|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Konczi, owszem PW, PW
Juz mi teskno bylo i wczoraj salata na PP grzeszylam tysia, jak bedzie spadek to i ja z tej wagi spadne A lustrami sie nie przejmuj - one specjalnie takie do kitu sa zeby nam sie humor zepsul na zakupach i zebysmy uprawialy retail therapy To taki chllllyyyyt marketingowy ![]() twinsplus1 matko! Laska z Ciebie jak sie patrzy! Za te Twoje kolejne kilogramy to nam znikniesz! Musimy sie kiedys spotkac w polowie drogi na jakas kawke ![]() Lesia glupoty gadasz, ze nie widac.. 14 kg to na bank widac, wez przejdz sie do Lidla i wsadz sobie do wozka 14 paczek cukru - i wtedy pogadmy czy widac czy nie i jak Ty to niby chowalas pod ubraniem
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe to nie tylko ja okleiłam mieszkanko grzeszkom stanowczo mówimy nie ... Cytat:
Lesiu kolorowych senków ja też się zbieram jutro do pracy ... a później na kontrole z mężem ciekawe ile mi wzrośnie waga przez @ .... jutro się okaże ... spokojnej nocki kochane dukanki
|
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te 14 kg widac gołym okiem ale ja mam jeszcze niedosyt i teraz MEGA wyrzuty sumienia ze ostro poplynelam w Zakopcu! ale waga powoli spada wiec jest spox!!! mykam! ciał bejbe
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi tak, kolacja u mnie zazwyczaj jest bialkowa (chudy twarog z odrobina jogurtu naturalnego, ze szczypiorkiem na PP a na PW z papryka i do tego ze dwa jajka na twardo)
Monika dzieki za rade tak tez chyba bede robic.Takze jutro bieznia I smarowanie golonki i bimbalkow 2 razy dziennie ujedrniaczami bo moja skora wola o pomste do nieba
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
Naczytałam się Was aż mnie oczy bolą.
Idę zatem spać... Dukanoc |
|
|
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
nadrobilam, ale nie bede sie rozpisywac, u mnie dzis dziwny wzrost (chyba organizm z opoznionym zaplonem skumal co robilam w weekend
), wiec humor sredni, gardlo boli mnie coraz bardziej i nie czuje sie za dobrze.dukanoc
|
|
|
|
#4177 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to ja tyz zmykam, pozno sie robi a jutro znow z ranka jak na wariackich papierach, to pa
|
|
#4178 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja potrzebuję takiego mieć coacha nad sobą ![]() Cytat:
![]() a mam jeszcze jedno pytanie, bo byłam w niemieckim lidlu i owszem widziałam te pudingi ale widziałam jeszcze jeden smak "Sahne" czyli ze jakiś śmietanowy smak.. jest to w Polsce? tutaj robić nie będę, ale może sobie zrobię zapas hehe na powrót
|
|||
|
|
|
#4179 |
|
Raczkowanie
|
sie dzieje tutaj kochane
![]() ja niestety az do dzis mialam zajete cale dni;/ jutro próbna maturka z historii, ała;/ bedziecie trzymać kciuki?
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spadek mimo że przyszła @ hmmm zobaczyłam - 300 czy nie powinno w górę pójść? ja to chyba faktycznie inna jestem ![]() spokojnego i słonecznego dnia Wam życzę i oby grzeszków nie zaliczyć
|
#4182 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzionek! Wstałam dziś rekordowo wcześnie, 5.30, zjadłam białkowe sniadanie, wypiłam kawkę i włączając radio staram się optymistycznie nastawić do dnia (akcja pokonaj PMS
). Gratki spadków sliczne szczypiorki Cytat:
dostałam slinotoku. Diet Cherry Coke to moje największe marzenie. Chyba sobie w końcu na allegro sprezentuje. Nie rozumiem, po co w polsce wprowadzają cole light i cole zero (czyli praktycznie 2razy to sam), zamiast fanty, spritea czy wlasnie cherry diet. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochanie, masz wszystko dokładnie w 2 poscie tego wątku Wyslalabym linka do niego, ale mam przekroczony transfer w iplusie i godzine by mi to zajęło, więc musisz sama Powodzenia na dukanie!
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spokojnie byle do wiosny
|
|
#4184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byle do wiosny, już za nią tęsknie! Jesien depresyjnie na mnie wplywa, choc tej jesieni mam zamiar przetrwac dzięki Wam i dukanowi A dzis cieszmy się ostatnim dniem lata!!
|
|
|
#4185 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() twinsplus, wyglądasz po prostu jak bajka i marzenie Figurka super! Bardzo motywujecie takimi zdjęciami! A mogłabyś skrobnąć ile masz wzrostu?Cytat:
Ale z wagi odczytałam dzisiaj kolejną pozytywną informację -400g Jak pójdę takim tempem, to może na święta będę już na 3 fazie. Marzenia
|
|
#4186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciesz się, a nie zastanawiaj dlaczego A ja znowu o 5 min za póxno z łóźka wywaliłam swoje zwloki i naginalam do pracy, ze łydki bola jeszcze do teraz. To o wadze tez zapomniałam i znowu nadzieje, że może jutro sie uda, ale znając sie to zapewne bedzie powtórka z rozrywki A teraz uciekam do szkoły, na szczescie nie ze soba ![]() Buzka p.s. za spadki dziewuszki
|
|
#4187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale spodziewam się lada chwila @ więc się nie załamałam tylko trochę humor mi się zepsuł
|
|
|
|
|
#4188 | |||
|
Zadomowienie
|
Heloł sisters
![]() Doczytałam Was. Ja dziś już w pionie, ale wczoraj zgasłam jak zadeptany pet na chodniku... ![]() No i wczorajszy spadek o 300 pozostał aktualny do dziś. Tyle dobrego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No wiesz co...? Na święta??? Kiedy to będzie...! Cytat:
I mnie podszczypuje. Czy to jakiś szyfr?
|
|||
|
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() U mnie waga dalej stoi to już jakaś norma.... zawsze lepiej niż jakby miała iść w górę. Jeśli chodzi o serniczek to nie zrobiłam....za to zrobiłam murzynka według wczorajszego przepisu. Faktycznie wyszedł pyyyycha ![]() Zaspokoiłam swoje pragnienie na słodkie Sernik może dziś i tak by był na zapas ![]() Och jak ja czekam na piątek bo będzie PW.; Rady wzięlam sobie do serca więc musze pozmieniać trochę swoje menu. A w ogóle to mm wrażenie, że cos mam z głow.ą nie tak..... moja głowa jest przekonana, że ciało chudnie (twierdzi, że to widzi, że niby jest się lżejszym)....a na wadze dalej 71 kg. Zachodzi to na jakieś paranoje Pozdrawiam i miłego dnia Dukaneczki Ach i oczywiście gratuluję wszystkich spadeczków i życzę sukcesów
|
#4190 | |||||
|
Zadomowienie
|
nooo fajnie
![]() Cytat:
![]() co by tu jeszcze: max szklanka mleka dziennie, max 4 lyzki mleka w proszku, max 800g nabialu dziennie, kto cos doda jeszcze ![]() Cytat:
ja np ,mam wzrost Cytat:
![]() Cytat:
![]() sie witam z ranka na szybciutko, bo zaraz wszystko znow fruwac bedzie, bo do szkoly czas u mnie wzrost, trudno pewnie ta pozna wczorajsza kolacja, no i przyznam sie ze nie za duzo tez wczoraj zjadlam wielkie brawa za spadek ![]() Cytat:
start 29.06.2017 The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence wzrost: 174 cm 79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58 Nothing is Impossible to a willing mind Edytowane przez twinsplus1 Czas edycji: 2010-09-22 o 08:56 |
|||||
|
|
|
#4191 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloouł!
Melduje spadek o kolejne 100g... ino tylko no ale lepsze to niż wzrost albo zastój... i tak po grzesznym weekendzie i na PW to nieźle .. chyba :p Z mojej urodzinowej wagi nici wyjszły bo w Media są pieruńsko drogie i brzydkie w dodatku także zamawiam sobie na allegro i mam w nosie... myslałam ze zamiast wagi TŻ by mi moze mikser zafundował ale niestety tysz pieruńko drogie w Media są... w porównaniu do innych sklepów Także jestem dziś juz stara... bo podobno po 26 roku życia to już człowiek sie zaczyna do starych zaliczać... tak twierdzi 6 letnia córka mojej koleżanki więc ja stara ciocia lucia jestem dzis o 100 g lżejsza i bez wymarzonej wagi ani nawet robota kuchennego Dupowato no jest chu..nia z kuta..ówą poprostu
|
|
|
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak miałam, że chudłam, choć waga stała ale obwody leciały, ciuchy były coraz luźniejsze. także żadna paranoja ![]() coś nie mogę spać... rano jak wstałam i brata wyprawiłam do szkoły, to wypiłam sobie witaminę c 1000 i wzięłam gripex max i po tym juz nie mogę zasnąć, choć spać chce mi się strasznie.. bo się położyłam po 3, a pobudka o 6:30 ważyć się chyba nie mam co, bo oczywiście wczoraj miałam tak zabiegany dzień, że zjadłam serek wiejski z jogurtem, wypiłam kawę i zjadłam kilka kabanosów drobiowych... koniec :/ a, i red bull bez cukru. porażka a nie jadłospis... ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() LUKRECJA STO LAT! a że Media jest drogi to wiadomo to sklep dla idiotów jest tam się chodzi tylko oglądać sprzęt, a kupuje się po ludzku, tanio, przez net ![]() ja dzisiaj wypatrzyłam wagę mechaniczną(!) w Euro za 59zł chyba sobie kupię
Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2010-09-22 o 09:02 |
||
|
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki
![]() Gratuluje Waszych porannych spadeczkow.... ![]() klaski:![]() U mnie niestety lipa po pierwszym dniu PW 0,4 na plusie |
|
|
|
#4194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Buziaczki urodzinowe od siostry Agnese |
||
|
|
|
#4195 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
DUK DUK
ja dzis z wielka nowina ![]() pomimo wczorajszego dnia skrobiowego dzis uwaga uwaga -0,5kg!!! czyli wrocilo juz do wagi z wejscia na III ![]() po sniadaniu Was nadrobie, milego dnia kochane
|
#4197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej już się nie martwię tak bardzo. Muszę jednak kupić centometr do mierzenia się bo nie mam i ciężko mi stwierdzić coś więcej. Zobaczymy później. Mam tylko nadzieję, że kiedyś zobaczę też lepszy wynik na wadze. ![]() Pozdrawiam
|
|
#4198 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od tego jestesmy zeby Ci wysluchaj i wspierac ![]() Lesiu.... tyle schudlas... no po prostu pieknie. pokazywalas fotki... jestes laska. i skoro Ci wszystkie tu mowimy to tak jest ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
#4199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4200 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja planowalam ze slodziku w proszku i wody przegotowanej moze nie bedzie wygladalo, ale slodkie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() wszystkie tu rozumiemy, tez miewamy takie chwile. ja zawsze wtedy mialcze tu na watku i dziewczyny batami, albo radami stawiaja mnie do pionu... chcesz bacika??
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Juz mi teskno bylo i wczoraj salata na PP grzeszylam
A lustrami sie nie przejmuj - one specjalnie takie do kitu sa zeby nam sie humor zepsul na zakupach i zebysmy uprawialy retail therapy
To taki chllllyyyyt marketingowy

tam to ja wazy chyba z 10 wiecej
sie zmachałam
ale to dobrze, troche ruchu nie zaszkodzi....! boli mni troche reka i widze ze mi spuchla... ide ją wysmarowac jakas mazia na noc hehehe:P![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nie czuje sie za dobrze.

a jak nie to moge byc twoim osobistym coach'em 

dostałam slinotoku. Diet Cherry Coke to moje największe marzenie. Chyba sobie w końcu na allegro sprezentuje. Nie rozumiem, po co w polsce wprowadzają cole light i cole zero (czyli praktycznie 2razy to sam), zamiast fanty, spritea czy wlasnie cherry diet. 

o tej 1 nad ranem?
klaski: