|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
Ja uważam JA, znaczy siostra Agnese, uważam, że powinnaś zrobić tak jak mówisz... My z Olcią już tam czekamy na Was wszystkie, więc wpadniesz w nasze ramiona jak śliweczka w kompocik
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() Jestem tutaj nowa jak widać, aczkolwiek dieta proteinowa nie jest dla mnie nowością :P Jestem na diecie od miesiąca i przyznam szczerze, że coraz bardziej mi się odechciewa jedzenia samych serków, jajek i otrębów... Ale wiem, że wystarczy odrobina samozaparcia oraz wiary w to co się robi, i powinno się udać ![]() Mam nadzieję, że rozmowy na tym forum, oraz ciekawe pomysły potraw innych niż w Dukanowskiej książce, pomogą mi się pozbierać do kupy i wytrwać aż do wymarzonej wagi Pozdrawiam i powodzenia w odchudzaniu
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czarownica trzymaj się dzielnie kochana!! Myślę o Tobie i trzymam kciuki |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak będziesz miałą potrzebę się wyżalić to my tu pełne zrozumienia i empatii jesteśmy i przygarniamy do piersi rozmaite stroskane istotki... |
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Agnese a jak Twoja III ??? ile już jesteś? jak waga ???
|
#4536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy się wspierać stara ruro ![]() Mnie tu nie lubią bo zadaję głupie pytania i ciebie tez znielubią bo tyś moja rodzina rodzona
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4539 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak więc jutro z rańca, Konczi.---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam z pracy i dalej jestem głodna... już dziś nie mogę, mam jakiegoś doła, jest mi źle... idę się przytulić do TŻta, może pomoże...
czarownica trzymaj się ciepło... najważniejsze to się nie poddać ![]() a ja tymczasem zmykam
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
eh,dwa razy dzisiaj pieklam ciasto i wyszedl oklapniety budyn...
![]() twinsplus1, przeciez juz bardzo duzo osiagnelas!!! moze wejdz na III i jakies dodatkowe cwiczenia,schudniesz raz dwa a bez frustracji...
|
|
|
|
#4542 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czytam, że jesteś walecznie nastawiona i pozytywnie i tak trzymaj!Egzamin zdasz innym razem. Nie ma się co dziwić, że nie miałaś głowy do nauki. Baw się dobrze na imprezie. Cytat:
Cytat:
Razem na pewno łatwiej się motywować i trwać. Wynik juz ładny za Tobą
|
|||||
|
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
![]() kilka dni tu nie zaglądałam.nagle miałam tyle spraw do załatwienia,że zapomniałam o komputerze. dostałam okres, weszłam na wage i mam +200 a wcale nie grzeszyłam.mam nadzieje,że to przez comiesięczną dolegliwość. niby wzrost mały ,ale się odechciewa
|
#4544 |
|
Rozeznanie
|
Kiedys spotkałam w Jedynce wędzonego pstrąga - jest o niebo lepszy od makreli - i trochę droższy. Tylko jakoś do Jedynki mi nie po drodze i na razie raz jadłam takiego ze sklepu.
Raz kupiłam na próbę brzuszek z łososia - ochydnie tłusty był, połowa, to tłuszcz i skóra, które wyrzuciłam. Nie warta tych 28 zł za kilo. Juz lepsze płaty, a warkoczy u mnie nie znalazłam. |
|
|
|
#4545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za podpowiedź, gyroska znamy i jemy, paprykę też miałam nawet wczoraj i smaczna jest, ale gorzej ze śniadaniami / kolacjami i jak na samym P jesteśmy
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Owszem, kurczak, rybki i kraby to moje główne pożywienie ;-) Próbowałam także kabanosów z łososia i kiełbasy z fileta, ale szczerze powiedziawszy to nie jestem pewna co oni tam do tego dodają, smaczne bo smaczne, ale w większej ilości raczej się nie obżeram. Chlebek robię tylko ten podstawowy na patelni, ale podpatrzyłam taki do piekarnika i mikrofalówki, więc jak tylko zdobędę tą pożal się Boże maizenę, to biorę się za wypiek. Nigdzie tego dostać nie mogę, w ostateczności zamówię na necie :P Klub mamy broń Boże, toż Siala_Bala jest moją kuzynką, ciotką (właściwie tylko 4 lata starsza) Hihi
|
|
#4547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poproszę znaki szczególne tego twarożku- w jakim opakowaniu-trójkątnym czy w kubki tak jak serek wiejski? Kotleciki mielone z mięsa indyczego to smażysz na suchej patelni? i z czym podajesz? bo ja też robiłam, ale tak na sucho to znowu problem, o wiele łatwiej jak jest PW, ale ja cały czas na P mam problemy ![]() Kurczaka z rożna??? toż mnie zdziwiłaś teraz! takiego normalnie gotowego upichconego? przecież nie wiemy co tam siedzi, ile na tym tłuszczu było, na pewno polane sporo olejem żeby się ładnie usmażyło- warto ryzykować bo ślina to mi na samą myśl cieknie że hej! A wędzonego kuraka to skąd mam sobie wziąśc? i pytanie to samo co z tym z rożna- czy nie podlali go olejem do wędzenia? |
|
|
|
|
#4548 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze to jakies rozwiazanie - zajac czyms innym mysliCytat:
sprobuje po raz ostatni ![]() Cytat:
czuje to Cytat:
ciwczenia, wlasnie z M stwierdzilismy, ze dobrze sie jest ruszyc z domu i chyba kupimy sobie rollki, mam nadzieje ze nie jestesmy za starzy na nauke Cytat:
dziewczynki, zmykam do kapanka i spanka, jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za zainteresowanie moimi problemami i za fajne rady do jutra
|
|
#4549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W kupie siła... (nie zrozum mnie źle |
|
|
|
|
#4550 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dobranoc wszystkim. Przytulę się dzisiaj do moich synków w nocy, bo mąż na szkoleniu. Smutno mi bez niego. ![]() PaPa |
||
|
|
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
tez juz sie zegnam, ale spac nie ide - poki co pobuszuje w kuchni, a jak bede miala jeszcze sile, sprobuje cos napisac..
(do niedzieli musze skonczyc artykul z mojej pracy licencjackiej do pewnego czasopisma - nie wiem jak ja sie mam wyrobic dukanoc ![]() ps. Rumcia, jak Twoje A6W? widac efekty? |
|
|
|
#4552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że cokolwiek Ci pomogłam... |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() waga-64,8 wzrost-160 MÓJ cel-55 Edytowane przez Pyza27 Czas edycji: 2010-09-23 o 22:56 |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najbardziej to tym kurakiem z rożna mi w głowie zawróciłaś- zgadnij co jutro będziemy jesc na obiad?
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Przyczajenie
|
Halo,halo
Tescik zrobiony, 6 dni na U, wiec jeszcze 4 dni mi zostało. Jak narazie 1,300 mniej ). Strasznie sie cieszę. może w koncu uda mi sie zrzucic wiecej kg . Dobrej nocki zyczę i pozdrowienia dla studentów, którzy maja jeszcze przed sobą jakies poprawki, damy rade |
|
|
|
#4556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie wiem co sie dzieje teraz ![]() ja tez mam 19, w sumie prawie 20 lat, jestem po 3 operacji, mam kosciec 45latki. serio ale nie nalezy sie poddawac! zycze zdrowka, zdrowka, zdrowka! a ja chyba z mama osiwieje przez te studia. ![]() jutro zrobimy sobie budyń na osłode, o!
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak.. klan grubasów
Martha (iskierka ) ile ty masz wzrostu? Chyba żeś jest niższa nieco ode mnie hę? Z pół centymetra ? Głupia jakbyśmy startowały razem to by było nam raźniej a tak to ja Cię będę gonić, wagę miałyśmy zbliżoną tę startową.Rodzina.. a o tej diecie mi małpa nie powiedziała.. a ja po nocach jej smsy ślę, że mam ratunek dla naszych tłustych zadków ![]() Cytat:
![]() Ja ci tę skrobię kuku przywiozę Będę jechała jak ze wsi z jajami tylko na tylną półkę w wozie wywalę dziesięć kilo tego ustrojstwa.. jeśli je dostanę w Stokrotce - ktoś pisał kiedyś, że ponoć tam jest ![]() Ale zrobiłam zakup, niech mnie szlag... ten mikro piekarnik ma wymiary w środku 19x24x8 (głębokość, szerokość, wysokość) Skąd ja taką mimi brytfankę wezmę do pieczenia cista czy chlebka.. przecież jak mi cokolwiek wyrośnie to mi to dziadostwo eksploduje Kurakowe cycki czy rybkę se mogę upiec ale równie dobrze mogłabym to zrobić w mikrofali
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczynki, zycze duzych spadków i wytrwałości
Ja juz padam na nosek, lada dzien pazdziernik i optymistycznie mnie to nie nastraja...
|
|
#4559 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() swietni e kachana wygladasz-cudnie poprostu ![]() Cytat:
gratulejszyn kochanienka, Emilka dalas rade i to bez miecha, chyle czola - piekny wynik, super i pozdrawiamCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wlasnie mam wziasc kotke za tydzien, malutka kolorowa ii kudlata - slicznotka, no. Mam pytanie odnosnie sterylki, kiedy mozna najszybciej??? Moja kotke serafinke po ok roku wysterylizowalam, a wczsniej dostawala tabletki i zastrzyki biedaczka anty, no ale ona nie ganiala sama tylko w szelkach, chyba ze franca zwiala corce i wdrapala sie na najwyzsze dzewo pod blokiem i oczywiscie byl problem bo sie zaczepiala tymi szelkami-juz nie raz o malo strazakow nie wzywalam a teraz mamy duzy ogrod wiec planujemy ja wypuszczac, a tu w okolicy tyle kotkow widzxialam wprawdzie im pod ogon nie zagladalam, no ale....Cytat:
Cytat:
Ja rok temu na wiosne dostalam taka wiadomosc, ze nic tylko sie zalamac calkowicie i sie zbierac... no ale w pazdzierniku minie rok jak wywalilam nieproszonego lokatora (teraz zyje nadzieja ze nie odrosnie franca ) bylo ciezko ale sie nie poddalam, a wdodatku nie bylo przy mnie rodzinki - byl tylko moj maz krory mnie wspieral i cierpial razem ze mnai i tez byl przerazony - a ta franca koscista byla tuz, tuz....ale sie ja przegonilo...Co do dukana i nadplytkowosci, moja osobista kolezanka, jadaca na sterydach i pod stala kontrola z ta choroba przy wiedzy swojego hematologa dukala i duka, tak ze najpierw sie dowiedz wszystkiego -mozlwe ze za jakis czas, ale to mozliwe. Na razie duuuuuzo zdrowka kochanienka-trzymam kciuki za cie Cytat:
![]() Ja Ci dam ja tu od 1 Maja wisze - nie mysl ze se wskoczysz na III i wrocisz, o ja takie zamiary miala i co i tera grzesze ale sie poprawie juz , juz prawie.... Tak ze mi tu dukac ladnie razem ze mna mi tez tych pare kilo brakuje i na III my razem parami pobiegniemy ![]() Cytat:
Cytat:
Ale sie rozpisalam, po lebkach Was nadrobilam kochanienki ale ciezko....Ja dodam od siebie ze mam spadki nawet niezle pomimo ze grzesze co dzien ale cichooooo szaaaa, jutro pewnie po dzisiejszych juz nie bedzie tak piknie, ale moze juz w koncu akcja przxeprowadzka trwajac od ponad tydnia sie zakonczy i podopycham to co sie jeszcze wala, na szczescie pod schodami, hahaha - w koncu cos upichce, polece po drozdze i drozdzowki beda, rolade na niedzielke se szurne ach i bedzie przepieknie...Tak ze mi tu slicznie dukac nie zalamywac sie dukac z lowa i rozsadkiem - znaczy sie zdowo - Twinsplus1 do ciebie tyz sie to tyczy, pa slodkich snow tylko dukanowych - duk, duk dukaj,paaaaa Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-24 o 00:09 |
||||||||||
|
|
|
#4560 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Acha laski, gadałam z b.dobrą lekarką(prowadziła mnie z migdałami) i zapytałam jej czy to prawda że na dukanie leki się nie wchłaniaja całkowicie i powiedziala że to BZDURY Leki antykoncepcyjne to sterydy więc się normalnie wchłaniają, to samo jest z witaminami i innymi suplementami diety. Owszem niektóre antybiotyki nie wchłaniają się z białkiem ale to nieliczne więc NO STRESS GIRLS ![]() Cytat:
![]() Nie, dziękuję ![]() Cytat:
Kurdę nie nastawiaj się tak pesymistycznie bejbe, będzie glanc pomada za 2 dni, zobaczysz ![]() Witam, robole od 6 i już mnie wszyscy denerwują, ja im pokażę kto tu rządzi madafaka...jestem na czczo to się zważę, może czeka mnie siakis suprajsss ![]() Gdzie moja piosenka Waka Waka noooooo???
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tak więc jutro z rańca, Konczi.

moze wejdz na III i jakies dodatkowe cwiczenia,schudniesz raz dwa a bez frustracji...