|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
hehe przygotowałam sie
zaraz wrzuce w album a teraz zaliczka
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
łoo, karoli pewnie się spodoba
|
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak, pokrewna ruda dusza
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- album gotowy
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my po odwiedzinach mala ladnie sie bawila sama bo Kinga ogladala bajki i nie wyrazala checi zabawy, a moja przyjaciolka jaki ma juz brzuszek 11tc a mocno widac i biuscik juz D a miala B, mowi ze chyba bedzie jak slonica wygladac![]() wracalam cos po 19-tej i chlodno juz bylo, mala owinelam kocem i cieplutko miala ![]() i dostalam@ o 2 dni predzej ![]() zaraz zapytam malza dokladnie bo zawsze on robi wlasnie mu mowilam ze bym zjadla i co? poszedl zrobic jezuuu jak ja go kochamkurcze a myslal o zmianie pracy? ma cos na oku? pieknie
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro zajrze po przepis, bo ide się kąpać i spać. papa ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Oglądałam, do twarzy ci |
||
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nic nie mam ochoty......krzyz mnie boli i wogole, tez chyba pojde sie polozyc
|
|
#3997 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
dziekujemy za wszystkie kciuki ![]() pojechalismy na pneumokoki a lekarka go bada i szykuja do szczepienie na odre, swinke i rozyczke ![]() to ja mowie, ze my przyjechalismy na pneumo, a ona, ze tak ale wg kalendarza jest to szczepienie a my nie bylismy i jak nie chcemy to mozemy napisac oswiadczenie - zapytalam, ktora maja szczepionke i okazalo sie, ze priorix wiec ostatecznie postanowilam, ze zaszczepimy teraz bo potem moga miec MMRII - mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok a pneumo przelozylam bo nie chcialam tyle naraz Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rozmawialismy ostatnio i znow jest to samo ehhh my kiedys tez nie uzywalismy takich slow jak teraz, a ostatnio zdarza sie to coraz czesciej ![]() nie chce mi sie pisac Cytat:
|
|
|
#3998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jacyś dziwni lekarze Mam nadzieję że pomogą zdobycze...nie dajcie się wstrętnym wirusom![]() Cytat:
O ja pierdu...za***ista zaliczka Jak Ty mnie znasz ![]() ![]() Cytat:
...zazdroszczam...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-09-22 o 22:31 |
||||
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Karo nie chcialam zrobic ci przykrosci
![]() zmykam spac
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty Czeko Przecież nie chciałam żebyś pomyślała że mi przykrość zrobiłaś...też bym chciała mieć tak jak Ty...ale cieszę się że tak masz Ty![]() Na mnie w końcu też przyjdzie kolej ![]() Miłej nocki
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko, ciesze sie, ze zaszczepiliscie bez wiekszych problemow.
A jesli chodzi o problemy z TZ, to ![]() Mayaha, wlosy cudne i ty piekna Wszystkie, ktore maja problemy w pracy przytulam i zycze, aby sie poukladalo ![]() Szczegolnie mocno sciskam Laurke i jej Mame , mam nadzieje, ze Laurka szybko wyzdrowieje.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-09-23 o 01:23 |
|
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz w pracy i od rana same problemy dziewczyny dzieki za komplementy i komentarze a w sobote mam to wesele i dalej niewiem w czym pojde ![]() a zimno jak .... Cytat:
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
mayaha, pieknie wyglądasz
![]() Cytat:
![]() na pewno znajdziesz bratnią duszę ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() chyba bym się przebierała po prostu, bo w kościele na pewno zimno będzie zapomniałam napisać, ze dostałam już lakier i na początku nie za bardzo mi się podobał, ale noszę go od 2 dni i coraz bardziej mi się podoba - polecam, bo świetnie ożywia szarą, brązową i czarną jesienną odzież, nawet z czerwonym fajnie wygląda, więc praktycznie do wszystkiego fajnie wygląda
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-09-23 o 07:54 |
||
|
|
|
#4004 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszelkie lekarstwa podaje strzykawą, a z jedzeniem jest tak że ona bardzo chcę tylko ją boli, więc strzykawka jest dla niej wybawieniem, bo brzuszek pełen i bez cierpienia Cytat:
Cytat:
Cytat:
jest w klubie? Anula, wiem że elgrey nie jest najlepszym płynem, ale jeśli mam do wyboru ze albo się odwodni albo herbata to wybieram herbate Wody nie pije, a soki ją szczypią w te ranki Cytat:
![]() pewnie skorzystam skoro zachwalasz nie to nie bylo do ciebie.Było do ogólu.Przecież nie zacytowałam twojej wypowiedzi ![]() Cytat:
![]() Dziś już w domu. Wstawiłam pranie. Zaraz za obiad się zabiorę.Potem dzień kaw. Szkoda że basen nas ominie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest łatwo, ale staram się nie narzekać...praktycznie przez 15 miesięcy zdarzyło się chyba z dwa razy że już nie dawałam rady w nocy (jak Mała była chora) i poprosiłam Mamę by mnie na chwilę zmieniła...10 min spokoju i wracałam...nie chce Rodziców wykorzystywać bo naprawdę wiele dla Nas robią, więc nawet jak nie mam już sił to ostatki znajdę by się Bąblem zająć ehhh nie piszę więcej bo aż się wzruszyłam zupełnie nie wiem dlaczego................. Dzień dobry czwartkowo...dziś od rana moim hasłem przewodnim jest..."czwartek weekendu początek", więc byle do 16 Co prawda zamiast jutrzejszego wolnego dnia wolałabym 2 tygodnie pracy, ale cóż zrobić...będzie ciężko ale przetrwam
|
|
#4006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
nie zdążyłam już wczoraj napisać a newsa mam na pierwszą stronę: moje drogie - Martynka gaworzy ![]() Od wczoraj chodzi i powtarza ta-ta -ta, da-da i ba-ba tez jej się zdarza Zestresowała się chyba dzisiejszą wizytą u logopedy ![]() Strasznie się cieszę, nie macie pojęcia co to znaczy po takim długim czasie usłyszeć głosik swojego dziecka Nie zmienia to faktu, ze jest pół roku do tyłu za rówieśnikami ale zawsze to milowy postęp jak na nią ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
wspaniała z Ciebie mama i tyle ![]() nie dziwię się - będziemy trzymały kciuki żeby po Twojej myśli poszło rozumiem..a takich "dzieciowych" herbatek też nie chce?
|
|
#4007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z nianią to rzeczywiście-może Unholy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dasz radę, będziemy myślami z Tobą ..... Dzien dobry Czeko daj przepis na tego gryczańca z kurczakiem i oliwkami ![]() Ja zrobiłam dzisiaj na obiad ruskie naleśniki-uwielbiam ![]() A wczoraj zrobiłam kurczaka z przyprawą meksykańską Kotanyi-jest taka fajna seria gotowych mieszanek z różnych stron świata- . Spieszyło mi się trochę i dodałam tylko paprykę i cebulę, ale jakby jeszzce dorzucić kukurydze i fasolę... Mmmm... (tak sobie myślę, że dorzucić kukurydzę i fasolę z puszki to strasznie czasochłonne nie jest, zapomniałam kupić po prostuPogoda dziś super, mi juz trochę gula w gardle zelżała, Zosia dobrze spała, to i humor lepszy Zosia tylko trochę pokasłuje, musze chyba przejść się do apteki po jakiś syropek, macie może jakieś typy?---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Strasznie sie cieszę ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Mayaszko masz bardzo ciekawy typ urody, fryzurka bardzo Ci pasuje, super
|
|
#4008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Martynka dostała ostatnio prawoślazowy jak przy katarku pokasływała
|
|
#4009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dużą prośbę
![]() Mogłaby mi któraś kupić w H&M ten sweterek militarny z nowej kolekcji co reklama teraz leci? Koszty wszelakie ozywiście pokrywam. Zaraz znajdę zdjęcie.Mam:
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-09-23 o 09:52 |
|
|
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
Dzis o 4:30 sasiad mnie obudzil domofonem, bo zapomnial kluczy!
![]() W dodatku przyjechala @ jedna i glowa mnie tak boli, ze zaraz mi odpadnie. Przez problemy meza z praca i z wypadkiem tesciowej musialam ja wziasc z pracy urlop na zadanie. Ciekawe jak dlugo beda znosic takie moje urlopowanie. eeeh No mowie Wam, jak nie urok to malaria. |
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś bardzo dzielna a za jutro ![]() ---------- ja planuję od dłuższego czasu wziąć się za siebie, bo moja kondycja jest zerowa, ale jestem typem sowy i lepiej się czuję po południu albo wieczorem - problem w tym, że wieczorem albo jestem w pracy albo chcę być z moimi chłopakami i w ten sposób mało się ruszam chyba muszę się zmusić do porannego wysiłku, bo tylko wtedy mam czas a jestem taaaaka przymulona moze za godzinę pójdę na rower... ale chciałam poczytać książkę ... i co mam zrobić
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze zapomnialam ze w sobote mam warsztat w zlobku na ktory sie zapisalam wniosna.
Na szczescie w sobote moja mama nie pracuje i przyjdzie posiedziec z mala inaczej musialabym szukac kogos na zastepstwo. No i bratanek maly jest chory a w sobote miala byc wielka impreza urodzinowa. |
|
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() ...ale powiem Wam że ja porównania nie mam, więc dla mnie normalne że zajmuję się wszystkim co z Małą związane sama...oczywiście nie ujmując zasług Rodziców...teraz np. cały tydzień są z Małą jak jestem w pracy...no i codziennie ze żłobka odbierają Zu...bez nich nie dałabym rady Coś się u mnie w życiu ruszyło...ale o tym napiszę później w klubie Mam nadzieję, że piątek bedzie dla mnie szczęśliwym dniemMy mamy flegamine w razie "W" Cytat:
Kupić mogę, nie ma problemu
|
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co to za warsztat?
|
|
#4019 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
Martynko, wielkie ![]() ![]() klask i:dla Ciebieanula w końcu się doczekałaś Karola, trzymam ![]() Svi masz rację myślałam, o wzięciu dziecka do opieki, ale nie wiem czy slepejfurii by pasowało dowożenie ![]() Miłego dnia
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (nie)dziękuję ![]() .......... Ja mam to samo Kupiłam rolki parę miesięcy temu, a najpierw skręciłam kostkę, a teraz to już mi się nie chce i nie mam już sił wieczorami...poza tym jak położę Małą to jeszcze tyyyle do zrobienia że chyba musiałabym jeździć o 24 a wtedy czas spać bo o 5.15 znowu pobudka ehhhh
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

nie daj się 

...zazdroszczam...
NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Spieszyło mi się trochę i dodałam tylko paprykę i cebulę, ale jakby jeszzce dorzucić kukurydze i fasolę... Mmmm... (tak sobie myślę, że dorzucić kukurydzę i fasolę z puszki to strasznie czasochłonne nie jest, zapomniałam kupić po prostu