3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 10:43   #2371
Donuś
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kciuki za szyjkę
Dziekuje

Chyba sie w koncu zmobilizuje i wstane sie umyc i ubrac ... Bo az wstyd do tej godziny w szlafroku chodzic

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:46   #2372
De28
Wtajemniczenie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość

I tak się będzie budził - a ty jak będziesz miała wszystko w sypialni to ci będzie wygodniej
Karolina- zazdroszcze tak malego brzuszka.Ile przytylas?
Mamy lampe solna i ona daje delikatne swiatlo. No nic, moze przez pierwsze dni uda mi sie przebierac w wozku No i kupie przewijak na lozeczko.
W koncu zamowilam lozeczko, bo sie nie moglam zdecydowac. Kid, przynajmniej mam spokoj.
http://www.panetshop24.de/aukcje/Klu...klups_cale.jpg

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:48   #2373
sanderinka
Zakorzenienie

czesc

ja juz popączkowym śniadaniu
czuje sie juz lepiej a przynajmniej katar powoli przechodzi bo nos czerwony
lekko boli mnie brzuch

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny
Ależ pospałam ale to dobrze, bo dzisiaj pełnia i pewnie się umęcze choc noc wspaniała nie była, bo TŻ męczył sie z żołądkiem po moich krokietach... on cokolwiek zje, to nigdy nie wiadomo, jak zareaguje... Więc dzisiaj leciutko na obiadek. A chciałam go lekko podtuczyć będąc na zwolnieniu, bo chudzina waży tyle co ja teraz

|Sanderinka - ja się cieszę, że jest wizaż... dziewczyny zawsze coś napiszą, konwersacja się rozwinie zresztą napisałam dzisiaj do TŻ-a, że niech lepiej zarabia, bo mi się nudzi w domu i chyba zacznę z nudów chodzić na zakupy :hehehe:

Aaaa wklejam wam nas w 34tc - my i wielki pępuch
śliczny brzuś i pępuszek też fajny

coś miałam jeszcze napisać i zapomniałam

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:50   #2374
De28
Wtajemniczenie

U mnie tez hormony szaleja. Wkurzylam sie na tzeta, bo odkad jestesmy po urlopie, z przytulanek nici. Na urlopie ja inicjowalam, a teraz postanowilam poczekac na jego reakcje- skutek zaden. No i sie wsciekam, bo mi brakuje czulosci Tz ma wymowke, ze on sie boi zaczynac, bo widzi ,ze jestem niewyspana i ciagle mnie cos boli. No ok, milo z jego strony ale i tak sie wsciekam

Tez bym chciala wczesniej urodzic, tak w polowie listopada

Daniel

Christian
Stary 2010-09-22, 10:56   #2375
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Tz ma wymowke, ze on sie boi zaczynac, bo widzi ,ze jestem niewyspana i ciagle mnie cos boli. No ok, milo z jego strony ale i tak sie wsciekam
U mnie podobnie - ostatnio jak się przymilał to byłam padnięta i mnie kręgosłup okropnie bolał więc u nas już prawie 3 tygodnie nic nie było teraz jak przyjedzie na weekend to chyba sama muszę się za niego wziąć

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Dzisiaj w nocy komar mnie pogryzł w kostkę swędzi mnie jak jasna cholera
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:58   #2376
niebieskaa
Rozeznanie

Dziewczyny wczoraj po moim wpisie na watku tak mnie złapał kurcz łydkitaki meega i powtórzył się 4 razy pod rząd-wyłaaam z bólu a tż robił wszystko zeby mi pomoc a po tym dostałam biegunki i było mi niedobrze

Dzisiaj rano on bral prysznic, ja mialam zamknieta sypialnie i znowu to samo az sie darłam a on mnie nie slyszał pod tym prysznicem -no koszmar jakiś.
Jestem taka obolała teraz. I tez mi niedobrze.
Kupił mi w aptece lek o nazwie DIH (mozna brac po I trym.) znacie taki?mam nadzieje ze mi pomoze jejuuu

A dzis SZKOŁA RODZENIA -nie wiem jak się tam doczłapie, dobrze ze bez cwiczen, tylko zajecia ehhh...
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:59   #2377
kretencja
Zakorzenienie

Lutien, zobacz jak jest pełnia Weronisia pisała, że więcej porodów rozpoczyna się w czasie pełni Moja przed terminem wypada 21 listopada bodajże (a termin mam na 6 lub 8 grudnia) więc kto wie

De, u nas inny problem. Wczoraj nam się po bardzo długiej przerwie zebrało (nie liczę sytuacji, gdy radzę sobie sama) i oczywiście oral - pisałyśmy już tu kiedyś o tym I mąż się bardzo starał, naprawdę i długo nade mną pracował i nic. Tzn. było mi przyjemnie, ale nie mogłam skończyć. To już drugi raz z rzędu. Wydaje mi się, że to przez to, że nie mogę się wygodnie ułożyć. Najbardziej lubię na plecach, ale teraz poleżę parę minut i już muszę na bok. A na boku jakoś niewygodnie, z jedną nogą podniesioną I nie mogłam się rozluźnić

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:04   #2378
De28
Wtajemniczenie

Niebieska, nie zazdroszcze tych boli, choc u mnie sie pojawiaja, jak przynajmniej raz zapomne magnezu.

Kretencja- to zazdroszcze, ze wam sie obu zebralo, bo u nas zbiera sie tylko mi No i musze radzic sobie sama, co mnie wkurza, bo od czego mam w koncu meza
No a nie zazdroszcze, ze nie bylo finalu. U mnie jak nie ma to chodze potem rozdraziona

Daniel

Christian
Stary 2010-09-22, 11:05   #2379
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj po moim wpisie na watku tak mnie złapał kurcz łydkitaki meega i powtórzył się 4 razy pod rząd-wyłaaam z bólu a tż robił wszystko zeby mi pomoc a po tym dostałam biegunki i było mi niedobrze

Dzisiaj rano on bral prysznic, ja mialam zamknieta sypialnie i znowu to samo az sie darłam a on mnie nie slyszał pod tym prysznicem -no koszmar jakiś.
Kupił mi w aptece lek o nazwie DIH (mozna brac po I trym.) znacie taki?mam nadzieje ze mi pomoze jejuuu

A dzis SZKOŁA RODZENIA -nie wiem jak się tam doczłapie, dobrze ze bez cwiczen, tylko zajecia ehhh...
ojoj kochana współczuję Ci... mnie podczas ciąży skurcze złapały tylko dwa razy w łydce, i to było okropne a co dopiero 4 razy pod rząd :O mi gin przepisał aspargin na skurcze to chyba jak się nie mylę jest brak magnezu w organiźmie

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:14   #2380
Artystka23
Dragonfly

:
Cytat:

Kretencja- to zazdroszcze, ze wam sie obu zebralo, bo u nas zbiera sie tylko mi No i musze radzic sobie sama, co mnie wkurza, bo od czego mam w koncu meza
No a nie zazdroszcze, ze nie bylo finalu. U mnie jak nie ma to chodze potem rozdraziona
Ja tez a w dodatku tz wciaz zmeczony,sie boi cokolwiek zaczynac i przytulanki sa rzadko(trzy miesiace w ogole nie moglismy),a po ostatnich mialam takie nie przyjemne podraznienie ze spac nie moglam jak skonczy remont i dojdzie do siebie,to bedzie wesolo
Stary 2010-09-22, 11:18   #2381
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
ten rożek jest przesliczny
Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Mmm jakie ładniutkie
Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
niebieskaaa bardzo ładne ja też kupuję pościel w kolorze stonowanym takim ecru tylko że z żyrafkami a rożek cudo i dobrze że zniżki dostałaś, zawsze to taniej a w jakiejś hurtowni kupowałaś
[QUOTE=Anecka;22220956]niebieskaa, piekny rozek

Dzieki dziewczyny Co do rożka to tż sie śmiał z tej kokardy i mowi ze dla syna nie pasuje ale jest zdjemowana On to ma problemy jakies z falbankami kokardami i tego typu rzeczami az sie babka w hurtowni śmiała z niego
A to taka dziecieca hurt. w kazdym miescie takie sa, tyle, ze oni wystawiają się też na allegro, jako osobna firma (nick: maluchowo) i na miejscu kupowałam od tych niby z allegro, bo dawali niższe ceny

Cytat:
Przebierac bym musiala wtedy w sypialni a to by budzilo meza. Boze jaka ja marudna sie zrobilam
De poczatki beda pewnie ciezkawe i bedzie sie budził i tak zeby Ci pomoc chociaz przystawiac malucha do cycka, a potem nabierzesz wprawy pewnie, ale my z tż sie umowilismy ze bedziemy współpracować, pomimo, ze on idzie rano do pracy. Kobieta potem w dzien tez nie ma lekko, ani kiedy pospać jak maluch daje czadu i chce jesc co chwile itp itd poczytaj watek mamus ktore juz urodziły
ja kupiłam w IKEA te lampke dziecieca co daje takie lekutkie swiatełko (gwiazdka) i na pewno sie sprawdzi, bo daje swiatełko, a nie rozbudza wszystkich dookoła

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
piękny rożek! i to za 20 złotych
Dziekujemy
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:19   #2382
De28
Wtajemniczenie

Mnie to wkurza, bo wiem, ze jak maly sie urodzi nie bedzie ani sily ani checi przez pare tygodni po porodzie. A teraz mielibysmy czas i jakos nic z tego nie wychodzi.

Daniel

Christian
Stary 2010-09-22, 11:20   #2383
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Ja w ogole nie mam ochoty na TZ...
nic a nic, nawet mnie denerwuje to jak on sie chce przytulic- chyba wredna jestem :/

No i wczoraj mialam straszna noc, poszlam spac po 10 bolal mnie brzuch i nie moglam znalezc wygodnej pozycji do spania, nad ranem to samo - brzuch mnie boli jak na okres.

Moze to godzina O sie zbliza
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:22   #2384
kliwia
Zakorzenienie

My mamy taki rzklad mieszkania ze jak z sypialni wolam to moj maz w duzym pokoju nie slyszy I po 3 razy wolam i nic. Ostatnio sie wkurzylam i zadzownilam po niego

Bylam w sklepiku na rynku obok mnie z pieluchami. Nie mieli malych pieluch, wiec chyba kupie te w tesco hugiesy po 15zl mala paczka.
Za to wynalazlam tam wkladki laktacyjne johnsona po 15zl Jak wplynie wyplata to zakupie bo w aptece doz. pl nie ma ich
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:23   #2385
De28
Wtajemniczenie

Niebieska, zdaje sobie sprawe, ze kobieta nie ma lekko. Ale ja bede moze mogla sie troche w ciagu dnia zdrzemnac. Moj maz ma prace umyslowa, takze w innych jezykach i wiem, jak trudno jest sie skupic, jak jest sie niewyspanym Chcialabym, by mogl min.3 dni w tygodniu sie wyspac Jak bedziemy oboje wykonczeni, to damy synka na jedna noc do tesciowej, ucieszy sie Moze moj synek, bedzie jak moja siostra- dawala moim rodzicom sie wyspac.

Daniel

Christian
Stary 2010-09-22, 11:23   #2386
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez hormony szaleja. Wkurzylam sie na tzeta, bo odkad jestesmy po urlopie, z przytulanek nici. Na urlopie ja inicjowalam, a teraz postanowilam poczekac na jego reakcje- skutek zaden. No i sie wsciekam, bo mi brakuje czulosci Tz ma wymowke, ze on sie boi zaczynac, bo widzi ,ze jestem niewyspana i ciagle mnie cos boli. No ok, milo z jego strony ale i tak sie wsciekam

Tez bym chciala wczesniej urodzic, tak w polowie listopada
mnie tez i to nie tylko chodzi o sam sexik ale jakies tulenie, glaskanie
wczesniej nie lubialam jak sie tak kleil a teraz to oj

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość

mnie skurcz raz trzymał 3 dni dobrze ze nie bardzo mocny. a na skurcze dostalam aspargin

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-09-22, 11:26   #2387
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
My mamy taki rzklad mieszkania ze jak z sypialni wolam to moj maz w duzym pokoju nie slyszy I po 3 razy wolam i nic. Ostatnio sie wkurzylam i zadzownilam po niego

Bylam w sklepiku na rynku obok mnie z pieluchami. Nie mieli malych pieluch, wiec chyba kupie te w tesco hugiesy po 15zl mala paczka.
Za to wynalazlam tam wkladki laktacyjne johnsona po 15zl Jak wplynie wyplata to zakupie bo w aptece doz. pl nie ma ich
tez je kupilam -za 70 szt chyba 13 zl
albo jakos tak
Stary 2010-09-22, 11:26   #2388
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
Mi wlasnie takze o to chodzi. Fakt, czasem sie przytuli, ale ja bym chciala by mnie sam z siebie zaczal glaskac a nie, ze musze go o to prosic. Wiem, ze facetom wszystko trzeba pokazac jak na dloni, bo sie nie domyslaja, ale czasem mogliby sie kurna domyslic.

Daniel

Christian
Stary 2010-09-22, 11:27   #2389
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Anecka pewnie cena też piękna znając życie
http://allegro.pl/nino-3-cz-posciel-...222805129.html
słyszałyście coś o tej firmie pościeli ?
nie znam się na poscielach wiec nie wiem, czy dobra czy nie ale podoba mi się w dodatku popatrzyłam sobie na zdjęcia pokoi w tym linku i nawet fajny pomysł z zawieszeniem tego śpiworka na wieszaku na ścianie

dziewczyny, kupujecie jakąś szafę/ pudełka, by gdzieś chować zabawki dziecka? na początku pewnie nie będzie tego dużo ale z czasem się uzbiera i się zastanawiam co kupić, szkoda, ze pokoik małej nie ma ścian z gumy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:29   #2390
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość

mnie skurcz raz trzymał 3 dni dobrze ze nie bardzo mocny. a na skurcze dostalam aspargin

moge oddac mojego TZ na te czulosci, przynajmniej spokoj bede miala

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
nie znam się na poscielach wiec nie wiem, czy dobra czy nie ale podoba mi się w dodatku popatrzyłam sobie na zdjęcia pokoi w tym linku i nawet fajny pomysł z zawieszeniem tego śpiworka na wieszaku na ścianie

dziewczyny, kupujecie jakąś szafę/ pudełka, by gdzieś chować zabawki dziecka? na początku pewnie nie będzie tego dużo ale z czasem się uzbiera i się zastanawiam co kupić, szkoda, ze pokoik małej nie ma ścian z gumy
bede miala pudla, chyba kupimy expedita w ikei do mieszkania i tam mieszcza sie pudla/kosze wiklinowe wiec wcisne to tam
Stary 2010-09-22, 11:29   #2391
Artystka23
Dragonfly

takich pobudek w nocy chyba nie da sie uniknac ale co zrobic
Stary 2010-09-22, 11:30   #2392
kliwia
Zakorzenienie

a wiecie na co inteligentnego wpadlam wczoraj
Ze jak ktos ma plyn do mycia dziecka w butli duzej, np babydream ha!, to zeby latwo sie go dozowalo do mycia, majac zajete rece, mozna przelac do zakupionego dozownika. Albo wykorzystac po innym mydelku ktore mielismy w domu mozna nawet wypazyc przeciez a te co maja ikee kolo siebie to w ogole bajka :d bo tam dozownikow do wyboru i koloru

Aliszcze Najpraktyczniejsze sa pudla z pokrywka, najlepiej plastikowe. Ale nie ma jednokolorowych pasujacych do pokoju o stonowanych kolorach. A przezroczyste z pokrywa niewiele daje w mojej ocenie estetyki. Najpewniej jak dorwe gdzie takie pudlo w jednym kolorze albo w jakis dorosly wzorek, typu kwiaty etc. to zakupie. No i kosze wiklinowe. Mam juz jeden od prezentu slubnego [poscieli] Taki plytki kosz. w sam raz na zabawki i do postawienia np pod lozko, niestety nie ma pokrywki.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:34
Stary 2010-09-22, 11:34   #2393
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

Ja mam takie plastikowe pojemniki na kółkach z pokrywami - ostatnio chyba w Tesco je widziałam po ok 17zł. U nas się super sprawdzają już od ładnych paru lat
Stary 2010-09-22, 11:35   #2394
kretencja
Zakorzenienie

Dziewczyny, wydaje mi się, że któraś z Was pisała, że używała termometru z miękką końcówką BabyOno albo Canpol. Czy mi się miesza coś?
Zastanawiam się, czy kupić, kilkanaście zł kosztuje na all u sprzedawcy, u którego i tak parę rzeczy kupię

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:36
Stary 2010-09-22, 11:35   #2395
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja w ogole nie mam ochoty na TZ...
nic a nic, nawet mnie denerwuje to jak on sie chce przytulic- chyba wredna jestem :/

No i wczoraj mialam straszna noc, poszlam spac po 10 bolal mnie brzuch i nie moglam znalezc wygodnej pozycji do spania, nad ranem to samo - brzuch mnie boli jak na okres.

Moze to godzina O sie zbliza
Ja tez nie mam ochoty, w ogole TZ mi ciagle dogaduje ze moglabym sie nim inaczej zajac skoro nie mozna seksu w sumie.. a dla mnie niestety oral jest ohydny i nie wyobrazam sobie tego ble. Moze jestem zacofana, ale ja nie lubie udziwnien, ma byc seks to bedzie normalny seks

Ooo to widocznie u mnie ez sie zbliza godzina O? normalnie po polnocy tez mnie brzuch bolal troszke i skurcze mialam, nie wiedzialam jak spac, masakra... a jutro pełnia

Wiecie co ale sie w****ilam. Dzwoni ktos do drzwi, otwieram a tam listonosz z tekstem: "Mozesz chodzic?" mysle sobie o co chodzi? .. wiec mowie ze tak ale nie duzo.. a on no to masz awizo bo dwie przesylki duze czekaja. No tak mnie w****il ze bajka. Wiec powiedziala ze chodzenie a stanie na ***anej poczcie to drugie, tym bardziej ze tam nie przepuszczaja nie maja klimy ani krzesel i nie mam zamiaru stac!
Troche po nim pojechalam.. wiec kazal mi przyjsc na poczte za 2h to on mi wyda bez kolejki

No nic pranie dzieciowe nastawione, jednak dwa prania musze zrobic, teraz robie jasne rzeczy a ktoregos dnia ciemniejsze upiore.

Biore sie za sprzatanie w kuchni.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:38   #2396
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi wlasnie takze o to chodzi. Fakt, czasem sie przytuli, ale ja bym chciala by mnie sam z siebie zaczal glaskac a nie, ze musze go o to prosic. Wiem, ze facetom wszystko trzeba pokazac jak na dloni, bo sie nie domyslaja, ale czasem mogliby sie kurna domyslic.
mogli by... ja pare razy przypomniałam i juz lepiej

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
moge oddac mojego TZ na te czulosci, przynajmniej spokoj bede miala

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

bede miala pudla, chyba kupimy expedita w ikei do mieszkania i tam mieszcza sie pudla/kosze wiklinowe wiec wcisne to tam

mojego musze nauczyć

na zabawki właśnie mi sie wydają najlepsze

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-09-22, 11:39   #2397
kretencja
Zakorzenienie

Anecka, dobrze mu powiedziałaś
A co do seksu, to nie sądzę, żeby to była oznaka zacofania Każdy lubi to co lubi, najważniejsze, żeby obojgu partnerom pasowało i jest git

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-22, 11:40   #2398
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ja tez nie mam ochoty, w ogole TZ mi ciagle dogaduje ze moglabym sie nim inaczej zajac skoro nie mozna seksu w sumie.. a dla mnie niestety oral jest ohydny i nie wyobrazam sobie tego ble. Moze jestem zacofana, ale ja nie lubie udziwnien, ma byc seks to bedzie normalny seks

Wiecie co ale sie w****ilam. Dzwoni ktos do drzwi, otwieram a tam listonosz z tekstem: "Mozesz chodzic?" mysle sobie o co chodzi? .. wiec mowie ze tak ale nie duzo.. a on no to masz awizo bo dwie przesylki duze czekaja. No tak mnie w****il ze bajka. Wiec powiedziala ze chodzenie a stanie na ***anej poczcie to drugie, tym bardziej ze tam nie przepuszczaja nie maja klimy ani krzesel i nie mam zamiaru stac!
Troche po nim pojechalam.. wiec kazal mi przyjsc na poczte za 2h to on mi wyda bez kolejki
Też nie lubię oralu nie jesteś sama

No ty to masz z tymi doręczycielami (a może DRĘCZYCIELAMI ) jak nie kurier to listonosz - nic tylko ich
Stary 2010-09-22, 11:40   #2399
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wydaje mi się, że któraś z Was pisała, że używała termometru z miękką końcówką BabyOno albo Canpol. Czy mi się miesza coś?
Zastanawiam się, czy kupić, kilkanaście zł kosztuje na all u sprzedawcy, u którego i tak parę rzeczy kupię

ja ostatnio taki kupiłam, wygląda jak znykły termometr ten tylko ze koncówka miekka i sie wygina, o ten chodzi??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-09-22, 11:41   #2400
kliwia
Zakorzenienie

anecka ja pitole zo za listonosz dobrze ze mu pojechalas. Ni chyba bym go pogonila, i powiedziala ze jak za 10 minut nie przyniesie przesylek to zobaczy gwiazdki doslownie

kretencja w moim babyono do ucha nie ma miekkiej koncowki

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości