|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Dostałam najcudowniejszy prezent na świecie zadzwonił do mnie mój chrześniaczek który ma niecałe dwa latka i mówi mi: tojat! Niech zije ciocia !!! hahaha No cudowny jest mój skarbuń ![]() a PMS'U ciąg dalszy... wściekła jestem od rana i opierdaczyłam panią z polskich książek telefonicznych... i bardzo dobrze bo sie sadzą co poniektóre tak ze szok... ona umówiona była z panem.. moim szefem.. wiec mówie ze go nie ma a w jakiej sprawie.. ona: czy to ważne? umówiona byłam ja: no ale w jakiej sprawie moze mi pani powiedzieć? ona: polskie książki telefoniczne... w sprawie internetu. To jest pan ... ja: niestety przykro mi nie ma w tej chwili.. ona: ale miałąm być przed 12-tą to skoro sie umówił to czemu go nie ma? ja: (z opadniętymi cyckami.. nie mam ale jedna mi opadły) jest w tej chwili przed 11-tą .. chyba ze nastąpiła zmiana czasu a ja o tym nic nie wiem. Skoro sie umówił z panią przed 12-tą zapewne o tej godzinie będzie... ona: 11-ta to też jest przed 12-tą ja: będzie sie pani tak odszczekiwać to w ogóle szef się z panią nie spotka bop pani zamiast płaszczyć sie i udawać chociaż miłą żeby zdobyć klienta to jeszcze pani sie wymądrza! A to pani ma czekać na klienta w tym wypadku mojego szefa a nie on na panią! |
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze czekoladowy, który dodaję zawsze do ciast (np. murzynka i muffinek z colą) i toffi, którego jeszcze nie otworzyłam. Mam w tej chwili taki zapas przeróżnych aromatów, że chwilowo nie kupuję nowych, a marzy mi się advocat i kokos |
|
|
|
|
#4233 |
|
Konto usunięte
|
a ja po wczorajszym PW mam spadek -400g
|
|
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam w te "spodnie prawdy"! Wprawdzie miałam nadzieję, że będą trochę luźniejsze, ale jest ok
|
|
|
|
#4235 |
|
Przyczajenie
|
Cześć piękne szczupłe Panie
![]() Jakiś czas mnie tu nie było. U mnie spadek -1kg Cieszę się bardzo. Ale dzisiaj coś nie jestem w humorze. Za kilka dni @. Myśle, że to z tego powodu. Nawet spadek wagi mnie nie cieszy. Masakra. Ale gratuluje Wam wszytskim spadków wagi.
|
#4236 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i balam sie tego na III, gdzie 6dni w tygodniu je sie w tygodniu... ale na szczescie tak nie jest ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Lucia... boska bylas w tej rozmowie tez bym pewnie tak zrobila... nawet bez PMS'u.... ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
advocat sredni... wiecej nie kupie ale kokos.... boze.... firma Delecta
|
|
#4237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Byle tak dalej, jeszcze chwilka i będą spadać
|
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
spadam Kochaniutkie, za chwilke Mama w koncu przyjedzie
nie wiem kiedy i ile bede miala czasu, ale postaram sie byc na biezaco
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
lukrecja! spełnienia marzeń i dużo dużo zgubionych kilogramów! Sto lat!
|
|
#4240 |
|
Rozeznanie
|
Kobietki - w linku tam gdzie ostatnio szukałyście wrzuciłam moje zdjęcia, ale piszę szyfrem, bo okrutnie się wstydzę. Zaraz wychodzę do pracy. Powrócę po południu.
|
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aleksandro uwielbiam Twojego TŻ tzn. jego teksty I ja kupiłam kilka aromatów z tej strony. Dodaję Toffi do sernika Kokos jakiś taki sztuczny jest :/ A Cherry spróbuję dodać do coli tak jak mówią dziewczyny, brzmi smakowicie. Mam jeszcze Tiramisu, dziś wypróbuję go do homo.Sklep godny polecenia, ekspresowa wysyłka i jako gratis naprawdę spora próbka Yerba Mate ![]() Lukrecjo Wszystkiego Najlepszego Ja jednak na zakupy pójdę później bo teraz zrobię drożdżówki które pokazywała wczoraj twinplus oby wyszły.
Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2010-09-22 o 11:38 |
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane moje!
ja znów jakaś zabiegana, zalatana, a do tego net mi się przycina i nie mogę Was nadrobić ![]() oficjalnie złożyłam papiery na studia, od października się zacznie ![]() właśnie wróciłam z pracy i zakupów... w Kauflandzie dostałam tylko dwa serki naturalne Vian :| zawsze jak jestem to jakieś resztki zostają albo wogóle nie ma... chyba moje miasto duka ![]() no... a z wagą nie wiem jak jest ale jadłam sporo warzyw więc jutro na jakiś wielki spadek nie liczę. wczoraj spotkałam moich znajomych ze studiów, nie mogli się mnie nachwalić jak schudłam (jest taka grupka która wszystkich obgaduje - mnie np. wyzywały od grubasów ). naprawdę, nie mogę się doczekać ![]() Luciu!!!! najlepszego, zdrówka, szczęścia i radości
|
#4245 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
Jaka ja jestem wsciekla.+ najchetniej to bym moja szefowa
A mam w :dupa: taka prace!!
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakupię i będę walić wszędzie gdzie popadnie, do sera, serków.. może i do cycków kurzęcych jakiś patetnt by mięsko piersiowe kurowe nie było takie suche? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- jo tysz nie wim
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4249 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a do tego Murzynka to się daje otręby pszenne? jakoś mnie to zdziwiło czemu nie owsiane?
Drugie pytanko, na ile dni ma nam wystarczyc ten Murzynek? 4łyżki skrobi czyli że na 4dni? a ja jestem na diecie z moim TŻ czyli wychodzi na to że na 2 dni, jeśli podziele na 4równe części, to każde z nas może skonsumowac taką jedną częśc i wtedy na 2dni mamy
Edytowane przez kasikr Czas edycji: 2010-09-22 o 12:22 |
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
witam widze ze jestescie weterankami w Dukanie
tyle watkow bylo ![]() moze sie na poczatek przedstawie jestem mama 7 miesiecznego Szymonka mam 23 lata mieszkam na Zielonej Wyspie od 1,5 roku, ogolnie bylam przeciw Dukanowi bo wnioskujac sie na tym co pisza i media naglasniaja to stwierdzilam ze to niebezpieczna dieta,ostatnio mnie kolezanka poprosila zebym dowiedziala sie cokolwiek na temat Dukana i matek karmiacych i zaczelam sie zastanawiac czy moze i ja bym nie sprobowala tej diety no ale najpierw musiala bym sie zapoznac z jej wskazowkami i produktami zeby zobaczyc co i jak ogolnie chciala bym zrzucic kilka kg po ciazy(miesiac po) wrocilam do swojej wagi czyli 54 bez odchudzania ale teraz przez te 6 miesiecy utylam brzuch mi urosl i oponka wisi (ktorej po ciazy nie mialam) bo brzuch mi ladnie wrocil do swojej postaci przed ciazowej,myslalam o jakiejs diecie ktora by mi szybko wyeliminowala te kg zalezy mi na szybszym zgubieniu ich bo pod koniec listopada jade do pl i chciala bym jako tako wygladac a nie mieszcze sie w stare spodnie i boczki mi sie wylewaja ![]() i moje pytanie do was czy Dukan ma jakas diete dla mam karmiacych? z gory dziekuje pozdrawiam
|
|
|
|
#4251 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale już dosyć tych życzeń bo to zaden powód do dumy być przed 30-tką hahahaha ani jaaa ... a tysz chce i to baałdzo! Cytat:
mmhhyyy
|
|||
|
|
|
#4252 |
|
Rozeznanie
|
No witam Was dziewczynki! W końcu udało mi się nadrobić
lukrecja_25 wszystkiego najlepszego!!! 26 lat nonono, stara dupa z Ciebie ale najlepsze przed Tobą Ja niedawno skończyłam 29 i uważam że to jest najlepszy wiek dla kobiety (jak do tej pory) :P Dziś zaliczyłam spadek o 400 g i tym oto sposobem 8,5 kg za mną ) Wczoraj wieczorem upiekłam pysznego sernika, trochę za mało słodki ale dobry mi wyszedł. Jestem przed @ więć mam cholerną chcicę na słodkości. I wiecie co? Normalnie te 29 lat już mi się dają we znaki - skleroza wieku starczego :P Zapomniałam wziąźć pana serniczka do pracy ;( i cały dzień o nim myślę i mam nadzieję że mi go mój mąż nie zje całego :/
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Rumcia1, fantastycznie wyglądasz. Widać bardzo progres... Błysk w oku jest
![]() A ile masz wzrostu?
|
|
#4254 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia25, a Ty ile masz wzrostu? czy waga spadała Ci systematycznie?
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A druga sprawa, jak robisz na wierzch galaretkę z syropu to ile tego i czy dodajesz wody? bo jak zrobiłam 500ml samego syropu (+żelatyna) to okrutnie słodkie jest, ale aż przesadnie, chyba musze z wodą ten syrop. Podsumowując moje przygody z Malinowym Królem powiem że jest już dobrze- deser nie wylewa się z brytwanny!!!! Naumiałam się już rozpuszczac żelatynę!!! Dla innych, które też wcześniej nie miały styczności z żelatyną napiszę jak to robiłam: wrząca woda do szklanki + żelatyna i szklanke wkładałam do garnuszka z wodą postawionego na włączonej kuchence dzięki temu żelatyna mi się ładnie rozpuściła. Tylko uważac żeby nie doprowadzic do zagotowania![]() Człowiek uczy się całe życie
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Waga na początku leci jak szalona, później niestety stopuje. Te ostatnie 3 kg. to męczę i męczę i wymęczyć nie mogę. I tak odwlekam tą III fazę w nieskończoność.
|
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
no to szkoda bo myslalam ze jest taka dieta dla mam karmiacych w Dukanie
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze choć 7,5 ![]() A wagę końcową sama ustaliłaś? Dukan Ci powiedział?
Obecnie ok. 69 kg Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2010-09-22 o 12:46 |
|
|
|
|
#4260 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma mowy, bo ona to "słodka" kov=bieta jest i codziennie wcina pączki nasniadanie, obiad i kolację!! A chuda jak szkapa!! Ale mnie dzisiaj tak wkurzyła, że po prosty... wrr
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Dostałam najcudowniejszy prezent na świecie 

oby wyszły.