![]() |
#2161 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sie nieraz zdziwiłam na zakupach jeśli chodzi o sklepy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
grozi wypollizowaniem
|
kupiłam bluzko-sweterem w c&a i nie wiem czy nie wygląda głupio
![]() ![]() ![]()
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jednak zdecydowanie sama wolę sobie radzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
A ja monotematycznie... Tak, żeby Florens cierpiała.
Załącznik 3425834 Załącznik 3425835 Załącznik 3425836
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wygladam jak on w tym avku reckę Skarbiątka czytałam - chciąlam wiedzieć co TY o tym sądzisz w sensie Twoje wrazenia ot tak na gorąco a kolor tego z Zary bosssssssssssski fason nie mój wyglądam w nim jak Robin Hood ale najpewniej leży na Tobie jak ulał - Mierzyłaś ![]() Cytat:
Cytat:
śledzę historię Sajgonka - jako psia i kocia mama rozumiem co czujesz - no niestety wytrwałość i cierpliwość - reklamę ma niezłą wręcz fenomenalną - zatem znajdzie się dom - ja póki co jeszcze nie mogę dopiero w razie (ewentualnej) przeprowadzki na swoje zakładam stado - znaczy się zbieram bezdomne - no ale teraz nie jestem ekhm u siebie no szukanie zwierzakom domu jest nie letkie ale on jest taki uroczy - powiem jak o perfumach - nie mój, ale może się podobać - dzięki bogu opisałaś jego charakter to już grono nabywców potencjalnych się powiększa - bo sprawie wrażenie owego wspomnianego "robactwa" że będzie darł japkę o byle gówno - a tu takie fajne reakcje, charakter pisz o charakterze to mu pomoże znaleźć dom poza fanami szitzu ale już widzę scenariusz siebie za lat kilka - wypisz wymaluj ta sama historia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 22:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
grozi wypollizowaniem
|
xnalazłam w szafie super modny top w stylu boho
![]() ![]()
#2167 |
Zakorzenienie
|
Polly, ja nie pamiętam bitwy pod Grunwaldem, ale buty na kartki owszem i takie sklepy też.
Aha, znowu śniły mi się kupy ![]() ![]() Jutro Wojtek wyjeżdza na regaty- zabiera dużo rumu, a namawia się od tygodnia. Jak dobrze, że mnie tam nie będzie! ![]() Za to ja sobie pośmierdzę za wszystkie czasy ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Powiedzcie mi, bo ja chyba trochę babciowa jestem- co to to BOHO?
#2168 |
Zakorzenienie
|
Polly - ja mieszkam na przedmieściach śląskich - u nas te butiki rzondzom - i nigdy nie plajtną - wystrój od 20 lat co najmniej bo tyle pamiętam nie zmieniony
aczkolwiek zawiodła mnie pasmanteria zabrakło im guzików obciąganych nunu być nie może a do super bluzeczki tylko takie były potrzebne ( reserved 29 zł moja pierwsza sensownie upolowana sieciowa rzecz) mam zamair nosić aż nie wyrosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na zakupy nie mam kasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i nic nie oglądałam, mąż mnie wk...wił ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
grozi wypollizowaniem
|
kiedys chyba obiecąłam ze wkleje okna...co prawda okien jako takich nie bardzo widac...ale widac wielkośc-w rzeczywistości są jeszczez wieksza bo zdjecie robione jest ze skosa
#2172 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale kupowanie ciuchów zawsze była dla mnie czynnością.... Marginalną. Do wyparcia. Cytat:
Ostatnio, kiedy zmuszona byłam spedzić trzy godziny w centrum handlowym ze zdziwieniem stwierdziłam, że to, że nie ma ciuchów na mnie to nieprawda. Kupiłam dwie pary bojówek i dwie bluzy z kapturem. mam spokój na lata. Cytat:
![]() Z e strony, która linkowałyście podoba mi się to: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...es/11017/82647 i to: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BHIP%2BDRESS A w ogóle to szukam płaszcza - kareninki. czyli takiego szynela wojskowego rozszerzanego od pasa w dół. Ma być czarny, chudy i długi do ziemi. Ktoś widział? Mój już w strzępach - ma kilkanaście lat. ![]()
![]() |
#2173 |
grozi wypollizowaniem
|
i cyganami ![]() ![]()
#2174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Moze ewentualnie w sklepach typu solar..czy jakis damex, czy molton, ale to i tak pewnie do pół łydki max..nie do ziemi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Madzik ja bym Ci brala w tej najbardziej zmyslowej torebce ever jakbym sie urodzila prawdziwym chopem czytaj KRYSTIANEM ITP
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
ooo właśnie., zapewne tylko z cyganami - te hippie to mój taki subiektywny odbiór - że lubię te lata i klimat to ładuję wszystko do szuflady gdzieCikwiaty
a to cyganie Ju - BOHO tu http://www.google.com/images?q=bohem...e&ved=0CA0Q_AU ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Polly - " bunkrów nie ma ale też jest za***iście " znaczy się widok masz wyjechany i jedwabisty ale okien nie widać - ja bym chyba całe śniadania i kolacje w takim oknie spożywała w sensie że zwidokiem na drzewa z lotu ptaka niemalże Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
hola !
ja to chyba jestem jedyna co się cieszę jak cie ni ma wtedy sobie zawsze wyobrażam - że wreszcie to napiszesz - prozę , "fikcję" lub napisaną udostępnisz przetworzysz no - ja naiwny cowiek jestem i wierzę że nie trzeba karmić dzieci, zarabiać, prać i zakupy robić tylko pisać dla ludu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
ja tez chcę, czarne.
mam diagnozę od ortopedy: zespół ciesni podbarkowej + zapalenie kaletki podbarkowej , leczenie ok. 9 miesięcy ![]() Dostałam na poczatek recepte na zastrzyki dostawowe . Przeczytałam,że to kortykosteroidy i nie chce tego ![]() ![]()
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że nie widzisz tego sajgonu dookoła mnie i wielkiej sterty prania ![]() w sumie to tak wiele nie muszę ![]() ale coś tam jednak czasem trza, na przykład jutro, rano , toteż bujam się do łóżka. Najlepsze że milion myśli i pomysłów mam jak zasypiam ale nie chce mi się wstawać. ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
no niekoniecznie - jednak obrazowo nie było adekwtnie - moze i założenia sprzedażowe sa tak szerokie - ale ja to odbieram jako cos bliskie dzieci kwiaty 60's i 70's a ze producenci już raz na tym zarobili to teraz nazywają to boho - moim zdaneim to tylko kwestia nazwy - żeby nie było że co roku fundują nam to samo
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
będę udawac, że jestem ekscentryczna
![]() ![]() Polly ta drzewka za oknem, to prawie jak u mnie za zadupiu ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przyznaj się, że te grzyby to na handel ![]() Zwariowałaś? ![]() ![]() Wkurza mnie ta od gołych cycków, normalnie powinna z liścia dostać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bluznisz kobieto ![]() http://www.fortyck.pl/fort_48_batowice.htm to zielone za oknem to jet dokładnie to zielone na zdjęciach ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-22 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
notes ist gut, sehr gut - tzn takie żółte karteczki mam ale notes lepszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale pieniędzy brak, więc będzie zeszłoroczny do latania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.