót ma wiele niewiadomych dodam jeszcze że dobrze by było napisac do Titiny żeby ten skrót umieściła w pierwszym poście żeby osoby wchodzące od razu mogły się zapoznac z wszystkim na początku swojej drogi Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-22 o 09:40 |
|
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby wszystko było tak proste i oczywiste i dałoby się zawrzeć w jednym poście jako skrót informacji, to nie pisałybyście godzinami na tym wątku a sprawa byłaby wyjaśniona już dawno. Więc nie dziwcie się, że ktoś zadaje pytania, bo ta sprawa jest jednym wielkim znakiem zapytania. Nie jestem pierwsza i - zadziwię was - NIE OSTATNIA, która wejdzie tu i zacznie swoją wypowiedź od wątpliwości. Inna sprawa, że nie każdy ma czas i ochotę przebijać się przez dwuczęściowy wątek pełen waszych postów, z których każdy ciągnie się przez kilkadziesiąt linijek a jednocześnie prowadzi do niczego lub do faktów, które zostały ogólnie podane w mediach
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z kolei jestem ciekawa jakie błahostki Twoim zdaniem są lekceważone ?? Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-22 o 10:00 |
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burgund, Melissa, klaustrofobia - dziękuję - skrót informacji już jest na pierwszej stronie tego wątku.
|
|
#498 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
właśnie o to mi chodziło |
||
|
|
|
#499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą nie mam zamiaru się dołączać, tylko napisałam jednego posta od siebie i jak widać powinnam na wstępie przeprosić, że musicie go czytać i co gorsza odpisywać. Cytat:
Takim nastawieniem nie przyciągniecie zainteresowanych. Ja kończę przygodę z tym wątkiem, życzę wielu uczestników broń Boże nie zadających pytań!
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
To dziwne, że wiadomo ile Iwona wypiła, a zagadką jest przyczyna, przez którą doszło do kłótni i całej tej sytuacji
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
Być może Adria i Paweł nic nie zrobili, ale moim zdaniem wiedzą co się stało z Iwoną. I tutaj mam dwie koncepcje, 1) Iwona się o czymś dowiedziała i postanowili ją uciszyć, 2) np. wywiezienie za granicę w celu zarobku (mam na myśli sprzedaż do domu publicznego). Zbrodnia w afekcie czy wypadek jakoś mi tu nie pasują, chyba, że jako podciągnięcie pod 1. Czyli chcieli ją zastraszyć, żeby się nie wygadała, ale ich poniosło.
Być może Adria i Paweł specjalnie nie mówią o co się pokłócili, by zbić ludzi z tropu, rzucić na nich samych podejrzenie, a w tym czasie osoba trzecia wywoziła Iwonę z kraju; bo jako, że nic nie zrobili i nie ma na nich dowodów, mogliby zostać właśnie do tego nakłonieni. Dodatkowo nie daje mi spokoju, znajomy Iwony, który jest policjantem , wiecie taka osoba może się przyczynić do tego, by opóźniać poszukiwania, utrudniać śledztwo, fałszować zeznania (w sprawie Olewnika, właśnie policja miała swój wielki udział). Ja bym zatrudniła do tej sprawy Sayida z Lostów , on by z nich wyciągnął wszystkie informacje
Edytowane przez Mysiaczek Czas edycji: 2010-09-22 o 10:40 |
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko, ty jesteś jakaś dziwna... ciężko ci zrozumieć, że my się opieramy na tym co podają nam media ewentualnie Janusz przyjaciel rodziny Iwony? co ty myslisz, ze my mamy przecieki ze sledztwa? o czym twoim zdaniem mamy rozmawiac? co mamy robic? wez sie dziewczyno zastanow nad sobaPoza tym dziwne, ze za te prowadzace do niczego gadki Wizażanki dostaly podziekowania od mamy Iwony, dziwne ze z tych glupich gadek wyszla inicjatywa plakatowania, zorganizowania marszu, stworzenie filmikow w roznych jezykach, no zasakakujace bardzo
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-22 o 11:07 |
|
|
|
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak to się mówi kto pyta nie błądzi
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakoś policji i prokuraturze chyba niespecjalnie zależy na tym aby z nich to wyciągnąć (chyba)
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. nie my przesłuchujemy podejrzanych i osoby związane z tą sprawą więc niestety nie do nas te pytania tylko do policji a byc może policja wie o tym wszystkim ale jak zauważyłaś śledztwo zostało objęte tajemnicą, więc niestety my o tym nie wiemy, bo nie mamy przecieków ani nic takiego. 2. na temat torebki już Ci odpowiedziałam w poście #491 wierz mi że gdyby mi zaginęła koleżanka po jakieś błahej kłótni na imprezie analizowałabym ten wieczór setki razy i na pewno zapamiętałabym do końca życia , jest też opcja że byli nacpani albo coś innego i stąd nie pamiętają ale tą tezę odrzucam, bo skoro pamiętają ile Iwona wypiła to tą kłótnię także pamiętają, ale celowo zatajają(???) fakty Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-22 o 10:55 |
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze wielkie pretensje robi, że dyskutujemy tylko o tym co podane jest w mediach, no bo przecież my takie jesteśmy super poinformowane, ze to wstyd aby pisać o tym samym co w gazetach podają |
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wałkujcie dalej to samo, a jak znów ktoś nowy odważy się o coś zapytać to zjedzcie go za to, że musicie się powtarzać Jeszcze jedno. Nie życzę sobie uwag co do mojej osoby, które zawarłaś w postach skierowanych do mnie. Ale to już nie ja tutaj wymierzam sprawiedliwość. Żegnam.
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2010-09-22 o 11:02 |
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłaś aby się czegoś dowiedzieć - dostałaś linki do artykułów, na pierwszej stronie wątku jest wszystko opisane. A Ty zamiast poczytać i wejśc do dyskusji, tak jak ci tutaj jedna dziewczyna radziła, siedzisz krytykujesz i czepiasz się niewiadomo o co. Ze to wiemy, tamtego nie, o tym piszemy ale i tak nic odkrywczego z tego nie wynika i dalej jakies bla bla bla, bez sensu
no to jaki jest twój cel? Dyskusja i pomoc czy włażenie tu aby skrytykowac i pojęczeć jaka ty biedna jesteś, bo nowa na wątku? Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-22 o 11:06 |
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nadal obstawiam, ze to zrobił ktos Iwonie znajomy (w sensie, ze nie zostala wciagnieta do sdamochodu tylko dobrowolnie weszla) jakas dawna odrzucona milosc czy cos takiego ale nie sądze, ze to ktos z imprezowej czwórki. jak sie mylę to przyznam się do błedu
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
mam wrażenie, że przez wiele osób przemawia zawiść. ja rozumiem spekulacje na temat wkładu znajomych Iwony w całą sytuację, ale bez przesady. mówicie, że A. i P. na pewno kłamią. a 2 pozostałe osoby z imprezy są czyste bo milczą i nic o nich nie wiemy? chwilami mam wrażenie, że szukamy już sensacji w tym wszystkim.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

kawał dobrej roboty!

jakby nie było siedzicie w tym wątku od 2 miesięcy i mnie też by zirytowało po raz enty pytanie o podstawy i dlatego dobrze że koleżanka burgund (oklaski) zrobiła skrót dla tych co są tu nowi, ale jak widac i ten skrót ma wiele niewiadomych 
, on by z nich wyciągnął wszystkie informacje
a byc może policja wie o tym wszystkim ale jak zauważyłaś śledztwo zostało objęte tajemnicą, więc niestety my o tym nie wiemy, bo nie mamy przecieków ani nic takiego.