|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Bierz się za sernik, co tam waga
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
wy narzekacie na plan a ja bym chciała żeby go chociaż zamieścili mi albo TŻtowi
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Med Nie przejmuj się, ja też mam takie dni gdzie siedzę od 8.00 do 19.00, bez okienka.
A większość dni mam wręcz na po południu. Czyżby mnie bez mojej wiedzy wywalili na jakieś studia wieczorowe. ![]() A ja sobie wszystko pozałatwiałam i się cieszę. Ilsa I kupiłam sobie odżywkę Isane do mycie włosów i szampon babydream bez SLS i SLESu. (chyba) Carmi Ty taka szczupła jesteś nie przesadzaj! I ciesz się słodkościami.
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
OK, idę szykować obiad konkubentowi i wypięknić się do pracy.
nie wiem, czy nie zemdli mnie od jedzenia pierogów z boczkiem i cebulką, skoro czuję czekoladę pod nosem (użyłam maseczki czekoladowej do twarzy pierwszy raz i ciągle czuję tak intensywnie - uprzedzam pytania: ZMYŁAM )także tego, odezwę się zapewnie z pracy
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak, babydream nie ma SLS. Ja teraz czytam wątek pijaczek pokrzywy i wypiłam dzisiaj pół litra. Ble ble
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, właśnie zobaczyłam swój plan zajęć
![]() Powiedzcie mi co za idiota daje bite 5h wykładu z JEDNEGO przedmiotu pod rząd??? W ogóle to mam np. 5h wykładów i 3h ćwiczeń tygodniowo z chorób koni [czy ja się k**** wybierałam na specjalizację z koni? NIE] i dla porównania 1h wykładu i 1h ćwiczeń z diagnostyki obrazowej czyli czytania zdjęć RTG i USG... no wydaje mi się, że jedno i drugie jest ważne, ale RTG i USG jest teraz na porzadku dziennym, nie wydaje mi się, żebym umiała to interpretować po 1h ćwiczeń tygodniowo ![]() Masakra i tyle. I mój kurs językowy raczej pójdzie się walić. W poniedziałki będę do 20 na uczelni (od 8 jeśli będę chodzić na wykłady), w piątki od 8 do 16.... Niby tak późno nie kończę, ale mam np. w ciągu dnia dwie 1,5h przerwy z którymi nie ma co zrobić bo za dużo, żeby siedzieć na uczelni, za mało żeby iść do domu coś zjeść... Porażka, porażka, porażka
|
|
#3337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie ble??? mi pokrzywa straaaasznie smakowała. Szkoda, że nie mogę jej pić.![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Okienka po 1,5h też mam. I człowiek wtedy cholery dostaje, bo nie ma co ze sobą zrobić. 5h pod rząd? Ja mam 3 pod rząd i już się boję jak tam wysiedzę. ![]() Nie chce mi się wracać, ja chcę wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię pokrzywę . Pijam czasem dla przyjemności zamiast herbaty bo lepiej mi smakuje.
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mmm pachniesz czekoladką, mniam!
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Ayrine is back
![]() kto chciał efekty sesji z Arrakis, niech kliknie na link w mojej sygnaturce, wrzuciłam te - ofc według mnie - najlepsze (ja chcę jeszcze raz! tylko już gdzieś, gdzie nie będzie takich perypetii z dojazdem xD)a poza tym właśnie zdycham, okres mi się spóźnia już 2 tygodnie i chyba dopiero teraz coś drgnie bo brzuch mnie boli tak jakby mi ktoś jajniki skręcał >_> |
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzające to jest, bo na 8 trzeba wstać tylko po to, zeby za 2h znowu wrócić do domu. Ja mam bardzo blisko z uczelni do domu, ale w sumie 20 min na spokojne dojście do domu, usiąść, zjeść kanapkę i powoli trzeba się zbierać... Beznadzieja ![]() Tak, 5h pod rząd... pewnie jakieś tam przerwy będą robić, no ale przecież nie da się tyle na wykładzie z jednego przedmiotu usiedzieć prawda? ![]() Mi się paradoksalnie chce. Nudzi mi sie już w domu i wzięłabym się do roboty, ale plan mnie przeraził.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5h to jest jakaś katastrofa nawet jak przedmiot będzie bardzo ciekawy... Oni czasem naprawdę nie myślą przy układaniu planu. A ja bym sobie jeszcze chętnie posiedziała w domku albo pojechała gdzież z TŻtem.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2010-09-22 o 15:09 |
|
|
|
|
#3343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
No nie myślą... Ale co poradzić, gratulujemy im wszystkim ułożenia dogodnego planu. Chociaż i tak nie jestem w najgorszej sytuacji bo tylko raz będę kończyła o 20 i to dlatego że musze na zaległą biochemię chodzić. inne grupy mają 2-3 razy w tyg od 8 do 20 z takimi dziwnymi przerwami. Więc chyba nie powinnam narzekać. Jakbym miała Tża to pewnie też bym z nim chętnie pojechała a na chwilę obecną to mam ochotę sobie jakiegoś upolować a w tym celu- wyjechać trzeba
|
|
|
#3344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a poza tym to http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Przys...uskawkami.html
|
|
|
|
|
#3345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kama Sum ![]() ja tez w zeszlym roku mialam mnostwo sliwek na dzialce i czesto robilam a w tym roku sliwek nie mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super fotki ![]() Co do perypetii dojazdowych to bylo ciekawie ale moja terenowa micra dala rade
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Świnie też będą, pewnie za rok. Bo skoro podzielili coś, co wcześniej się nazywało "choroby zwierząt gospodarskich" to rozumiem, że w przyszłym semestrze będzie bydło, potem świnie a na koniec psy i koty...
Ehh... Nie lubię koni
|
|
#3349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chce nalesniki, zawsze mi jakies dziwne wychodzily ale i tak chce
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Ayrine, fotka 2 od końca w ostatnim wpisie mnie zahipnotyzowała
![]() Ilsa, oj tam, pokrzywka jest fajna, ja ją bardzo lubię i jeszcze gdzieś mam... może znowu zacznę pić? U mnie był problem, bo mnie mocno wysypało po piciu, ale teraz biorę skrzyp i pokrzywę, więc może nie byłoby źle... Wprawdzie nie można przesadzać, ale może przeżyję tak czy siak 1 szklaneczka dziennie i nie więcej!Kurde, Wy się cieszcie, że macie harmonogramy, u mnie dalej cisza, więc pewnie minimum tydzień jeszcze czekania :/ no i się zastanawiam, co zrobić, bo: jak co roku od 3 lat, wybieramy opcje. W zeszłym roku wybrałam opcję literaturoznawczą (zgodna z kierunkiem mojej magisterki + jeden egzamin mniej - ergo: jeden przedmiot mniej), która leci mi różnymi wykładami do końca studiów. W maju/czerwcu natomiast wybieraliśmy literaturę obcą. Chciałam amerykańską, koniec końców poszłam na angielską, za tłumem. No i teraz tak: nie przepadam za angielską, i tak nie mam notatek (mieliśmy 1 semestr na lic.), ale na amerykańskiej z kolei jest niewiele osób, niezbyt wykładowca... I nie wiem, czy mnie przepiszą. Poza tym, nie znam harmonogramu, więc nie wiem, która opcja będzie korzystniejsza pod względem czasowym. No nic już nie wiem... Co radzicie?
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem czy mam harmonogram, czy nie mam, nie wiem jakie przedmioty mam do wyboru i jakie mi będą odpowiadać... Jedyne przed czym się spinam to obowiązkowe praktyki w sądzie (a raczej podpis sędziego na dzienniczku) bo będę musiała chyba rzucić pracę żeby je odbyć.
|
|
|
|
|
#3352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu nie możesz, masz okres i robisz przerwę ?Cytat:
![]() Cytat:
ja nie wiem czy nie będę musiała przerwać bo wczoraj mnie bimbałki bolały a dzisiaj mam taki różowawy śluz jakbym miała mieć za parę godzin okres podobno w czasie okresu nie pije się pokrzywysiedzę w domu, dziwne bo internet jest ale na pewno jeszcze wyłączą. Muszę się dodzwonić do nich i popytać kiedy skończą te wybryki. Wszystko przez to że wprowadzają taryfy 1, 50 i 100 Mb/s i muszą chyba kable zmieniać. Na 1 tata chyba nie zmieni a 50 będzie za 60 zł więc pewnie coś zmienimy. Aha i tata wysłał zamówienie na laptopa ale zanim go wyślą musi ktoś do niego zadzwonić to potwierdzić i wtedy da im przelew. Netbooki nie mają napędu CD bo się od tego odchodzi więc sobie nagrałam na pendrive windows 7 i z Biosa zamontuję ![]() Olu, nie martw się, lepiej mieć na ostatku koty i psy to wiedza będzie świeża
|
|||
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę do dentystki trochę zgłupieć
ostatnią ósemkę usuwam. Będę później ze spuchniętą i obolałą mordą... paaaaaaa
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I na razie się boję wrócić do picia.
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, czemu nie można pić pokrzywy w czasie okresu?
ja niestety za każdym razem jak piłam tą herbatę to miałam odruch wymiotny ale dla efektów warto co do dziewczyn,które twierdza, że się zapuściły - czasem można się zapuścic ale za to jaki efekt jest później, jak się zrobi wieczór w domowym spa!
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu reszta sie nie zachwyca naszymi fotkami co?
|
|
|
#3357 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
to z ul.Dworcowej jak sie wychodzi z Dworca głównego, jest petla autobusowa i idziesz na sam koniec i szukasz autobusu 409 i wysiadasz na przystanku (to jest chyba na żadanie) Wyższa Szkoła Bankowa mają tam specjalny przystanek
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a mówiłaś mu o tym?Cytat:
, nie chce już być taką zołzą dla niego,już wystarczy..Cytat:
![]() zdjecia super ![]() nakreciłam siostrze włosy i nawet poopalałam sie na ogrodku i jestem troszke brązowa:P
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak sobie to liczą bo bezpiecznie jest pić 3 tygodnie z tygodniową przerwą żeby nadrobić witaminę B1
niektóre składniki diety wypychają się nawzajempozytywną zołzą zobacz mnie, stwierdziłam że nie przyjadę do TŻta bo sobie czytam o bootowaniu pendrajwa to on przyjedzie do mnie w podskokach i nie pytaj co to jest bootowanie pendrajwa bo go własnie rozwaliłam i próbuję naprawić eeeee z 8 GB zrobiły się 3 ale przynajmniej mam obraz windowsa, więc będę mogła sobie go zamontować na nowym laptopie i tam dalej dumać co sie stało z penem. Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-09-22 o 17:00 |
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z 4 jakie usunęłam tylko 1 miałam na wierzchu
No ale... pipa mi dała za słabe znieczulenie. Pyta czy działa, ja mówię, że niebardzo, ona stwierdziła że zaraz zadziała. Tnie mi dziąsło, ja się krzywię, no nie był to ból jakiś taki bardzo nie do zniesienia, ale skoro daje znieczulenie to po to żeby nie czuć prawda? No ale nic, majstruje mi przy zębie, ja się krzywię ta pyta czy boli ja "yhy" ona "bardzo?" ja "yhy". I wyrwała. Szczerze? Myślałam że się za przeproszeniem zesram w gacie z bólu. A ona mówi że pacjenci to sobie wyolbrzymiają ból, ja jej na to że nie należę do takich co sobie wyolbrzymiają i jak mówię, że boli to znaczy że boli. Ale trudno- stało się. Przynajmniej już mam jeden problem z głowy bo nie mam ósemek
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Bierz się za sernik, co tam waga

13.03.2008
tak tak, babydream nie ma SLS. Ja teraz czytam wątek pijaczek pokrzywy i wypiłam dzisiaj pół litra. Ble ble

Szkoda, że nie mogę jej pić.

a d..a roooośnie
.
tak czy siak 1 szklaneczka dziennie i nie więcej!
podobno w czasie okresu nie pije się pokrzywy

a mówiłaś mu o tym?