|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. V
czy któraś lasencja dorwała się do eyelinera w żelu z DW? bo jestem ciekawa czy jest praktyczny, trwały i takie tam
także jak któraś używała to proszę o recenzje
|
|
|
|
#4532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam dziś lakier So Glamorous i podkład Soft & Natural, wydaje się dosyć jasny. Obczajam jutro
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
masz może jakieś jego zdjęcie na paznokciach??
|
#4535 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny miałam dzisiaj po pracy pojechać na świętoduską po stempelki ale miałam tyle roboty że po prostu nie dałam rady
hlip hlip a wy tu cały czas o tych stempelkach.... nooo
|
|
#4536 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#4537 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie, bo zupełnie mi nie podchodzą wzorkowane paznokcie :P
Przynajmniej jedna rzecz, przy której od razu nie myśę: 'chcemchcemchcem" ![]() Oglądam sobie teraz na stronie Essence nowości, i podoba mi się rozświetlacz, róż i mozajka, lakiery też ofkors
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Rozeznanie
|
No ja też, taki przydymiony, ale to dalej nie jest TA czerwień
![]() Aaa, widziałam u siebie w szafie miejsce na te nowe lakierowe naklejki, wysuszacz do lakieru i coś tam jeszcze. To w drugiej szafie, a w pierwszej dalej stare róże za 13zł, zero przecen czy coś. W lakierowych nowościach jest takie coś, co się nazywa Loop Nail Fail, jakaś mądra wizażanka wie, co to jest?
Edytowane przez saks Czas edycji: 2010-09-21 o 20:44 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4543 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22216269]Pokaż pokaż, zaintrygowałaś mnie
[/QUOTE]No to wskoczę zaraz do wanny i później zrobię. Foty może dzisiaj nawet wstawię, ale nie wiem czy przy takim świetle efekt będzie zadowalajcy mnie
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4547 |
|
BAN stały
|
No to wrzucam. Ale od razu mówię, że światło kiepskie i robione telefonem bez lampy. W rzeczywistości kolor jest dużo żywszy
Zrobiłam jeden błąd, bo za szybko pomalowałam utwardzaczem i kolor odrobinkę się rozmył. Załącznik 3423651 Załącznik 3423652 Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-09-21 o 22:03 |
|
|
|
#4548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale powiedz, skąd ten wzorek?
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Wtajemniczenie
|
interesował by mnie jakiś mocno kryjący lakier
(ale coś dość trwałego, bo moje paznokcie są dziwne... ostatnio dobrze na nich leżą Miss Sporty )albo jeśli masz jakiś różyk na zbyciu to też mogę być zainteresowana
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22219184]Hmm, no ja na razie podziękuję
Ale powiedz, skąd ten wzorek? [/QUOTE]płytka essence z wisienką
|
|
|
|
#4551 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) dostanę za kilka tygodni, więc we własnym imieniu się nie wypowiem, ale moja mami kupiła sobie szary i jest zachwycona, a ona linerów w ogóle nie lubi. Podobno bardzo szybko się sprzedają i napalone zachodnioeuropejskie essencemaniaczki natychmiast je wykupują. Ja się nastawiłam na wielki hit, ale pewnie dużo w tym autosugestii ^.^ Mam nadzieję, że DW do nas dotrze, ale i Paradajsa bardzo pożądam (lakiery i puder rozświetlający!)
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie moje rokowania z tym ,że wejdzie ITW , a nie DW się sprawdziły. To tym razem obstawiam DW i pozostaje czekać
![]() Chociaż w sumie z DW podobają mi się tylko linery i granatowy lakier [ew. jeszcze szary]. Za to z tej nowej kolekcji 'stałej' podoba mi się sporo. Jeżeli szminka'fashionista' będzie matowa ,to biorę. Poza tym z cieni quatro ładne mają odcienie : oh-so-cute i 'to die for'. A już na pewno chcę matt coat'a i fioletowy smokey ![]() I pytanie. Czy ktoś testował jakieś poczwórne cienie Essence? Bo widziałam ,że są. Czy są dobrze napigmentowane czy raczej kiepskie? |
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
Ale nowe podobno mają być lepsze.
U mnie wciąż nie ma nowości... Może to i dobrze, mam już taką kolekcję róży, że będę zużywać do końca życia. I wciąż bronzer z ITW mnie nie kręci, ale jakby ktoś szukał to w Olsztynie w Polonii wczoraj o 18 stały jeszcze 2.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze kilka takich z cieniutkimi konturami. Ale teraz i tak jest super, z 5 płytek które posiadam, tylko 4-5 wzorków mi nie wychodzi. A to dzięki waszym radom, zwłaszcza Hosenki, dziękuję
|
|
|
|
|
#4556 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wzorek jest śliczny, ale wychodzi tylko gęstym i kryjącym lakierem |
|
|
|
|
#4557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama sobie sprawiłam lakiery - niebieski i szary - sę genialne, jeden błyszczyk i własnie eyeliner
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ! poratujcie
czy u kogos z was w drogerii w naturze lub gdziekolwiek indziej mozna zdobyc roz cute as hell? jezeli tak czy moglaby mi ktoras go kupic? bardzo prosze
|
|
|
|
#4559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W mojej drogerii już dawno nie ma tego różu.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
W drogerii w Białej Podlaskiej były jeszcze dwa, szukaj wizażanki z Białej
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

także jak któraś używała to proszę o recenzje

w życiu nie wpadłam bym żeby wyjmować ta gumke ze stempelka
hlip hlip a wy tu cały czas o tych stempelkach.... nooo