Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-23, 21:08   #4171
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Ja polecam korektor z pixie, jest zrobiony z naturalnych składników i ma same pozytywne opinie. Lecz trochę kosztuje, ok 30 zł i jest dostępny tylko na allegro

Ta fryzurka jest bardzo bardzo śliczna
dostalam probke tego korektora, fajna ma konsystencje bo taki wosk ale mam ten zielony i on zawsze przebija i robi bladsze te miejsca gdzie naloze... niestety wole te korektory kolorowe np z edm
Cytat:
Świetne te paski, idealnie będzie pasował nawet nie wiedziałam, że są takie eleganckie będziesz miała na pewno oryginalną sukienkę i każdy będzie Ci jej zazdrościł

party_girl7 zazdroszczę zakupów! a co za figurka

A i chciałabym się Wam jeszcze pochwalić, że prawdopodobnie jadę z Tż do Londynu na tydzień Ale to dopiero za rok, bo to wycieczka szkolna, chyba się nie doczekam

Kupiłam sobie dzisiaj hula hop Już troszkę kręciłam, ale po minucie mi spada

Jeśli chodzi o kradzieże, to na pewno coś z tym zrobią, aby zapobiec temu, ale żeby odzyskać te rzeczy- to wątpię aby się udało, w drugim budynku (gdzie są szatnie) nie ma kamer , więc nikt nikomu nic nie udowodni Mądry Polak po szkodzie Te dziewczyny z dużymi stratami na pewno tak tego nie zostawią, i tak jakby zajęto się właśnie nimi, więc ja za bardzo nie znam szczegółów rozwiązania tego problemu
Jedyne co mnie śmieszy to to, że innym kradziono cenne rzeczy a mi piórnik
dziekuje;*
londyn- ale zazdroszcze, zawsze chcialam do jakiegos anglojezycznego kraju jechac zeby sie przelamac z jezykiem
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
no to fajnie ze bedziecie jechac, jest co ogladac i gdzie robic zakupy
my z tżtem chcemy do miami znowu pojechać, ale to tez dopiero za rok, a do tego czasu jeszcze sporo
ja własnie wygrałam aukcje z kredkami do oczu i ust za 11zl+wysyłka cieszę się bardzo
miami?! moje marzenie jedno z najwiekszych!! mmm plaza, palmy, upal, butiki,iguany no i mega imprezy znowu to znaczy ze juz bylas?? a jak tam jechalas do znajomych czy z biura?? bo chyba cholernie droga taka wycieczka tam
Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ech te szatnie szkolne Dobrze że nie zginęło Ci nic więcej

Party girl, mogłabyś porównać minerałki Pixie i Lumiere? Wygląd na twarzy, trwałość itp?

Doszłam do wniosku, że już mi wszystko jedno i posmarowałam twarz olejem kokosowym. Jest strasznie sucha i ma dziwną fakturę, jakbym nałożyła na nią za dużo pudru... Kojarzycie, jak to wygląda? No to właśnie takie mam czoło Jak mnie zapcha to trudno, nie mam siły
ciezko cos powiedziec bo z pixie nei trafilam z kolorami.. ale ja jestem za lumiere, dluzej wytrzymuje i daje efekt porcelanowej cery(w sensie gladkosci) tylko z bronzerem mi sie nei udalo bo go u mnie wcale nie widac...
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Dobrze że nic więcej Ci nie ukradli .. mi w zeszłym tygodniu ktoś ukradł parasolkę

Wiem jak, bo też tak miałam, ale wystarczyły jakieś 2-3 posmarowania kremem Bambino na noc i problem zniknął . Ten krem jest na prawdę świetny, smaruję się nim od jakiegoś czasu i mam cerę jak marzenie - dobrze nawilżona, zero zaczerwienień, wyprysków . Tym bardziej że teraz dodali do niego tlenek cynku co dodatkowo dobrze wpływa na cerę. No i nie zapycha

party_girl7 - fajne zakupy, można wiedzieć skąd te "bandażowe" butki?
z sieciowki boti, wymienilam za stare bo mi pekly po roku- juz 3cia para butow- co roku reklamuje ale kosztuja 69,90
Stary 2010-09-23, 21:13   #4172
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ehh właśnie wyszłam z kapieli
było: masaż syrenką, peeling na dłonie i buzię, zaraz będzie balsam, serum, krem na stópki i dłonie i maseczka nawilżająca na buzię
ramoncia to może jakiś fajny balsam do ciała? chyba że już wczoraj kupiłaś

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:16   #4173
angelinmyheart
Zakorzenienie

party_girl7 świetne zakupy. Super masz te "bandaż-owe" buty. Broszka też ciekawa i spódnica.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:16   #4174
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dostalam probke tego korektora, fajna ma konsystencje bo taki wosk ale mam ten zielony i on zawsze przebija i robi bladsze te miejsca gdzie naloze... niestety wole te korektory kolorowe np z edm

dziekuje;*
londyn- ale zazdroszcze, zawsze chcialam do jakiegos anglojezycznego kraju jechac zeby sie przelamac z jezykiem

miami?! moje marzenie jedno z najwiekszych!! mmm plaza, palmy, upal, butiki,iguany no i mega imprezy znowu to znaczy ze juz bylas?? a jak tam jechalas do znajomych czy z biura?? bo chyba cholernie droga taka wycieczka tam

ciezko cos powiedziec bo z pixie nei trafilam z kolorami.. ale ja jestem za lumiere, dluzej wytrzymuje i daje efekt porcelanowej cery(w sensie gladkosci) tylko z bronzerem mi sie nei udalo bo go u mnie wcale nie widac...

z sieciowki boti, wymienilam za stare bo mi pekly po roku- juz 3cia para butow- co roku reklamuje ale kosztuja 69,90
tak już byłam byliśmy sami, prywatnie że tak powiem, kupiliśmy bilety (wcale nie tak drogie) i polecieliśmy do rodziny na miesiąc było cudownie, chce tam koniecznie wrócić wstawię zaraz jakieś foto do albumu

Stary 2010-09-23, 21:18   #4175
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra i Czekoladowa1 dziękuje Wam za wsparcie na pewno się przyda. Wiecie, jak tego w sobie nie zmienię to wątpię, że jeszcze długo ze mną wytrzyma.

_Alessandra masz podobne włosy do moich. Ja bym kupiła jeszcze Waxa jest rewelacyjny włosy są po nim boskie i dzisiaj kupiłam szampon Alpecin C1 z kofeiną. Ma on zapobiegać wypadaniu włosów i podobno szybciej rosną. Dzisiaj pierwszy raz go używałam i jeszcze Waxa dałam i moje włosy są boskie. Alpecin dużo dziewczyn poleca na KWC. Oba produkty kupiłam w aptece.

party_girl7 to ja czekam, aż zaakceptujesz zaproszenie, bo jestem ciekawa zakupów.
Hmm... Nem Yorker w Gliwicach. Mam pytanie z którego jesteś miasta? Dzisiaj nawet byłam w tym sklepie.

Czekoladowa1 ludzie są bez szczelni, żeby kraść i do tego swoich i super masz z tym Londynem.

Mnie w weekend znowu nie będzie. Prawdopodobnie jadę na dwa dni do Krynicy Górskiej, ale z rodzicami... . Tż. i tak jedzie na wycieczkę szkolną.
juz. ja jestem ze wsi, nie mowie z ktorej bo i tak nie skojarzysz.. ale w gliwicach jestem codziennie
Stary 2010-09-23, 21:20   #4176
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
juz. ja jestem ze wsi, nie mowie z ktorej bo i tak nie skojarzysz.. ale w gliwicach jestem codziennie
aa rozumiem. Tak szczerze to zawsze chciałam mieszkać na wsi.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:20   #4177
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
tak już byłam byliśmy sami, prywatnie że tak powiem, kupiliśmy bilety (wcale nie tak drogie) i polecieliśmy do rodziny na miesiąc było cudownie, chce tam koniecznie wrócić wstawię zaraz jakieś foto do albumu
jak ja Ci zazdroszcze dziewczynooo: love: naprawde jak ja bym miala tam rodzine to bym tam wyjechala na stale tylko ponoc dragi wszedzie.. ale nie wazne i tak to moje marzenie a wiem ze sie nie spelni bo tz nie chce tam jechac,.
Stary 2010-09-23, 21:20   #4178
dianulaa
Zadomowienie

ide spać bo rano trzeba wstać
snów o górze własnych kosmetyków i pokojach pełnych ubrań ;D
Stary 2010-09-23, 21:32   #4179
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
jak ja Ci zazdroszcze dziewczynooo: love: naprawde jak ja bym miala tam rodzine to bym tam wyjechala na stale tylko ponoc dragi wszedzie.. ale nie wazne i tak to moje marzenie a wiem ze sie nie spelni bo tz nie chce tam jechac,.
wstawiłam zdjęcia
eee tam co mnie dragi, ja nie biore wiec mi moga machać przed nosem i tak nie wezmę

Stary 2010-09-23, 21:34   #4180
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Dzięki Będę musiała przetestować i Lumiere, i krem Bambino
Stary 2010-09-23, 21:35   #4181
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze że nic więcej Ci nie ukradli .. mi w zeszłym tygodniu ktoś ukradł parasolkę

Wiem jak, bo też tak miałam, ale wystarczyły jakieś 2-3 posmarowania kremem Bambino na noc i problem zniknął . Ten krem jest na prawdę świetny, smaruję się nim od jakiegoś czasu i mam cerę jak marzenie - dobrze nawilżona, zero zaczerwienień, wyprysków . Tym bardziej że teraz dodali do niego tlenek cynku co dodatkowo dobrze wpływa na cerę. No i nie zapycha

party_girl7 - fajne zakupy, można wiedzieć skąd te "bandażowe" butki?
Naprawdę Bambino nie zapycha? Zawsze myślałam, że to ogromny zapychacz i nigdy go nie używałam

Cytat:
Ja teraz chciałam sobie kupić właśnie zielony na przebarwienia i popękane naczynka. A ty go nakładałaś na jakieś zaczerwienienia ?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:39   #4182
tillavanilla
Raczkowanie

ramoncia spoznone zyczenia urodzinowe100 lat!
loluska po malych przerobkach i odpowiednio dobranych dodatkach bedzie super,zreszta z taka buzia i figura sukienka jest tak naprawde malo wazna
xhankax zazdroszcze wycieczki,zycze udanego wypoczynku
kwiatuszek10031989 ja wybralabym ta pierwsza sukienke,choc druga tez mi sie podoba,ale raczej nie zalorzylabym jej na wesele,a taki szybki sposob na odchudzanie wybij sobie z glowy
shadii piekne te butki
alessandra dzien nie do pozazdroszczenia,ale najwazniejsze,ze juz jest dobrze
jennifer cudne pazurki
party_girl7 wysylam zaproszenie
czekoladowa1 czyli szczescie w nieszczesciu,wazne,ze nic cennego nie ukradli,a swoja droga to ludzie potrafia byc bezczelni i zastanawiam sie jak namowilas tz na maseczke,moj nigdy w zyciu nie zgodzil by sie na cos takiego
hanamici co ty chcesz od swojej twarzy jestes ladna kobieta,a sukienka nie w moim guscie,ale moze kogos zainteresuje

Dziewczyny powiedzie mi prosze czy widzicie jakies efekty po uzyciu serum do biustu eveline,ja uzywam go od jakis 2 tygodni,ale i tak nie wierze,ze podniesie moje bimbalki,ktore po ciazy wygladaja niezbyt dobrzeMysle,ze zostaje mi tylko silikon,ale to po drugim dziecku

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:39   #4183
caate
Zakorzenienie

GG do caate

czeeeeesc Pieeekne

mam internet
dziekuje za tyle komplementow
ja wciaz pracuje nad soba, moja skora jest dosc wiotka, od przyszlego tygodnia zaczynam od nowa insanity.
lece Was nadrabiac

a co do wlosow, to tam mieli taka cudowna wode, ze tylko szamponem je mylam i byly miekkie jedynie jak prostowalam,to dawalam odzywke termoochronna
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:44   #4184
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot
A znasz jakiś ciekawy balsamik??

ja nakremowałam stopki i nałożyłam skarpetki, dodając do dzisiejszego spamowania
Stary 2010-09-23, 21:49   #4185
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę Bambino nie zapycha? Zawsze myślałam, że to ogromny zapychacz i nigdy go nie używałam

Ja teraz chciałam sobie kupić właśnie zielony na przebarwienia i popękane naczynka. A ty go nakładałaś na jakieś zaczerwienienia ?
tak na krosty b9o mam problem z tradzikiem, juz mniejszy ale dalej, wiec na bardzo czerwone krosty i musialam dac dosyc zeby zakryc ale potem przebijalo,,, na naczynka mogloby byc cienka warstwa moze by sie spisalo

buahhot love<3 bylas tam w grudniu? ale pieknie, basen przed domem i zycie bajka, nie byloby tych depresji jesiennych itp,wieczna radosc
mam tam znajomego ale sie z nim dawno nei kontaktowalam..

heheh teraz zauwazylam te bombki i lancuchy na choince i te babke w stroju kapielowym:P ale swieta hehe

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-09-23 o 21:50
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:53   #4186
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
ramoncia spoznone zyczenia urodzinowe100 lat!
loluska po malych przerobkach i odpowiednio dobranych dodatkach bedzie super,zreszta z taka buzia i figura sukienka jest tak naprawde malo wazna
xhankax zazdroszcze wycieczki,zycze udanego wypoczynku
kwiatuszek10031989 ja wybralabym ta pierwsza sukienke,choc druga tez mi sie podoba,ale raczej nie zalorzylabym jej na wesele,a taki szybki sposob na odchudzanie wybij sobie z glowy
shadii piekne te butki
alessandra dzien nie do pozazdroszczenia,ale najwazniejsze,ze juz jest dobrze
jennifer cudne pazurki
party_girl7 wysylam zaproszenie
czekoladowa1 czyli szczescie w nieszczesciu,wazne,ze nic cennego nie ukradli,a swoja droga to ludzie potrafia byc bezczelni i zastanawiam sie jak namowilas tz na maseczke,moj nigdy w zyciu nie zgodzil by sie na cos takiego
hanamici co ty chcesz od swojej twarzy jestes ladna kobieta,a sukienka nie w moim guscie,ale moze kogos zainteresuje

Dziewczyny powiedzie mi prosze czy widzicie jakies efekty po uzyciu serum do biustu eveline,ja uzywam go od jakis 2 tygodni,ale i tak nie wierze,ze podniesie moje bimbalki,ktore po ciazy wygladaja niezbyt dobrzeMysle,ze zostaje mi tylko silikon,ale to po drugim dziecku
Marudziłam mu o tym od miesiąca, więc dla świętego spokoju oddał się w moje ręce i przy okazji poprawił mi humor

Stary 2010-09-23, 21:56   #4187
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
buahhot
A znasz jakiś ciekawy balsamik??

ja nakremowałam stopki i nałożyłam skarpetki, dodając do dzisiejszego spamowania
hmm w sumie używam różnych, lubie Dove firming (ujedrniający) ale czy ujędrnia to nie wiem

Cytat:
tak na krosty b9o mam problem z tradzikiem, juz mniejszy ale dalej, wiec na bardzo czerwone krosty i musialam dac dosyc zeby zakryc ale potem przebijalo,,, na naczynka mogloby byc cienka warstwa moze by sie spisalo

buahhot love<3 bylas tam w grudniu? ale pieknie, basen przed domem i zycie bajka, nie byloby tych depresji jesiennych itp,wieczna radosc
mam tam znajomego ale sie z nim dawno nei kontaktowalam..
tak, na przelomie grudnia/stycznia wiec bylam też na sylwku nawet upamiętniłam to na zdjęciu bo może nigdy tam już nie pojdę w tym czasie, a może nawet wcale nie no mam wieeelką nadzieję że w przyszłe wakacje polecę sklepy victoria's secret miami to jest to

no to jestem ja, tam gdzie ta choinka :P

Stary 2010-09-23, 21:59   #4188
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
ale masz dłuugie pazurki
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Jennifer777, piękne paznokcie, swoje miałam dziś skracać i aż na widok Twoich się rozmyśliłam
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Na wyspę Zakhyntos. Mała ale podobno urokliwa, nie byłam tam jeszcze.
Pazurki cudne

Ja też już zrobiłam manicure i pedicure ale u rąk skróciłam maksymalnie... teraz normalnie żałuję

Czekamy na relacje!
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
jennifer777 -
jakie Ty masz piękne, dłuugie pazurki

O właśnie dziewczyny, mam pytanie - czym depilujecie miejsca intymne??
ja kupiłam w rossmanie taki zestaw z woskiem, tam jest oliwka łagodząca podrażnienia, szablony serduszko jak miała A.Mucha na okładce playboya strzałka, pasek do brazylijskiej depilacji i trójkąt+ chusteczki, jeszcze nie zaczelam depilowac woskiem, zawsze maszynką;/ ostatnio tez kupilam specjalna maszynke do depilowania miesjc intymnych ale srednio sie sprawdza;/ nie lubie depilowac maszynka bo wlosy odrastaju po 1 dniu ble
Cytat:

piękne masz paznokcie, takie dłuuugie

Cytat:
ale dlugie pazury
Cytat:
jennifer777 śliczne masz pazurki.
Cytat:

Ja polecam korektor z pixie, jest zrobiony z naturalnych składników i ma same pozytywne opinie. Lecz trochę kosztuje, ok 30 zł i jest dostępny tylko na allegro
pierwszy raz słysze o tej firmie, musze poczytać

Dziękuje dziewczyny teraz juz są krótsze, zawsze miałam mocne, ale po piciu pokrzywy rosną jak szalone i są mega twarde

Nie moge robic zadnych peelingow, bo skora na twrzy jest jeszcze podrazniona po solariumwi ec tylko demakijaż tonikiem lirene+krem bambino+kąpiel w wannie

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
hmm w sumie używam różnych, lubie Dove firming (ujedrniający) ale czy ujędrnia to nie wiem

tak, na przelomie grudnia/stycznia wiec bylam też na sylwku nawet upamiętniłam to na zdjęciu bo może nigdy tam już nie pojdę w tym czasie, a może nawet wcale nie no mam wieeelką nadzieję że w przyszłe wakacje polecę sklepy victoria's secret miami to jest to

apropos miami http://www.youtube.com/watch?v=sJ79qGCcV68
Stary 2010-09-23, 22:00   #4189
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

A mnie coś choróbsko łapie i nie mam na nic siły, a chciałam dzisiaj sobie zrobić porządne SPAmowanie

Teraz tak trochę nie na temat- może któraś z Was ma gitarę klasyczną i chciałaby się jej pozbyć?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 22:02   #4190
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym od razu poleciala do DASH'a moze ktoras kardashianke bym spotkala(moje kolejne glupie marzenie:P)
ja Cie tam nie widze:|
Stary 2010-09-23, 22:09   #4191
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
ja kupiłam w rossmanie taki zestaw z woskiem, tam jest oliwka łagodząca podrażnienia, szablony serduszko jak miała A.Mucha na okładce playboya strzałka, pasek do brazylijskiej depilacji i trójkąt+ chusteczki, jeszcze nie zaczelam depilowac woskiem, zawsze maszynką;/ ostatnio tez kupilam specjalna maszynke do depilowania miesjc intymnych ale srednio sie sprawdza;/ nie lubie depilowac maszynka bo wlosy odrastaju po 1 dniu ble

pierwszy raz słysze o tej firmie, musze poczytać

Dziękuje dziewczyny teraz juz są krótsze, zawsze miałam mocne, ale po piciu pokrzywy rosną jak szalone i są mega twarde

Nie moge robic zadnych peelingow, bo skora na twrzy jest jeszcze podrazniona po solariumwi ec tylko demakijaż tonikiem lirene+krem bambino+kąpiel w wannie

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

apropos miami http://www.youtube.com/watch?v=sJ79qGCcV68
no no przyznam, w klubie żadnym nie byłam, nie miałam jeszcze wtedy 21lat (bo od tylu wpuszczają )
a tu jakas piosenka tez miami http://www.youtube.com/watch?v=rOsvUI5g3m0

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
ja bym od razu poleciala do DASH'a moze ktoras kardashianke bym spotkala(moje kolejne glupie marzenie:P)
ja Cie tam nie widze:|
hehe teraz tez poszłabym do DASH'a
ja jestem jeszcze w blond wlosach siedze sobie nad basenem z ręką u góry i choinka na boku

Stary 2010-09-23, 22:14   #4192
party_girl7
Zakorzenienie

a kto pamieta to? bo ja zawsze jak pomysle miami to mi sie przypomina
http://www.youtube.com/watch?v=Pbrqi...eature=related

i cos nowszego
http://www.youtube.com/watch?v=EBRho...eature=related

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
no no przyznam, w klubie żadnym nie byłam, nie miałam jeszcze wtedy 21lat (bo od tylu wpuszczają )
a tu jakas piosenka tez miami http://www.youtube.com/watch?v=rOsvUI5g3m0

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

hehe teraz tez poszłabym do DASH'a
ja jestem jeszcze w blond wlosach siedze sobie nad basenem z ręką u góry i choinka na boku
aaa to Ty

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-09-23 o 22:15
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 22:16   #4193
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a kto pamieta to? bo ja zawsze jak pomysle miami to mi sie przypomina
http://www.youtube.com/watch?v=Pbrqi...eature=related

i cos nowszego
http://www.youtube.com/watch?v=EBRho...eature=related

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

aaa to Ty
a to ? rok 96'
http://www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo

Stary 2010-09-23, 22:21   #4194
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
haha masakra kiedy to bylo ale takie hity pamieta sie na zawsze
Stary 2010-09-23, 22:25   #4195
buahhot
Marcelover ♥♥♥

hehe dokładnie

Stary 2010-09-23, 22:47   #4196
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
kwiatuszek10031989 Boska ta pierwsza sukienka Koniecznie w niej idź, zrobisz furorę
Tak też planuję zrobić o ile się w nią wcisnę zdjęcie w niej wstawię jutro albo w weekend bo dzisiaj za późno wróciłam od TŻ i już mi się nie chce przebierać
Cytat:
jennifer777 śliczne masz pazurki.

shadii pasek świetny, a buty raczej nie w moim stylu, ale ważne, że Tobie się podobają.

_Alessandra to jutro będziesz miała szczęśliwy dzień.

Teraz był u mnie na chwile Tż. i porozmawiał ze mną tak poważnie. Ja też miałam mu opowiedzieć co mnie boli, ale ciężko było mi wydusić słowa... . Ech... czuje się winna, jak jest ostatnio między nami i, że tak naprawdę nie daje mu szczęścia tak, jak powinnam. Muszę zacząć panować nad płaczem i innymi sprawami. Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała... .
Trzymam kciukina pewno Ci się uda

Cytat:
Bikini czasem depilatorem, czasem pęsetką, czasem maszynką albo elektryczną golarką, a tam niżej tylko maszynką. Marzę o depilacji laserowej, ale na razie mnie nie stać. Przydałaby się, bo w takich miejscach często mam podrażnienia i tak dalej, tym bardziej, że nie zostawiam nigdy ani jednego włoska. No i nigdy nie mam całkiem gładkiej skóry
też o tym myślę...chyba zacznę zbierać, bo nienawidzę podrażnień w tych miejscach, a nawet po kremie mam podrażnienia...

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Nie chcę jakoś drastycznie się odchudzić, tzn. głodówki i inne tego typu głupie pomysły nawet nie biorę pod uwagę...po prostu zrobię chyba tak jak już mi dziewczyny radziły:bede pić dużo wody, jeść lekką kolację do 18, zrezygnuję ze słodyczy i fastfoodów...to tak w skrócienie spodziewam się jakichś super efektów po 2 tygodniach ale mam nadzieję że chociaż jakieś będą
Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Może będę jutro w rosmanie to poszukam tego zestawu brzmi ciekawie a można wiedzieć ile kosztował?i jakiej firmy?

Dziewczyny użyłam dzisiaj pierwszy raz tego hydrolatu oczarowego i muszę przyznać że zakochałam się w jego zapachu...jakąś godzinę temu go użyłam a nadal czuję jego zapach co do efektów to nie wiele mogę powiedzieć po jednym użyciu, ale wydaje mi się że zaczerwienienia rzeczywiście zniknęły i koloryt jakby się wyrównał, ale możliwe że to efekt placebo i tylko mi się tak wydaje

Idę spać słodkich snów piękności
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 23:02   #4197
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

buahot,
miami rewelacja

jestem już spakowana, za godzinę na lotnisko Najbardziej cieszę się na słońce i owoce.

A jak przyjadę, to pewnie bedzie następna część wątku, będę miała co nadrabiać.
Stary 2010-09-23, 23:18   #4198
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

Kupię go jutro mam nadzieję, że będzie działał.

Buahhot, zazdroszczę, cudowne zdjęcia...

Haneczko, udanych wczasów!!

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-23 o 23:20
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 23:31   #4199
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
buahot,
miami rewelacja

jestem już spakowana, za godzinę na lotnisko Najbardziej cieszę się na słońce i owoce.

A jak przyjadę, to pewnie bedzie następna część wątku, będę miała co nadrabiać.
udanych wakacji!

Cytat:
Kupię go jutro mam nadzieję, że będzie działał.

Buahhot, zazdroszczę, cudowne zdjęcia...

Haneczko, udanych wczasów!!

a ja ide spać dobranoc

Stary 2010-09-23, 23:45   #4200
Shadii
Wtajemniczenie

Dobranoc
Ja jeszcze poczytam o tym kremie Bambino na KWC i na wątku i też uciekam. Pa

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości