3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 13:26   #2461
olajka
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Anecka masakra jak u Was z migdałem ozora wycinają Ja mam usunięty jeden migdałek, zrobili mi to jak miałam 3 latka, ale się darłam. Do dziś to pamiętam! Aż mame na korytarz wyprosili bo sama nie mogła poradzić sobie z tym, że tak cierpie. Krew się lała jak z koguta zażynanego, upłakałam się masakrycznie, że traume mam do dzisiaj. No i miało mi to pomóc w tym by nie chorować, a i tak chorowałam. Byłam kiedyś u laryngologa to znów mi powiedziała, żeby usunąć, że nie będzie ogniska zapalnegi i ogólnie polepszy się stan (nawet jak zęby są popsute lub z jednym się coś dzieje, to na migdały może iść, tak laryngolog mówiła, ale ja miałam zdrowe, także to nie od tego te problemy migadałami)i dała mi na szczepienia do zabiegu, ale nie poszłam bo nie jestem przekonana do tego, czy mi to pomogło. Choć ciotka usunęła dwa i mówi, że niby ok, trochę lepiej, ale różnie ludzie na necie piszą o tym. W końcu wtedy wszystkie bakterie od razu idą do organizmu, bo nie mają gdzie się zatrzymać, jak miogdałów nie ma.

Idę zjeść bananka bo w końcu nie odejde stąd
Widziałam te Pakalanki w Ross ale nie kupiłam bo nie kapnęłam się, że to takie potrzebne.

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:26   #2462
Stokrotka_76
Raczkowanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Martinixxx to tylko dziś tak żarłam rano
Stokrotka nie wiedziałam, nawet o takim sposobie czyli bezpieczny jest jak się chce mieć jeszcze dzieci? A ciekawe jak to jest z tym wymrażaniem i laserem, bo mi gin to właśnie mówił, już za nim zaszłam w ciąże, że po porodzie najlepeij się tego pozbywać. I tak myślę sobie czy gdy teraz po porodzie się bym pozbyła w któryś z tych dwóch sposobów to nie zaszkodzi żeby zajść kolejny raz w ciąże? tak np. za dwa, trzy lata..
Olajka pewnie najlepiej zapyać gina, ale te metody skracją szyjkę i mówi sie ze jak ktos ma ją naturalnie krótsza, to mogą być problemy z utrzymaniem ciąży. Ten lek mi pomógł po dwóch aplikacjach i to było ze 2-3 lata temu i nie wróciła, więc mogę polecić. Zapytaj gina o niego co on o nim myśli.
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:31   #2463
olajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
a gdzie chcesz rodzic?

po porodzie usuwanie nadzerki to bedzie dla
Ciebie poezja kochana
Ojj zobaczymy nie strasz i tak spać nie mogę

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Olajka pewnie najlepiej zapyać gina, ale te metody skracją szyjkę i mówi sie ze jak ktos ma ją naturalnie krótsza, to mogą być problemy z utrzymaniem ciąży. Ten lek mi pomógł po dwóch aplikacjach i to było ze 2-3 lata temu i nie wróciła, więc mogę polecić. Zapytaj gina o niego co on o nim myśli.
Dzięki, zapytam napewno oby znał wogóle tą metodę

Co kupić na 1 rocznicę ślubu Dziewczyny???????????????
I mam jeszcze drugie pytanie..bo nie wiem już co z tym wózkiem zrobić. Czy lekki chicco z plastikowymi kołami podwójnymi, czy ciężki wózek z pompowanymi? cholera

Muszę odpakować w koncu ten termo

Stary 2010-09-22, 13:32   #2464
_paulinka2
Wtajemniczenie

ale mi ciężko oddychać

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:34   #2465
Patrycja_1708
Zadomowienie

Mamy jeszcze dużo czasu zeby pomyslec o antykoncepcji Ale u nas chyba będą gumki, bo jak ta wkładka co pisałyscie jest metalowa to u mnie tez odpada bo tez uczulona na metal jestem :/

Tż juz poszedł do pracy to ja sie biore za sprzątanie w szafkach bo wczoraj to nawet mowy nie było o jakimkolwiek sprzątaniu.

A powiedzcie mi czy czasem macie takie kłucia w jajniku?? Mi sie to czasem zdarza ale to tylko wtedy jak mały sie wierci, jest możliwe ze gdzies mnie tam uciska czy to moze od czego innego kłuje??
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:37   #2466
niebieskaa
Rozeznanie

mam doła przez ten szpital.....poryczałam się, nakrzyczalam na tz, Dzidziolka mi szkoda tylko...
...do dupy ten dzień

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
niebieska a bedziesz prala ten szlafrok? bo on ma duzo takich luznych wloskow

opieka nad zona 80%
Tak bede prała, tylko dalam do skrocenia, i okazuje sie ze nie jest zrobiony a chcialam go zabrac do szpitala jesli pojde.

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
jak sie wybrałam do tesco juz nie bylo a potem zalowałam ze was nie zapytałam gdzie kupowałyscie a tz "było dziewczyn z wizażu zapytać a nie teraz latać i szukać "
no trzebabyło posluchac tz'ta

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
bardzo fajne. szczególnie podoba mi sie pościel. Ja tez nie mam feretti a nawet mam dużo gorszą od Ciebie. Ale jakoś nie przywiązywałam do tego szczególnej uwagi. Hafty sobie darowałam, dobór kolorystyczny do wystroju pokoju też.
Dzieki, mi sie spodobała bardzo, a ze nie chcialam zadnych baldachimow, falbanek itp to kupilam mniej, ale takie co mi sie podobaja. moze druga zmiane zakupie jakas inna tansza, zobacze.
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:39   #2467
melabn
Wtajemniczenie

olajka wozek chicco ogolnie polecam, kolka na zime troche ciezka sprawa ,ale przemeczysz sie w zimie i potem masz z niego super spacerowke. W razie napraw tego wozka serwis jest blyskawiczny takze ja polecam
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:40   #2468
olajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Mamy jeszcze dużo czasu zeby pomyslec o antykoncepcji Ale u nas chyba będą gumki, bo jak ta wkładka co pisałyscie jest metalowa to u mnie tez odpada bo tez uczulona na metal jestem :/

Tż juz poszedł do pracy to ja sie biore za sprzątanie w szafkach bo wczoraj to nawet mowy nie było o jakimkolwiek sprzątaniu.

A powiedzcie mi czy czasem macie takie kłucia w jajniku?? Mi sie to czasem zdarza ale to tylko wtedy jak mały sie wierci, jest możliwe ze gdzies mnie tam uciska czy to moze od czego innego kłuje??
https://polki.pl/rodzina_rodzice_art...1.html?print=1 tu pisze z czego jest wykonana jednak ze srebra czy paltyny jak jest to by mnie nie uczuliło raczej. Są nawet z palstiku.Wiem, że napewno mam uczulenie na nikiel.

Stary 2010-09-22, 13:40   #2469
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Warto kupic tych 1 czyli 2-5kg wieksza paczke 43szt? chyba tak, mozna wziac polowe do szpitala do torby co nie?
Pewnie, ze można i tak zrobić
Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj zaczęłam się nad tym zastanawiać, w ogóle nie wiem kiedy do gina po porodzie się udać

a biorąc te pigułki można karmić?
6 tygodni po porodzie

Tak można bo to jest mini-pigułka właśnie dla matek karmiących ma troszkę inny skład niż zwykłe tabletki.
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Tez sie zastanawialam nad antykoncepcja ale nadal nie jestem pewna co wybrac. Na jak dlugo zaklada sie wkladki? Tabsow nie chce, rozregulowaly mi organizm i doprowadzily do depresji. Takich humorow jak na tabletkach to nigdy nie mialam A probowalam paru roznych.
Od 3 do 5 lat - wizyty kontrolne co pół roku.
Cytat:
A jest tu ktoś oprócz mnie kto nie chodzi do SR???? I nie był nawet ani razu?
Ja nie chodzę i w pierwszej ciąży też nie chodziłam
Cytat:
No ja tez własnie tabsów nie chce bo tego co przeszłam po tabletach to mi wystarczy. U mnie tez non stop torbiele na jajnikach były... :/ I po jakim czasie udac sie do gina po porodzie? No bo na poczatku to wiadomo ze połozna sie nami bedzie zajmowac ale pozniej to jak? Dowiadywałyscie sie?? I jaki czas po porodzie mozna juz bez zadnych problemów współżyc??
6 tygodni i współżycie też zalecają dopiero 6 tygodni po porodzie.
Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Wiecie czy w soboty i niedziele są wypisy ze szpitala do domu?Czy tylko w dni powszednie?
Wypisy są tylko w dni powszednie ale jak trafisz na "ludzkiego" lekarza to cię wypuści w sobotę lub niedzielę i powie, żeby ktoś przyszedł po wypis w poniedziałek
Cytat:
OO wśnie był. Z GLS i wiecie co, jak podpisywałam to mi położył pod nogami ta przesyłkę! mądre..? I szybko poszedł, bo mu chyba jeszcze tel dzwonił. kapota z nimi. Zaraz odpakuje to cudo.
Następny
Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość

odnosnie kurierow itp. jak bylam w pierwszej ciazy dokladnie w 6 miesiacu(brzuch mialam bardzo widoczny) chlop ze sklepu przywiozl mi pralke automatyczna i zostawil pod brama (trzeba bylo wniesc 5 schodow bo mieszkalam na parterze) a chlopow bylo 2
Masakra z tymi ludźmi
Cytat:

Zgadzam się nas oral nie brzydzi co innego anal..
a to to, to już całkiem odpada
Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Powiesiłam pranie (wyprałam, cholera, rękawiczki po babci - jeszcze od dostania nie prane i wszystko mi od nich zaśmierdło naftaliną ) i przyjechał kurier Mam widocznie więcej szczęścia - był to też pan z UPS, bez żadnego problemu wstawił mi paczkę do przedpokoju (podobno 22kg waży). No ale u mnie parter, nie wiem, czy by wchodził np. na 3 piętro
Dobra, idę zmywać
dla Pana kuriera - choć jeden zachował się jak człowiek
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:46   #2470
olajka
Zadomowienie

Patrycja ja nie mam kłuć w jajniku, ale czasem jakby mnie zaboli w tym miejscu, z lewej najczęściej. Ostatnio mam jakieś za to jakby wysoko w pochwie ;/ i nie wiem czy przez to że tu czytałam jak miały dziewczyny i sobie wkręciłam czy na serio są.
niebieskaa ja też mam bez falbanek i baldachimów, ale z Feretti, ciekawe czy dobrej jakości ta pościel będzie, jak tak mówią . Okaże się w praniu
melabn właśnie tak o te kółka mi idzie, żeby toto się nie rozklekotało , znowu pompowane się przebić mogą o i tak jestem zdecydowana Tylko ta kolorystyka taka dziwna. A pasuje czarny dal dziewczynki wózio?? Mnie się wózki i kolory Roan Marita też podobają ale 15 kilosów to ja dziękuję taszczyć! plus dziecko jeszcze do tego

Stary 2010-09-22, 13:48   #2471
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Martinixx, no tak mam w gardle, ale wlasnie ciekawa jestem cyz czasami nie mam go tez w pochwie, no roznie bywa w sumie Nigdy wymazow nie mialam, no chyba ze cytologia wykazuje gronkowca? jesli tak to go tam nie mam na szczescie..
Niestety cytologia nie wykrywa bakterii. W Polsce wymaz ponoć jest już rutyną i wykouje sie po 34 tyg ciąży. jeśli twój gin ci go nie zleci, koniecznie go poproś.Gronkowiec choć szczytem marzen nie jest ,nie jest tak groźny jak paciorkowiec.

Cytat:
Ojj zobaczymy nie strasz i tak spać nie mogę

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Dzięki, zapytam napewno oby znał wogóle tą metodę

Co kupić na 1 rocznicę ślubu Dziewczyny???????????????
I mam jeszcze drugie pytanie..bo nie wiem już co z tym wózkiem zrobić. Czy lekki chicco z plastikowymi kołami podwójnymi, czy ciężki wózek z pompowanymi? cholera

Muszę odpakować w koncu ten termo
Kupiłam z pompowanymi kołami. Lekki moze nie jest, ale super ciężki to tez nie. Dodam, że mieszkam na 6 pietrze i winda mi nie działa już 2 tydzień

Cytat:

Mnie non stop cos kłuje, boli raz podrzusze potem niby jajniki i wszystko do kupy. wszystko póki nie jest długotrwałe i do wytrzymania jest normą. Nawet ból sromu

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Patrycja ja nie mam kłuć w jajniku, ale czasem jakby mnie zaboli w tym miejscu, z lewej najczęściej. Ostatnio mam jakieś za to jakby wysoko w pochwie ;/ i nie wiem czy przez to że tu czytałam jak miały dziewczyny i sobie wkręciłam czy na serio są.
niebieskaa ja też mam bez falbanek i baldachimów, ale z Feretti, ciekawe czy dobrej jakości ta pościel będzie, jak tak mówią . Okaże się w praniu
melabn właśnie tak o te kółka mi idzie, żeby toto się nie rozklekotało , znowu pompowane się przebić mogą o i tak jestem zdecydowana Tylko ta kolorystyka taka dziwna. A pasuje czarny dal dziewczynki wózio?? Mnie się wózki i kolory Roan Marita też podobają ale 15 kilosów to ja dziękuję taszczyć! plus dziecko jeszcze do tego
ja potwierdzam, Feretti jest SUPER!!!

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:49   #2472
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
tą wkładkę chyba wewnątrzmaciczną, ale nie wiem czy bym mogła ją bo ona metalowa jest, a ja uczulona na metal jestem ;/ kiedyś mi ręka puchła od igły nawet jak miałam welflon w ręce.
Cytat:
Są różne ja akurat obie miałam Miedziane
Stary 2010-09-22, 13:49   #2473
olajka
Zadomowienie

Ci kurierzy powinni mieć tutaj stały koncik u nas do oceniania ich pracy
Dzidka mi wierzga fajna pogoda aż musze gdzieś wyjść ;p ale mam łeb nieumty, a jak umyję to już wogóle nie wyjdę nawet po wysuszeniu bo się przecież rozchoruje. Wciągne czekoladę z orzechami za chwilę. Koło 5 rano też cztery tabliczki zjadłam ;p

Stary 2010-09-22, 13:50   #2474
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Nie wyobrażam sobie w zime jezdzic wózkiem z plastikowymi ,małym kólkami.Tym bardziej ze zapowiadaja w tym roku długą zime.

Cytat:

Mnie też czasem własnie jajnik kłuje, pytałam ginki,mowi ze to normalne.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:52   #2475
kretencja
Zakorzenienie

No, ja naprawdę chyba mam szczęście do kurierów
A pan spojrzał na mnie i powiedział "Co, pewnie łóżeczko?". Ja mówię "No tak... Pan to pewnie prawie wyłącznie łóżeczka dostarcza?" (bo tak pomyślałam, że pewnie regularnie wozi dla tego samego sprzedawcy). A on mi na to "Nie, niedawno sam zamawiałem"

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 13:53   #2476
kotek81
Zakorzenienie

Co do wózka ja mam ciężki bo wolałam mieć duże koła

A czarny jak najbardziej pasuje dla dziewczynki - no bo niby czemu nie tylko nie wiem czy latem nie będzie dziecku za gorąco w czarnym wózku

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
No, ja naprawdę chyba mam szczęście do kurierów
A pan spojrzał na mnie i powiedział "Co, pewnie łóżeczko?". Ja mówię "No tak... Pan to pewnie prawie wyłącznie łóżeczka dostarcza?" (bo tak pomyślałam, że pewnie regularnie wozi dla tego samego sprzedawcy). A on mi na to "Nie, niedawno sam zamawiałem"
No i już wiadomo czemu taki wyrozumiały ten twój kurier
Stary 2010-09-22, 14:01   #2477
olajka
Zadomowienie

Odpakowałam i w środku w termometrze są baterie a nie działa mi

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

już wiem czemu plomby nie wyjęłam

Stary 2010-09-22, 14:07   #2478
margaryt
Rozeznanie

Cześć dziewczyny,
wczoraj miałam wizytę u gina, wszystko dobrze
Mam zacząć brać witaminy, doradził Falvit. Może któraś z Was bierze i napisze czy jest zadowolona.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:08   #2479
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eliza86 Pokaż wiadomość
....Moj tz ma 29 imieniny i nie wiem co mu kupic...
Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Mój też, czyżby Michał ?

mój też Michałek też się zastanawiam co kupić -ale raczej będzie to coś do0 samochodu bo mój tż uwielbia takie różne "dodatki"

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
a ja byłam w biedronce wczoraj to już ani śladu po szlafrokach
olajka ja nie chodzę na sr
ja byłam aż w trzech biedronach i w końcu kupiłam niebieski bo tylko taki był ten najmniejszy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
niebieska a bedziesz prala ten szlafrok? bo on ma duzo takich luznych wloskow
opieka nad zona 80%
mój właśnie się pierze - zawsze piorę to co kupuję nowe znaczy bielizna i wszystko przy ciele

a u mojego męża za opiekę nad żoną jest 100 % płatne bo zakład dopłaca

Cytat:
.......I mam jeszcze drugie pytanie..bo nie wiem już co z tym wózkiem zrobić. Czy lekki chicco z plastikowymi kołami podwójnymi, czy ciężki wózek z pompowanymi? cholera
ja kupuję z pompowanymi mimo, że cięższy napewno jest -ale jakoś nie mogę patrzeć jak mamusie męczą sie z tymi cieniutkimi plastikowymi na tych krzywych chodnikach a u nas na spacery do lasu też lepsze będą pompowane

Cytat:
........A powiedzcie mi czy czasem macie takie kłucia w jajniku?? Mi sie to czasem zdarza ale to tylko wtedy jak mały sie wierci, jest możliwe ze gdzies mnie tam uciska czy to moze od czego innego kłuje??

też mam takie kłucia -ostatnio coś bardziej ale mój lekarz twierdzi że jest ok - no bo przecież jestem w ciąży i tak musi być
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:18   #2480
olajka
Zadomowienie

Długo się czeka na wynik pomiaru, siedze z termo przy czole jak ten czubek i testuje

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

kularek tylko że ja tez bym chciała solidny, a nie uciągne krówska znowu :d najlepiej jakby był solidny i lekki, bo ja raczej drobna jestem

Nie ma tego sygnału podwójnego dźwiękowego o ukonczeniu pomiaru ;/ ktoś wie dlaczego?

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

dobra już o nic nie pytam dotyczącego termo, bo nie doczytałam dokładnie ;p

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Zaplombowałam go żeby baterie nie szły. Gada po angielsku

Stary 2010-09-22, 14:26   #2481
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:

kularek tylko że ja tez bym chciała solidny, a nie uciągne krówska znowu :d najlepiej jakby był solidny i lekki, bo ja raczej drobna jestem
Możńa kupic wózek lekki i solidny, np xlander lub babyactive one waża 11-12 kg.

Stary 2010-09-22, 14:29   #2482
kretencja
Zakorzenienie

Zjadłam obiad, coś mi chyba podrażniło przełyk gdzieś głęboko Mam takie uczucie jakbym połknęła dużą tabletkę i nie do końca przeszła. Wypiłam już całą herbatę i nie mogę się tego pozbyć. Coś okropnego

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-22, 14:35   #2483
kularek
Zadomowienie

wczoraj byłam u lekarza i jestem zawiedziona bo tak bezproduktywnej wizyty jeszcze nie miałam no zupełnie nic się nie dowiedziałam - a nast wizyta za 3 tyg a dostałam tylko skierowanie na krew i mocz a cała wizyta z badaniem może z 6 minut trwała :/
a dziś miałam rano zadzwonić do szkoły rodzenia i zapomniałam -tak mi z tym schodzi, że mogę niezdążyć wogóle
Stary 2010-09-22, 14:38   #2484
andziat
Zakorzenienie

pokażę wam trochę "szafy" mojej córci
wszystko dostałam
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:40   #2485
Patrycja_1708
Zadomowienie

Co do termometru to ja kupiłam BABYONO ale co do odczytu temperatury to tylko po angielsku słychać ten głos co mówi wiec nie za specjalnie mi sie to podoba I nawet nie mozna tego wyłączyc Sama przeciez widze ile pokazało temperatury i nikt nie musi mi mówić... Może która z was ma ten termometr??
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:41   #2486
kularek
Zadomowienie

Cytat:
.....kularek tylko że ja tez bym chciała solidny, a nie uciągne krówska znowu :d najlepiej jakby był solidny i lekki, bo ja raczej drobna jestem ......
no ja też drobna zawsze byłam przed ciążą ważyłam 44 kg i było mi dobrze teraz przytyłam i jest mi źle :/ więc po [porodzie chciałabym wrócić do mojej wagi -no max 5 kg więcej
a mój upatrzony wózek waży chyba coś koło 18 kg ale pena nie jestem

vikicullen a czy te wózki mają pompowane koła ? bo mi na wadze tak bardzo nie zależy mieszkamy w domu to nie mam problemu z dźwiganiem po schodach a teren u nas nie wszędzie równy więc wolę duże kółka
Stary 2010-09-22, 14:42   #2487
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
pokażę wam trochę "szafy" mojej córci
wszystko dostałam
słodziutkie rzeczy
Ja swoich nie wklejałam bo mam tyle że by stron nie starczylo heheh, ale jak zaczne prać to coś tam wkleje najwyżej

Stary 2010-09-22, 14:43   #2488
kretencja
Zakorzenienie

Andziat, śpiworek z misiem

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-22, 14:44   #2489
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
vikicullen a czy te wózki mają pompowane koła ? bo mi na wadze tak bardzo nie zależy mieszkamy w domu to nie mam problemu z dźwiganiem po schodach a teren u nas nie wszędzie równy więc wolę duże kółka
tak maja pompowane koła:

http://allegro.pl/xa-x-lander-maxi-c...236977046.html

http://allegro.pl/jet-alu-babyactive...235597271.html

Mi sie te wózki podobaja i jeszcze TAKO Jumper Piratz tylko, że on już jest ciężki 16kg

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-09-22 o 14:50
Stary 2010-09-22, 14:45   #2490
olajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
wczoraj miałam wizytę u gina, wszystko dobrze
Mam zacząć brać witaminy, doradził Falvit. Może któraś z Was bierze i napisze czy jest zadowolona.
To świetnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości