|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Potrzebuje pomocy-KLEOPATRA
Witam serdecznie drogie Wizażanki.Potrzebuje wszelkie zdjecia i informacje dotyczące stylizacji na Kleopatre.Musze zrobic stylizacje wlasnie na Kleopatre i chcialabym sie do tego dobrze prztgotowac.Byloby super jakbyscie przyszły z pomoca,a wiem,ze można na was liczyc.Pozdrawiam!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuje pomocy-KLEOPATRA
Może te zdjęcia Cię zainspirują?
![]() http://images.google.pl/images?svnum...r=&q=cleopatre http://images.google.pl/images?svnum...r=&q=kleopatra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
o super,dziękuję Ci serdecznie,potrzebuje tez dokładniejszych informacji typu,co dokładnie nałożyc na twarz,bo cienie to chyba złote i turkusowe,i mocno wystylizowane brwi..ale co jeszcze???
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Moja skromna propozycja (wizja z glowy
![]() - Na cala twarz mocno kryjacy podklad i puder brazujacy - Brwi podkreslone na czarno - Oczy obrysowane czarnym eyelinerem, kreska mocno sie poszerza ku zewnetrznemu kacikowi oka i jakby "przedluza" jego kontur, ale nie do gory, tylko po prostej do boku - na cala powieke cien turkusowy, a pod luk brwiowy - cien zloty - rzesy mocno wytuszowane, nawet moga byc sztuczne - usta w naturalnym kolorze lub nawet troszke bardziej cieliste (pociagniete podkladem lub baza pod makijaz, przyproszone pudrem - nieblyszczace) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O własnie o tego typu informacje mi chodziło..dzikuję serdecznie,może jeszcze której z wizażanek przyjdzie coś do główki..pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
kleopatry usta mial czerwo-czerwone
![]() ![]() mozna zrezygnowac z cieni, ale moga byc, a co do kreski linerem to zeby konczyła ona sie nie ostro a 'kwadratowo' moga byc tez dwie równoległe kreski wychodzace z oka. brwi owszem na czarno ale musza one byc bardzo intensywne i mocno konturowane, troche geometryczne, np tak jak nefretete, albo poogladaj sobiwe rózne papirusy, jak rysowane były brwi. pozdrawiam! Edytowane przez weronika nadara Czas edycji: 2013-06-21 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wiesz kleopatra mocno przeciagala dolna i gorna kreske az wchodzily jej an skron , peruka sie przyda tez na wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze pomoga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje wam wszystkim serdecznie!!już mam jakąs wizje w głowie,egzamin mam w sobote wiec zdaże sie przygotowac..pozdrawiam serdecznie..jak dobrze miec wizażanki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Przyda się także trochę złota - możesz go nieco dodać do pudru brązujacego, na oczy i drobine na usta;-)
pzdr i powodzenia sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hmm z tego co oglądałam film o Kleopatrze,to podstawą są oczy,bardzo grybo obrysowane czarną kredką oraz brwi.Kreska na dolnej powiece oraz na górnej powinna wychodzić nie nieco a raczej sporo poza oko.Przesylam zdjecie o co mi konkretnie chodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Cały artykuł o makijażu Kleopatry znajdziecie na portalu dourody.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.