Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-23, 12:22   #3601
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Antii no właśnie. 2 minuty na poranny prysznic, bo zarządzanie czasem jest ważne
Nooo!!! Bardzo ważne.
Na tej uczelni nas uczą dobrze zarządzać czasem i nam go wypełniają siedzeniem na uczelni, żebyśmy czasem go nie marnowali na głupoty.
Stary 2010-09-23, 12:25   #3602
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Nooo!!! Bardzo ważne.
Na tej uczelni nas uczą dobrze zarządzać czasem i nam go wypełniają siedzeniem na uczelni, żebyśmy czasem go nie marnowali na głupoty.
A nuż by nam się zachciało spać czy jeść, bądź inne pierdoły...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 12:34   #3603
Choji
Zakorzenienie

Jak to jest z tymi grupami? Jak się zmienia nazewnictwo jak się jest na drugim roku?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:07   #3604
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Siemka
Chciałam powiedzieć, że z ranca dostałam @ 2 wieczory kuracji winem i imbirem zrobiły swoje
A teraz wracam do pracy
ufff to bardzo dobrze, na ślubiku już nie będziesz mieć ja bym się załamała gdyby mi wypadł okres w ślub. A teraz właśnie czekam na swój bo mam różowawy śluz i bolą mnie piersi a okresu niet
Cytat:
WSZYSCY, powtarzam WSZYSCY już mają wpisane w Wirtualny Dziekanat grupę, TYLKO JA NIE !!!!!!!!! Uparli się na tą ekonomię czy ki ch*j?!?!?!?!
dziekanat nas nie lubi, ja nie mam planu
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
29.01.2011, godzina 16.00

I po raz kolejny stwierdzam, że pani w biurze parafialnym jest po prostu przemiła kazała mi się nic nie martwić i nie stresować, bo nie ma takiej możliwości, żeby nam odmówiono ślubu zapisała nas w kalendarzu, dała mi numer do proboszcza i poradziła czym się zająć po kolei
i bardzo dobrze, nie było się przejmować tym starym wrednym proboszczem
Cytat:
oj bardzo trudno jest ustalić pogodę z takim wyprzedzeniem; nie sądzę żeby miał być deszcz.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Większej czcionki nie mieli? Tak podczas orgazmu łapie mnie czasem skurcz w nodze.
kurde ale głodna jestem. normalnie tylko bym jadła. I jak tu schudnąć?
ale taki że boli łydka czy taki że się stopy podkurczają ? Bo jak tak ze stopami to też tak mam i nie umiem rozprostować jak małpce
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Ja chciałam powiedzieć że wszystko się sypie.
Statystyka - komis.
Matematyka - jakimś cudem nie zdałam, a kolega co ledwo co umiał zdał. Gdzie tu sprawiedliwość? Oczywiście poprawa jutro. Jutro mam też egzamin z makro- czyli dwa egzaminy w jeden dzień.
Do tego miałam dziś zrobić badania do pracy, i co? Guzik. Lekarz na urlopie. Inni którzy mają uprawnienia są też przez kilka najbliższych dni niedostępni. Jeszcze będę szła w jedno miejsce dziś, może się uda. Jak nie to zostaje szpital, w którym na wszystko niemiłosiernie długo się czeka.
D.upa, d.upa, d.upa i jeszcze raz d.upa.
ugh, mam nadzieję że wszystko wyjdzie, najwyżej weźmiesz jeden warunek ale zalicz co najmniej 2 przedmioty

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:07   #3605
carmelova
Zakorzenienie

Rain gratuluję zaklepania terminu

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
to masz rację, pozostaje Ci śmierć nie przesadzaj - zawsze się da wystarczy, że pójdziesz do opiekuna roku i powiesz, jak to musisz mieć zajęcia z inną grupą.
mówię Ci, będzie dobrze

w ogóle ja mam najlepszą panią z dziekanatu na świecie i nie rozumiem niefajnych babek z dziekanatu - to jakaś ściema chyba jest
Ja mam najlepszego Pana z dziekanatu
Cytat:
Statystyka - komis.
Matematyka - jakimś cudem nie zdałam, a kolega co ledwo co umiał zdał. Gdzie tu sprawiedliwość? Oczywiście poprawa jutro. Jutro mam też egzamin z makro- czyli dwa egzaminy w jeden dzień.
Do tego miałam dziś zrobić badania do pracy, i co? Guzik. Lekarz na urlopie. Inni którzy mają uprawnienia są też przez kilka najbliższych dni niedostępni. Jeszcze będę szła w jedno miejsce dziś, może się uda. Jak nie to zostaje szpital, w którym na wszystko niemiłosiernie długo się czeka.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Paullinio, znajdź może kogoś w grupie do której chcesz się przepisać. U mnie na takiej zasadzie przepisywali. Zamiana z kimś miejscami.

I przestaję lubić moją uczelnię. Ot co.
Aaaj współczuję, ale zepniesz pośladki i dasz radę

Najeczko a co do korekty pracy, to ja muszę mu ją stylistycznie poprawić i niektóre zdania rozbudować, wiec to taka hiper-korekta
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:08   #3606
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ach i jestem wścieknięta bo w tym sklepie co zrobiliśmy zamówienie zadzwonili dziś że jednak nie mają na stanie mojego laptopa więc zamówienie będzie robione tak, że 7-8 października dopiero będę mogła zamówić i to z innego sklepu bo tamci już nie będą zamawiać szkoda mi, ale się uparłam konkretnie na tego laptopa

Stary 2010-09-23, 13:11   #3607
justyna_dt
Zakorzenienie

Ilsa, ale to nie możesz tego zamówienia anulować, a zamówić gdzie indziej? Kupujesz przez allegro czy w sklepie?
Kamka, a w ogóle to nie wiem, czy gratulowałam, ale na pewno się podniecałam - gratulejszyns mobilizacji TŻa do napisania pracy fajnie, że skończył, wiem, jak Cię to martwiło

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:32   #3608
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ilsa, ale to nie możesz tego zamówienia anulować, a zamówić gdzie indziej? Kupujesz przez allegro czy w sklepie?
Kamka, a w ogóle to nie wiem, czy gratulowałam, ale na pewno się podniecałam - gratulejszyns mobilizacji TŻa do napisania pracy fajnie, że skończył, wiem, jak Cię to martwiło
Dzięki Słońce A jaki ładny liścik mi dołaczył do maila z pracą mgr do poprawy

A tak w ogóle to chcę się wyżalić, że dawno nie byłam na takim bezkasiu Na koncie mam 80 zł... Ja chcę koniec miesiąca, ja chcę wypłatę, buuu
Stary 2010-09-23, 13:36   #3609
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Dziewczyny, pozdrowienia z Krakowa
Pogoda nam dopisała, zaraz idziemy na gorącą czekoladę
Carmi, jak Ty tu masz uroczo

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:39   #3610
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
no zamówienie jest anulowane a tata nie wysłał im przelewu więc muszę obserwować tu http://www.zadowolenie.pl/msi-u200-2...4,34334?prt=66 około 7-8 października co mi się nie uśmiecha bo chciałam już w czasie studiów nie wariować ale to jest tegoroczny model więc idzie i dopiero tutaj będzie najbliżej

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to chcę się wyżalić, że dawno nie byłam na takim bezkasiu Na koncie mam 80 zł... Ja chcę koniec miesiąca, ja chcę wypłatę, buuu
ja mam na koncie 68 groszy, chcesz się zamienić ? ale wypłatę masz pierwszego czy dziesiątego ?

Stary 2010-09-23, 13:43   #3611
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Pogoda nam dopisała, zaraz idziemy na gorącą czekoladę
Carmi, jak Ty tu masz uroczo
Wiem, szkoda tylko że 80% czasu spędzam w biurze, chociaz teraz po zmianie pokoju mam muzeum lotnictwa i samoloty za oknem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 13:46   #3612
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Gwizdak, no właśnie, jak mieszkanko?

Brakuje mi Ciebie do porannego ziewania

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Lekarza rodzinnego (tego pierwszego kontaktu) można zmienić raz do roku bezpłatnie. Sama zmieniałam, bo na studiach jak się rozchorowałam to nie uśmiechalo mi się wracać taki kawał do rodziców, bo tam miałam lekarza. A jeszcze przed zmianą lekarza, gdy się rozchorowałam to poszłam tak jakby na pogotowie, żeby mnie przyjęli już po godzinach i wtedy nie zmieniło mi lekarza. Studenci mogą chodzić do obojętnie jakiego specjalisty, z tym lekarzem rodzinnym są właśnie "cyrki" bo trzeba mieć wybranego jednego.
dzwoniłam na infolinię NFZ i pani powiedziała, ze ta opłata 80zł nie obowiazuje studentow, wiec luz tylko fakt faktem, ze przy kazdej zmianie lekarza tzn jak przyjade do domu i bede chciala isc tutaj do lekarza, to bede musiała od nowa wypelniac deklaracje i zakladac kartoteke, bo przz ten czas jak bede w poznaniu, to mi usuna

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Większej czcionki nie mieli? Tak podczas orgazmu łapie mnie czasem skurcz w nodze.
kurde ale głodna jestem. normalnie tylko bym jadła. I jak tu schudnąć?
moj Tz czasami tak miewa

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
2??? To czemu mi się zawsze wydawało, że można tylko 3? U nas tylko był wyjątek z zarządzaniem (z prof. Bieniokiem kojarzysz?) i z tego było więcej poprawek, a tak to 3 terminy są, ale może się mylę, bo na szczęście nie musiałam korzystać. A poprawka chyba teraz zdrożała u mnie do 75zł... Tak słyszałam. Zmiana nazwy zobowiązuje.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Pisz podania, może tym razem zaakceptują.
u nas sa dwa podejscia, a potem, jesli dziekan wyrazi zgode, to bierzesz warunek- przyjemnosc, ktora kosztuje 800zł.

w ogole wkurzyłam sie, bo ekipa remontowa zdezerterowała i nie wprowadze sie w pazdzierniku do wyremontowanego mieszkania a co gorsze, nie mamy kogos poleconego, kto moglby to zrobic. masakra. a remont musi byc, bo w kuchni wlascicielka zabrała zlew z kranem i nie ma
Stary 2010-09-23, 13:46   #3613
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no zamówienie jest anulowane a tata nie wysłał im przelewu więc muszę obserwować tu http://www.zadowolenie.pl/msi-u200-2...4,34334?prt=66 około 7-8 października co mi się nie uśmiecha bo chciałam już w czasie studiów nie wariować ale to jest tegoroczny model więc idzie i dopiero tutaj będzie najbliżej

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

ja mam na koncie 68 groszy, chcesz się zamienić ? ale wypłatę masz pierwszego czy dziesiątego ?
To ja wolę swoje 80 zł Ale kurcze muszę się wyżywić w pracy, kupić jakieś bilety, kosmetyki jak się skończą itp., więc to nie jest za dużo, a ja mam 25 lat i przecież w tym wieku nie pójdę po kasę do mamusi :P
Na szczęście wypłatę mam 30 września.
Stary 2010-09-23, 13:48   #3614
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

no carmi to tydzien tylko - dasz rade przeciez
Stary 2010-09-23, 13:53   #3615
crozee
Zakorzenienie

http://slub.onet.pl/1361910,1,obyczaje_artykul.html
eh, to chyba w pewnym stopniu mnie dotyczy i mojego stanu nie-myslenia o ślubie.. wiem, ze to On, chcę wziąć slub, ale najchetniej nie myslałabym o nim.. nie czuje tej przyjemnosci ogladania wszystkich pierdólek zwiazanych ze slubem. nie wiem, moze musze poczekać, az to sie we mnie uaktywni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 13:55   #3616
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
http://slub.onet.pl/1361910,1,obyczaje_artykul.html
eh, to chyba w pewnym stopniu mnie dotyczy i mojego stanu nie-myslenia o ślubie.. wiem, ze to On, chcę wziąć slub, ale najchetniej nie myslałabym o nim.. nie czuje tej przyjemnosci ogladania wszystkich pierdólek zwiazanych ze slubem. nie wiem, moze musze poczekać, az to sie we mnie uaktywni
crozee nie przejmuj się, ja na razie też za wiele o tym nie myślę. Bardziej byłam na to zajawiona przed zaręczynami niż teraz.
Stary 2010-09-23, 13:56   #3617
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Słońce A jaki ładny liścik mi dołaczył do maila z pracą mgr do poprawy

Witam w klubie Jak zapłacę za szkołę to zostanie mi na koncie jakieś -80 zł, więc na razie się wstrzymuję, a wypłatę mam 7 października

A końca wydatków nie widać...
Stary 2010-09-23, 14:00   #3618
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
dzwoniłam na infolinię NFZ i pani powiedziała, ze ta opłata 80zł nie obowiazuje studentow, wiec luz tylko fakt faktem, ze przy kazdej zmianie lekarza tzn jak przyjade do domu i bede chciala isc tutaj do lekarza, to bede musiała od nowa wypelniac deklaracje i zakladac kartoteke, bo przz ten czas jak bede w poznaniu, to mi usuna

moj Tz czasami tak miewa

u nas sa dwa podejscia, a potem, jesli dziekan wyrazi zgode, to bierzesz warunek- przyjemnosc, ktora kosztuje 800zł.

w ogole wkurzyłam sie, bo ekipa remontowa zdezerterowała i nie wprowadze sie w pazdzierniku do wyremontowanego mieszkania a co gorsze, nie mamy kogos poleconego, kto moglby to zrobic. masakra. a remont musi byc, bo w kuchni wlascicielka zabrała zlew z kranem i nie ma
800? my mamy 250...
Stary 2010-09-23, 14:04   #3619
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
crozee nie przejmuj się, ja na razie też za wiele o tym nie myślę. Bardziej byłam na to zajawiona przed zaręczynami niż teraz.
no dokładnie. juz nawet ostatnio pisałam, ze zazdroszcze dziewczynom, ktore sa przed zareczynami, bo bardziej sie wtedy czeka i cieszy z tego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 14:12   #3620
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w klubie Jak zapłacę za szkołę to zostanie mi na koncie jakieś -80 zł, więc na razie się wstrzymuję, a wypłatę mam 7 października

A końca wydatków nie widać...
No tak, Ty kupiłaś samochód...
Ja muszę mieć wszystko zaplanowane, przeliczone trylion razy i zawsze chcę mieć pewność, że wystarczy. Muszę mieć zapas. Ale w tym miesiącu były urodziny Tżta, gdzie prezenty wyniosły mnie ponad 200 zł, restauracja 100 i tak troszkę popłynęłam, ale nie żałuję
Stary 2010-09-23, 14:16   #3621
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

halo halo

wchodzę na wizaz a tu co https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Czerwien-absolutna nareszcie modna jestem

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 14:33   #3622
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
halo halo

wchodzę na wizaz a tu co https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Czerwien-absolutna nareszcie modna jestem
Uwielbiam czerrrrrrwone usta. Ty wyglądasz w tym kolorze bosko Szkoda że mi raczej nie pasuje...
Stary 2010-09-23, 14:35   #3623
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Uwielbiam czerrrrrrwone usta. Ty wyglądasz w tym kolorze bosko Szkoda że mi raczej nie pasuje...
a dziękuje co do pogrubionego to wszystko zalezy od odcienia i tonacji :P wiec pewnie jest Ci dobrze tylko nawet o tym nie wiesz :P

Stary 2010-09-23, 14:36   #3624
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
halo halo

buuu a do mnie to nie pasuje !

Stary 2010-09-23, 14:36   #3625
najfajniejsza
Zakorzenienie

Carmi, no to, że stylistykę poprawiasz, to akurat zwykła korekta, ale to rozbudowanie pojęć - szacun

Gleńka, dopiero przeczytałam o teletubisiach. poczułam się jak Po - ją wszyscy najczęściej tulili
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 14:37   #3626
201608251020
Konto usunięte

Też uwielbiam czerwone szminki ale mój TŻ nie uwielbia - szminek. Zawsze mówi - i znów się ubrudziłaś na buzi i nie mogę Cię całować
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 14:41   #3627
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
29.01.2011, godzina 16.00

I po raz kolejny stwierdzam, że pani w biurze parafialnym jest po prostu przemiła kazała mi się nic nie martwić i nie stresować, bo nie ma takiej możliwości, żeby nam odmówiono ślubu zapisała nas w kalendarzu, dała mi numer do proboszcza i poradziła czym się zająć po kolei
super ;D gratuluje daty

Cytat:

Ja miałam wczoraj fatalny dzień. Strasznie emocjonalnie jestem wypruta. Mama najechała na P. bez powodu, poza tym widzę, jak zazdrości, że teście np. wzięli nas do knajpy, a jej na to nie stać, ma żal, że oni kupili nam auto (w sensie połowę), wyżywa się na mnie niby dla mojego dobra, a ja wszystko za bardzo biorę do siebie, zamiast przyjąć i przemilczeć albo powiedzieć, że się nie zgadzam. Najbardziej mnie wkurza, że raz uwielbia P., a raz sugeruje, że choćby mnie bił, to z nim będę (w ogóle nie wiem, skąd ten pomysł, że miałby to robić).
Poza tym to S. (mąż córki znajomej mojej mamy) jest taki cudowny - oszczędza pieniądze, codziennie gotuje, sprząta, kwiaty nosi... ale ja bym nie chciała takiego chłopa - on jest po prostu uległy moim zdaniem, to taki cieply kluch jest, ale nieeeeeeeeeeeee... to ja się nie szanuję, ze pozwalam sobie na żarty i nie tańczę do "A ja będęTwym aniołem"
poza tym zostało mi zasugerowane, że przecież J. z S. byli ze sobą 3 lata jak się zaręczyli, a po 4 latach związku był ślub i że to IDEALNY czas. IDEALNY.
pier-dziel-nę, przysięgam...

do tego w pracy był taki zapieprz, że nie zdążyłam nawet myśleć...
i pojechałam dziś po przedłużenie sesji.

także mnie chociaż utulcie, co?
może Twoja mama miała gorszy dzień?

Cytat:

Ale mi się nie chce dziś do tego fryzjera, chyba boję się efektu po pierwszej próbie, ktora była niewypałem
a pokażesz sie PO?

Cytat:
Dziewczyny, co mam zrobić, skoro od nocy mam skurcz w obydwu nogach od stóp do połowy łydek? Myślałam w nocy, że się rozpłaczę, tak bolało, a widzę, że nadal mam twarde łydki i mięśnie są jakby "skurczone"... Nie miałam nigdy takiego skurczu, zawsze jak mnie łapią to w stopach (co się często zdarza).
ja też miewam takie skurcze ale na zmiane pogody zwykle po nocy przechodzi..

Cytat:
I dostałam... plan...

Obydwie babki których się tak bałam przydzielono mi na ćwiczenia...

idę sobie po cichutku umrzeć..
może nie bedzie tak źle?

Cytat:
w ogóle jeszcze co do P. i auta to on mi mówi ostatnio: "czemu Ty nie masz bliżej koleżanek? Jak nie Kraków, to Mysłowice, jak nie Myslowice, to Tarnowskie Góry, a jak nie Tarnowskie Góry, to Wrocław, obieżyświat mi się trafił"

Cytat:

w ogóle ja mam najlepszą panią z dziekanatu na świecie i nie rozumiem niefajnych babek z dziekanatu - to jakaś ściema chyba jest
niestety nie

u mnie też jeszcze planu nie ma a zaczynam 4 paźdz.

Cytat:
Statystyka - komis.

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Dziekujemy

Cytat:
a czemu Ci nie pasują? super byś wyglądała

kupiłam te sztuczne rzesysą w sam raz,nic nie musze ucinać i wyglądają naturalnie tylko co da to moje pindrzenie sie

już chce soboteeeee
Stary 2010-09-23, 14:42   #3628
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
buuu a do mnie to nie pasuje !
a sprawdzałaś?

Cytat:
Też uwielbiam czerwone szminki ale mój TŻ nie uwielbia - szminek. Zawsze mówi - i znów się ubrudziłaś na buzi i nie mogę Cię całować
faceci z reguły nie lubią jak kobiety mają coś na ustach choć M. nigdy nie miał nic przeciwko
Stary 2010-09-23, 14:45   #3629
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Masowałam w nocy, nie chciało wcale przejść... Magnez z potasem biorę już ponad rok... Tak, biorę tabletki anty... Teraz sobie przypominam, że kiedyś pisałyście coś o ich wpływie na skurcze...

Jem pomidory i banany Magnez biorę, kawę piję jedną dziennie i to rozpuszczalną... Chyba przejdę się do lekarza, bo ostatnio zbyt dużo dolegliwości mi się skumulowało...
Lepiej odwiedź lekarza - coby podmuchać na zimne
Ja też muszę bo mi wróciły dawne bóle nóg jeszcze się okaże, że to długofalowy efekt działania tabletek

Cytat:
Magda, to, że masz teraz twarde i obolałe łydki, to niekoniecznie dalej skurcz tylko po prostu efekt tego nocnego. Wiem, bo tak miałam zawsze po nocnych skurczach łydek. I też mam skurcze stóp no cóż... u mnie działa odstawienie kawy, magnez+potas, witaminy i nie przesadzanie z płynami - tzn. dużo, ale co za dużo, to wiadomo.
Też możliwe ja miewałam takie skurcze, że efekty czułam dwa dni :/
Cytat:

Czy miałam zajęcia z nimi? Owszem miałam, przed zajęciami jednej miałam biegunki i wymioty, tak strasznie się bałam. O drugiej słyszałam że jest kosa i franca - wszyscy mówili mi to od Iwszego roku tłukli mi że jak trafię kiedyś do tej, to mam pecha nieziemskiego. Prawą ręką pisze na tablicy, a lewą od razu ściera. Nie spiszesz? Jesteś w
Wiesz, akurat w opowieści dziwnej treści ludzi z wyższych roczników nie ma co wierzyć ślepo... mi naopowiadali, że z zajęć z jedną panią dr będę wychodzić blada jak ściana, że nie raz mnie do płaczu doprowadzi itp. itd. I co? Ta pani doktor została moją ulubioną prowadzącą - owszem, potrafiła się wkurzyć, żartów z nią nie było, zwłaszcza jak ktoś się spóźniał z oddawaniem projektu i była do bólu szczegółowa w sprawdzaniu projektów, ale nauczyła mnie najwięcej i jestem jej ogromnie wdzięczna. Do tego babka pod tą "groźną" maską jest naprawdę równa i sympatyczna i można było z nią super pożartować jak była w dobrym humorze
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Ty to umiesz zachować pełną dyskrecję
Zauważ, że nie użyła strażackiej czerwieni
Cytat:
i bardzo dobrze, nie było się przejmować tym starym wrednym proboszczem
Eeej, proboszcz ponoć wcale nie jest wredny
Z resztą ten ksiądz też nie był
Cytat:
Ja mam najlepszego Pana z dziekanatu
Masz. Pana. Z. Dziekanatu?!!!
Cytat:
halo halo

Nie nareszcie, tylko znowu

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
a dziękuje co do pogrubionego to wszystko zalezy od odcienia i tonacji :P wiec pewnie jest Ci dobrze tylko nawet o tym nie wiesz :P
Jak jeszcze mi wykażesz, że do mnie pasuje taki makijaż to ja już nie wiem...
Jakąkolwiek szminką ciemną ust nie pomaluję - zawsze mi się wydaje, że wyglądam kretyńsko
Cytat:
Gleńka, dopiero przeczytałam o teletubisiach. poczułam się jak Po - ją wszyscy najczęściej tulili
A który to kolor teletubisia?
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 14:51   #3630
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

lece dzis na obiad pichce pizze wieloziarnista z owocami morza mmmmmmmmmm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości