|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
U mnie na szczęście, było bardzo ciepło, słonecznie, zero deszczu, noc ciepła. Teraz jak byłam u mojego kuzyna, to wiało, niby świeciło słońce, ale i deszcz padał, noc zimna.
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebka super, lubie takie kolorki ![]() buciki tez fajne, ale moja znajoma miala takie i mowiła ze przez te dziurki małe śnieg czy deszcz wpada
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedna jedyna jaką przymierzyłam. Żadna inna :PA torba świetna Ja mam z greenpoint taki szary worek i mi starczy na rok teraz w planach mam tylko kozaczki w ryłko
Edytowane przez aneczka240 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:29 |
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już 2 torebki i botki na obcasie![]() A na większe deszcze kupie jakieś oficerki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zakochałam w tej sukience
http://www.youtube.com/watch?v=RwpnHr3Lkxc ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- żałuję też że nie miałam takiego wesela i nie wzięłam kamarzysty....człowiek uczy się na błedach
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka ma ładny kroj, ale zdobienia nie za bardzo w moim typie, za duzo![]() dobraa bo za chwile dostaniemy okrzykniete za offtopa Ja uciekam spac, bo ciezki dzien byłDobranoc moje SPD
|
|
|
|
|
#4658 |
|
kobieta za ladą
|
danaee i haniula sliczne suknie
ja za swoją dałąm 320 zł (nowka 70 zł welon(mama mi kupiła)75zł buty ,70 bielizna,25 rekawiczki,50 zl bukiet,25 zł fryzura malowałam sie sama![]() już po bilansie młoda zdrowa 89 cm i 13 kg wagi wydałam dziś 11,50 więc lusssssssssssssssssssssss ssssss
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostreznica ma 5 lat i waży 15 kilo
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A sukienki są śliczne w tym salonie. Rozstawione na manekinach prawie wszystkie typy
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja więcej, ale wędlina się skonczyła i wody na jutro potrzebowałam też pieczarki i śmietanę...zaraz muszę podliczyć ile poszło![]() a co ze spotkaniem SPD ze śląska ?? nie bądzmy gorsze :P
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:45 |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że ja mało jakie śląskie miasto znam Jedynie Rybnik i Żory dobrze
|
|
|
|
|
#4664 |
|
kobieta za ladą
|
jutro wydam niestety dużo więcej
pieluchomajtki i jedzenie na kilka dni...
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaja ja nie znam rybnika i żor
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja lecę robić naleśniki z jabłkami
Już mężulek jedzie z pracy, więc będzie miał kolację jak znalazł Miłego wieczorku i do jutra SPD ! Kolorowych pieniążkowych snów o wielkiej mamonie !
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w piękny dzień
Mój mały wczoraj o 19 sie obudził i o 6 wstał :/Wczoraj jeszcze pokłóciłam się z tż. Drażni mnie ten człowiek od jakiegos czasu, poszedł sobie wczoraj do kumpla na piwo, ale telefon w domu został i ja głupia sobie mogłam dzwonić. Oczywiście miał byc tam godzine góra dwie, a wrócił po 4. I jeszcze się dziwił oco mi chodzi bo on telefonu tylko zapomniał. Oczywiście rano mu mówie weź telefon i znowu zapomniał. Chyba go dzisiaj udusze. Co do prezentu na dzień chłopaka mam dwa pomysły : ocieplacz na siusiaka :p i kask do picia piwa. Chce cos kupic z jajem. Dodaja super buty podobają mi się, mam coś podobnego tylko nie oryginalne 55 zł za moje dałam ale fajne są jako przejściówki
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i słowa otuchy
Bogu dziękuję, że nic mu się nie stało i wierzę, że to koniec złej passy komunikacyjnej ![]() no nic spadam do starostwa, wrócę za godzinkę dwie, mam nadzieję, że nienaprodukujecie przez ten czas z 5 stron miłego poranka Dziewczyny Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-09-23 o 07:29 |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do prezentu to ja na dzień chłopca kupie globus i napisze na nim "jesteś dla mnie całym światem" natomiast mam inny problem bo dzień później mój TŻ ma imieniny---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- dziewczyny a gdzie jest Lili? |
|
|
|
|
#4673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jakiś perfum, albo coś z ciuchów?? Ja też nigdy nie mam pomysłu dlatego pytam się co chce i to mu kupuje. Ja też zawsze mówie co ma mi kupić Już sobie ustaliliśmy, że na gwiazdke kupujemy sobie oryginalne perfumy tzn takie do 150 zł
|
|
|
|
|
#4674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do posłuszeństwa to raczej jest posłuszny i nie mam z nim większych problemów, tylko głuchnie czasami na spacerze jak jest luzem, ale to ma po mamusi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, ze w tej całej sytuacji ma "tylko" kolana stłuczone. Ja dzis po pracy biegiem do domu, zeby szybko robic obiad, bo TZ ma trening
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Hej SPD
nic mi się dziś nie chce zapowiada się lżejszy dzień w pracy na szczęście, bo już nie mam siły, a to jeszcze nie sezon wczoraj miałam przeglądać materiały do mgr ale niestety po pracy pilnie trzeba było podjechać do siostry Tż i jej pomóc, więc jak wrócilismy do domu było po 18.00 zanim zjedliśmy to się zrobiła 19.00 i nic mi się już nie chciało dukanowe blogi KLIK i KLIK A lili to ma problem z kompem więc jej nie ma A zauważyłam, że ledwo się lekko zimno zrobiło, a już największe damesy powyciągały kozaki u Was tez tak jest ? normalnie masakra jakaś; mam takie w pracy (które obgadują ile wlezie i ich nie cierpię), nie dość, że samochodami jeżdżą to paradują w kozakach po kolana A pro po zimy muszę kurtkę kupić bo ta co mam wygląda gorzej niż źle ehhh niestetya zapomniałam ![]() Haniula piękna suknia, sama mogła bym taką mieć tylko nie białą, jakoś do białej nie mogę sie przekonać, nie wiem czemu ale na razie jeszcze nie mam takich zmartwieńDanaee ładnie wyglądałaś w swojej sukni
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2010-09-23 o 08:27 |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja znowu lece dzis w wir ślubnych zakupów. Tym razem z kuzynka po suknie dla niej, tez slubuje za rok, ale kupić musi juz teraz bo wyjezdza do szkocji na stałe i dopiero w maju na naszym ślubie bedzie na pierwszym urlopie.Lece dziewuszki, miłego słonecznego dnia wam życze A dla tych pracujących to jeszcze tylko dziś jutro i weeekend
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja tylko na chwilkę, bo na pociąg do Gliwic będę lecieć, bo by się wpisy przydały ![]() Co do spotkania dziewczyn ze Śląska to ja jestem za!!! Choć ja z Zagłębia Także jak coś to ja jestem chętna!Ja do ślubu mam troszkę czasu, więc o sukienkach za bardzo nie myślę, bo bym zgłupiała Ale salę Wam mogę pokazać http://www.podkolem-finezja.pl/?s=galeria Ta nam się najbardziej spodobała, bo jest duża, przestronna no i cena baaardzo konkurencyjna do pozostałych A teraz to już lecę się szykować Miłego Dnia Dziewczyny!
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, ale duza sala
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
sala jest naprawde super taka duża i przestronna
mogę zapytać ilu gości będziecie mieli?
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten mroźny poranek!
Brrr, u Was też jest tak zimno? Na szczęście w drodze na busa zgarnął mnie kumpel z pracy, więc dotarłam samochodem, omijając mróz. Tyle, że tym sposobem byłam w pracy pół godziny wcześniej, co nie było mi jakoś specjalnie na rękę ![]() Dziś wracają rodzice, więc wracam do domku Kurcze, głowa mnie od rana boli, i ogólnie prawa część twarzy - oko, nos... Coś migrenowego Wypiłam Solpa, czekam na jej cudowne działanie...Pisałyście o ślubach, o sukni... Haniula - prześliczna!! Właśnie takiej szukam. Jednoczęściowej, fason litery A, bez jakiegoś ogromniastego dołu... Tylko tren chciałabym długi ![]() Ja nastawiam się na wypożyczenie, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo u nas ceny wypożyczenia często są kosmiczne. Planuję szukać w grudniu (ślub w lipcu). Tylko boję się, że: 1) będę wyglądać grubo (nie ma takiej figury modelki jak Wy )2) będzie mi zjeżdżać - marzy mi się gorsetowa, bez ramiączek, a mam duży biust Pocieszam się tylko tym, że na studniówce gorset się tzymał, ale wiadomo - na swoim weselu będę non stop na parkiecie, a na studniówce tyle wywijania nie było...No, to tyle... TŻ ma w sobotę obronę. Chciałabym to wieczorem jakoś opić. Otworzymy winko, przygotuję jakąś dobrą kolację. Raczej we dwójkę, nie mam ani ochoty, ani kasy, żeby kogoś zapraszać... W kwestii oszczędzania kiepsko Ale to jak zawsze...Ach, kiedy przyjdą lepsze czasy?!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Kiedyś kupiłam mu już kielony lodowe

ja więcej, ale wędlina się skonczyła i wody na jutro potrzebowałam też pieczarki i śmietanę...zaraz muszę podliczyć ile poszło
pieluchomajtki i jedzenie na kilka dni...
Bogu dziękuję, że nic mu się nie stało i wierzę, że to koniec złej passy komunikacyjnej
1.09.2012