![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
oj dawno mnie tu nie bylo
![]() ![]() "Dopiero , gdy skona ostatni motyl w brzuchu i żadna łza nie narodzi się w oczach ..
dopiero wtedy będę miała pewność , że przestałam Cię kochać"
#2222 |
Raczkowanie
|
- A co pamiętasz, z naszego związku? - Pamiętam pierwsze mydlane bańki puszczone w wieczorne niebo, zarysowane czerwienią słońca które pojawiało się w innym miejscu, pamiętam puszczanie kaczek, do wody, i słodkie pocałunki w nagrodę, pamiętam że wszędzie grała cudowna muzyka, jakbyśmy byli zamknięci w szklanej kuli i nie słyszeli zła.. [...] - Więc... dlaczego nie chcesz do tego wrócić? - Bo pamiętam kolejne noce, pośród purpurowej burzy, która przeszła nad moją głową, ciskając w moje oczy szklane łzy, pamiętam także... szum rozrywanych serc na chodnikach, zakrwawione marzenia i myśli i nieustający ból - Mogłabyś o tym w końcu zapomnieć? - Nie.. nie potrafię. za każdym razem gdy wdychałam powietrze, wdychałam też miłość. Nie umiem pojąć jak można Zabrać komuś cały świat w jedną noc i żyć dalej Nawet płacz już nie pomoże Bo deszcz dudni o szybę i śmieje sie ze mnie Zawsze daję się porwać prądowi marzeń i pływam między snami pod zamkniętymi powiekami nie znajduję już ukojenia, tylko unoszę się na mgle, powtarzając "może jego dłoń powróci.." chętnie pobiegłabym za uciekającym liściem wzdłuż pustych pól albo poszukała końca nici babiego lata
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Przyczajenie
|
"Tak miało być, choć o tym nie wiedziałam zmieniłeś mnie, choć zmienić nic nie chciałam myślałam, że jestem jak zimny kamień ogrzałeś mnie zwyczajnym jednym zdaniem." "Tak bardzo Ciebie chcę, chcę znowu słyszeć każde słowo twe tak potrzebuję Cię, być blisko Ciebie kiedy pada deszcz." [De Mono i Anna Dereszowska - Jednym Zdaniem.]
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ________________
Paluszki, paluszki, paluu .. oo krakers !. A oczy jej się zaszkliły. Jedyny sposób na zamazanie jego twarzy. Wszystkie jej myśli stały się nieokreślone i jakby zamglone, stężały smutek opadł na dno jej serca, ale nie wywoływał ucisku. Wzrok błądzący po anonimowych ludziach coraz bardziej przywiązywał ją do samotności. 'For life is but a dream whose shapes return. Some frequently, some seldom, some by night..' Bo życie to sen jedynie, co kształtami wraca. Raz częściej, raz rzadziej, a czasami nocą.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
dream big
|
*rozpalasz mnie i mrozisz. *I zniknęło, odeszło bez ostrzeżenia. To co było pomiędzy Tobą i mną nie chce wrócić. I zniknęło, i nie widziałam tego nigdy więcej. To takie dziwne, że wszystko zostało ale nie ma miłości. *serce nie może kontrolować wszystkiego lub unikać utraty złudzeń.
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2010-09-21 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
tak. nie odpisuję na Twoje wiadomości,
ale szkoda, że nie widzisz Mojej miny, kiedy je odczytuje ... ![]() nic bardziej Mnie nie cieszy i demotywuje za razem, jak Twoje spojrzenie na korytarzu . Na początku chciałabym Cię przeprosić za wszystkie moje słowa, które leciały w Twoją stronę, bezpośrednio zadawając Ci ból, który w tamtych chwilach był mi po prostu obojętny. Nerwy potrafią nieźle znieść człowieka z drogi po której miał iść. Jest mi też przykro z powodu tego co się stało, lecz każdy zasługuje na następną szansę, szczególnie kiedy kocha się kogoś tak jak ja Ciebie.
#2227 |
Rozeznanie
|
Tak mnie zaskoczyłyście, że aż musiałam napisać
![]() ![]() ![]() Będę Ci się plątać w myślach, aż oszalejesz. Może włączę sobie pauzę w życiu? Zbyt rzadko Cię widuję, by móc powiedzieć, że "jestem szczęśliwa" Zdaje mi się, jakbym znała Cię od zawsze, bo nie przypominam sobie jak wyglądał mój świat - zanim Cię poznałam. "Kocham Cię" .. To takie proste.
#2228 |
Rozeznanie
|
♥ 'Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać...' 'podobne a jednak inne.' 'Czasem warto powalczyć dalej o szczęście.' 'Gdy obudzisz się i będziesz chciał wszystko naprawić powiem Ci - sp@%rdalaj".' 'Bo tak zostałam wychowana. Wielka, pie@&olona dama ! Ze skrzywionym charakterem !'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Raczkowanie
|
Chocolaaate, Kofeina w RedBullach, SparklyAngel, Nieodkrytaxd, Toogether93, siatkaara, - upolowane
![]() ![]() ![]() ![]() Pytasz, dlaczego rozpadł się nasz związek? Czekaj... Jak jej było na imię...? yyy... ta.... ZDRADA. Tak, to ona nas poróżniła.
Myślisz, że możesz sobie ot tak po prostu przyjść tutaj i mnie przeprosić? Myślisz, że tak szybko Ci wybacze? No dobra... Masz rację... ![]()
![]() |
#2230 |
Raczkowanie
|
. Proszę , podaruj mi uśmieech i miłość ,
a uczucie oddam ze zdwojoną siłą . Nie jest moją winą że zapominasz o mnie , że jestem tylko dzieeckiem . Samemu nie dorosnę / o.s.t.r.; )
#2231 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Raczkowanie
|
♥
`Co robisz? Odpisuje na smsy... W środku nocy? Moja wina że tęskni?;';* `Posyłam ludziom jeden z najpiękniejszych moich uśmiechów, a niech mają coś z życia! `Patrz ta bluzka pasuje mi do oczu! Od kiedy ty masz różowe oczy? Nie różowe tylko serduszkowe , głuptasie ! ♥ Edytowane przez slodka cytrynka Czas edycji: 2010-09-22 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Raczkowanie
|
kłaniam się, dzięki.
_ Nie uciekam, doganiam czas. Spaliłem niebo- to zaskakująco możliwe. Zamykam w dłoni ciepło twoich słów złożonych pocałunkiem- niemą obietnicą. Chciałabym móc wybaczać ci kolejny, setny, tysięczny raz. Mam taśmowate, seryjne myśli podobnej treści, wpycham je na siłę do głowy, a jak się nie zmieści owijam nimi stopy. ja ze strachu tworzę kłębki, robię szpulki. Było coś w jego ustach, kiedy składał pocałunki na zamkniętych powiekach duszy mojej. armię twoich słów mam w głowie znów. Chryste, co za huk.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2010-09-22 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Wtajemniczenie
|
![]() Za czym tęsknisz, czekasz? Przecież jestem tu przy tobie. Tęsknię podwójnie. Za Tobą, i cząstką mnie którą zabrałeś ze sobą. +... Mrs Unfabulous? ![]()
#2235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
___________________ 'I can't party tonight, pleasure I won't dance with You.' Nie mogę dziś imprezować, z przyjemnością z Tobą nie zatańczę. 'Don't follow me, I'm free..' Nie podążaj za mną, jestem wolna.. 'I feel good and almost powerful . A new me, that's what I'm looking for.' Czuję się dobrze i pełna sił. Nowa ja, tego właśnie szukam. 'Tell me something I don`t know..' Powiedz mi coś, czego nie wiem..
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
440362 ludzi znalazło miłość która nie ma początku i nie zazna końca.
Miłość stworzoną z setek zdań i tysięcy słów , zmieniających jedno z tak wielu w jedno jedyne. Miłość która nigdy się nie powtórzy, bo nie ma najmniejszej szansy na powtórzenie rzeczy tworzących zupełność. 8657 z nich nigdy nie zapomni momentu, w którym spłonęła potokiem słów, łez i ludzi.
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2010-09-22 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Rozeznanie
|
marikab, inquiring, poprostuAssis - ![]() A mnie oszukuj mile uśmiechem słowem gestem dopóki jestem. Próbuję od tego uciekać, nie myśleć, spychać w odległe zakątki mojej głowy i powtarzać sobie, że umiem z tym żyć, bo to nic takiego, a ja w rzeczywistości już zapomniałam, i nie kocham go wcale. Ale czasem nastają takie momenty, gdy siadasz we własnym pokoju, z własnymi myślami i zdajesz sobie sprawę, że to wszystko nieprawda, i nie wiesz jak długo jeszcze masz zamiar okłamywać siebie, i wszystkich dookoła. Bo to jest okłamywanie. - odczuwam ból fizyczny odkąd go zabrakło i nie za bardzo to rozumiem. - gdy pęka serce, jego kawałki rozpryskują się dookoła i wbijają w całe Twoje ciało, wpadają do oczu, i dlatego to tak boli i dlatego płaczemy. I kill for just one your smile. /zabiję za tylko jeden twój uśmiech./ i'm still here i'm standing with outstretched hand for so long that the hand is still my and no longer. /jestem wciąż tu stoję z wyciągniętą ręką tak długo że ręka jeszcze moja i już nie./ wspominaj czule, że mało tak się śniłam a przecież byłam.
#2238 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
skądś to znam ![]() Cytat:
zawsze wiesz co napisać ![]() Cytat:
najwspanialsza tutaj ♥ zawsze się nakradnę ![]() mam dokładnie taki sam plan, już jest mój ![]() Cytat:
![]() ![]() ♥ po co obiecujesz skoro i tak wiesz, że obietnicy nie dotrzymasz? stworzyłeś mi zakład psychiatryczny w głowie, jesteś z siebie dumny? zawsze kochałam czekoladę i kisiel. kochałam się uśmiechać i czuć się szczęśliwą. ale żadnego uczucia nie można porównać do tego co czuje do Ciebie. mogę płakać, jeść tony lodów czekoladowych i zasmarkać milion chusteczek a i tak nic nie pokaże mojej tęsknoty do Ciebie, ,jest zbyt ogromna. nawet wpatrywanie się w całą drogę mleczną nie zasafcynuje tak jak patrzenie w Twoje oczy. mam dość Ciebie i Twojego ślicznego uśmiechu. mam dość tego, że nie jesteś mój. totalny brak weny
![]()
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam , gdy spogląda na mnie , w taki powodujący dreszcz sposób . Nie łudź się , słuchawki zawsze będą
splątane , herbata za gorąca , a Ty nie docenisz tego co masz dopóki tego nie stracisz . Spodobał mi się ten Twój kawałek świata . Tak po prostu . Pokochałam te chwile ,w których łapałam Cię na wpatrywaniu się we mnie . Najbardziej uwielbiam patrzeć Ci w oczy i uśmiechać się do Ciebie , wtedy kiedy Ty uśmiechasz się do mnie i Twoje oczy wpatrują się w moje . ___________________ jest cudowny . KOCHAM GO .. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
poprostuAsiss, toogether93, Drift, kamisha,
marikab, xxgroszek07xx, Caroline060, paralogiczna, abunee, primadonna, otojest- uwielbiam was ![]() __ Dobre dziewczyny są szczęśliwe i usatysfakcjonowane, ja nie przestanę pytać dopóki nie umrę. Każdy z nas robi błąd, czeka aż przyjdzie ktoś, Kto wypełni nam świat. Podświadomie słyszę Twój głos, ale Ty nie mówisz nic, jak głaz milczysz przede mną. boję się, ze już nie wrócisz więcej.
#2241 |
Rozeznanie
|
Jestem przy Tobie , a Ty nawet o tym nie wiesz
Na świecie milion Ty jesteś tym jedynym ![]() Za Tobą na koniec , by dalej, i tylko Tobie siebie oddaje Dzisiaj tylko Ty w mojej głowie Już kolejny raz daj mi zapomnieć
#2242 |
Zadomowienie
|
'You're the boy who murdered love.. Cold hands and a heart of stone.' Jesteś chłopakiem, który zamordował miłość.. Zimne dłonie i serce z kamienia. 'You're the king of pain and hurt.' Jesteś królem bólu i cierpienia. 'The stars turn into fire and the roses change from red to black. You encourage my desire, then You put the arrow in my back.' Gwiazdy przekształciły się w ogień, róże zmieniły się z czerwonych na czarne. Obudziłeś moje pożądanie, a potem wbiłeś mi strzałę w plecy.
![]() |
#2243 |
Przyczajenie
|
nie lubię twoich spojrzeń i uśmiechów. uzależniają.
mam wielką chęć na czekoladę, a że nie chcę mi się po nią iść to możesz ją zastąpić. milczysz, a czas ucieka. fatalnie mi wychodzi czekanie. nie umiem długo czekać. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Wtajemniczenie
|
poproszę pakiet nadziei na następny dzień.
to było zwykłe złudzenie. zadziwiające, tak niewiele brakuje mi dziś do szczęścia. mimo to, powtarzam sobie, że świadomi przetrwają. 'dziś samotna stoję przed Tobą, ciągle jeszcze żyje, czuje i jestem. ' chciałabym mu pomóc jeszcze raz uwierzyć w nas. nie powiem Ci, że Cię kocham bo to bzdura, ale oczywiście, że Cię Kocham. Edytowane przez milagros_ Czas edycji: 2010-09-22 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Przyczajenie
|
Hej . ja nowa, mam nadzieje że mnie tu przyjmiecie
![]() Napisze kawałek mojej książki... tzn. amatorki jak narazię może kiedyś coś z tego będzie ![]() "Idąc piękną uliczką zauważyłam mały sklepik, na wystawie widniał śliczny, porcelanowy zestaw dwóch filiżanek . Postanowiłam tam wejść i go obejrzeć. W pomieszczeniu znajdował się tłum ludzi na ogół były to panie o siwych włosach, w haftowanych, zwiewnych spódnicach . Nadawały one tak wspaniały klimat temu miejscu. Dzięki tym staruszkom było jeszcze bardziej fascynujące. Podeszłam do pani, która prowadziła ten lokal. - Dzień dobry ! - przywitałam się . - Witam, panienkę. W czym mogę pomóc ? - Czy mogłabym obejrzeć porcelanę z wystawy ? - Ależ oczywiście, już podaje - odpowiedziała . Wręczyła mi to co chciałam i udała się z powrotem na miejsce swojej pracy. Bardzo mi się podobały te dwie porcelanowe filiżanki. Musiałam je kupić, pasowały do podstawek, które podarowała mi moja babcia . Miały nawet ten sam wzór - różowe, wymalowane róże . - Czy mogła by mi pani zapakować ? - podchodząc zapytałam pani . - Już pakuje - odpowiedziała i wzięła filiżanki . - Proszę bardzo - powiedziała staruszka wręczając mi rzecz o którą prosiłam. - Ile płace ? - zapytałam biorąc pakunek . - 65 złotych . - oznajmiła . Dałam jej kwotę której mówiła, żegnając się wyszłam ze sklepu. Byłam tak zadowolna z nowego nabytku, ze nie zauważyłam mężczyzny, który właśnie wchodził. Poczułam tylko lekkie szturchnięcie i odgłos tłuczącej się porcelany. Tak ! To była moja piękna, nowa zastawa ! - O matko ! - wrzasnęłam . - Bardzo panią przepraszam, jaa, jaa nie zauważyłem - powiedział, a miał taki męski głos że pomyślałam że to sen, był to właśnie ten głos który śnił mi się każdej nocy ... "
Może coś sie komuś spodoba ![]() Dziewczyny naprawde macie wielkie talenty że tworzycie takie piękne teksty ![]()
" - przecież lubisz musli ... - ale nie jak tęsknie " ![]() Edytowane przez malinowy kisiel Czas edycji: 2010-09-22 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
Twoje usta smakowały jak dawno
zapomniany smak mojego najulubieńszego kakao, jak czekoladowe ciastko podczas diety i narkotyk podczas odwyku. ♥
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-09-22 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ***
Kolejny dzień z serii "mam wyje.bane na wszystko". *** Życie jest za krótkie, żeby spełnić wszystkie marzenia. *** Untill the day I die... *** I nienawidzę słów "będzie dobrze" Bo po tych słowach, każdy po prostu odchodzi *** dzięki Ci wielkie ! </3 Szkoda, że wcześniej nie powiedziałeś mi że mnie nie kochasz. ***
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
I uśmiechnę się, byś znów poczuł się przegrany, byś mógł uderzyć się w pierś i szepnąć pod nosem "za późno"..
Spytaj ją, co czuje, gdy szminkę zmywa kropla łzy.. Spytaj ją czy o czymś śni... - RomeeO, gdzie jesteś mój RomeOo?? - Czeekaj sikam ;dd Bo Ty uruchomiłeś we mnie opcję 'Love' . ;* ` objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością, odniosłam wrażenie, że mam wszystko ;* ` teraz zrozumiałam, że nie da się patrzeć na gwieździste niebo z osobą którą się kocha, bo w górze nie ma nic ciekawego, gdy On trzyma Cię za rękę.. <3 Możesz powiedzieć mi 1000 słów, 100 zrozumiem, 10 zapamiętam, w żadne nie uwierzę... p.s. dziękuje za pochwały ;* ![]() ![]()
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-09-22 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
świetne
![]() __________ to dziwne co miłość potrafi zrobić z kobietami. zniszczyłeś naszą miłość. teraz ją sklej. za dużo Ciebie w mojej głowie dziś.
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-09-22 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
dziękuje.
![]() __ Nadzieja, że nikt nie zobaczy za każdym razem, gdy ociera łzy. Szukam jakiejś harmonii A z tobą przychodzi ona tak naturalnie Pomagasz mi znaleźć właściwy klucz Hey. Mówiłaś, że będziesz wiedziała, kiedy naprawdę znajdziesz tego jedynego Może powinnam cię kochać Może powinnam pokazać Że nadal się tobą przejmuję Bardziej niż ci się wydaje Nie mów, że to za późno, aby spróbować By to naprawić gdziekolwiek Ty jesteś Jestem i ja Stojąc na zewnątrz w deszczu Chcę wiedzieć jeśli to koniec chmury rozrywały moje złamane serce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.