3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 14:46   #2491
Artystka23
Dragonfly

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

ja robie kopytka,mam nadzieje ze nie bede sie wkurzac jak anecka bo robie pierwszy raz..musze sie przejsc po lumpkach po spodnie ciazowe,bo wyroslam prawie ze wszystkich a na nowe zal mi kasy moj tz nie chce mi brzuszka calowac bo wie ze mala ma wystawiona pupe do przodu i on twierdzi ze to molestowanie za pare dni przyjdzie tu emerytura babki i ona tu zjedzie znowu,masakra

dzis non stop chce mi sie jesc
Stary 2010-09-22, 14:49   #2492
olajka
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Co do termometru to ja kupiłam BABYONO ale co do odczytu temperatury to tylko po angielsku słychać ten głos co mówi wiec nie za specjalnie mi sie to podoba I nawet nie mozna tego wyłączyc Sama przeciez widze ile pokazało temperatury i nikt nie musi mi mówić... Może która z was ma ten termometr??
Ja taki właśnie kupiłam, ale jak się nie da tego wyłączyć to lipa po całości, bo dziecko mi będzie budziło jakby co

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
no ja też drobna zawsze byłam przed ciążą ważyłam 44 kg i było mi dobrze teraz przytyłam i jest mi źle :/ więc po [porodzie chciałabym wrócić do mojej wagi -no max 5 kg więcej
a mój upatrzony wózek waży chyba coś koło 18 kg ale pena nie jestem

vikicullen a czy te wózki mają pompowane koła ? bo mi na wadze tak bardzo nie zależy mieszkamy w domu to nie mam problemu z dźwiganiem po schodach a teren u nas nie wszędzie równy więc wolę duże kółka
Są i z pompowanymi i plastikami, właśnie patrzyłam, a i waża po 14, 15 kg.. no nic muszę przemyśleć te wózki. Mojemu mężowi bardzo ten chicco się podoba.

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:49   #2493
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
słodziutkie rzeczy
Ja swoich nie wklejałam bo mam tyle że by stron nie starczylo heheh, ale jak zaczne prać to coś tam wkleje najwyżej
dziękuję
ja w miarę prania i prasowania postaram się wam zawsze coś tam wkleić

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Andziat, śpiworek z misiem
dziękuję
no, śliczny jest i taki milutki
już się nie mogę doczekać jak się wypełni i będę napawać oczy tym pięknym widokiem
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 14:52   #2494
olajka
Zadomowienie

Andziat fajne ciouszki, i te sweterki..
To ja zmykam bo małżowinka niedługo z pracy wróci Jeszcze zakupki trzeba dokończyć wyprawkowe, choć część miłego dnia

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:00   #2495
kliwia
Zakorzenienie

Ja tez mam ten gadajacy termomtert babyono. Az wyjelam i nie wiem jak to wylaczyc, spytam kolezanki ktora mowila ze sie da wylaczyc haha
A od mowienia chyba glosniejsze jest pikanie, Zawsze mozna zaslonic paluchem glosniczek.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:01   #2496
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość

Aliszcze ja już miałam 3 torbiele, ale znowu tabsami ciągle się truć.. :/ choć miałam super cyce po anty, skóre i paznokcie a i humor mi dopisywał
3 torbiele to u mnie potrafią być na jednym jajniki moje jajniki bez tabletek przypominały by plastry miodu, tyle torbieli mi się robi. Na antykach jestem od 18 roku życia, z przyczyn medycznych. Z przerwami na liczne badania, czy mój organizm normalnie bez nich funkcjonuje....no i nie funkcjonował, torbiele, cykle ponad 40-dniowe, bezowulacyjne. Także nie nastawiam się, że nie będę brać anty, chyba, że ciąża sprawi cud i mojemu organizmowi się odwidzi, ale nie liczę na to uważam, że odpowiednio dobrane tabletki nie są szkodliwe, ale powinno się mieć dokładne badania hormonalne, a nie jak niektórzy lekarze przepisują bez jakiś badań lekką ręką. Ja po swoich depresji nie miałam, nie tyłam (nawet schudłam 13 kg!!), libido mi nie zmalało, no i cykle normalne, żadnych torbieli. Dlatego pozytywnie jestem nastawiona do tabletek. a cycki niestety po antykach nie urosły w ciąży też jakoś specjalnie większe się nie zrobiły, chyba taki ich "urok"

kolejna o tych kopytkach!! zaraz je sobie zrobię bo padnę!!! a chciałam się powstrzymać od jedzenia tego typu rzeczy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:01   #2497
Patrycja_1708
Zadomowienie

olajka Pokopałam troche w funkach i da sie wyłączyć ten beznadziejny głos co mówi. I wkurza mnie jeszcze w nim to że strasznie ciężko schodzi na osłonka co jest na czoło. I jakby chciec na szybko zmierzy temp w uchu to nieźle trzeba sie nasiłowac zeby zdjac to osłone na czolo. A Ty tez masz że tylko po angielsku mówi? I ile dałas za termometr?

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-09-22 o 15:05
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:05   #2498
kliwia
Zakorzenienie

juz wiem!!
Zaraz po wlaczeniu, wcisnijcie przycisk talk na chwile, az piknie i zgasnie z monitora symbol glosniczka

mowi tylkopo angielsku, ale dla mnie to zadna przeszkoda.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:14   #2499
_paulinka2
Wtajemniczenie

dużo dałyście za tą pościel feretti ? i ile częściową zamawiałyście?

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:20   #2500
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
3 torbiele to u mnie potrafią być na jednym jajniki moje jajniki bez tabletek przypominały by plastry miodu, tyle torbieli mi się robi. Na antykach jestem od 18 roku życia, z przyczyn medycznych. Z przerwami na liczne badania, czy mój organizm normalnie bez nich funkcjonuje....no i nie funkcjonował, torbiele, cykle ponad 40-dniowe, bezowulacyjne. Także nie nastawiam się, że nie będę brać anty, chyba, że ciąża sprawi cud i mojemu organizmowi się odwidzi, ale nie liczę na to uważam, że odpowiednio dobrane tabletki nie są szkodliwe, ale powinno się mieć dokładne badania hormonalne, a nie jak niektórzy lekarze przepisują bez jakiś badań lekką ręką. Ja po swoich depresji nie miałam, nie tyłam (nawet schudłam 13 kg!!), libido mi nie zmalało, no i cykle normalne, żadnych torbieli. Dlatego pozytywnie jestem nastawiona do tabletek. a cycki niestety po antykach nie urosły w ciąży też jakoś specjalnie większe się nie zrobiły, chyba taki ich "urok"

kolejna o tych kopytkach!! zaraz je sobie zrobię bo padnę!!! a chciałam się powstrzymać od jedzenia tego typu rzeczy
Uwaga, wróciłam od fryzjera No i wyglądam normalniej. Nawet mam ciemniejsze włosy.

Aliszcze, Ja miałam podobnie przed ciążą. Miewałam torbiele na jajnikach, które miały po 5 cm i bezowulacyjne cykle, dlatego byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, że udało nam się tak od razu zajść w ciąże. Widocznie trafiłam akurat na ten nieliczny cykl owulacyjny Też mam nadzieję, że po urodzeniu coś się zmieni, bo wcześniej to przez 5 lat brałam tabletki anty, niby właśnie po to, aby nie było torbieli. Wtedy było mi to nawet na rękę, bo byliśmy z TŻ za młodzi na dzidzi. Jednak po ich odstawieniu wszystko zaczęło się od nowa.
Stary 2010-09-22, 15:23   #2501
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
pokażę wam trochę "szafy" mojej córci
wszystko dostałam
bardzo fajne

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:24   #2502
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
wczoraj byłam u lekarza i jestem zawiedziona bo tak bezproduktywnej wizyty jeszcze nie miałam no zupełnie nic się nie dowiedziałam - a nast wizyta za 3 tyg a dostałam tylko skierowanie na krew i mocz a cała wizyta z badaniem może z 6 minut trwała :/
a dziś miałam rano zadzwonić do szkoły rodzenia i zapomniałam -tak mi z tym schodzi, że mogę niezdążyć wogóle
Moja poniedziałkowa wizyta tez tak wyglądała A tak chciałam wiedzieć ile mała już waży.
Stary 2010-09-22, 15:25   #2503
EdziaO
Zakorzenienie

zapomniałam-gratuluję wszystkich udanych wizyt i okazałych brzuszków

a te mniej udane...ehh nasza służba zdrowia

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:30   #2504
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
wczoraj miałam wizytę u gina, wszystko dobrze
Mam zacząć brać witaminy, doradził Falvit. Może któraś z Was bierze i napisze czy jest zadowolona.
Ja byłam z nich bardzo zadowolona. Jedyne witaminy po których nie miałam krostek na języku ;-) Tylko trochę duże do połknięcia.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Co do wózka ja mam ciężki bo wolałam mieć duże koła

A czarny jak najbardziej pasuje dla dziewczynki - no bo niby czemu nie tylko nie wiem czy latem nie będzie dziecku za gorąco w czarnym wózku

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

No i już wiadomo czemu taki wyrozumiały ten twój kurier
Mój wózek waży 16kg, ale Ja specjalnie taki wybrałam, bo to tylko wersja głęboka, która dla mnie musiała mieć duże koła i bardzo stabilną konstrukcję, no i dużą budę

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Mamy jeszcze dużo czasu zeby pomyslec o antykoncepcji Ale u nas chyba będą gumki, bo jak ta wkładka co pisałyscie jest metalowa to u mnie tez odpada bo tez uczulona na metal jestem :/

Tż juz poszedł do pracy to ja sie biore za sprzątanie w szafkach bo wczoraj to nawet mowy nie było o jakimkolwiek sprzątaniu.

A powiedzcie mi czy czasem macie takie kłucia w jajniku?? Mi sie to czasem zdarza ale to tylko wtedy jak mały sie wierci, jest możliwe ze gdzies mnie tam uciska czy to moze od czego innego kłuje??
Mnie kłuje prawy jajnik zawsze jak kichnę :P
Stary 2010-09-22, 15:32   #2505
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
dużo dałyście za tą pościel feretti ? i ile częściową zamawiałyście?
Cena zalezy równiez od kolekcji. Ta z 2009 jest tańsza.
Kupiłam Ricordo ecru z 2010 i zapłaciłam za komplet 5 czesciowy 299 zł + poszewki na zmianę 109 zł. rożek wiekszy 99zł i spiworek 82 zł.
http://www.feretti.pl/ricordo-ecru-prestige.html

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:32   #2506
mimiskierka
Raczkowanie

Hej dobre duszki

powoli wracam do świata żywych .. (mam nadzieję), bo okrutnie się wymęczyłam od czwartku, bóle żołądka były okropne i trwały przeważnie od 12 do 17 potem przerwa i znów od wieczora i nocą ustawały. Mówię Wam masakra, bardzo się bałam o dzidzię bo ja na sucharach i kleikach ryżowych, wciskałam to w siebie choć skręcałam się z bólu. Siemie lniane, mięta , rumianek czasami pomagały czasami nie. Lekarz POZ zalecił Maalox, inny gastrotuss i to tak nic nie pomagało bo te ataaki potem się pojawiały mimo takiej diety lekkostrawnej. W końcu dstałam sie do gastrologa, zalecił mi usg jamy brzusznej i alumag i nospę.. i od wczoraj od 17 cisza... aż wschłuchuję się czy się nic nie zaczyna. Myślę że ta nospa podziałała rozkurzcowo na żołądek, tylko ją teraz biorę 3x1 i doceniam życie bez bólu modlę się oby tak dalej, i żeby dzidzia już nie głodowała ze mną i że sobie poradziła jakoś, bo codziennie płakałam... Muszę stopniowo znów się futrować bo schudłam prawie 3 kilo..

jutro zrobie usg jamy brzusznej, mocz, próby wątrobowe, krew może wtedy ustalą co to za przyczyna

boże co ja Wam miałam odpisać nie pamiętam przepraszam, muszę Was nadrobić, bo te wszystkie dni w łożku leżałam, az mnie kości biodrowe bolą zwłaszcza ta po lewej, chyba się obtarły.

ahh niebieskaa a ty do szpitala się szykujesz?? coś mi mignęło..
niech moc będzie z Wami , będzie dobrze

mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:34   #2507
Aliszcze
Zakorzenienie

M25, to może pochwal się fryzurą?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:35   #2508
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

olajka, no ja paciorkowce tez mam w gardle, w ogole musze znalezc ten wynik stary i zobaczyc dokladnie co mam jeszcze W ogole to mialam miec wycinane migdaly ale nigdy sie nie zgodzilam. Mowili mi ze to przez te bakterie mam tak straszny tradzik, ale wolalam miec tradzik niz zalozmy miec wyciety jezyk co sie zdarzylo u nas w szpitalu
Język wycięty razem z migdałkami ?
Pierwsze słyszę. Ja nie mam od dziecka już żadnego migdałka. Na szczęście język mi zostawili.
Stary 2010-09-22, 15:37   #2509
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
apoloonia, u mnie piers 16.5 zl/ kg

No ale ja uwielbiam kotlety giganty jakos wytne z tego dwa kawalki ale i tak planuje zeby tz zamowil pizze bo mam wielka ochote, tylko troche mi glupio prosic, bo w sumie ja go zawsze stopuje ze tylko je kebaby i wydaje kase choc w domu ma jedzenie.. a teraz sama go bede prosic o pizze
u mnie sami zwolennicy cienkich kotletów hahahaah
jak nie rozbije to nikt jeść nie chce

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
heeeeeeej

ja własnie poprasowałam białe ciuszki ktore przedwczoraj wyprałam a dzis piorą sie kolorowe

pogoda piekna wiec moze dzis wyschną.
wczoraj wyprałam 4 rzeczy bo miały plamki
strasznie takie małe ubranka schną
moje bluzki dawno suche a to jeszcze wilgotne
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:39   #2510
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Powiesiłam pranie (wyprałam, cholera, rękawiczki po babci - jeszcze od dostania nie prane i wszystko mi od nich zaśmierdło naftaliną ) i przyjechał kurier Mam widocznie więcej szczęścia - był to też pan z UPS, bez żadnego problemu wstawił mi paczkę do przedpokoju (podobno 22kg waży). No ale u mnie parter, nie wiem, czy by wchodził np. na 3 piętro
Dobra, idę zmywać
Kurier musi przynieść paczkę do mieszkania, do mnie na 2p. wchodzili bez zająknięcia z łóżeczkiem i wózkiem
Stary 2010-09-22, 15:41   #2511
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Język wycięty razem z migdałkami ?
Pierwsze słyszę. Ja nie mam od dziecka już żadnego migdałka. Na szczęście język mi zostawili.
mój brat w wieku 12 lat miał wycinany migdałek

lekarz przed zabiegiem zadał mu kilka pytań
a na koniec przeczytał opis choroby i co będzie wykonywane
tylko że w opisie migdałek do wycięcia to ten zdrowy haahah
dopiero brat się zorientował i poprawił lekarza

dobrze że pamiętał który mają wyciąć
Stary 2010-09-22, 15:42   #2512
margaryt
Rozeznanie

Mam do Was pytanie odnośnie fotelika. Będę polować na maxi cosi z serii city. Słyszałam że już ich nie produkują, czy to prawda?

Mimiskierka dobrze że wróciłaś do siebie

Andziat fajne sweterki.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 15:44   #2513
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
Hej dobre duszki

powoli wracam do świata żywych .. (mam nadzieję), bo okrutnie się wymęczyłam od czwartku, bóle żołądka były okropne i trwały przeważnie od 12 do 17 potem przerwa i znów od wieczora i nocą ustawały. Mówię Wam masakra, bardzo się bałam o dzidzię bo ja na sucharach i kleikach ryżowych, wciskałam to w siebie choć skręcałam się z bólu. Siemie lniane, mięta , rumianek czasami pomagały czasami nie. Lekarz POZ zalecił Maalox, inny gastrotuss i to tak nic nie pomagało bo te ataaki potem się pojawiały mimo takiej diety lekkostrawnej. W końcu dstałam sie do gastrologa, zalecił mi usg jamy brzusznej i alumag i nospę.. i od wczoraj od 17 cisza... aż wschłuchuję się czy się nic nie zaczyna. Myślę że ta nospa podziałała rozkurzcowo na żołądek, tylko ją teraz biorę 3x1 i doceniam życie bez bólu modlę się oby tak dalej, i żeby dzidzia już nie głodowała ze mną i że sobie poradziła jakoś, bo codziennie płakałam... Muszę stopniowo znów się futrować bo schudłam prawie 3 kilo..

jutro zrobie usg jamy brzusznej, mocz, próby wątrobowe, krew może wtedy ustalą co to za przyczyna

boże co ja Wam miałam odpisać nie pamiętam przepraszam, muszę Was nadrobić, bo te wszystkie dni w łożku leżałam, az mnie kości biodrowe bolą zwłaszcza ta po lewej, chyba się obtarły.
biedna to sie nameczylas dobrze ze w koncu odczulas ulge

macie takie sliczne ciuszki i te spiworki sa przeslodkiea rozek z zyrafka mam podobnymoze ciut ciemniejszy

kiepsko jak sa torbiele na jajnikach,ja mam blizny podobno po nieleczonym zapaleniu przydatkow,wiec ciaza u mnie tez nie jest taka latwa sprawa,no ale trafil sie taki jeden co mnie zalatwili jeszcze ma z tego radoche

Do tych kopytek zrobie jajka sadzone i skwarki z boczku z cebulka dla tzta
Stary 2010-09-22, 15:50   #2514
apoolonia
Rozeznanie

Dziś kupiłam szlafroki w biedronce

dla siebie i TŻ

Dziewczyny które jeszcze do szpitala nie macie kupcie koniecznie
super materiał bez zbędnych ozdób ciepłe i baardzzo tanie 30zł sztuka

lecę obiad robić fasolka i kotlety mielone
jak ja nie lubię smażyć
Stary 2010-09-22, 16:00   #2515
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
olajka ja nigdy nie bylam w sr, a skoro czytasz tyle ksiazek o ciazy i dzieciach to nic innego moim zdaniem w Sr nie mowia,bo wiedza jaka tam podaja jest identyczna z ta ksiazkowa-ale to tylko moje zdanie.
Co do nadzerki to ja mialam w 1 ciazy i ciaza mi ja "wygoila" nie mam sladu po nadzerce
A Ja sobie bardzo chwalę zajęcia na SR. Mimo tego, że czytam specjalistyczne książki to i tak praktyczna wiedza doświadczonej położnej jest niezastąpiona
Stary 2010-09-22, 16:01   #2516
vikicullen
Zadomowienie

Widziałyście to http://allegro.pl/smoczek-z-termomet...241128391.html
Czego to teraz nie wymyslą

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:18   #2517
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Cena zalezy równiez od kolekcji. Ta z 2009 jest tańsza.
Kupiłam Ricordo ecru z 2010 i zapłaciłam za komplet 5 czesciowy 299 zł + poszewki na zmianę 109 zł. rożek wiekszy 99zł i spiworek 82 zł.
http://www.feretti.pl/ricordo-ecru-prestige.html

śliczna... ale ceny mnie powalają

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

ciekawe co tam u kotka i Michałka...

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:20   #2518
mimiskierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Widziałyście to http://allegro.pl/smoczek-z-termomet...241128391.html
Czego to teraz nie wymyslą
chyba kupię taki.. dla Tż bo on zdala od zastrzyków, termometrów, a czasami trzeba go jakąs zamknąc to smoka w papę może by zadziałało

mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:24   #2519
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
chyba kupię taki.. Dla tż Bo on zdala od zastrzyków, termometrów, a czasami trzeba go jakąs zamknąc to smoka w papę może by zadziałało :d
:d :d :d

Edytowane przez 79 Marta
Czas edycji: 2010-09-22 o 16:29
79 Marta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:24   #2520
M25
Zadomowienie

Cytat:

Wiecie co ale sie w****ilam. Dzwoni ktos do drzwi, otwieram a tam listonosz z tekstem: "Mozesz chodzic?" mysle sobie o co chodzi? .. wiec mowie ze tak ale nie duzo.. a on no to masz awizo bo dwie przesylki duze czekaja. No tak mnie w****il ze bajka. Wiec powiedziala ze chodzenie a stanie na ***anej poczcie to drugie, tym bardziej ze tam nie przepuszczaja nie maja klimy ani krzesel i nie mam zamiaru stac!
Troche po nim pojechalam.. wiec kazal mi przyjsc na poczte za 2h to on mi wyda bez kolejki
Szok!!! Złożyłabym skargę na tego listonosza!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości